Laubica
|
"Kako se je koncal tvoj prepir z zeno ?", "Na kolenih je priplazila k meni.", "In kaj je rekla ?",> > "Pridi izpod postelje, picka ti materina, ali pa bom skupaj stolkla in posteljo in tebe !" Se srecata petdesetmeterska zica in metrski drat, pa ga zica vprasa: Ej, a teb se je pa cist utrgal al kaj??? Kaksen je tvoj novi fant? Povej kaj o njem! - Oh, romanticen,nezen, govori mi,da imam najslajse ustnice na svetu, da se v mojih oceh mesecina potaplja v morje... -Oh, a z Marjanom hodis? Moz se pozno vrne domov, leze v posteljo k zeni in se zacne stiskati k njej. Ona pravi : "zal mi je, ne morem, dobila sem menstruacijo.". Moz : "Pa kaj vam je danes, kot da ste se vse dogovorile !" Kaksna je razlika med pedofilom amaterjem in pedofilom profesionalcem Pedofil profesionalec ima dokoncano teolosko fakulteto. V cirkusu izbruhne pozar. Ljudje zacnejo v paniki begati na vse strani. Blondinka vstane in jih miri "Brez panike, ljudje, saj imajo poziralca ognja !" Kako prepoznas maco zensko ? Sama si rola tampone. Ali je krokodil bolj zelen ali bolj dolg ? Zelen je po dolzini in po sirini, dolg pa samo po dolzini, torej je bolj zelen kot dolg. "Janezek, si ti razbil sipo ?", "Ja ati. Po nesreci. Cistil sem fraco, pa se je sama sprozila. Pri ginekologu: "No, gospa Kovaceva, za vas imamo dobro novico!" "Gospodicna Kovac!" ga je popravila pacientka. "no, gospodicna Kovac, za vas imam slabo novico..." V atomski vojni umrejo vsi ljudje in vecina zivali. Preziveli sta le dve opici. Sedita na veji, se cohata, gledata naokrog, ena pa pravi : "Hja,izgleda da bo treba vse zaceti znova..." Kaj je to susa? Ko telegraf stanga za cuckom laufa, da bi jo poscal Moz gre sredi noci na stranisce in, ko se vrne, zbudi zeno in ji rece: "Nekaj carobnega se je zgodilo. sel sem na stranisce in se je luc sama od sebe prizgala. Potem, ko sem koncal pa je sama od sebe ugasnila. "carovnija!" zena mu odgovori "Nobena carovnija, kmet. Spet si se v hladilnik poscal." Kaj dobis ce bosanca vrzes v reko? Batine Je bil trenutek v mojem zivljenju, ko sem imel dve babi... "In potem?" Potem sem menjal tri karte in sem dobil Full. Pride Mujo k Hasotu na obisk. Najde Hasota kako ima nabit nos v kurino rit. "Ma sta ti to radis Haso?" "Drogiram se!" "Kako se to ti drogiras, Haso?" "Pa vidis valjda, da snifam koku!