kasso
|
Jutro! ****.... ja upam res, da se bo tvoj mož malo umiril in namesto bit deloholik, naj bo raje "možoholik in očeholik". Ker bit povprečno 16 ur dnevno pokonci in v stresu ni nič kaj dobro za zdravje. Saj jaz ga razumem, da ga njegovo zdravje nič kaj preveč ne zanima, ker je mlad in si je do včeraj najbrž mislil, da se njega ne more nič prijet. A žal ni tako, še vedno smo ljudje in ne stroji na gumb.No, čeprav se tudi ti amortizirajo. Ti njemu non stop govori, da naj misli na otroke in družino in boš videla, da se bo umiril. Kaj pomaga denar, če njega ni?! Nobeno delo ni vredno človeškega življenja in živi se enkrat, pa tudi otroci rabijo očeta zdaj, ko so majhni in ne potem, ko bodo odrasli in bo oče že v penziji, da se bo lahko ukvarjal z njimi...no, mogoče takrat z vnuki. Oprosti, če sem zatežila, a saj vem, da ti to vse dobro veš, a včasih življenje prehitro teče in se tega ne zavedamo, ker živimo stresne in napete dneve. Mene je umirila bolezen, ker ko so posumili na multiplo sklerozo, nisem pomislila name, ampak le na otroke. Kako bom lahko za njih skrbela, če ostanem invalid? Tako, da srčno upam, da se bo tudi tvojemu možu kaj premaknilo v glavi in da bo delovne obveznosti prepustil tudi drugim in jim zaupal odgovornosti, ker le tako se bo lahko razbremenil. Ne želim te strašit , ampak tudi če ima le 31 let je možen tudi infarkt. Vem še za enega gen. direktorja, ki ga je prijelo pri 34 ih letih. drži se in veliko pozitivne energije ti pošiljam ter boš videla, vse se bo uredilo po najboljši možni poti. barbaw, ja sem videla na srečanju, da je Varja od prisotnih hroščkov najbolj zahtevna . Jaz je ne nosim, kot pravi špelina, da se Gregor s tem pomiri...Varja postane še bolj histerična, zato jo pristavim k prsim in je mir, pa še to ne zaleže vedno. Včeraj sem imela en kup opravkov, ...sem mogla it nujno v TS, pa sem jo pustila pri mami na Krasu. Ko sem prišla nazaj, je ravno zaspala v vozičku, ki ga je mama vozila gor in dol po hiši . Pa tudi če jo poskušata mala dva zabavat, ne mara, postane kar živčna...pa tako rada jo imata Upam, da bo čez kakšen mesec bolje.... V Lukovico pa bom najbrž prišla za kakšno urco brez nje, bom pa vzela ostala dva moja razgrajača. Sem milsila še kaj komentirat, a se je Varja zbudila, tako da šibam. Spala pa je od 21:00 , pa vmes sem jo parkrat podojila. Bo pa čez dan bolj pestro
|