|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
1.8.2008 10:36:51   
Mamathea
Lep pozdravček

Se trudim bit na tekočem z dogajanji na forumu, pa mi marsikaj ugre, ker ste druge tako vestne in redno pišete. Vsem, ki praznujete vse najboljše za naprej in za nazajuser posted image user posted image user posted image
Naš Tijan trenutno drema svoj 15-minutni dremež, tako da lahko mami na hitrco kaj napiše.
Glede avtosedežev se odločamo za Roemerja, nismo pa še 100% prepričani, saj se v lupinici zaenkrat še čist dobro počutimo.
Pleničke še vedno uporabljamo monts d enfantes od leclerca in te so nam res zakon in jih ne zamenjam za nobene druge, cenovno skoraj v istem rangu kot Pampers, ki tud men ful smdrijo, ko so še neuporabljene.
Za vikend gremo mal k mojim staršem na podeželje, pogledat, če je tam kakšno stopinjico bolj hladno kot v Lj, pa mal se pocartat, ko smo bli zdaj skoraj 20 dni na morju in je babici že ful dolgčas.
Lepo se imejte, krasen vikend želim vsem in uživajte v sončku.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
1.8.2008 11:31:39   
Mishika
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Tintin vse najboljše, pa user posted image  za Vasjo!

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29
Ali imajo tudi vaši full radi kruh?

V bistvu niti ne. Piškotki ipd tudi niso ravno hit.

Plenice - v bistvu menjam vsake toliko. Hofer so mi všeč, jih ravno uporabljamo, ampak se ji je včeraj naredilo nekaj mozoljčkov, tako da bom spet zamenjala. Lidl mi smrdijo, Pampers ne maram preveč zaradi losjona, še najboljše doslej so mi Leclercove, pa ene Huggies, ki se pri nas ne dobijo. DM Alana pa še nisem sprobala, pa še bom. Barika, ali imajo elastičen trak?

Rezultat shoppinga za avtosedež - imamo MC Tobija, všeč mi je bil (in pupi) tudi Romer, je res bolj širok, ampak tudi Tobi je naši pupi komot, pa še v BC je do torka v akciji 70 evrov ceneje. Kiddy Infinity Pro je pa definitivno ne za nas, pa je lahko še tako varen. Tamara ima cca. 9 kg in verjetno dobrih 70 cm, pa je bila notri tako stisnjena, da se mi je zasmilila. Če bi jo imela notri 15 min, bi verjetno fasala živčnega. Zadelana do amena, material pa mi deluje "grelno". Kaj hočemo, testne lutke so jo dobro odnesle, ampak samo zato, ker ne švicajo user posted image .

Ajtak, mirno noč!

Tud mi smo včeri šli kupit romerja, domov smo pa prinesli Tobija. user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
1.8.2008 12:50:41   
martita
čau,

a ktera ve, ali imajo kje znižane crocse?

(odgovor članu Mishika)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
1.8.2008 15:20:06   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: martita

čau,

ne nimajouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
1.8.2008 15:21:04   
mklks
dejte mi povedat, a vaši sončki spijo celo noč v svoji postelci, al jih kej k seb zanesete? ker mislm, da sem ga jest mal "usračkala"- po domače povedano

ema, gre zvečer spat  v svojo posteljo in ko se zbudi, to je ponavadi okol dveh, treh, včasih tudi prej, enostavno dvignem in zanesem k sebi...seveda posledično zdej od treh naprej sploh noče več spatv svoji postelji, se samo premetava in neki vzdihujeuser posted image user posted image

bom zgleda mogla, žrtvovat par noči in vztrajat pri svojem, da se navadi spat samauser posted image

kako pa je pri vas?

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
1.8.2008 15:40:36   
martita
Prvih 2x , ko se zbudi, jo po dojenju še nesem nazaj v svojo posteljico, pri tretji rundi bujenja pa sem že tako lunatična, da jo največkrat pustim kar pri nama.

Ta vikend začneva najbrž prakticirarat spanje v svoji sobici. Upam namreč na izboljšanje spanja. V skrajnem primeru bo mogla it za par noči spat dol k tašči. Tega nočnega bujenja mam že počasi dost. Če ji ne dam joške izsiljuje s tako histeričnim jokom, da jo najbrž slišijo do Ljubljane. Ne predstavljam si kako bo sicer ,ko se vrnem v službo.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
1.8.2008 15:52:27   
barika
dejte mi povedat, a vaši sončki spijo celo noč v svoji postelci, al jih kej k seb zanesete? ker mislm, da sem ga jest mal "usračkala"- po domače povedano

striktno v svoji postelji od prvega dne, ko sma prišla domov iz p.user posted image

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
1.8.2008 15:55:25   
naraščaj
Hoj čveke,hvala za kofi debeluška user posted image   in uživajte 100 na uro!!!!!  No tole je še od včeraj nisem uspela pol prit nazaj in prebrat

včer smo bli prav leteči. (predvčerajšnjim user posted image )

Današnja noč pa je bla katasstropfa. Ob pol enih mojmu zvoni tel. predtem slišim sireno iz sosednje vasi nato mu zvoni pejđer (nimam pojma kak se prav napiše) in par sekund zatem še naša sirena (smo poleg gasilskega doma) in se je T zbudla in je nisem mogla potučkat tko je pol galamla po posli dokler moj ni prišel nazaj. Ker ni in ni šlo sem ji dala še flašo in se je pol počas mal umirla in zaspala nazaj skratka sem, ko cunja. Pol pa še zjutri ni potegnla

Hvala vsem za odgovore glede cuclja, Ja res je ful zašvicala, ko je jedla iz 1, sam nisem mela pojma. Včer sem ji dala pol iz 2 pa jw blo bolš, bom pa šla zaj nabavt še večje, ker jih nisem mela, saj smo do zdaj bli v polni meri zizomani (še vedno smo, sam pal štuka s flašo)

O
Kanarka, čestitke za zobek

Mamathea  no lepo, da se še oglasiš.

Čestitke za 9 mesecev Taji, Urbanu, Patriciji in Lanu user posted image user posted image user posted image user posted image !

varstvo: jaz je še nisem vpisala, ker bo vsajk leto dni pri moji mamci potem pa ko bo plac. Tut pri nas na vasi je letos noro z navalom, tklo da bo ena skupina kr v gasilskem domu.

Pozabljivoet, jp kot, da mam ementalerja namets možganov. moj čist popizdeva kr ga natulim, zakaj pa mi ni to in to ni povedu, nakar reče sem ti takrat in takrat user posted image  A res????

Hofer plenice, so ful podobne papers baby dry, jaz ful zadovoljna

Tud od nas Tintin, VSE NAJBOLJŠE!!! user posted image user posted image user posted image   

No tkole pa sem prebrala

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
1.8.2008 15:59:56   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: barika

striktno v svoji postelji od prvega dne, ko sma prišla domov iz p.user posted image

razen prve 4 mesece, ko je jedel ponoči, sem ga dala v miru in tišini k nama, po "rigecu" pa nazaj v njegovo rezidenco. Zdej pa itak spi celo noč, če pa že glih more ponoč jest, mu dam pa kr v njegovi postelji, pa si sam drži in  v spanju popije tist mlek..(pa včasih smrčiuser posted image )

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
1.8.2008 16:27:33   
rozika12
Spet nazaj.

Mi smo v fazi 'boječka'. Sva bili na avtobusu in po 3 ali 4 postajah se je kar naenkrat začela tako hudo jokati, tisti prajok (mama kje si mama o mamaaaa, strah me jeeeee...) da sva morale iti dol z busa. Malo sva se sprehajali pa potem poskusili še enkrat, tokrat v kengurujčku in vse je bilo OK.
Ponoči pa se tudi prebuja. Zajočeeeeee. In samo mama. Jap. Mama.

Uživajte.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
1.8.2008 17:00:29   
Nana Liza

čau,

ne nimajouser posted image user posted image user posted image user posted image

Imeli so jih v Humanicu znižane za 4€ ter v Intersportu znižano za skoraj 9€. V trgovini Crocks pa ni bilo znižanj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
1.8.2008 17:02:09   
tabi
Ja spanje,tko je Nika spi od vsega začetka v svoji posteljici,zdaj tudi v svoji sobici ckupaj z Nejcem.Nejc je pa poglavje zase on pa pride med 2in 3 ponoči k nama,ampak sam tolk časa da nazaj zaspi pol ga pa odnesem nazaj v svojo posteljo.
Nikica je pa danes dobila ko strela z jasnega pikice po nogicah pa rokicah,bomo vidl kaj se bo razvilo s tega

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
1.8.2008 17:14:36   
Nana Liza
Sploh ne vem kaj naj napišem, ko vas nisem brala že tako dolgo. user posted image

Plenice - Imamo Mulerjeve plenice. So seveda zelo poceni, ampak na vsake toliko časa se pa zgodi, da tisti zavihek se zelo slabo prilepi na pleničko in jo tako lahko vržem samo proč. Bom pa enkrat tudi sprobala Hoferjeve, samo mi ga nimamo kaj preveč v bližini.user posted image Pamperske imamo samo za spanje, tiste nočne in jih porabljam zadnji paket.

Hranjenje GH - še vedno skoraj nič. Je pa zadnje dni bil ponoči tak tečko. Samo jokal je. Ni mu pasala joška, tak položaj, drugačen, na tleh sedet. Nič mu ni ustrezalo. Nazadnje je edino zalegel gugalnik od Peg Perega, da je zaspal nazaj. Ko trdno zaspi, ga samo prenesem v posteljo. Upam, da so samo zobje. Vročine že nekaj dni nima več. Je pa bolj jokav zadnje dni, sploh ponoči. Danes je pa še hripav postal. Verjetno je to posledica vsega joka zadnje dni. user posted image

Je pa danes dobil kitaro od Chiccota in veselo pritiska na gumbe, ta velika je pa dobila leseno kolo brez koleščkov in pedalov. user posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
1.8.2008 20:11:48   
mklks
hej babnce, kaj počnete? jst sm zdej lepo rože zalila, so ble že čist out od te vročine, pa svojo pupo sem dala spat, je bla toooooolk zmatrana....

zdej že obvlada pincetni prijem in sva prej uzunej sedele pa je hotla kar mravlje pobirat in jih v usta nosituser posted image pa tko godla je zraven ....od ugodja verjetnuser posted image hecni so tile soncki:)

ajdi, se kasnej kej javimuser posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
1.8.2008 20:21:43   
Laubica

naš tudi in še v svoji sobiuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
1.8.2008 20:25:48   
Laubica

razen prve 4 mesece, ko je jedel ponoči, sem ga dala v miru in tišini k nama, po "rigecu" pa nazaj v njegovo rezidenco. Zdej pa itak spi celo noč, če pa že glih more ponoč jest, mu dam pa kr v njegovi postelji, pa si sam drži in  v spanju popije tist mlek..(pa včasih smrčiuser posted image )
SREČNICA BARIKA mojega zdaj že 3 noči 6x dojim drugač pa 2x-prespal je samo 4 noči.Povej je vaša ritka boljše?Nam je pomagala Bepanten plus ki celi rane

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
1.8.2008 20:42:30   
Tanayya29
Ojla!!!

Evo še meneuser posted image .

Spanje v svoji postelji,jaz ne bom o tem,ker mi imamo posteljo kot v uni pesmi..."STOJALO ZA PRAH".A bo že kaj čmo!!!

une čevlje ne vem kje imajo znižane,men so smotane,pa jih nč kej ne gledam.Jih pa ima moja soseda,pa ji pašejo,jaz sem pa k en klovn v njih.

Sem nazaj od bioenergetika.Danes sem bla sama pri njemu,no pogovor je trajal ,2,5 ure.user posted image user posted image user posted image .
Vam povem,da me je eno uro priklopljal na tiste tresljaje(čutiš mravljince),in sem šla od njega vsa zadeta.Je pa fajn.No odvisno,za katero stvar gre,no.

Dajica,ma jaz sem celo novo prelistala,a mi mogoče lahko poveš kje zaboga je tvoj lubi?Jaz ga ne najdem.Ali je mogoče v kateri prejšnji novi?Daj povej,jaz itak vse te tračarije pokupim.user posted image

Nicolina mi je poslala SMS in sporoča.....lepe in sončne pozdravčke iz morja,Tin uživa sto na uro, ni nam dolgčas.Mami ima sicer malo časa za sončenje,ampak nič hudega.Pozdrav vsem levinjam.

Sedaj grem pa pod tuš,pa potem še kaj priletim.

Pa pa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
1.8.2008 20:44:14   
mamuška
Hojla!

Mi smo jo danes po dolgem tehtanju ucvrli na mestni bazen, ki je sicer od pamtiveka star, ampak so ga lepo poštimal, predvsem je voda čista, topla je pa po gorenjsko, kaj češ. No, ampak sile ni, otroški bazen ma enih 25, 26, ta velk pa ne dost manj in za tiste 3 eur je ponudba čist OK. Dobiš senčnik, samo bademajstra morš ujagat, še pozicionira ti ga, pa voz z otrokom ti nese čez štenge, - čist luštno je, verjetno jo bomo še kdaj pobegnili tja pred vročino. Edini jajc je, da tamau v šundru ne spi, pa fertig. Pa da ga na glavo v vodo postavim - no go.  Sama se ful oklevala, a it al ne, ker tame moj mastitis je ena potuhnjena zver, vse je ok. dokler na 3 ure črpam, čim samo 20 min zamudim, je cela štalauser posted image user posted image user posted image user posted image Zej s pumpo in joškom ven obešenim se po domačem kraju res ne bi dajala v zobe, že da sem se v kopalke spravla, me je stalo malo premagovanjauser posted image user posted image , tko da sem pol črpala še skor med vrati, domov smo prišli čez 4 ure (user posted image ) in sem spet že med vrati pumpo nase tlačila, pa me še zmer trga. Tud (sorazmerno) mrzla voda ne koristi ravno, edino mlek se mal bl počas dela, kar je trenutno fajn. Zaradi pogostega črpanja lahko sirarno odpremuser posted image user posted image user posted image , mam ful več, kot rabi D., pa pol včasih še K. kak glažek zvrne.

Spanje: jest ne vem, a mlaj seka al kuga, ampak zadnja noč je bla ubitačna. Že itak spim en drek, ker zadnjič še med polnočjo in eno črpam, drugače mi dojke raznese, ob 6h je pa uzbuna, no sinoč je pa tamal ob 23,30 začel verglat in je navijal do pol dveh, ko sem ga nič kaj nežno pograbila in stisnila v primež, da ni mogel več opletat in je od togote zaspal. Mislm kej tacga pa tud še neuser posted image Ta velk je imel fore, pa si ga stisnil v naročje ali vzel v posteljo in je zaspal, ta pa ne! Brca, opleta, tolče, zvija se, mlati, renči ---- milsm, ko da ga je roj sršenov opikal, res.  Enkrat sred noči me je pol zlasaluser posted image user posted image ko ta velik in glih da ga nism ugriznla nazajuser posted image Ob 6h ga je mož nekaj servisiral, revež, itak je ob 1h še po sobi plesal, da sem jza lahko črpala in ni cel blok zbudil, zjutraj ob 6 je šel pa na pot v MBuser posted image user posted image Podn. Pol je ob 8h oddremal natanko 30 min, pa na bazenu enih 20 in to je blo to. Ob 16h sem ga z velikansko muko odklopila za eno uro, pol pa niti po teoriji ni več zaspal. Samo strah me je, kakšna bo noč, ker ponavadi, če čez dan ne spi, ponoči noriuser posted image Sicer spi strogo in striktno sam in še zmer na apneja blazini.

Sedež: imam Concord Ultimax, ker se mora še lep čas vozit kontra smeri vožnje zaradi hipotonosti in šibkega ramenskega obroča. Sicer je mal zoprn za prestavljat, je pa super in mi ni žal, da smo ga nabavili.  Žal mi je samo, da smo ga sploh srali z lupino,  ker je ultimax 100 x boljši in udobnejši. Vse ostalo gre samo v smeri vožnje, tudi Tobi, ki je drugače kar dobro ocenjen in ga tudi naša razvojna P "dopušča" user posted image user posted image user posted image .Roemerja in Concorda priporoča, MC pa dopuščauser posted image user posted image , o ostalem se pa sploh ne pogovarja.  Je faca in ti včasih ta fejstza mislit.

GH: mleko je pri nas zdaj v glavnem za žejo, pa ponoči potrobenta še zmer med 120 in 150 mleka z riž. kosmiči, čez dan pa v glavnem je vse po vrsti, razen alergenov. Koščki s o bljak in gravž in grozauser posted image user posted image user posted image ampak je mati trmasta. Sin ne zaostaja, hranjenje je borbauser posted image

Ne mi o kruhu. tega schaerovega sem že tko sita, da iz mene gleda. Ubijala bi za en fajn zapečen hlebček.  Pa še zmer to spužvojem, D. pa isto. Sicer mi nismo kruharji, kruh je za zajtrk, pa še to ne zmer, so včasih tud kosmiči, muesliji ipd. , večerje so večinoma kuhane.

Plenice: ker bombažke še zmer čakajo v omari, uporabljam strogo Pampers Active Fit. Probavala sem vse živo, pa pol iz ljube komoditete pristala na preizkušeni izvedbi. Na začetku je sračkal v taki obliki, da je edino ta plenica zadržala tisto zdrizo, potem so mi jih seveda priporočili v razvojni, ker so res tanke (in polne kemije, logičnouser posted image ) in to je za D. izredno pomembno, pa tudi elastika ni za odmet in se res lepo giblje. Enen 2x sem dala gor alano, pa je še mene bolel, ko sem gledalal, kako "špona" okol vampka user posted image Ker z njimi nima težav (K je bil kot opečen po njih!), ostajamo pri njih.  Če jih zmanjka, je alternativa ta zelen huggies, so tudi odlične.

Pred kakšno uro se je uscalo in shladilo. Upam, da bomo bolje spali.

Vsem praznovalčkom vse naj naj, potencilanim bolančkom lažni preplah, vsem a en lep dooooooooooooooolg vikend.

Pazte.. mlaj je. Sekaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
1.8.2008 20:54:27   
mklks
tako bo to...jst sm se odločila, da se bom zelo potrudila, da je od danes naprej ne bom več odnesla k sebi v posteljo, ker se je tko navadla....
tako ma hecen spanec, skos se prmetava, noge in roke rine čez rešetke na posteljici in sama mende ne ve, kako bi se obnila:)

upam , da nama bo uspelo...wish me luckuser posted image user posted image user posted image
sej ne, da sem tak optimist, da mislm, da bomo že po enem dnevu zmagale, ampak vseeno...

zdej grem pa kar spat, da nadoknadimuser posted image user posted image user posted image

lahko noč, fajn pančkejte, pa se slišmo jutruser posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
1.8.2008 21:01:13   
Dajica

IZVIRNO SPOROČILO:  gruška

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica
Mislm, prejsnjic po TV, zdej v reviji.... user posted image user posted image user posted image user posted image Me prov zanima, kaj bo naslednjic.user posted image

Playboy, FHM user posted image user posted image

Ja, to pa mocno upam, da ne, s tem se pa glih ne bi strinjala user posted image user posted image user posted image Kaj pa je FHMuser posted image

Pri nas ze od samega zacetka uporobljamo pamperske in sem cist zadovoljna. Zdej kupujem tiste, ki vsebujejo aloe vero. So cist ok, tko da drugih sploh ne sprobavam. Mi disijo, ne puscajo alergij na ritki, ne premocijo (no, vsega skupaj so kksne 4-5x), skratka so fajne. Zdej jih kupujem pri Tusu, da bomo dobili igracko. user posted image

Kaj sem se hotla napisatuser posted image Aja, vceraj sva zaceli s skutkami in jogurti, nobene reakcije, samo vidno zadovoljstvo pri Kaji. Ji dam dopoldne sadno kasico z navadnim jogurtom, popoldne pa se 2 mali skutki s sadjem + jogurt, kar ga ostane pri dop. malici. Njami.

Kaj imam se za povedatuser posted image Aja, Tintin VSE NAJ NAJBOLJSE, prav tako danasnjim slavljenckom in slavljenkam!user posted image user posted image user posted image

Se kajuser posted image Joj, vceraj sem Kajo malce bolj pozno kopala, malo pred deveto zvecer in mi je potem na previjalni mizi zaspala,ko sem ji brisala laske z brisaco. Ubozcek. Sem jo samo v posteljico prestavila, pa je spala naprej.

Nc, zaenkrat dost, ce se se kaj spomnim, pa kasneje napisem.

Ajde

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
1.8.2008 21:08:52   
mama11

čau,

Ja, baje v SN.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
1.8.2008 21:18:06   
martita
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Se kajuser posted image Joj, vceraj sem Kajo malce bolj pozno kopala, malo pred deveto zvecer in mi je potem na previjalni mizi zaspala,ko sem ji brisala laske z brisaco. Ubozcek. Sem jo samo v posteljico prestavila, pa je spala naprej.

user posted image pri nas je to kot znanstvena fantastika. zdejle se moj trudi, da bi jo uspaval. mama11, kako ste vi rešli s spanjem? se je preprosto zgodil čudež ali imaš magični recept?

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
1.8.2008 21:18:37   
tabi
Čer
Mamuška si me nasmejala o problemih o zizahuser posted image (tko je blo pri men prblem ko se je tavečji odstavil jaz pa orng proizvodnjo mleka,je moj reku te bom prodal za dojiljouser posted image )

Ne vem kaj nej napišem,pa še ne da se miuser posted image

nočkouser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
1.8.2008 21:21:59   
Tanayya29
No,meni tudi osebno nobene plenice (čiste) ne smrdijo,no polne pleničke pa itak,da smrdijouser posted image user posted image user posted image .

Školjka tud glih ne dišiuser posted image user posted image user posted image user posted image .mal se hecam.

Mamuška jao,a si iz antarktike,ob osmih je bilo v Lj 28 stopinj.....user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
1.8.2008 21:37:57   
Dajica
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Dajica,ma jaz sem celo novo prelistala,a mi mogoče lahko poveš kje zaboga je tvoj lubi?Jaz ga ne najdem.Ali je mogoče v kateri prejšnji novi?Daj povej,jaz itak vse te tračarije pokupim.

Ni blo zdej v zadnji, tud prejsnji ne, ampak predprejsnji stevilki.

Kaja spi v svoji posteljici ze od samega zacetka. Ko se ponoci prebudi, jo vzamem k nama v posteljo, toliko da se podoji, potem pa jo speco prelozim v svojo posteljico. Zdej je bila ze parkrat po dojenju budna, pa sem jo kar dala nazaj v posteljico in je lepo sama zaspala nazaj.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?