mamuška
|
Hoj! Men se je spet ulila in sem zdelana ko kamela na konc puščave. Mož je gitre na balkonu ogulil - končno 5 let smo že tle - in na pol poštrihal, jaz sem pa mularijo imela na čez. Po južni se mi je tok vrtel, da sem samo dol padla. Tamala žaba je bila dons trenirana. Pohn kufr imam tega, da je z uspavanjem ratalo že tko divje kot pri K: Po 20 min ga ujčkam, kao spi ko mrtu, ga dam v pojstlo - HOP! na vse 4 pa afne gucat, pa smejčkat pa tralalalala Pol ga spet 20 min uspavam, pa z mal sreče je spet isto, ko ga dam v pojstlo. Nemalokrat traja eno uro, da zaspi. Evo in se ne grem več. SPustili smo dno pri postelci, da zdaj res ne more čez past (odriv ima ko košarkar - I belive I can fly!- to je itak njegovo prepirčanje), ga dam not in pol odtuli svojih 10 min, na koncu se že čist frenetično dere in pol zaspi.. Če pa not hodim na 5 min, se pa vsakič BOLJ frenetično dere in po 15 min niti slučajno ne bo zaspal. Kakor se mi gravža to, mi je čist noro, da vsakič ko gre spat, sedim po celo uro, preden žabec zaspi. Pa zdaj že ni več dost sedet , on bi se nosil, pa cincat je treba zraven in pet - a ma nemoj! Dost tega športa. Sploh ne vem, kdaj smo iz otroka, ki sam zaspi, prišli v to fazo , čist neopazno, malo po malo Pa tko sem rekla, da tale pa ni taka mona za spat, da zihr ne bom ponovila napake od K. Mhmmmm, ja! Popoldan je tulil manj kot 5 min (meni so se zdele sicer neskončne!), medtem ko je zjutraj še ornk protestiral, zdaj zvečer je pa samo dol padu in zaspal, brez vsega sranja. Grozno mi je, da je K. ob teh ceremonijah po celo uro sam , potem namesto da bi imela vmes čas za njega, divjam z vsem, kar mi zad ostane med tistim enournim cincanjem - ne gre to več tko. Poleg tega ga moja mama, h kateri bo šel v varstvo, ne bo v stanju tkole guncat, pa če ga ma še tko rada. Tko da - evo, dresiram mladiča Drugače pa je bla ena blesava sobota, ene 2x se je ulilo, zrak je pa še zmer tko težek, da bi ga lahko na kocke rezal. Ni vroče, samo dol tišči - al pa se samo men tko zdi. Delat se mi ne da nč, mal bližnjice bom ubrala in grem zdejle črpat, pol pa samo spat. Po mojem je najboljš če si kar plenico vzamem, glede na količine, ki se zlivajo iz mene