Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 31.7.2008 21:00:37
|
|
|
|
tintin
|
hojla babe, sem nazaj iz morja. Imeli smo se super, kljub vročini:) Vasja je bil super družba, priden, lepo spal...na morju se je zelo konkretno začel dvigat ob opori, postavljat na noge, skakat v postelji...pa papa se je naučil dat (in to kar naenkrat). tako, da po novem rabimo čevlje, ker bo lihkar hodil...se že z eno roko spusti in malo prestopa... na dopustu je bilo res je bilo fajn, ker smo bili v kampu, ker si res lahko non stop zunaj. Vmes sem tudi praznovala svojo 28-ko. častim eno tortico za nazaj..... vas preberem in še kaj napišem....papa!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 31.7.2008 21:03:17
|
|
|
|
Tanayya29
|
tintin najprej ti želim vse najboljše pa lepo,za lep preživet dopust!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 31.7.2008 21:04:19
|
|
|
|
mklks
|
ajdi bejbe, jst grem kr v horizontalo, ker sm, kt bi me traktor povozu:):)
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 31.7.2008 21:16:03
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 tintin najprej ti želim vse najboljše pa lepo,za lep preživet dopust!!! Tud od mene Tintin, VSE NAJBOLJŠE!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 31.7.2008 21:18:28
|
|
|
|
barika
|
TINTIN VSE NAJBOLJŠE!ps. a si še pišče al že koka glede plenic, M. uporablja dm-ove Alana in jih ne zamenjam za noben denar. ne smrdijo, redko kdaj spustijo pa še drage niso, aja, pa "bio razgradljive" so.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 31.7.2008 21:18:50
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca IZVIRNO SPOROČILO: martita jaz pampersk ne maram, ker mi imajo grozno močan vonj (smrad). ta čiste, da ne bo pomote. Men pa Hoferke velik bolj smrdijo kot pa Pampers. Sploh pa odkar sem probala plenice Babysmile od drogerije Schlecker (v Avstriji) bom kar te kupovala. Zdržijo tako podnevi kot ponoči. A ni zanimivo kako smo si različni - meni pamperske tud smrdijo (čiste,itak ), hoferke so mi pa brez vonja... in hoferke so do zdaj edine, ki so vedno zdržale celo noč... še najbolj nezadovoljna sem bila pa z mullerjevimi
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 31.7.2008 21:22:06
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Mislm, prejsnjic po TV, zdej v reviji.... Me prov zanima, kaj bo naslednjic. Playboy, FHM
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 31.7.2008 21:22:57
|
|
|
|
ajtak
|
en lep dober vecer, pa kr tud lahko noc, smo mel vceraj svetlo zarad zobkov pa grem danes prej spat za vsak slucaj ce se ponovi... Plenice- pr nas so pamperske zakon, tud mullerjeve so kr ok, sparky pa katastrofa aja pa huggis smo probal pa mi niso ble vsec... a loh ena napise kako se te hoferjeve imenujejo, da bom vedla kupit. A majo tud elasticne trakove, ker drgac jih ne bom kupla. No, lahko noc. Pa seveda vsenajboljse slavljenki!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 31.7.2008 21:27:44
|
|
|
|
Tanayya29
|
ajtak imajo elastične trakove,imenujejo pa se MYLOVE. Pa lahko noč,in mirno noč ti želim.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 31.7.2008 21:38:19
|
|
|
|
mama11
|
Tintin vse najboljše, pa za Vasjo! IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Ali imajo tudi vaši full radi kruh? V bistvu niti ne. Piškotki ipd tudi niso ravno hit. Plenice - v bistvu menjam vsake toliko. Hofer so mi všeč, jih ravno uporabljamo, ampak se ji je včeraj naredilo nekaj mozoljčkov, tako da bom spet zamenjala. Lidl mi smrdijo, Pampers ne maram preveč zaradi losjona, še najboljše doslej so mi Leclercove, pa ene Huggies, ki se pri nas ne dobijo. DM Alana pa še nisem sprobala, pa še bom. Barika, ali imajo elastičen trak? Rezultat shoppinga za avtosedež - imamo MC Tobija, všeč mi je bil (in pupi) tudi Romer, je res bolj širok, ampak tudi Tobi je naši pupi komot, pa še v BC je do torka v akciji 70 evrov ceneje. Kiddy Infinity Pro je pa definitivno ne za nas, pa je lahko še tako varen. Tamara ima cca. 9 kg in verjetno dobrih 70 cm, pa je bila notri tako stisnjena, da se mi je zasmilila. Če bi jo imela notri 15 min, bi verjetno fasala živčnega. Zadelana do amena, material pa mi deluje "grelno". Kaj hočemo, testne lutke so jo dobro odnesle, ampak samo zato, ker ne švicajo . Ajtak, mirno noč!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 31.7.2008 21:39:05
|
|
|
|
mama11
|
Aja, v avtosedež gre pa kasneje, smo ga kupili na rezervo; v lupinici bo, dokler z glavo ne doseže vrha.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 31.7.2008 21:48:06
|
|
|
|
tabi
|
čer Tintin Vse najboljše (z vso hitrostjo se bližaš 4 križu ) Ajtak mirno noč ti želim No zdaj moram pa ta večjega spat spravt,pol grem pa tut jaz v mižule.Nočko
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 31.7.2008 21:49:29
|
|
|
|
barika
|
DM Alana pa še nisem sprobala, pa še bom. Barika, ali imajo elastičen trak? ne, so pa malo višje. pa če moj mali ne rabi elastičnih trakov (haloo če so bio,kje se bo elastika razkrajala ) pa jo šiba 100 na uro, jih potem tudi drugi ne rabijo (hec) avtosedež...mi imamo MC priori, pa je fajn širok, pa jaz bi malega še nekaj časa mučla v lupinici (pač varnost) pa je bil cel zlaman notri. scuba kok je bilo v Celju, si se kej po mestu šetala, te nisem nič vidla
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 31.7.2008 22:13:39
|
|
|
|
kanarka
|
Ajtak, pol nam pa zjutri še kr en zob prlimi! Zdej mamo že obe zgornji dvojki, pa še spodnja enica bo ven pokukala in potem bodo kar nekaj časa 4je. Drugih še zaenkrat ne vidim, da bi ven rinli. Tintin...vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše draga Tintin, vse najboljše za te
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 31.7.2008 22:48:24
|
|
|
|
scubadiver
|
Matr babe no, pa katera je povedala Ajtak in Bariki da sem bla v Celju? Ste pa tud čveke no Skratka v Celju je blo luštno, Lana je spet imela nastop Pokaži kaj znaš, sorodniki so se pa nasmejali in se niso mogli načudit kako imamo tako pridnega otroka . Barika po mestu sva se šetkali ker drugač do babice mal težko prideva glede na to, da stanuje na Glavnem trgu Naju je pa na poti tja skor sfaširal en kamion . Psiho je zapeljal na prehitevalni pas brez da bi se prepričal če je frej. No in ni bil frej ampak sva bli na njem midve z lano in še en avto. Sva mu midva trobila k nora, smo se komaj zvrstili. KO je prehitel tist kamion ki ga je pač prehiteval in pol naslednjega kamiona je pa spet kr zapeljal v ta drugi kamion in še en avto s prikolico. Sta unadva komaj pobegnila na odstavni pas. KO glih razpravljate o pleničkah... A Fixies pa nobena ne uporablja? men so pa te boljše od vseh. Tud od pampersk.. Skratka zakon . "čist nič" niso plastične, na občutek so čist "bombažne", brez gelov ipd, s super elastičnimi trakovi. Moti me samo to, ker jih majo samo v BC. Mama11 super za sedežek. Tamara lepo se vozi Tintin iskrene čestitke za nazaj za RD IZVIRNO SPOROČILO: mklks zdej si grem pa enga zasluženo pržgat Joj k bo tole Oranža vidla, boš vidla kako te bo napadla . Ampak še dobr da ma eno tarčo več, ne samo mene . Se vem, zdej se tole upaš napisat k je da dopustu
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 31.7.2008 23:25:15
|
|
|
|
tintin
|
Hvala vsem za čestitke!!! ko ravno debatirate od plenic...tudi meni so bile najbolj zakon babysmile (schlecker), pa hofer in muller so mi tudi fajne.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 31.7.2008 23:31:34
|
|
|
|
martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver KO glih razpravljate o pleničkah... A Fixies pa nobena ne uporablja? men so pa te boljše od vseh. Tud od pampersk.. Skratka zakon . "čist nič" niso plastične, na občutek so čist "bombažne", brez gelov ipd, s super elastičnimi trakovi. Moti me samo to, ker jih majo samo v BC. jaz sem jih uporabljala na začetku, a sem se jih naveličala. so mi malo predebele in se maje nekako niso fajn oprijele. hoferke bom še probala pol pa konc. nočko.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 1.8.2008 8:46:33
|
|
|
|
tabi
|
Dobro jutro pa ena dišeča .
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 1.8.2008 8:47:02
|
|
|
|
barika
|
Jutro! zdej pa (letim) s (tamalim) (domov k mojim rože zalit) --sej ne, grem na vrt mal zelenjave pokradit
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 1.8.2008 8:49:31
|
|
|
|
tabi
|
Staš,Kim in tina vse najnaj Barika a taka si ti
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 1.8.2008 9:06:53
|
|
|
|
mklks
|
dobro jutro!! jst že sedim na svojem delovnem mestu, moja čmrla pa spet doma pri svoji babici, brez mene Staš,Kim in tina vse najnaj ....se podpišem pod to:):) IZVIRNO SPOROČILO: mklks zdej si grem pa enga zasluženo pržgat Joj k bo tole Oranža vidla, boš vidla kako te bo napadla . Ampak še dobr da ma eno tarčo več, ne samo mene . Se vem, zdej se tole upaš napisat k je da dopustu ja...vsak ma svoje dobre in slabe strani, med nosečnostjo in pol leta po rostvu si tud drznla nisem pržgat nobenga, zdej me je pa premagalo...pa sej enga na dan, zvečer, ko gre mala spat...men se ne zdi to nič kritičnega , ampak, vsaj sama nisem tintin- malo z zamudo, pa vseeno...naj naj najboljše
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 1.8.2008 9:07:50
|
|
|
|
mklks
|
eno neumno vprašanje...kako skopirate ti. izvirna sporočila
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 1.8.2008 9:18:54
|
|
|
|
scubadiver
|
Dobro jutro punce, Tabi hvala za kavico IZVIRNO SPOROČILO: mklks ja...vsak ma svoje dobre in slabe strani, med nosečnostjo in pol leta po rostvu si tud drznla nisem pržgat nobenga, zdej me je pa premagalo...pa sej enga na dan, zvečer, ko gre mala spat...men se ne zdi to nič kritičnega , ampak, vsaj sama nisem Upam, da veš da sem te samo mal pohecala, jaz itak tud kadim . TI si kar z užitkom privošči, sej Oranža je itak samo fouš, ker je bivša kadilka, pa se njej tud lušta, zato pa nam teži . IZVIRNO SPOROČILO: mklks eno neumno vprašanje...kako skopirate ti. izvirna sporočila Nad vsakim sporočilom imaš ikonco Citiraj. Tisto klikneš in ti odpre v novem okenčku. Zbrišeš ven kar ne rabiš in to je to
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 1.8.2008 9:27:19
|
|
|
|
ajtak
|
Dobro jutro Hvala ker ste drzale pesti za nase spanje, je full pomagalo!!! Spal je od 20:30-4:15, jedel in nazaj zaspal in spal do 7:30 Cestitke vsem slavljenckom! mklks, full si pridna!!! Kanarka, zob dobite ko spucam bajto
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 1.8.2008 9:27:54
|
|
|
|
mklks
|
skuba- vem, da je bil samo hec, don´t worry:):) aja, pa hvala za pojasnilo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?