|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
31.7.2008 17:23:27   
srečka nosečka
bamby - WB, to ste pa res imeli pestro na morju. Samo, da je sedaj vse OK.
Poljubček Anaji za njen mini RD, pa velik objemček in poljubček Timu.

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
31.7.2008 18:59:44   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Naša pančka, ati pa je tam, kamor gre še cesar peš, jaz pa hitro hop na RR. user posted image

jencili - a to je tvoja dekliščina? user posted image

hihi, še ne šeuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 1902
31.7.2008 19:14:09   
jencili
eh, vidm, da tud Dolenjkina prisotnost ne pripomore glih k čvekanjuuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
31.7.2008 19:47:14   
MetiLu
Dan!
Poročilo še za tiste, ki vas danes ni bilo: veliki smo 70 cm (zrastli za 3 cm), težki smo 7500g (pridobili le 400g user posted image ), obseg glave 44cm user posted image  pikico preživeli brez težav, dobila pa sva napotnico za razvojno user posted image  je P ugotovila da ima rahlo zategjene mišice ... no, tko da greva na telovadbo...

Abonma je bil kot vedno super, smo se spet malo načebljale. Suzi, sorči, pol midva nisva šla v Supernovo, ker je Janez končno zaspal v avtu, tko da sva šla kar domov, kjer je spal še 2 urce user posted image

Jaz sem pa ta čas oprala en stroj, pa prestavila sedežno v dnevni in mojmu mulčku naredila igralno površino 2x2 metra, da se bo lahko kotalil, na da bi kam butnil user posted image  

Zdele si pečem šmorenček, Janez je že pojedu 160 ml riževe kašice, pol ga sam še v škaf namočim, na zizo priklopim in k palčkom pošljem user posted image  je pa siten odkar se je zbudil in tko tečen, k že dolg ne, kar neka histerija ga daje, vrešči k zmešan ... pomojem je to od cepljenja, al pa čedalje bolj samosvoj postaja user posted image  user posted image

Kot vedno upam na dober spanec, ga bom dones res probala mal pustit, da vidim do kere mere zna zatežit ponoč (okol polnoči)... pomojem se bomo mogli it "ko je jači" user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
31.7.2008 20:16:10   
srečka nosečka
Evo, mi smo nazaj s sprehoda. Je zunaj prav fino. user posted image  Smo si privoščili sladoled, sedaj pa imata ati in Lana večerni ritual. Jaz bom samo joško dala. Upam, da zaspi ob svoji pravi uri ( do 21.00), da ne bo rogovilila do 22,00. user posted image

meti - super mere ima Janez user posted image , to pa da poje 160ml kašice pa bi lahko malo Lano nahecal, da bi bila ona tudi takšen priden jedec. Naša je skozi nekaj po malem. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Naša pančka, ati pa je tam, kamor gre še cesar peš, jaz pa hitro hop na RR. user posted image

jencili - a to je tvoja dekliščina? user posted image

hihi, še ne šeuser posted image

očitno pa se nekaj pripravlja user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
31.7.2008 20:36:35   
dolenjka
Čer user posted image

Evo, moja zlata punčka pančka, jaz pa pizzo oz ostanke iz Kavala žulim user posted image
Kok je fino bit mal sam (mojga za spremembo ni). Jaz sem redko ob večerih in mi je zato luštn user posted image
Zdej mal kupčke pospravim in potem imam 2 soluciji, če ne bo nobene na čveč. Prva je, da berem stare mame (revije user posted image  ) ali pa stare moje malčke, ki sem si jih pripravila, da mal o uvajanju GH preberem, pa še kaj pametnega, kar me v nosečnosti še ni zanimalo user posted image , druga je pa likanje. Seveda vse pod pogojem, da vas ne bo na čveku! Kako bo torej? user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 1906
31.7.2008 20:41:46   
kati kati
bamby-u to pa je dopust-bo treba ponovit!

meti-user posted image je pravi korenjak.
se vid da smo na selu doma, ker pr nas pregledajo tako površno otroka dda je za posr....tsem bla tko jezna k nimajo pojma naši zdravniki!uglavnem včeri na pregledu je maj zdravnik klical otroškega pediatra v rogaško če se lahko otroka cepi(ker je še mel malo pikic od vodenih koz)  on mu pa reče da naj ne!!!
med 1.cepljenjem in 1.cepljenjem je lahko največ 3.mesece!!In reče dohter četudi bo v sredo bolan dobi Maj pikico! mi pa gremo naslednjo soboto v Dolenjske toplice!
aja pa danes smo imeli žigosanje konj(z vročim kladvom so dobile žige) zelo zanimiva stvar

jencilli-nafeštaj se...ker js bi se tudi!!!!!!!!!!!

naš pikec pokec je mal prehlajenuser posted image nimam pojma od česa?sm tak zmozgana pa še mojga ni doma je v novem mestu spet službeno,pa še pri pradedeku smo bli na r.d.pa je bil mal nazaugan pa je bil tak smešenuser posted image

grem počasi spat ker sem uničena od nespanja

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

Neposredna povezava do sporočila: 1907
31.7.2008 20:46:20   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Dan!
Poročilo še za tiste, ki vas danes ni bilo: veliki smo 70 cm (zrastli za 3 cm), težki smo 7500g (pridobili le 400g user posted image ), obseg glave 44cm user posted image  pikico preživeli brez težav, dobila pa sva napotnico za razvojno user posted image  je P ugotovila da ima rahlo zategjene mišice ... no, tko da greva na telovadbo...

Abonma je bil kot vedno super, smo se spet malo načebljale. Suzi, sorči, pol midva nisva šla v Supernovo, ker je Janez končno zaspal v avtu, tko da sva šla kar domov, kjer je spal še 2 urce user posted image

Jaz sem pa ta čas oprala en stroj, pa prestavila sedežno v dnevni in mojmu mulčku naredila igralno površino 2x2 metra, da se bo lahko kotalil, na da bi kam butnil user posted image  

Zdele si pečem šmorenček, Janez je že pojedu 160 ml riževe kašice, pol ga sam še v škaf namočim, na zizo priklopim in k palčkom pošljem user posted image  je pa siten odkar se je zbudil in tko tečen, k že dolg ne, kar neka histerija ga daje, vrešči k zmešan ... pomojem je to od cepljenja, al pa čedalje bolj samosvoj postaja user posted image  user posted image

Kot vedno upam na dober spanec, ga bom dones res probala mal pustit, da vidim do kere mere zna zatežit ponoč (okol polnoči)... pomojem se bomo mogli it "ko je jači" user posted image  

kaj je to spanje???...mislm da bo treba neki ukrent!
sm misla da če bom začela z gh da bo bolše, pa tele koze so nam čist zbiksale ritem!

sm se slišala z eno znanko ko je rodila 3.7.2008 pa je rekla da se ponoč dojijo na 2 ure in da je full zaspana da kdaj bo bolšuser posted image pa sem rekla da pr nas zdej slabše spimo kot na začetku

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
31.7.2008 20:47:02   
Februarka08
Naša še nič ne kaže interesa da bi spalauser posted image silila je pa tudi ne bom... ko bo zaspana, bo že sitna ratalauser posted image končno mam mal cajta in je oči pri njej...
Jest bi tud neki malcala zdele...user posted image pa se probam mal bremzat zvečer... pa kaj ko nič ne pomagauser posted image kile vztrajajo pri svojem al pa je teta vaga čist skregana z manouser posted image user posted image
Meti, Janez je pa res jedec!user posted image Naši ne rata več kot 100 ml riževe kašice pojest zvečer... Je pa danes za kosilo jedla bučko+banano in pojedla ene 120 mluser posted image tale kombinacija res ni slabauser posted image dobr da kej slišim takole, men kmal idej zmanjka... ne vem kaj nej ji jutri nardimuser posted image a če nikol še ni jedla kolerabe, ji morm sam čist mal dat, al lahko kam vmešamuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
31.7.2008 20:59:29   
larisa
Čer user posted image

Meti, mogoče se je pa Đoni od našga dons sitnobe nalezu.user posted image Pol je zaspal v avtu še predno sem lupinico dobro pripela, pa pol sem ga doma prestavla, pa je še 1 uro in pol spal, ampak pol je mel pa spet prave arije. Tečnaril, da sem res že skor od doma ušla.user posted image Zdej pa že spi, HB. 

Dolenjka ti se kar RR-je dons drži, da meni ne bo dolgčas. Sej veš, moj se je s ketne strgu user posted image

Bamby, kakšna smola. Sej bo drugič bolje user posted image  Pa vse naj naj Anaji in bratcu Timu user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
31.7.2008 21:03:55   
ella79
meti user posted image user posted image user posted image user posted image za Janeza. Madoniš je velik user posted image

februarka novo hrano lahko mešaš z že uvedeno.

Našo hrana sploh ne zanima kej preveč user posted image mi je že včeraj in danes zvečer pojedla sam ene 3 žlice riževe kaše, no pa danes 1/3 banane user posted image Pomoje bo še par mesecev trajal, da preidemo na en obrok. Je pa res, da je bla prej že tok zaspana, da je že ob 20:00 zaspala user posted image le po kom nimam apetita za GH user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1911
31.7.2008 21:14:01   
dolenjka
No, mogoče bom pa res z vami preživela večer, ste kar pridno na plan pokukale user posted image

Larisa, očitno bo treba mal k Elmi v šolo, pa novo, močnejšo ketno kupit user posted image

Jaz se opravičujem, ampak za nazaj ne morem nič komentirat, ker imam hudo virozo lenoritisa - nisem prebrala nič user posted image

Zdaj imam pa jaz eno ?: ima katera parni kuhalnik in ga uporablja? Naša družina ima zdaj s carico idealno priliko malo bolj zdravo zaživeti, pa me zanima, če je ta zadevšna uporabna?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
31.7.2008 21:19:44   
Februarka08
Larisa pančkauser posted image
Dolenjka, jaz imam parni kuhalnik - prej ko sem pridno hujšala, sem ga ful uporabljala in tud zelenjava ima čist drug okususer posted image pol sem ga pa itak sam v omaro postavla in je tam samevaluser posted image zadnjič sem ga spet ˝odkrila˝ in zdej tam sam štruklje kuham... drugega pa nič...user posted image moj itak ni ljubitelj zelenjave, sam zase se mi pa ne da pacat...user posted image

Evo, zdej sem pa tud jest sita... par požirkov jogurta in polnozrnat piškot pa mi je že slabouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
31.7.2008 21:20:47   
Februarka08
Grem mal pred tv k mojmu... vas pridem potem še mal prebrat...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1914
31.7.2008 21:22:05   
ella79
kok časa se pa zelenjva 'kuha' v tem parnem kuhalniku?
februarka teb slabo user posted image jaz se pa z kislimi kumaricami in sirčkom bašem, sem jih tok iskala če so še kake domače in sem res našla še en kozarc. Madoniš sem bla vesela user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1915
31.7.2008 21:23:24   
dolenjka
Februarka, katerega pa imaš? A štruklje tudi notri kuhaš? A zmrznjene tudi lahko?

Zdaj ga boš pa lahko za Lariso fino uporablja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1916
31.7.2008 21:24:05   
ella79
jaz grem jutri spet dopoldan v KR, pa če ima katera čas za eno kavo user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
31.7.2008 21:24:23   
dolenjka
Februarka in Ella, obe sta sumljivi user posted image  Eni je slabo, ena se pa s kumarcami baše user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
31.7.2008 21:25:46   
dolenjka
Ella, a lahko geslo od počitnic prosim? user posted image

Kaj je pa bilo z alergijo oz Zojo? Sem v albumu videla naslov, sam je tut zaklenjen user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
31.7.2008 21:26:30   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Februarka in Ella, obe sta sumljivi user posted image  Eni je slabo, ena se pa s kumarcami baše user posted image  user posted image

mam prijateljico... se ni za bat, k v user posted image mi ni bilo nikol slabo, niti mi kumarice niso pasala.
Kdaj začnete na carju delat?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
31.7.2008 21:27:20   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

če se bo lepo obnašal, bova danes mal vadila user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
31.7.2008 21:28:03   
dolenjka

mam prijateljico... se ni za bat, k v user posted image mi ni bilo nikol slabo, niti mi kumarice niso pasala.

sicer pa baje nobena user posted image  ni enaka in nič 100% user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
31.7.2008 21:30:38   
MetiLu
Čer!
Janez že palčke animira, resnično upam, da bo spal  user posted image  mater je bil siten dons in kr neki skoz jokat in to tak jok, k da se je svet ustavu... kr neki se mu skoz fržmaga user posted image  ...
Larisa, če se je nalezu od Nejca, upam, da je še kakšno pametno o spanju in dudici pobral user posted image

Punce, a se vam zdi Janez po merah velik user posted image  Ma sem dones ugotovila, da so vsi februarčki večji in močnejši od njega user posted image  user posted image

Jaz pa še kar šmorn žulim, sem ga mogla prej dat iz rok in se sinetu posvetit, mam zdele mal več miru...
pol grem sam še pod tuš, tko da se zdele z umazano z vami pogovarjam user posted image  sej vas ne mot, a ne? user posted image

Sicer sem si tud peglo ven privlekla, sam je ne bom nič zakurblala, se mi ne da... Zjutraj grem delat, pa bom šla prej spat...

... če bo le ratalo user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
31.7.2008 21:30:55   
ella79

sicer pa baje nobena user posted image  ni enaka in nič 100% user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
31.7.2008 21:35:51   
larisa
Sej res.....Ejo Dolenjka, a ti pa nč novega tle na RR-ji ne opaziš? user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.