Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 7.8.2008 14:19:31
|
|
|
|
julci
|
Neli zala je pa kontra,sam mesa ne.Je zelenjavo,da o mlečnih stvareh ne govorimo.Jogurti,skutice to je zanjo njami.Sam meseka ji bolj težko dol spravimo razen ribe,te obožuje.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 7.8.2008 21:52:21
|
|
|
|
julci
|
imamzadnje cajte fulllllllllllllll mooooooooooooooooooooonologe
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 7.8.2008 22:08:26
|
|
|
|
Laubica
|
Ojla Julči
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 7.8.2008 22:09:01
|
|
|
|
Laubica
|
Sestavljam album in dnevnik malčka pa mam malo odmora
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 7.8.2008 22:13:34
|
|
|
|
Laubica
|
Greš kam za vikend?Jaz imam delavni v salonu -še nedeljo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 7.8.2008 22:39:36
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Greš kam za vikend?Jaz imam delavni v salonu -še nedeljo saj sem jaz tud delovna,si malo garderobe šivam,pa za maliko za jesen,pol pa kr mine.Še teden dni dopusta,pol pa konc do novga leta.Za vikend bomo kr doma,ker moj dela,pa še neki morem za darilo zašit,mamo dva rojstna dneva zdaj zapored,tk da kr bo. Laubica fajn da rihtaš album in dnevnik,jaz bi se tud mogla zraven sprajt.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.8.2008 7:57:11
|
|
|
|
dodi
|
Tako,...po dolgem času se vam spet malo javim..saj pogrešale me niste,ker imate tolk dela al se motim? Pri nas se imamo lepo,...košnjo smo šele prejšnji teden pospravili,ker nam je vreme tako nagajalo.,... a smo jo.... in sedaj uživamo v počitniških dneh... Še malo pa bo spet šola ...drug teden se moram odpravit malo v nabavo,po delovne zvezke,pa zvezke in vso kramo,ki jo rabijo.... Na,še eno slikco naših malih dveh pajackov vam nalepim in grem novemu dnevu naproti....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.8.2008 9:47:38
|
|
|
|
Duškica
|
Pozdravljene punce!! Mi smo končali dopust, cote so skoraj vse oprane (zlikane delno) in jaz se psihično pripravljam na konec porodniške. Nič vas nisem brala za nazaj - grem zdaj.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.8.2008 9:58:34
|
|
|
|
pršut
|
laubica, tvojim - od nekoga - vicem se vedno nasmejem.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.8.2008 10:32:20
|
|
|
|
julci
|
Dobro jutro izgubljene in dopustniške. Dodi jazvas pogrešam,sam da bi vse omenjala,bi bla cela stran .Kak cukrček sta maliki.Ja ti šola,mi mormo še sam malenkosti nabavit,pol pa bo že.Pa pridna mama jih more še ovit,da se sine slučajno nebi zmatro. Duškica welcome back.Sem mislila da si se na brač že preselila saj ne,nalimi kako fotkico.ja vsega lepega je enkrat konc si bla pa pridna,da maš že vso perilo poštimano.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.8.2008 12:58:45
|
|
|
|
majrim
|
evo mene ..malo izgubljena...me moti,ker smo se primorke preselile na forum otrok in pol gledam tam kje smo partizanke,pa nas ni ...a ne bi šle tam počasipr??...pršut...ti pa kar za nami ...sdrugače vse po starem...ne bom lepila slik sem,sem dala na blog (moj) nekaj novih slik od naše piške, da viddite,kaj ga dela ta razbojnik ...hodit pa še karnoče,edino z nečakom oz. njenim bratrancem hodi.. ...njega vse uboga in celo stanvanje njihovo prehodi,doma pa nič...celo pri mami moji je hodila po dvorišču, v eni roki pa držala stolček...čudna ta naša
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.8.2008 13:00:46
|
|
|
|
majrim
|
Kt....uživajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.8.2008 18:29:53
|
|
|
|
julci
|
Majrim sem pogledala slikce,Neža je tak lubi,da bi jo sam žulo pa carto.Lepotička.Vidim da ji tud grejo v slast lučke tk ko naši Zali,pa ne vala da ji daš malo za polizat,frajla hoče svojo. Zelo lep blog pišeš,pa tvoj solinar tud pa lepo igračko si mu kupla.Jaz mam tud veliko željo met enkrat neki podobnega,sem tud navdušena nad fotografiranjem.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.8.2008 19:02:54
|
|
|
|
majrim
|
hvala julci ....igračka??...to mu je za rojstni dan (decembra), za novo leto....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.8.2008 19:25:52
|
|
|
|
julci
|
to jepa res dobu super darilo ,najbolj važno pa je da ga je vesel. Prej sem ti pozabla napisat,ko si rekla da Neža noče doma hodit,ko bo ziher bo že.Veš kolko let bodo še mogli hodit
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.8.2008 21:16:46
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pršut laubica, tvojim - od nekoga - vicem se vedno nasmejem. HVALA hvala MAJRIM sem tudi jaz pogledala slikce male lepotičke ,lepo se cartajte -hodla bo -ko ji bo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.8.2008 21:17:51
|
|
|
|
Laubica
|
DODI-lepo da si se po dolgem času javila-imaš že velikeeeeeeeee pupe
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.8.2008 21:28:46
|
|
|
|
dodi
|
Hvala punce! Ja,hitro rastejo...in tik tak so skozi počitnice... Mi sedaj lepo uživamo,čaka pa nas še najlepše...skok na morje...se že vsi veselimo,pa čeprav bo to samo en dan...bolje kot nič...... Še današnja slikca punčic...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.8.2008 8:15:55
|
|
|
|
natasaom
|
dan in nasvidenje ..julči-klicala sem te pa se mi ne javiš ..sam pozdravčke vam pošljem,se javim kasneje
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.8.2008 9:59:18
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom dan in nasvidenje ..julči-klicala sem te pa se mi ne javiš ..sam pozdravčke vam pošljem,se javim kasneje kdaj pa si klicala,to je pa mimo mene šlo pa lepo pozdravljena nazaj
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.8.2008 10:31:38
|
|
|
|
Laubica
|
NATAŠOMMMMMMMMMMMMMM
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.8.2008 12:13:40
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica NATAŠOMMMMMMMMMMMMMM Pa sem dočakala soboto. Sem se na morju kar malo razvadila, ko so bili vsi moji okrog mene. .... Naš malček tudi še ne kaže nobene želje, da bi hodil, se pa je začel dvigovat ob opori in poslidično s tem pridobil že kar nekaj bušk. Čeprav mi je hudo, ko to vidim, pač buške spadajo k odraščanju... Ena slikica iz morja..
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.8.2008 12:43:23
|
|
|
|
julci
|
Duška sam rečeš kar hočeš Matija je kopija Žane oba pa lušna.Je Miha zadnjič rekel za Žano kk je fletna .Kar se pa hoje tiče,saj je božansko ko shodijo,sam pol pa delaš maraton. no ja za kurjenje kalorij je idealno. pol pa združiš prijetno s koristnim. Buške,pa potolčene kolene so tud pri nas nadloga,pri buškah pomaga kr margerina,da čez namažeš hitro,pol je samo rdeče in ni modrice-preverjeno.Naša pa ne zna počasih hodit ampak leti,pol se pa zašvedra pa pade. ji bo treba gas naštelat
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.8.2008 18:50:00
|
|
|
|
Duškica
|
To za margarino si moram zapomnit!! Je ati kar isti kalup uporabil, ko je delal malčka.....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 10.8.2008 20:52:23
|
|
|
|
Duškica
|
Našla sem nas na drugi strani.....
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?