Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 29.7.2008 22:46:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Se bom pa fajn pohvalila, da sta bili danes na mojem koncu **** in Estrella* s svojima In sem se fino načvekala, mali sončki so bili zelo pridni, smo pa družno ugotovile, da so prav vsi trije podobni svojim atom Dragi moji, res hvala za enkratno družbo Hvala enako.Meni je prav pasalo malo počvekat. In HB da so bili vsi trije pridni. Moram pa javno pohvalit Špelinin mož je pa zakon, priden. Zelo priden, po mojem takih ne delajo več. 9.8 jaz absolutno pridem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 29.7.2008 22:47:56
|
|
|
|
Anonimen
|
O.K. pridem enkrat na vsake kvatre sem na majčice, potem imam pa samogovore....Ehhh. Grem igrat igrice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 29.7.2008 22:53:11
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 sem pa m. sestro ob odhodu še prosila, če lahko dam Brino na tehtnico, ker je že en mesec nismo tehtali (od 1. pediatričnega pregleda) in je natehtala 5440g doma sem pa morala odšteti težo oblačilc in pleničke, ker je nisem slačila za na tehtnico - in razlika pride cc. 5180gramov - v petek je bila stara 2 meseca ob rojstvu je imela pa 3390 kg a je to OK??? anitkin Gal je rojen na isti dan kot Brina, pa ima že 6 kg?!?!?! sem šla potem mal brskat po netu, pa našla, da naj bi otrok do 3. meseca na teden pridobil vsaj 115-120 g. Če gledam to, je ok, ker sem naračunala, da je Brina na teden pridobila cca. 155g Nič mi več ni jasno... samo naj mi še kdo reče, da je "močna" Tana tvoja Brina je čist o.k., naš je pa med malce večjimi Le po kom se je vrgel Mi je pediatrinja rekla, da pri pol leta ponavadi otroci podvojijo težo. No mi jo bomo malce prej Če pa zeloooooooo radi papamo. Sicer pa se tudi meni naš ne zdi ne vem kako "močen"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 29.7.2008 22:54:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** O.K. pridem enkrat na vsake kvatre sem na majčice, potem imam pa samogovore....Ehhh. Grem igrat igrice Lepo čvekajte jutri.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 29.7.2008 23:20:56
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Valetnina, kok sem slabe vole da te ne bo. Tud jest sem ... uživajte jutri... pa, da navte dežja pričvekale . Pa saj drgač pa kuj ko boš lahko predlagi, da se dobimo npr. Homan, Gibi Gib, ipd. OK. Pa naš ta velik zdej že ful sprašuje, kdaj gremo na tisto Goro - k vam misli. Pa skoz pozab kaj je še pred Goro. Lhk tud ta tedn... če bo vreme zdržalo. Povej kdaj lahko. Pa tok, da veš, da Luka bo pa jutr prvič vidu tiste tete. Me prav zanima kako se mu bo zdel. Zna met kakšne pametne pripombe, ki jih rajš ne bom pisala. To mi je pa nekam znan .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 29.7.2008 23:24:41
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: darmar Valetnina, kok sem slabe vole da te ne bo. Tud jest sem ... uživajte jutri... pa, da navte dežja pričvekale . UPS... sem pozabila... ne bote ga, ker bojo tud pobci prisotni .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 29.7.2008 23:33:06
|
|
|
|
valentina2006
|
No mamice, vidim, da že vse pridno pančate... jest skočm še pod tuš... pol se "vam" pa pridružim .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 29.7.2008 23:40:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ne pančamo Valentina... Pančajo hrošči. Lepo... tale lunca ki se guga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 7:17:40
|
|
|
|
Katina
|
najprej ena dišeča za vse hroščje mamice barbaw za tvojo odločitev! M centra sploh ni težko najti. AC MB LJ, greš na izvoz Domžale, kak kilometer naravnost čez mostiček in na desni že vidiš M center. Na ZS ti pošljem moj GSM. Valentina206, tvoje slikice so pa zakon . Zagorske čveke, sem vam prav fouš, da ste se dobile name pa pozabile .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 7:36:22
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Ja Katina smo ženske, ampak naš 5-letni fant, se zna pa naveličat. Upam, da ne pozabimo vzeti s seboj starega kruh. Ker hranjenje labodov mu je pa zakon. On bi najraje še ribe tam lovil. Vse tiste, ki cincate, priti ali ne priti, pa ITAK: pridte!!!!!!! pri nas je pa problem, da naš starejši ne bo hotel domov.mi pridemo za kakšno urico,potem gre pa starejši spat. ponavadi hodi ob 11.30-12.,danes bomo pa malo zamaknili. sonce se je že skril, pa še na nismo. dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 7:37:05
|
|
|
|
Estrella*
|
Jutro! uf, danes samo Katina na raportu? Jaz čakam, da se naše2 zbudita, se zrihtamo in odrinemo proti LJ Špelin@, ****: havla za včerajšni dan Prav uživala sem malo v babji družbi, naši Alči je očitno tudi zelo pasala družba dveh dedcev se je zelo lepo obnašala, razen v avtu ko se je do doma drla Skratka 9.8 se narišem v LUkavici ****: se strinjam s tvojim komentarjem o možiču Špeline, bi bilo že čudno, da ne bi bil fejst, saj je ja z mojega rodnega konca "dama" katina: zakaj te pa ni bilo?????? tana7: zakaj bi bilo narobe kaj z Brino? Naj te potolažim, da je moja frača tud tam nekje težka. Zdrava je to mi je najbolj važno, bo pa bolj šlankica, če že mama ni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 7:46:32
|
|
|
|
Taula
|
Samo na hitrico se javim. Lepo se imejte danes. Jaz sem ob 10h zmenjena s kolegico, ki gre pol v Nemčijo uživati, tako da se ne bom mogla prežarčiti v Ziblje Mala se pa trenutno krega ob meni..se ji spet kolca.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 8:00:28
|
|
|
|
Katina
|
Tilči, te bomo vesele tudi če se nam pridružiš za pol urce, še bolj, če boste urico malo razvlekli, sicer pa vidim, da sploh nimaš daleč do Zbilja. Estrella, verjetno premalo berem RR in sploh nisem vedla, da se menite . Sicer se pa ob tej priliki zahvaljujem, da me redno obveščaš o dogodkih, da pol mal skočim sem prečekirat. ****, škoda da te ne bo . Kaj praviš da bi drug teden izvedle nameravano srečanje s TamaroJ, če ni slučajno na morju. Vabljene seveda vse, ki bi se želele pridružiti. Sem se že veselila, da spoznam Omarja in tvojo četico. Taula, zelo mi je žal, da te ne bom spoznala. Potrudi se priti v Lukovico, da bom lahko spoznalo svojo soborko iz AC. Zdej pa šibam nazaj likat. Vmes mi je zmanjkalo vode, zdaj pa čakam da jo kotliček ponovno pogreje. Danes sem že navsezgodaj zelo pridna, ker ima očka popoldan in z skupaj spita v spalnici. A še od katere po jutranjem hranjenju (danes npr. ob 4.44) tako gode in spušča glasove, da potem ne moreš zaspat. Vmes pa miži in občasno močno prdi? Mene vsako jutro na ta način tako predrami, da potem navadno ne morem zaspat. Ko se umiri zaspi še za kakšno slabo urico in nato konec skoraj do večera.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 8:06:55
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Katina, nisem pozabila nate, samo bala sem se, da se bo puncam mudilo, ker je zadnjič **** morala hitro šibat in ni bilo časa za čvek... No, včeraj je bila situacija čisto drugačna **** je z zelo hitro opravila pri alergologinji, potem pa sta bila Alja in Omar še zelo pridna zapovrh in se je dalo počvekat Mimogrede: Katina, a imaš v petek kaj časa, bi prišla v tvoj konec?
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 30.7.2008 8:08:40 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 8:24:17
|
|
|
|
Svojeglava
|
Katina: mi imamo iste "probleme" zjutraj: napenja se, prdi, malo kaka, sicer pa miži...pa zvija se, kot bi jo krčki... včasih jo vzamem k sebi in ji masiram trebušček ali pa pokrčim noge proti trebuščku in tako prdne... punce se vidimo kmalu... lp, svojeglava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 8:29:16
|
|
|
|
špelin@
|
**** in Estrella*, ne mi preveč hvalit dedca, da se ne pokvari
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 8:31:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina A še od katere po jutranjem hranjenju (danes npr. ob 4.44) tako gode in spušča glasove, da potem ne moreš zaspat. Vmes pa miži in občasno močno prdi? Mene vsako jutro na ta način tako predrami, da potem navadno ne morem zaspat. Ko se umiri zaspi še za kakšno slabo urico in nato konec skoraj do večera. Naš tega sicer ne počne, je pa zelo moteče, ko se spravi sredi noči kakat in zraven tako močno "renči" oz. dela "mmmmmmmmmm" (to se zadere zelo naglas!), da zraven ne moreš spat Ko konča s kakanjem, zaspi nazaj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 8:38:10
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Tilči, te bomo vesele tudi če se nam pridružiš za pol urce, še bolj, če boste urico malo razvlekli, sicer pa vidim, da sploh nimaš daleč do Zbilja. do Zbilj imamo 10 minut A še od katere po jutranjem hranjenju (danes npr. ob 4.44) tako gode in spušča glasove, da potem ne moreš zaspat. Vmes pa miži in občasno močno prdi? Mene vsako jutro na ta način tako predrami, da potem navadno ne morem zaspat. Ko se umiri zaspi še za kakšno slabo urico in nato konec skoraj do večera. tudi naš proti jutru gode in jamra, tako da je konec s spanjem.Je pa danes spet jedel na 2 uri.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 8:53:56
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 a edina, naty in **** tud pridejo na Zbilje? Zdej bi jih blo pa že lepo kej videt a ne? Naty je na morju ta teden. Komaj čakam, da se dobimo. špelin@, zaenkrat velja tudi za Lukovico.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 8:58:09
|
|
|
|
barbaw
|
Jutro! Kako vreme je kaj na ljubljanskem koncu? Tu je namreč oblačno in zgleda kot da bo vsak trenutek začelo deževat. Ne bi se rada vozila tako daleč, če bo deževalo. Kje pa bo srečanje 9.8.?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 8:58:57
|
|
|
|
barbaw
|
Aha zdaj vidim da v Lukovici je drugo srečanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 9:03:46
|
|
|
|
Svojeglava
|
je že sonček! lp, svojeglava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 9:12:35
|
|
|
|
jana81
|
hej... sem bla gor ob 7h pa še ni blo nobene, zdej ste pa naklofale sto na uro. jst sem danes kot bi me povozu tovornjak..nahodna, boli me grlo (vse sem fasala od možeka)... upam da se mi mali zbudi do pol desetih, ker morava potem atija peljat v službo da imam avto, drugače mi odpade srečanje danes. Grem se zdej hitro zrihtat da bom ready steady
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 11:03:01
|
|
|
|
valentina2006
|
OJLA PUNCE... Želim vam prijeten čvek, da bi bili "hroščki" pridni in pošiljam vam veliko . Sem tko žalostna, k se vam ne morm pridružit .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 11:30:46
|
|
|
|
špelin@
|
Tole prekrasno novičko moram deliti tudi z vsemi vami: naša bivša majčica Joob je ponovno noseča Naj bo tokrat vse v najlepšem redu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?