|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
30.7.2008 21:53:54   
aurora28
Kake dobre fotke user posted image user posted image user posted image in majčeki so vsi cartl user posted image user posted image user posted image . Pol vas sploh ne poznam, katera je tista s tetovažo na levi roki? Katera ima dolge črne lase v čop spete, ker Katino poznam user posted image in Katina tvoj tamali je pa res luškan in kolk lasekov ima user posted image user posted image , potem katera ima do ramen lase in tamali svetlosal fantič ki je bil zraven, a je to mogoče barbaw? Kje bo naslednje srečanje?

Aja pa še to: MI SMO DANES TRI MESECE STARI! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 30.7.2008 21:54:39 >

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
30.7.2008 21:55:24   
darmar
Darmar, Martina, moramo se čimprej zmenit pri Homanu al pa Gib gib, sej smo tako blizu doma...

Ja tud jest si to želim. Zraven pa povabomo seveda še Valentino, Sončnico Sandro, Katino, za Estrello itak ni ovir, ... pa itak še vse ostale.

Svojeglava bravo za slikce. Bla si pridna, da si poslikala (pohvala tudi Piki) in potem to tud tok hit gor na RR prpopala.

Valentina morem pohvalt tvoje smeškote, pa kje jih najdeš. Ta teden z Lukom in Zalo še ne pridemo k vam na tisto Goro. Drug teden bi pa kar prišli.

Me že živčki dajejo. Sem odprla svojo omaro in probala nase zvleči talepe hlače, pa kikle in lejga šmenta mi ne gre nič čez boke. Panika!!! Kje se zdej hit neki nepo oblečt za krst. Si že pumpam melko, da si lahko jutr vzamem cajt za nabavo. Po enem letu že ven iz šoping forme padeš. No zdej je v flaški 70 ml, zdej pa še na drugo stran.

Neposredna povezava do sporočila: 3777
30.7.2008 21:57:14   
darmar
P.s.: Komentar srečanja: Super, vse ste super. Pa udeležba je bla tud dobra.

Neposredna povezava do sporočila: 3778
30.7.2008 21:57:55   
darmar
A katera ve koliko časa lahko napumpano mleko počaka v hladilniku? Do jutri ni panike???

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
30.7.2008 22:00:43   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Aja pa še to: MI SMO DANES TRI MESECE STARI! user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image

Svojeglava, super fotke, sami srčkani user posted image  user posted image  Se vidi, da ste res uživale user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
30.7.2008 22:01:29   
sesil
darmar, jaz sem brala, da lahko stoji mleko v hladilniko 5 dni. meni je to malo too much. bo pa do jutri čisto ok.
očitno sem slikce lih trofla, jaz sem jih gledala še brez gesla

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
30.7.2008 22:05:27   
špelin@
BOJANC, vidim, da si gor user posted image  Kako si kaj? Sem ravno danes dopoldne mislila nate in se spraševala, če nas prideš kaj pogledat user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
30.7.2008 22:06:26   
darmar
hvala sesil.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
30.7.2008 22:10:12   
sesil
pa še to, moja djeta je šla danes v ramenge. jedla sem prepovedano ali bolje rečeno, ker mi je prišlo pod roke in seveda ob 21h. bom jutri bolj pridna. kako pa ve ostale sotrpinke? 

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
30.7.2008 22:13:51   
darmar
Sesil ne mi slabo vest delat. Jaz sem si zdele za nagrado, ker sem napumpala 100 ml mleka, odprla eno Milko. No morem pa rečt, da o dieti še ne razmišljam. Se mi preveč lušta jesti.

Estrella najini punčki mata težave s kakanjem. No ne težave, pač ne kakata ravno vsak dan, naša sedaj na en teden. Midve pa še kar čokolado papcava. Sej ne vem kakšna je povezava med tem??? Brez čokolade mi živeti ni, .... HA HA HA

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
30.7.2008 22:14:25   
darmar
Nočka! Čeprav vidim, da se zdele majčice šele prijavlate na form. Želim vam prijeten čvek. Zdej pa res spat. Bajči!

< Sporočilo je popravil darmar -- 30.7.2008 22:15:18 >

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
30.7.2008 22:28:13   
špelin@
No, moji trije junaki že sladko spijo, jaz sem pa res dobre volje, ker je mali princ danes že drugi dan spet ful priden (predvčerajšnjim mi je naredil štalo... user posted image ) in ker sem po pol leta spet srečala mojo drago prijateljico user posted image  Šele takole se človek zave, kako resnično hitro čas beži... Moramo si vzeti čas za druženje z nam ljubimi osebami, čez leta se ne bomo spomnili, kako je bilo treba počistiti stanovanje, ampak kako je bilo lepo pogovoriti se z nekom, ki nam daje energijo, ob katerem se počutimo super user posted image

Jaz pa zdajle ne rabim čokolade, sem od klepeta čist naspidirana user posted image

darmar, user posted image  za načrpano mleko.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
30.7.2008 22:33:41   
špelin@
Aja, pišuka, vsakič pozabim povedat: naš mali princ je pogruntal, kako je fino obračati se s hrbta na trebuh user posted image  Sicer je dosedaj to storil le 2x, danes pa se mu je "odprlo" in se ob vsakem previjanju tik-tak obrne, potem pa ne more potegnit rokic izpod trebuha in se jezi user posted image  Ko ga dam nazaj na hrbet, mimogrede spet "zavesla" z nožico in je ritka navzgor user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
30.7.2008 22:42:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: darmar

A katera ve koliko časa lahko napumpano mleko počaka v hladilniku? Do jutri ni panike???

24 ur

(odgovor članu darmar)
  Neposredna povezava do sporočila: 3789
30.7.2008 22:45:48   
Anonimen
Drugače pa vsi user posted image  so tok cotkani in niti slučajno ne vem, kateri paše h kateri. Samo Aljo poznam.
Tudi punc ne poznam, samo Jano,Estrello in Katino, pa kasso in darmar...upam da nisem katere pozabila.

ampak mali so pa za popapat sladki...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3790
30.7.2008 22:49:44   
Anonimen
Špelina bravo za Gregorja,  in dobro da poveš, kaj in kako, da se jaz pripravim in da ga ne bom več na previjalni samega puščala...

Tudi zelo lepo, da si srečala staro prijateljico, vem kako je to in res čas beži.

Imam pa zelo, zelo slabo novico, v bistvu niti ne vem kako mi rata pisat, ampak nekaj moram početi, da mi bo lažje.
Moj mož ima namreč sum na srčni infarkt...več sploh ne morem povedat , ampak čist sem hin... samo jokam.

Joj, brez zamere, k tle morim... saj sem že 100x napisala pa zbrisala... ampak evo mogla sem dat ven.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3791
30.7.2008 22:53:06   
špelin@
darmar:

Shranjevanje materinega mleka:
pri 15°C - 24 ur
pri 19-22°C - 10 ur
pri 25°C - 4-6 ur
v hladilniku 0 do 4°C - največ 4 dni
v zmrzovalnem predalu hladilnika - 2 tedna
v zmrzovalniku za globoko zmrzovanje, ki je del hladilnika (temperatura variira, ker se vrata pogosto odpirajo) .... 3 - 4 mesece
v samostojnem zmrzovalniku za globoko zmrzovanje - 6 mesecev

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
30.7.2008 22:55:24   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Imam pa zelo, zelo slabo novico, v bistvu niti ne vem kako mi rata pisat, ampak nekaj moram početi, da mi bo lažje.
Moj mož ima namreč sum na srčni infarkt...več sploh ne morem povedat , ampak čist sem hin... samo jokam.

Joj, ****, grozno user posted image  A je šel k zdravniku? Držim pesti, da vseeno ne gre za to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
30.7.2008 22:59:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Joj, ****, grozno user posted image  A je šel k zdravniku? Držim pesti, da vseeno ne gre za to user posted image user posted image user posted image

Je v bolnici ja. Ampak so sami mladi dohtarji, dežurni pa več od EKG-ja ne znajo narest. EKG je pa zelo slab. Pravijo nekaj je  narobe, morda gre za kak strdek...Do jutra v glavnem ne bo nič.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa crkujem od skrbi. Ma kok mi je hudo za znoret...pa tok deleč stran sem. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3794
30.7.2008 23:05:57   
špelin@

Je v bolnici ja. Ampak so sami mladi dohtarji, dežurni pa več od EKG-ja ne znajo narest. EKG je pa zelo slab. Pravijo nekaj je  narobe, morda gre za kak strdek...Do jutra v glavnem ne bo nič.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa crkujem od skrbi. Ma kok mi je hudo za znoret...pa tok deleč stran sem. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Vem, da ti ne morem pomagati, ampak sem s tabo in trdno stiskam pesti za tvojega dragega user posted image user posted image user posted image  Drži se, vem, da ne boš nič spala, naj bo noč vseeno čimkrajša user posted image  In naj zdravniki dobro poskrbijo za tvojega moža!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
30.7.2008 23:16:34   
špelin@
Aja, ****, sem se spomnila na cepivo - kako ga spraviti na določenih stopinjah do Egipta. Da se zapakirat tako, da obstane celo 72 ur na zahtevani temperaturi. Ne vem pa, kako je glede carine oz. z vidika zdravstvene zakonodaje v Egiptu user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
30.7.2008 23:18:03   
Anonimen

Aja, ****, sem se spomnila na cepivo - kako ga spraviti na določenih stopinjah do Egipta. Da se zapakirat tako, da obstane celo 72 ur na zahtevani temperaturi. Ne vem pa, kako je glede carine oz. z vidika zdravstvene zakonodaje v Egiptu user posted image

Kako ga spraviš na določenih stopinjah do Egipta?  Kako se da tako zapakirat?

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3797
31.7.2008 7:26:20   
špelin@
Dobro jutro user posted image

****, kako je z možem? user posted image user posted image user posted image

Kako ga spraviš na določenih stopinjah do Egipta?  Kako se da tako zapakirat?

Ti pišem na ZS.

Mi smo imeli zanič noč, mali se je kar naprej zbujal in ga je bilo treba uspavat z dudko, potem pa sem se vdala in sem ga vzela k sebi v posteljo, da sem mu lažje popravljala dudko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
31.7.2008 7:47:32   
aurora28
Joj **** mi je hudo za tvojega moža in srčno upam, da ni sum na srčni infarkt user posted image user posted image user posted image . Moj stric pa je imel predvčerajšnjim srčni infarkt user posted image user posted image , je na srečo preživel, hvala bogu, so mu pa našli dva strdka. Zdaj bo moral strogo ležati 6-7 tednov, nobenega alkohola, nobe nezdrave hrane. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
31.7.2008 8:01:07   
tilči

user posted image user posted image user posted image  Vem, da ti ne morem pomagati, ampak sem s tabo in trdno stiskam pesti za tvojega dragega user posted image user posted image user posted image  Drži se, vem, da ne boš nič spala, naj bo noč vseeno čimkrajša user posted image  In naj zdravniki dobro poskrbijo za tvojega moža!!!

****-naj bo vse v redu s tvojim možemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?