babysolza
|
dobro jutro vsem skupaj! Ja, včeraj je bil pa res naporen dan. Tudi Sabina ni hotela spat, lubi pa je imel popoldne po službi še neke obveznosti, tako da sem bila cel dan s tamalo. Še v vozičku ni hotela spat. Je pa zvečer zmogla sam še mal pojest in sva ob 20.30 že obe veselo spali. Budnica je bila ob 2.30, nato pa spanje do 5.30. Že dve noči ponoči med obrokom bolj ali manj spi in seveda najbrž tolk manj poje. Ker drugače je znala spat tudi do 7-ih. Je pa res, da če se zbudi tja do 6-ih, mi je ni treba previti, ker je ati še doma , pa še večje šanse so, da nazaj zaspi. Sicer se hoče kako urco 'pogovarjati' z mano (ravno dovolj, da sem popolnoma zbujena in ne morem več nazaj zaspati ), sam zdajle že dobre pol ure spi. Mojca - moja sodelavka je rekla, da so lumpijeve plenice ok, sparkyjeve pa zanič. o huggies sem tudi bolj ko ne kritike slišala. Jaz sem zaenkrat na pamperskah, bom pa najbrž sprobala te milerjeve, ko jih že vse tako hvalite. A ima katera izkušnje z dm-plenicami? Polly - meni osebno se zdi ta teža čist ok. Dojenčkov je sto vrst, eni se redijo bolj, drugi manj, eni se rodijo veliki, drugi majhni. Meni se zdi, da je moja Sabina že ful velika, pa ima okrog 4 kg pri skoraj mesecu in pol, kar je pri nekaterih porodna teža. Pa mene je tudi skoraj na rit, ko je sestra v ZD rekla, da ima 55,5 cm, kar pomeni, da je v dobrem mesecu zrasla za 7,5 cm! Sem takoj vprašala, če je to sploh mogoče, pa se mi je samo smejala. Mal preveč smo obremenjene s temi številkami in s statistiko - če bebici kaj ne paše, že pove. Mogoče bo pa tvoja kak drug mesec bolj pridobila, je očitno pametna punca pa si ne dela prevelikih zalog za čez poletje v tej vročini. Grem spet mal cunje likat, tega v zadnjem mesecu ne zmanjka.
< Sporočilo je popravil babysolza -- 1.8.2008 7:44:55 >