Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 21:21:15
|
|
|
|
ključek
|
menda je tam na tržnici tist salonbar, al kaj je že.... ....................lara...........................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 21:29:46
|
|
|
|
ključek
|
men tut nikol iz obeh zizik naenkrat ne kaplja in curlja. ampak en dan iz ene, drug dan iz druge meni pa vedno samo iz leve...............ne vem zakaj.............ampak takle mamo..........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 21:32:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
Meni je iz desne.... ma samo prej dve kapljici, glih tok, da je majčka flekasta..... pol nič več... So glih reklame..... catwoman gledam.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 22:20:55
|
|
|
|
arabela*
|
nikjer nobene?
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 22:34:29
|
|
|
|
lana17
|
Večerko!
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 22:35:43
|
|
|
|
lana17
|
Sem se hvalila, da lahko spim. Običajno sem ob taki uri že trdno spala. Zdaj pa kr nič.
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 22:41:13
|
|
|
|
lana17
|
Saraya, kako si? Baje nas drug teden čakajo osvežitve. Se bodo prav prilegle. Jutri začnem z pranjem oblekic in pleničk za malega. Komaj čakam, da jih bom lahko zlagala. Povejte mi kakšna barva paše k ruemni in zelei barvi, sta bolj svetla in živa odtenka. Razmišljala sem o oranžni ali svetlo modri v kombinaciji z belo.
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 22:45:52
|
|
|
|
lana17
|
Vidim, da niste za računalnikom. Se grem crkljat k in brat. Nočko.
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 22:59:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Baje nas drug teden čakajo osvežitve. Se bodo prav prilegle. ..jaz tud komaj čakam,da ta vročina malo popusti....... aja, glede barv...po moje bolj oranžna , modra se mi zdi, da ravno ne paše...no razen če je čist nežna......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 23:01:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nikjer nobene? ..jaz sem prišla malo pogledat okrog..... dolgo ne bom, ker mi ne paše sedet....se moram zdaj res teh 14 dni čuvat......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 23:01:12
|
|
|
|
arabela*
|
hoi. ma nikak sem danes.Cel dan preležala.
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 23:04:15
|
|
|
|
gold fish
|
...to sem hotla že prej napisat, pa sem pozabila.... ..danes ,ko sem bila na ctg...sem bila ful presenečena...ne vem, če je bila ena punca/ženska brez strij.....pa to take mlade in to kar po celem trebuhu in okrog vse do hrbta....sem bla prav presenečena....meni sta pa 2 črtici čisto spodaj nastali, pa sem bila ful , ker se pač mažem in ker jih pri prvem nisem imela...... potem pa danes vidim to ..... ...saj vem, da nič ne moreš, ampak mi je bilo res ful da v bistvu vse...brez izjeme...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 23:05:05
|
|
|
|
arabela*
|
Pa še je nenormalno aktiven.Nonsto,ali je dan ali je noč.Al brca al se kolca.Skratka pestro
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 23:05:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya hoi. ma nikak sem danes.Cel dan preležala. ...jaz tud..od 13 dalje, kar sem doma sem skoz v ležečem položaju........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 23:06:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft So glih reklame..... catwoman gledam..... ... jaz sem jo tud...... maveš, da se mi zdi da je Halle tu ful suha......saj drugače je tud...ampak tu se mi še posebej zdi
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 23:07:08
|
|
|
|
arabela*
|
Sem bila tak slabe volje cel dan.Bi najraje šla v P,da mi magari sprožijo porod,tak sem že vsega naveličana.Popolnoma nesposobna za vse.Nikoli si nisem misla,da obstajajo tud take nosečnosti
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 23:08:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Pa še je nenormalno aktiven.Nonsto,ali je dan ali je noč.Al brca al se kolca.Skratka pestro ...naš se mi zdi, da je tud ful divjak postal..... danes na ctg sem morala 3x dat skozi tiste meritve, ker je nonstop brcal...pol me pa še sestra vpraša če sem jedla,pa rečem ne še...pa pravi, ja zato pa noti tak tu not, da sploh ne moremo zmerit...sem moglait za 5 min ven hodit
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 23:11:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sem bila tak slabe volje cel dan.Bi najraje šla v P,da mi magari sprožijo porod,tak sem že vsega naveličana.Popolnoma nesposobna za vse.Nikoli si nisem misla,da obstajajo tud take nosečnosti ...mene moja dva dečka tolažita, da še samo 14 dni........ upam, da bo pol počasi vse mimo in da že pridema domov s to malo štručko......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 23:12:32
|
|
|
|
gold fish
|
..nič jaz grem.... mi že ne paše več sedet....me začne križ bolet .......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 23:13:27
|
|
|
|
arabela*
|
,ti po eni strani kar zavidam CR
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 23:13:31
|
|
|
|
gold fish
|
....se mi zdi, da se mi je trebuh spustil nižje, nisem pa še čisto ziher...bom malo preverila pred ogledalom...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 23:15:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ,ti po eni strani kar zavidam CR .... dokler nisem za datum zmenjena nikar...jaz sem še vedno malo v strahu, da se bo našel kaki bumbar in bo vztrajal, da grem vaginalno...... zato komaj čakam, da pridem do svojega gin. da mi da napotnico in napiše na kartoteko...... ....pa ti tud malo vprašaj...če bi ga rada imela...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 23:15:56
|
|
|
|
arabela*
|
Mene pa zgleda hormoni matrajo.Sem tak hudo tečna,pa razdražljiva,da mi bog pomagaj
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 23:16:45
|
|
|
|
gold fish
|
...če mi uspe prit do cr...se mi zdi, da bo ta bolečina še najmanj v primerjavi s tem kaj se nam zdaj dogaja.... tak se mi pač zdi...........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 23:16:56
|
|
|
|
arabela*
|
eh,saj ne naredijo kar tak.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.