mamuška
|
Hojla! Mi smo jo danes po dolgem tehtanju ucvrli na mestni bazen, ki je sicer od pamtiveka star, ampak so ga lepo poštimal, predvsem je voda čista, topla je pa po gorenjsko, kaj češ. No, ampak sile ni, otroški bazen ma enih 25, 26, ta velk pa ne dost manj in za tiste 3 eur je ponudba čist OK. Dobiš senčnik, samo bademajstra morš ujagat, še pozicionira ti ga, pa voz z otrokom ti nese čez štenge, - čist luštno je, verjetno jo bomo še kdaj pobegnili tja pred vročino. Edini jajc je, da tamau v šundru ne spi, pa fertig. Pa da ga na glavo v vodo postavim - no go. Sama se ful oklevala, a it al ne, ker tame moj mastitis je ena potuhnjena zver, vse je ok. dokler na 3 ure črpam, čim samo 20 min zamudim, je cela štala Zej s pumpo in joškom ven obešenim se po domačem kraju res ne bi dajala v zobe, že da sem se v kopalke spravla, me je stalo malo premagovanja , tko da sem pol črpala še skor med vrati, domov smo prišli čez 4 ure ( ) in sem spet že med vrati pumpo nase tlačila, pa me še zmer trga. Tud (sorazmerno) mrzla voda ne koristi ravno, edino mlek se mal bl počas dela, kar je trenutno fajn. Zaradi pogostega črpanja lahko sirarno odprem , mam ful več, kot rabi D., pa pol včasih še K. kak glažek zvrne. Spanje: jest ne vem, a mlaj seka al kuga, ampak zadnja noč je bla ubitačna. Že itak spim en drek, ker zadnjič še med polnočjo in eno črpam, drugače mi dojke raznese, ob 6h je pa uzbuna, no sinoč je pa tamal ob 23,30 začel verglat in je navijal do pol dveh, ko sem ga nič kaj nežno pograbila in stisnila v primež, da ni mogel več opletat in je od togote zaspal. Mislm kej tacga pa tud še ne Ta velk je imel fore, pa si ga stisnil v naročje ali vzel v posteljo in je zaspal, ta pa ne! Brca, opleta, tolče, zvija se, mlati, renči ---- milsm, ko da ga je roj sršenov opikal, res. Enkrat sred noči me je pol zlasal ko ta velik in glih da ga nism ugriznla nazaj Ob 6h ga je mož nekaj servisiral, revež, itak je ob 1h še po sobi plesal, da sem jza lahko črpala in ni cel blok zbudil, zjutraj ob 6 je šel pa na pot v MB Podn. Pol je ob 8h oddremal natanko 30 min, pa na bazenu enih 20 in to je blo to. Ob 16h sem ga z velikansko muko odklopila za eno uro, pol pa niti po teoriji ni več zaspal. Samo strah me je, kakšna bo noč, ker ponavadi, če čez dan ne spi, ponoči nori Sicer spi strogo in striktno sam in še zmer na apneja blazini. Sedež: imam Concord Ultimax, ker se mora še lep čas vozit kontra smeri vožnje zaradi hipotonosti in šibkega ramenskega obroča. Sicer je mal zoprn za prestavljat, je pa super in mi ni žal, da smo ga nabavili. Žal mi je samo, da smo ga sploh srali z lupino, ker je ultimax 100 x boljši in udobnejši. Vse ostalo gre samo v smeri vožnje, tudi Tobi, ki je drugače kar dobro ocenjen in ga tudi naša razvojna P "dopušča" .Roemerja in Concorda priporoča, MC pa dopušča , o ostalem se pa sploh ne pogovarja. Je faca in ti včasih ta fejstza mislit. GH: mleko je pri nas zdaj v glavnem za žejo, pa ponoči potrobenta še zmer med 120 in 150 mleka z riž. kosmiči, čez dan pa v glavnem je vse po vrsti, razen alergenov. Koščki s o bljak in gravž in groza ampak je mati trmasta. Sin ne zaostaja, hranjenje je borba Ne mi o kruhu. tega schaerovega sem že tko sita, da iz mene gleda. Ubijala bi za en fajn zapečen hlebček. Pa še zmer to spužvojem, D. pa isto. Sicer mi nismo kruharji, kruh je za zajtrk, pa še to ne zmer, so včasih tud kosmiči, muesliji ipd. , večerje so večinoma kuhane. Plenice: ker bombažke še zmer čakajo v omari, uporabljam strogo Pampers Active Fit. Probavala sem vse živo, pa pol iz ljube komoditete pristala na preizkušeni izvedbi. Na začetku je sračkal v taki obliki, da je edino ta plenica zadržala tisto zdrizo, potem so mi jih seveda priporočili v razvojni, ker so res tanke (in polne kemije, logično ) in to je za D. izredno pomembno, pa tudi elastika ni za odmet in se res lepo giblje. Enen 2x sem dala gor alano, pa je še mene bolel, ko sem gledalal, kako "špona" okol vampka Ker z njimi nima težav (K je bil kot opečen po njih!), ostajamo pri njih. Če jih zmanjka, je alternativa ta zelen huggies, so tudi odlične. Pred kakšno uro se je uscalo in shladilo. Upam, da bomo bolje spali. Vsem praznovalčkom vse naj naj, potencilanim bolančkom lažni preplah, vsem a en lep dooooooooooooooolg vikend. Pazte.. mlaj je. Sekaaaaaaaa