![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 17:23:27
|
|
|
|
srečka nosečka
|
bamby - WB, to ste pa res imeli pestro na morju. Samo, da je sedaj vse OK. Poljubček Anaji za njen mini RD, pa velik objemček in poljubček Timu.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 18:59:44
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Naša pančka, ati pa je tam, kamor gre še cesar peš, jaz pa hitro hop na RR. jencili - a to je tvoja dekliščina? hihi, še ne še
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 19:14:09
|
|
|
|
jencili
|
eh, vidm, da tud Dolenjkina prisotnost ne pripomore glih k čvekanju
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 19:47:14
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Poročilo še za tiste, ki vas danes ni bilo: veliki smo 70 cm (zrastli za 3 cm), težki smo 7500g (pridobili le 400g ), obseg glave 44cm pikico preživeli brez težav, dobila pa sva napotnico za razvojno je P ugotovila da ima rahlo zategjene mišice ... no, tko da greva na telovadbo... Abonma je bil kot vedno super, smo se spet malo načebljale. Suzi, sorči, pol midva nisva šla v Supernovo, ker je Janez končno zaspal v avtu, tko da sva šla kar domov, kjer je spal še 2 urce Jaz sem pa ta čas oprala en stroj, pa prestavila sedežno v dnevni in mojmu mulčku naredila igralno površino 2x2 metra, da se bo lahko kotalil, na da bi kam butnil Zdele si pečem šmorenček, Janez je že pojedu 160 ml riževe kašice, pol ga sam še v škaf namočim, na zizo priklopim in k palčkom pošljem je pa siten odkar se je zbudil in tko tečen, k že dolg ne, kar neka histerija ga daje, vrešči k zmešan ... pomojem je to od cepljenja, al pa čedalje bolj samosvoj postaja Kot vedno upam na dober spanec, ga bom dones res probala mal pustit, da vidim do kere mere zna zatežit ponoč (okol polnoči)... pomojem se bomo mogli it "ko je jači"
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 20:16:10
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Evo, mi smo nazaj s sprehoda. Je zunaj prav fino. Smo si privoščili sladoled, sedaj pa imata ati in Lana večerni ritual. Jaz bom samo joško dala. Upam, da zaspi ob svoji pravi uri ( do 21.00), da ne bo rogovilila do 22,00. meti - super mere ima Janez , to pa da poje 160ml kašice pa bi lahko malo Lano nahecal, da bi bila ona tudi takšen priden jedec. Naša je skozi nekaj po malem. IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Naša pančka, ati pa je tam, kamor gre še cesar peš, jaz pa hitro hop na RR. jencili - a to je tvoja dekliščina? hihi, še ne še očitno pa se nekaj pripravlja
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 20:36:35
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Evo, moja zlata punčka pančka, jaz pa pizzo oz ostanke iz Kavala žulim Kok je fino bit mal sam (mojga za spremembo ni). Jaz sem redko ob večerih in mi je zato luštn Zdej mal kupčke pospravim in potem imam 2 soluciji, če ne bo nobene na čveč. Prva je, da berem stare mame (revije ) ali pa stare moje malčke, ki sem si jih pripravila, da mal o uvajanju GH preberem, pa še kaj pametnega, kar me v nosečnosti še ni zanimalo , druga je pa likanje. Seveda vse pod pogojem, da vas ne bo na čveku! Kako bo torej?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 20:41:46
|
|
|
|
kati kati
|
bamby-u to pa je dopust-bo treba ponovit! meti- je pravi korenjak. se vid da smo na selu doma, ker pr nas pregledajo tako površno otroka dda je za posr....tsem bla tko jezna k nimajo pojma naši zdravniki!uglavnem včeri na pregledu je maj zdravnik klical otroškega pediatra v rogaško če se lahko otroka cepi(ker je še mel malo pikic od vodenih koz) on mu pa reče da naj ne!!! med 1.cepljenjem in 1.cepljenjem je lahko največ 3.mesece!!In reče dohter četudi bo v sredo bolan dobi Maj pikico! mi pa gremo naslednjo soboto v Dolenjske toplice! aja pa danes smo imeli žigosanje konj(z vročim kladvom so dobile žige) zelo zanimiva stvar jencilli-nafeštaj se...ker js bi se tudi!!!!!!!!!!! naš pikec pokec je mal prehlajen nimam pojma od česa?sm tak zmozgana pa še mojga ni doma je v novem mestu spet službeno,pa še pri pradedeku smo bli na r.d.pa je bil mal nazaugan pa je bil tak smešen grem počasi spat ker sem uničena od nespanja
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 20:46:20
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Dan! Poročilo še za tiste, ki vas danes ni bilo: veliki smo 70 cm (zrastli za 3 cm), težki smo 7500g (pridobili le 400g ), obseg glave 44cm pikico preživeli brez težav, dobila pa sva napotnico za razvojno je P ugotovila da ima rahlo zategjene mišice ... no, tko da greva na telovadbo... Abonma je bil kot vedno super, smo se spet malo načebljale. Suzi, sorči, pol midva nisva šla v Supernovo, ker je Janez končno zaspal v avtu, tko da sva šla kar domov, kjer je spal še 2 urce Jaz sem pa ta čas oprala en stroj, pa prestavila sedežno v dnevni in mojmu mulčku naredila igralno površino 2x2 metra, da se bo lahko kotalil, na da bi kam butnil Zdele si pečem šmorenček, Janez je že pojedu 160 ml riževe kašice, pol ga sam še v škaf namočim, na zizo priklopim in k palčkom pošljem je pa siten odkar se je zbudil in tko tečen, k že dolg ne, kar neka histerija ga daje, vrešči k zmešan ... pomojem je to od cepljenja, al pa čedalje bolj samosvoj postaja Kot vedno upam na dober spanec, ga bom dones res probala mal pustit, da vidim do kere mere zna zatežit ponoč (okol polnoči)... pomojem se bomo mogli it "ko je jači" kaj je to spanje???...mislm da bo treba neki ukrent! sm misla da če bom začela z gh da bo bolše, pa tele koze so nam čist zbiksale ritem! sm se slišala z eno znanko ko je rodila 3.7.2008 pa je rekla da se ponoč dojijo na 2 ure in da je full zaspana da kdaj bo bolš pa sem rekla da pr nas zdej slabše spimo kot na začetku
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 20:47:02
|
|
|
|
Februarka08
|
Naša še nič ne kaže interesa da bi spala silila je pa tudi ne bom... ko bo zaspana, bo že sitna ratala končno mam mal cajta in je oči pri njej... Jest bi tud neki malcala zdele... pa se probam mal bremzat zvečer... pa kaj ko nič ne pomaga kile vztrajajo pri svojem al pa je teta vaga čist skregana z mano Meti, Janez je pa res jedec! Naši ne rata več kot 100 ml riževe kašice pojest zvečer... Je pa danes za kosilo jedla bučko+banano in pojedla ene 120 ml tale kombinacija res ni slaba dobr da kej slišim takole, men kmal idej zmanjka... ne vem kaj nej ji jutri nardim a če nikol še ni jedla kolerabe, ji morm sam čist mal dat, al lahko kam vmešam
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 20:59:29
|
|
|
|
larisa
|
Čer Meti, mogoče se je pa Đoni od našga dons sitnobe nalezu. Pol je zaspal v avtu še predno sem lupinico dobro pripela, pa pol sem ga doma prestavla, pa je še 1 uro in pol spal, ampak pol je mel pa spet prave arije. Tečnaril, da sem res že skor od doma ušla. Zdej pa že spi, HB. Dolenjka ti se kar RR-je dons drži, da meni ne bo dolgčas. Sej veš, moj se je s ketne strgu Bamby, kakšna smola. Sej bo drugič bolje Pa vse naj naj Anaji in bratcu Timu
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 21:03:55
|
|
|
|
ella79
|
meti za Janeza. Madoniš je velik februarka novo hrano lahko mešaš z že uvedeno. Našo hrana sploh ne zanima kej preveč mi je že včeraj in danes zvečer pojedla sam ene 3 žlice riževe kaše, no pa danes 1/3 banane Pomoje bo še par mesecev trajal, da preidemo na en obrok. Je pa res, da je bla prej že tok zaspana, da je že ob 20:00 zaspala le po kom nimam apetita za GH
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 21:14:01
|
|
|
|
dolenjka
|
No, mogoče bom pa res z vami preživela večer, ste kar pridno na plan pokukale Larisa, očitno bo treba mal k Elmi v šolo, pa novo, močnejšo ketno kupit Jaz se opravičujem, ampak za nazaj ne morem nič komentirat, ker imam hudo virozo lenoritisa - nisem prebrala nič Zdaj imam pa jaz eno ?: ima katera parni kuhalnik in ga uporablja? Naša družina ima zdaj s carico idealno priliko malo bolj zdravo zaživeti, pa me zanima, če je ta zadevšna uporabna?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 21:19:44
|
|
|
|
Februarka08
|
Larisa pančka Dolenjka, jaz imam parni kuhalnik - prej ko sem pridno hujšala, sem ga ful uporabljala in tud zelenjava ima čist drug okus pol sem ga pa itak sam v omaro postavla in je tam sameval zadnjič sem ga spet ˝odkrila˝ in zdej tam sam štruklje kuham... drugega pa nič... moj itak ni ljubitelj zelenjave, sam zase se mi pa ne da pacat... Evo, zdej sem pa tud jest sita... par požirkov jogurta in polnozrnat piškot pa mi je že slabo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 21:20:47
|
|
|
|
Februarka08
|
Grem mal pred tv k mojmu... vas pridem potem še mal prebrat...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 21:22:05
|
|
|
|
ella79
|
kok časa se pa zelenjva 'kuha' v tem parnem kuhalniku? februarka teb slabo jaz se pa z kislimi kumaricami in sirčkom bašem, sem jih tok iskala če so še kake domače in sem res našla še en kozarc. Madoniš sem bla vesela
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 21:23:24
|
|
|
|
dolenjka
|
Februarka, katerega pa imaš? A štruklje tudi notri kuhaš? A zmrznjene tudi lahko? Zdaj ga boš pa lahko za Lariso fino uporablja
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 21:24:05
|
|
|
|
ella79
|
jaz grem jutri spet dopoldan v KR, pa če ima katera čas za eno kavo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 21:24:23
|
|
|
|
dolenjka
|
Februarka in Ella, obe sta sumljivi Eni je slabo, ena se pa s kumarcami baše
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 21:25:46
|
|
|
|
dolenjka
|
Ella, a lahko geslo od počitnic prosim? Kaj je pa bilo z alergijo oz Zojo? Sem v albumu videla naslov, sam je tut zaklenjen
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 21:26:30
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka in Ella, obe sta sumljivi Eni je slabo, ena se pa s kumarcami baše mam prijateljico... se ni za bat, k v mi ni bilo nikol slabo, niti mi kumarice niso pasala. Kdaj začnete na carju delat?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 21:27:20
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 Kdaj začnete na carju delat? če se bo lepo obnašal, bova danes mal vadila
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 21:28:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka in Ella, obe sta sumljivi Eni je slabo, ena se pa s kumarcami baše mam prijateljico... se ni za bat, k v mi ni bilo nikol slabo, niti mi kumarice niso pasala. Kdaj začnete na carju delat? sicer pa baje nobena ni enaka in nič 100%
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 21:30:38
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Janez že palčke animira, resnično upam, da bo spal mater je bil siten dons in kr neki skoz jokat in to tak jok, k da se je svet ustavu... kr neki se mu skoz fržmaga ... Larisa, če se je nalezu od Nejca, upam, da je še kakšno pametno o spanju in dudici pobral Punce, a se vam zdi Janez po merah velik Ma sem dones ugotovila, da so vsi februarčki večji in močnejši od njega Jaz pa še kar šmorn žulim, sem ga mogla prej dat iz rok in se sinetu posvetit, mam zdele mal več miru... pol grem sam še pod tuš, tko da se zdele z umazano z vami pogovarjam sej vas ne mot, a ne? Sicer sem si tud peglo ven privlekla, sam je ne bom nič zakurblala, se mi ne da... Zjutraj grem delat, pa bom šla prej spat... ... če bo le ratalo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 21:30:55
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka in Ella, obe sta sumljivi Eni je slabo, ena se pa s kumarcami baše mam prijateljico... se ni za bat, k v mi ni bilo nikol slabo, niti mi kumarice niso pasala. Kdaj začnete na carju delat? sicer pa baje nobena ni enaka in nič 100%
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 21:35:51
|
|
|
|
larisa
|
Sej res.....Ejo Dolenjka, a ti pa nč novega tle na RR-ji ne opaziš?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.