|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
29.7.2008 11:01:00   
dašabina
ja pol pa še boljš evo so objemčki že pomagaluser posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
29.7.2008 15:15:04   
Laubica
Zapadel je prvi sneg ... Tovornjak ... Semafor ... Blondinka
vsa zadihana potrka na okno.

Kamiondzija odpre, ona rece:

"Zdravo, sem Jana, tovor ti pada s kamiona, vse bos zgubil!"

Kamiondzija ne reagira, pelje naprej. na naslednjem semaforju
isto:

"Zdravo, sem Jana, ves tovor bos izgubil!"

Kamiondzija nic, pelje.

Spet semafor, spet blondinka, tokrat ze zelo zadihana pravi:

"Zdravo, jaz sem Jana, tovor izgubljas!!!"

Kamiondzija, zivcno :"Ja sam Fikret, pada snijeg i sipam sol,
**** ti materina!"

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
29.7.2008 15:19:01   
Laubica
SOLINAR-HVALA DA NAM JAVLJAŠ-LEPOOOOOOOOOOOOOO JO POZDRAVIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in superrrrrrrrrrrrrr da gre domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
29.7.2008 15:22:15   
Laubica
INRA -LEPOTIČKA ZALA-ti boš kmalu vse fante v kozji rog nagnala,sedaj je že leto naokrog in že poziraš za mamin kataloguser posted image ČESTITKE MAMICI IN ATIJU ZA TAKO LEPO DEKLICO   user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
29.7.2008 22:11:36   
mateyka
hvala za čestitke user posted image user posted image

smo imeli pudingovo torto in ji je bila všeč user posted image
joooj, eno leto al kaj? kva je mami stara user posted image mah, ma še čas za kako novo štruco v prihodnosti. men je blo vedno žal da sem edinka. e, naša mala pa upam, da ne bo user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
29.7.2008 23:11:53   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Draga INARA

vse najlepše za tvoj prvi rojstni dan,bodi še napšrej zlato sončece,ki obsije vse okoli sebe.Mamici Matejki in atiju pa česstitke za tako fejst punco.
user posted image

user posted image

...se tudi mi vsi pridružujemo voščilu in da bodo še vsa naslednja leta tako zanimiva in lepa,kot je bilo prvouser posted image user posted image --je pa zelo lepo in domiselno darilo,ko tudi Inara v njem uživa-luštna punca je ratala...zdaj ko ni več dojenčekuser posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
29.7.2008 23:15:46   
hanna1
solinar user posted image user posted image user posted image mislim  na majrim in sem vesela,da je dobro po operaciji in ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da gre hitro domov.....jes pa spat,ker križem gledam.....julci,a te lahk jutr pokličem,ma moj šef eno delo za tebe...manjše user posted image user posted image user posted image user posted image

pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
30.7.2008 0:08:58   
julci
julci,a te lahk jutr pokličem,ma moj šef eno delo za tebe...manjše 

ti kr pokličiuser posted image ni panike

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
30.7.2008 0:12:58   
julci
Solinar
hvala za lepe novičke,lepo pozdravi Majrim, vama z Nežo pa naj noč hitro mine,da boste čimprej skupaj.user posted image Pol jo pa cartajta in razvajajta,da si hitro opomore.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
30.7.2008 22:30:15   
hanna1
......a dans pa nč user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
31.7.2008 9:59:38   
julci
jutro čvekice oz.nečvekiceuser posted image user posted image pijem kavicouser posted image user posted image user posted image samaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
31.7.2008 18:49:51   
solinar
Oj partizanke...vas bom sedaj jaz vlekel z druge strani ? user posted image user posted image

Naj vam sporočim, da je majrim že doma, oz. pri mami (tašči user posted image  ) user posted image ...jo vsi po vrsti crkljamo, tako da ji ni hudega. Pravi, da vas vse pogreša, ampak se mi zdi ,da bo kmalu vse nadoknadila.  Počutje se ji izboljšuje, edino uboga ne preveč, saj bi morala mirovati in počivati user posted image

Lepo vas pozdravlja, čez vikend se vam pa itak javi, saj bomo doma.

NAJINA NEŽA
Kdo ve...Blog moje ljubezni

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
31.7.2008 21:30:16   
Laubica
SOLINARuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superrrrrrrrrrrrrrrrrrr -kar skregaj jo če ne ubogauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa lep pozdrav vsem 3user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu solinar)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
31.7.2008 22:49:59   
julci
Solinar povej Majrim,da jo bomo po riti našeškale,če ne bo počivala.Lepo jo pozdraviinjo še naprej cartajt.user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
1.8.2008 9:02:10   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: solinar

Oj partizanke...vas bom sedaj jaz vlekel z druge strani ? user posted image user posted image

Naj vam sporočim, da je majrim že doma, oz. pri mami (tašči user posted image  ) user posted image ...jo vsi po vrsti crkljamo, tako da ji ni hudega. Pravi, da vas vse pogreša, ampak se mi zdi ,da bo kmalu vse nadoknadila.  Počutje se ji izboljšuje, edino uboga ne preveč, saj bi morala mirovati in počivati user posted image

Lepo vas pozdravlja, čez vikend se vam pa itak javi, saj bomo doma.

Yeeeeee - super.user posted image user posted image Samo, da je vse OK, pa da je tako hitro domov prišla.  Majrim..POČIVAJ!!!!!!!!  Drugače bomo hude.

Punce, evo mene po dolgem času - tole leto pa nam ni naklonjeno - kar se tehničnih stvari tiče...doma sem spet brez računalnika, TV tud pokvarjen...skratka...brez veze.  Nič, grem naprej delat...

(odgovor članu solinar)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
1.8.2008 10:01:37   
julci
Punce, evo mene po dolgem času - tole leto pa nam ni naklonjeno - kar se tehničnih stvari tiče...doma sem spet brez računalnika, TV tud pokvarjen...skratka...brez veze. Nič, grem naprej delat...

je zgleda nalezljivo,jaz sem bla pred 14 dnevi brez,pa sušilc je crknu,...........je šlo  kr po vrsti.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
1.8.2008 20:46:21   
julci
Spet na podnuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
1.8.2008 20:47:02   
julci
Laubica hojla vidim teuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
1.8.2008 23:32:42   
hanna1
...jes sem že tud doma user posted image user posted image user posted image ......julci,moji so bli zvo pozni,se pa utegne moja težja polovica jutr spet kaj prgonit okrog user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
2.8.2008 0:18:29   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

...jes sem že tud doma user posted image user posted image user posted image ......julci,moji so bli zvo pozni,se pa utegne moja težja polovica jutr spet kaj prgonit okrog user posted image user posted image user posted image
pa dobro ti svojga goniš okol bregovuser posted image user posted image user posted image saj nam tud nebi škodlo.Kr naj pride okolo,ni panike

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
2.8.2008 17:16:50   
Laubica
Punce moje drage -mi smo pa danes bili na VELIKI PLANINI-IN JE ČUDOVITOOOOOOOOOOOOOOO -res vam toplo priporočam-kot v pravljici-planšarije,pašniki in kravice se pasejo in ti hodiš med njimi-tukaj so res lepote narave.Malčka sem nosla v nahrbtniku 2 uri in 15 min. pol čist na koncu zadnjih 15 min. ga je mož nesel in pol nazaj dol-tak da sem pridna in utrjena.Sva se pa z prijatlco zmenli da bova 1x v kratkem tam tisto hiško planšarsko najeli za čez vikend in malo uživali brez moških v naravi

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
2.8.2008 17:48:45   
Laubica
Moram še mojega dragega možeka tudi tukaj pohvalit -skuhal je zdaj tako dobro gobovo juho z smetano da dol padeš-ko smo šli gor je našel jurčke in jih takoj porabil

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
2.8.2008 18:11:47   
makala
En lep dober dan.
Ponoči smo se vrnili iz dopusta. Čeprav je bil 12-dnevni, je bil prekratek, ker smo se imeli fantastično. Otok IŽ kot v pravljici, 20 let za nami, vendar čudovito.
Lana je shodila in dobila 2 zoba. Ful je uživala, morje ji je bilo sicer premrzlo, pa smoji dali vodo v čolniček, da je čofotala. Čez dan je spala 2 x po 2 uri, ponoč pa 12 ur. Ma pravi cuker. V sredo pa so jo skoraj komarji oz. mrčes ponoči pojedli ( 35 pikov). Pa smo mel skoz uštekan Baygon, pa nobeno noč ni blo nč, takrat pa prava invazija. Še dobr, da sem mela Fenistil kapljice seboj, pa sem ji 2 dni dajala, da se ni praskala in je čist fajn ta napad prenesla.
Bom kako slikco prpopala, ko jih bomo dal na RR, ker jih imamo preko 400.
Res že dolgo nismo tako uživali, vseh 5.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
2.8.2008 21:14:14   
majrim
evo meuser posted image user posted image user posted image user posted image
hvala za lepe željeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...se čuvam kolkor lahko,a z Nežo je težko...danes sem začela krvavet in samo upam,da mine,ker če ne bo treba spet gor...bomo vidli jutriuser posted image
makala...slikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
2.8.2008 21:32:27   
neli99
čer punce user posted image  mi smo z dopusta. ful smo se meli lušno na morju, čofali plavali, počivali... celo eno knjigo sem uspela prebrati v popoldanski siesti ... zdej pa tuš pa spat.

majrim user posted image user posted image user posted image user posted image  upam da bo vse dobro in ne boš rabila spet v bolnico. držim pesti!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?