|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
31.7.2008 21:00:37   
tintin
hojla babe, sem nazaj iz morja. Imeli smo se super, kljub vročini:) Vasja je bil super družba, priden, lepo spal...na morju se je zelo konkretno začel dvigat ob opori, postavljat na noge, skakat v postelji...pa papa se je naučil dat (in to kar naenkrat). tako, da po novem rabimo čevlje, ker bo lihkar hodil...se že z eno roko spusti in malo prestopa... na dopustu je bilo res je bilo fajn, ker smo bili v kampu, ker si res lahko non stop zunaj.
Vmes sem tudi praznovala svojo 28-ko. častim eno tortico za nazaj.....

vas preberem in še kaj napišem....papa!

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
31.7.2008 21:03:17   
Tanayya29
tintin najprej ti želim vse najboljše
user posted image

pa lepo,za lep preživet dopust!!!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
31.7.2008 21:04:19   
mklks
ajdi bejbe, jst grem kr v horizontalo, ker sm, kt bi me traktor povozu:):)

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
31.7.2008 21:16:03   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

tintin najprej ti želim vse najboljše
user posted image

pa lepo,za lep preživet dopust!!!

Tud od mene Tintin, VSE NAJBOLJŠE!!! user posted image user posted image user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

Neposredna povezava do sporočila: 4629
31.7.2008 21:18:28   
barika
TINTIN VSE NAJBOLJŠE!ps. a si še pišče al že kokauser posted image

glede plenic, M. uporablja dm-ove Alana in jih ne zamenjam za noben denar. ne smrdijo, redko kdaj spustijo pa še drage niso,  aja, pa "bio razgradljive" so.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
31.7.2008 21:18:50   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: manca

IZVIRNO SPOROČILO: martita

jaz pampersk ne maram, ker mi imajo grozno močan vonj (smrad). ta čiste, da ne bo pomote.user posted image

Men pa Hoferke velik bolj smrdijo kot pa Pampers. Sploh pa odkar sem probala plenice Babysmile od drogerije Schlecker (v Avstriji) bom kar te kupovala. Zdržijo tako podnevi kot ponoči.user posted image

A ni zanimivo kako smo si različni - meni pamperske tud smrdijo (čiste,itakuser posted image ), hoferke so mi pa brez vonja... in hoferke so do zdaj edine, ki so vedno zdržale celo noč... še najbolj nezadovoljna sem bila pa z mullerjevimi user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
31.7.2008 21:22:06   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica
Mislm, prejsnjic po TV, zdej v reviji.... user posted image user posted image user posted image user posted image Me prov zanima, kaj bo naslednjic.user posted image

Playboy, FHM user posted image user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
31.7.2008 21:22:57   
ajtak
en lep dober vecer, pa kr tud lahko noc, smo mel vceraj svetlo zarad zobkov pa grem danes prej spat za vsak slucaj ce se ponovi...

Plenice- pr nas so pamperske zakon, tud mullerjeve so kr ok, sparky pa katastrofa aja pa huggis smo probal pa mi niso ble vsec... a loh ena napise kako se te hoferjeve imenujejo, da bom vedla kupit. A majo tud elasticne trakove, ker drgac jih ne bom kupla.

No, lahko noc.

Pa seveda vsenajboljse slavljenki!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
31.7.2008 21:27:44   
Tanayya29
ajtak imajo elastične trakove,imenujejo pa se MYLOVE.
Pa lahko noč,in mirno noč ti želim.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
31.7.2008 21:38:19   
mama11
Tintin vse najboljše, pa user posted image  za Vasjo!

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29
Ali imajo tudi vaši full radi kruh?

V bistvu niti ne. Piškotki ipd tudi niso ravno hit.

Plenice - v bistvu menjam vsake toliko. Hofer so mi všeč, jih ravno uporabljamo, ampak se ji je včeraj naredilo nekaj mozoljčkov, tako da bom spet zamenjala. Lidl mi smrdijo, Pampers ne maram preveč zaradi losjona, še najboljše doslej so mi Leclercove, pa ene Huggies, ki se pri nas ne dobijo. DM Alana pa še nisem sprobala, pa še bom. Barika, ali imajo elastičen trak?

Rezultat shoppinga za avtosedež - imamo MC Tobija, všeč mi je bil (in pupi) tudi Romer, je res bolj širok, ampak tudi Tobi je naši pupi komot, pa še v BC je do torka v akciji 70 evrov ceneje. Kiddy Infinity Pro je pa definitivno ne za nas, pa je lahko še tako varen. Tamara ima cca. 9 kg in verjetno dobrih 70 cm, pa je bila notri tako stisnjena, da se mi je zasmilila. Če bi jo imela notri 15 min, bi verjetno fasala živčnega. Zadelana do amena, material pa mi deluje "grelno". Kaj hočemo, testne lutke so jo dobro odnesle, ampak samo zato, ker ne švicajo user posted image .

Ajtak, mirno noč!

Neposredna povezava do sporočila: 4635
31.7.2008 21:39:05   
mama11
Aja, v avtosedež gre pa kasneje, smo ga kupili na rezervo; v lupinici bo, dokler z glavo ne doseže vrha.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
31.7.2008 21:48:06   
tabi
čer
Tintin Vse najboljšeuser posted image (z vso hitrostjo se bližaš 4 križuuser posted image )
Ajtak mirno noč ti želimuser posted image

No zdaj moram pa ta večjega spat spravt,pol grem pa tut jaz v mižule.Nočko

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
31.7.2008 21:49:29   
barika
DM Alana pa še nisem sprobala, pa še bom. Barika, ali imajo elastičen trak?

ne, so pa malo višje. pa če moj mali ne rabi elastičnih trakov (haloo če so bio,kje se bo elastika razkrajalauser posted image user posted image user posted image ) pa jo šiba 100 na uro, jih potem tudi drugi ne rabijouser posted image  (hec)

avtosedež...mi imamo MC priori, pa je fajn širok, pa jaz bi malega še nekaj časa mučla v lupinici (pač varnost) pa je bil cel zlaman notri.

scuba kok je bilo v Celju, si se kej po mestu šetala, te nisem nič vidlauser posted image user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
31.7.2008 22:13:39   
kanarka
Ajtak, pol nam pa zjutri še kr en zob prlimi! Zdej mamo  že obe zgornji dvojki, pa še spodnja enica bo ven pokukala in potem bodo kar nekaj časa 4je. Drugih še zaenkrat ne vidim, da bi ven rinli.

Tintin...vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše draga Tintin, vse najboljše za teuser posted image

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
31.7.2008 22:48:24   
scubadiver
Matr babe no, pa katera je povedala Ajtak in Bariki da sem bla v Celju? Ste pa tud čveke no user posted image user posted image user posted image user posted image

Skratka v Celju je blo luštno, Lana je spet imela nastop Pokaži kaj znaš, sorodniki so se pa nasmejali in se niso mogli načudit kako imamo tako pridnega otroka user posted image
Barika po mestu sva se šetkali ker drugač do babice mal težko prideva glede na to, da stanuje na Glavnem trgu user posted image

Naju je pa na poti tja skor sfaširal en kamion user posted image . Psiho je zapeljal na prehitevalni pas brez da bi se prepričal če je frej. No in ni bil frej ampak sva bli na njem midve z lano in še en avto. Sva mu midva trobila k nora, smo se komaj zvrstili. KO je prehitel tist kamion ki ga je pač prehiteval in pol naslednjega kamiona je pa spet kr zapeljal v ta drugi kamion in še en avto s prikolico. Sta unadva komaj pobegnila na odstavni pas.

KO glih razpravljate o pleničkah... A Fixies pa nobena ne uporablja? men so pa te boljše od vseh. Tud od pampersk.. Skratka zakon user posted image . "čist nič" niso plastične, na občutek so čist "bombažne", brez gelov ipd, s super elastičnimi trakovi. Moti me samo to, ker jih majo samo v BC.

Mama11 super za sedežek. Tamara lepo se vozi user posted image
Tintin iskrene čestitke za nazaj za RD user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mklks

zdej si grem pa enga zasluženo pržgat

Joj k bo tole Oranža vidla, boš vidla kako te bo napadla . Ampak še dobr da ma eno tarčo več, ne samo mene . Se vem, zdej se tole upaš napisat k je da dopustu

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
31.7.2008 23:25:15   
tintin
Hvala vsem za čestitke!!!

ko ravno debatirate od plenic...tudi meni so bile najbolj zakon babysmile (schlecker), pa hofer in muller so mi tudi fajne.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
31.7.2008 23:31:34   
martita
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

KO glih razpravljate o pleničkah... A Fixies pa nobena ne uporablja? men so pa te boljše od vseh. Tud od pampersk.. Skratka zakon user posted image . "čist nič" niso plastične, na občutek so čist "bombažne", brez gelov ipd, s super elastičnimi trakovi. Moti me samo to, ker jih majo samo v BC.

jaz sem jih uporabljala na začetku, a sem se jih naveličala. so mi malo predebele in se  maje nekako niso fajn oprijele. hoferke bom še probala pol pa konc.

nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 4642
1.8.2008 8:46:33   
tabi
Dobro jutro pa ena dišeča user posted image .

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
1.8.2008 8:47:02   
barika
user posted image Jutro!

zdej pa (letim) user posted image  s (tamalim) user posted image  (domov k mojim rože zalit)user posted image  user posted image  --sej ne, grem na vrt mal zelenjave pokradituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
1.8.2008 8:49:31   
tabi
Staš,Kim in tina vse najnajuser posted image user posted image user posted image
Barika a taka si tiuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
1.8.2008 9:06:53   
mklks
dobro jutro!! jst že sedim na svojem delovnem mestu, moja čmrla pa spet doma pri svoji babici, brez meneuser posted image user posted image user posted image
Staš,Kim in tina vse najnajuser posted image user posted image user posted image ....se podpišem pod to:):)user posted image user posted image user posted image

zdej si grem pa enga zasluženo pržgat

Joj k bo tole Oranža vidla, boš vidla kako te bo napadla . Ampak še dobr da ma eno tarčo več, ne samo mene . Se vem, zdej se tole upaš napisat k je da dopustu

ja...vsak ma svoje dobre in slabe strani, med nosečnostjo in pol leta po rostvu si tud drznla nisem pržgat nobenga, zdej me je pa premagalo...pa sej enga na dan, zvečer, ko gre mala spat...men se ne zdi to nič kritičnegauser posted image , ampak, vsaj sama nisemuser posted image

tintin- malo z zamudo, pa vseeno...naj naj najboljšeuser posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
1.8.2008 9:07:50   
mklks
eno neumno vprašanje...kako skopirate ti. izvirna sporočilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
1.8.2008 9:18:54   
scubadiver
Dobro jutro punce,

Tabi hvala za kavico user posted image

ja...vsak ma svoje dobre in slabe strani, med nosečnostjo in pol leta po rostvu si tud drznla nisem pržgat nobenga, zdej me je pa premagalo...pa sej enga na dan, zvečer, ko gre mala spat...men se ne zdi to nič kritičnegauser posted image , ampak, vsaj sama nisemuser posted image

Upam, da veš da sem te samo mal pohecala, jaz itak tud kadim user posted image . TI si kar z užitkom privošči, sej Oranža je itak samo fouš, ker je bivša kadilka, pa se njej tud lušta, zato pa nam teži user posted image .

eno neumno vprašanje...kako skopirate ti. izvirna sporočila

Nad vsakim sporočilom imaš ikonco Citiraj. Tisto klikneš in ti odpre v novem okenčku. Zbrišeš ven kar ne rabiš in to je to

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
1.8.2008 9:27:19   
ajtak
Dobro jutro user posted image

Hvala ker ste drzale pesti za nase spanje, je full pomagalo!!! Spal je od 20:30-4:15, jedel in nazaj zaspal in spal do 7:30 user posted image

Cestitke vsem slavljenckom!

mklks, full si pridna!!!

Kanarka, zob dobite ko spucam bajto user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 4649
1.8.2008 9:27:54   
mklks
skuba- vem, da je bil samo hec, don´t worry:):)
aja, pa hvala za pojasnilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?