dolenjka
|
Čer Evo, jaz sem ravnokar zmagala in zlikala vse, do zadnje cotke kar smo prinesli z dopusta, vključno s posteljnino, tudi to doma. No, od carice sem že zandnjič speglala. Sam zdej imam pa spet cel kup za oprat, ker sem njeno jesensko garderobo ven privlekla Mah, nikoli konca, zdej ko bo GH bo pa še hujš Mi smo imeli danes kar uspešen dan. Zjutraj smo šli v LJ, carica je v stari LJ lepo pančkala, midva sva si pa kofetek privoščila in potem skočila na trg po sadje in zelenjavco. Sva se napasla na EKO tržnici Sem kupila pirin kruh brez kvasa, ful dober okus! Moj je namreč na dieti, pa sem mu obljubila da malo kruha na teden mu bom privoščila Pa malo EKO zelenjave sva kupila in zdaj razmišljam, da bi naši carici ,mal bučke skuhala jutri, čeprav verjetno nima smisla Od kar smo prišli domov je na 3 ure kar sestradana, na morju pa tudi po 4.5 ure ni jedla Morski zrak res dela čudeže. Spat je šla danes 20.15 in smo imeli kar problem, ker je med oblačenjem pižame že fino pi****. Jutri jo bom še prej skopala, da se pol v miru zrihtamo, ker danes je bil kar kraval Meti, tebi pa samo tole: več kot očitno je, da si vse kar sem napisala vzela kot napad, pa je bilo vse prej kot to, ti pa vzemi kakor hočeš! Ti si čist super punca in jaz nisem nikoli napisala da nisi ali pa da se svojemu otroku kaj premalo posvečaš ali pa da imaš premalo energije.....Da ga imaš rada je pa jasno in tako kot vse me, si tudi ti zaljubljena v svojega sinka, kako ne, sej je cukrast, pa še očitu podoben Sem samo komenirala tisto, kar si ti napisala. Na RR sem že dolgo in velikokrat je bilo že polemiziranje okoli komentarjev na napisano. Tako pač je, da če nekaj napišeš moraš vzeti v zakup, da bodo padli komentarji - hočeš nočeš ali pa je bolje, da napišeš da komentarjev ne želiš. Pa so na RR še vedno bili Je pa tudi druga varianta, da jih enostavno ne bereš Vse jamramo in tudi ti in to je normalno, sej drugače se bi nam utrgalo, ampak ogrožene se ti pa res ni treba počutiti. Nisem napisala da kaj delaš narobe, dam nasvet, jaz ne vem kaj delate in kaj ne, res ti želim da bi od danes naprej spali celo noč al pa vsaj tistih 6 ur ali kolikor si pač želiš. To so bili samo nasveti, ti pa naredi kar hočeš, ne pričakujem, da jih boš upoštevala, ampak včasih kak nasvet prav pride. Kar spomni se, kako ste se nehali na 2 uri dojit Pa jaz sem tudi kak fajn nasvet dobila od tebe, pa še kakšna od katere..... Pa da te potolažim: jaz nisem naspana punca, kriva sem pa sama, ker ne grem spat, ampak tuki nabijam. Pa carica tudi ne prespi cele noči, pa zjutraj ne potegne do 9h.... Ampak bo tut to prišlo na vrsto. So si različni, tako kot mi