Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 15:19:36
|
|
|
|
arabela*
|
Veš kak je to.Meni trenutno instikt čist nič ne govori.Ko bi le.Je pa res,da moj nekako na pubeca cilja,jaz pa sem že od nekdaj mahnjena na punčke.Nama pa je po pravici povedano vseeno,samo,da bi otrok bil zdrav.
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 15:21:14
|
|
|
|
arabela*
|
lara,svaka ti čast,meni ne bi uspelo preživet brez ,kaj šele da pozabim
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 15:21:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
emi....bl po tiho da naši dedci tega ne čujejo kAHLO.... si porabla žetone? Sej sploh ne vem, kaj to maš za ene žetone sploh? A za igrice? Konjička jahaš?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 15:24:25
|
|
|
|
morango
|
Lara, pol pa kar hitro na eno . Jaz sem si prej eno ledeno privoščla. Ej, punce, lepo se mejte vse, ki greste na morje. Mi prav lušte delate. Ma zame letos odpade. Emi*- ti si pa čim prej zrihtaj enga fajn G. Moja je bla na začetku tud vsa smotana, zdaj sem pa ful vesela, ker imam drugega. Res ne morem verjet, kako lahko tak folk dela z , ki rabimo še tolk več pozornosti pa človeške topline. V Leonišču je tud Ksenija Geršak, jo ful pohvalijo, pa od moje prijateljica sestra je k njej hodila in bla zelo zadovoljna z njo. Zdaj ima pa že 14 dni staro bebico Ulo.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 15:25:32
|
|
|
|
KAHLO
|
lara žetone za trolo mestni bus... saj mogoče bi za kakega konjička tud rabla, k je moj zdaj na neke rezerve šaltal da res ne prikličeva naše madmusel prehitro
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 15:25:56
|
|
|
|
KAHLO
|
evo zaj pa grem jaz na eno sosedsko masažo...se slišimo !!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 15:26:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara, pol pa kar hitro na eno . Jaz sem si prej eno ledeno privoščla. Ma pred kosilom bi se mogla spomnit.... zdej bom mogla pa še malo počakat.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 15:27:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO lara žetone za trolo mestni bus... saj mogoče bi za kakega konjička tud rabla, k je moj zdaj na neke rezerve šaltal da res ne prikličeva naše madmusel prehitro Ma pejd se solit.... Pol sem še pomislila, da vsaj za kavni avtomat al za kake čokoladice...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 15:28:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
No zdej mi pa še povejte, če veliko sexate..... Moj je izjavil včeraj, da se je začel bat, da bo kej pokvaril.... ja točno tko se je izrazil.... Nima samo tvoj, Kahlo, pomislekov....
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 31.7.2008 15:29:42 >
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 15:28:48
|
|
|
|
arabela*
|
Babe,na tisti odločbi za porodniško,kak to računajo,ko ti bruto znesek napišejo.Ja kolk od tega ti pol pripada
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 15:29:41
|
|
|
|
emi*
|
Dovolj smeha za danes!! Grem malo ven.Ciao
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 15:45:42
|
|
|
|
arabela*
|
pa joj.pa ni res.Ta kompletek,ko imam za za odhod iz P.otroku očitno ni sojen.Sem prvič prala,pa ni dišal,tak da sem morala še enkrat mehčalc skozi spuščat. Pol pripravim v torbo vse lepo,pa zadnjič pogledam slučajno in vidim da ima nek čudn vonj.Seveda,saj sem spravla pomotoma v petrolovo prozorno vrečko . No in danes spet operem,zdaj grem pobrat,pa vidim,da je zgornji del cel flekast(verjetno od svetlobe) Pa lahko spet perem
< Sporočilo je popravil Saraya -- 31.7.2008 15:46:23 >
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 15:51:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
Saraya, ma ti ga preveč sviraš....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 15:52:23
|
|
|
|
arabela*
|
Grem počivat
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 16:02:55
|
|
|
|
Tejchy
|
Ojla čvekice! V 3 dneh 20 strani ... a postavljamo kak rekord?? .... No, js sem prišla nazaj... iz kratkega pohajkovanja po avstrijski koroški.. da sem se ne vem kako spočila, bi mal težko rekla... sem Saraya ubrala tvojo varianto... glede neprespane noči.. ma nič mi ni pasalo... postelja je bla tak fajn mehka, sam na koncu sem ugotovila, da čist prveč mehka... pa en komar mi je veselo želel delat družbo tak da sem ga pol noči lovila - brezuspešno... Na plaži sem se pa večinoma premetavala iz enega položaja v drugega, ker mi nikakor ni pasalo... itak da sem bila skoz v senčki... ampak mi je vseen upelo, da sem fasala mal alergije in se dans zbudila s čist flekastim trebuščkom ... V glavnem.. js sem z dopusti za nekaj časa zaključila... moj edini dopust v kratkem je dopust v porodnišnici, drugam pa me ne dobijo več...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 16:51:14
|
|
|
|
pf
|
Tejchy glavno, da sta se fajn imela, alergija po trebuščku bo že minila, koža je verjetno bolj tanka in toliko bolj občutljiva na sonček. Lara Croft jaz sem kupila Babylove lanolin, je pa zložen v našem DM-u med otroško kozmetiko in kozmetiko za dojenčke. Vprašaj, če imajo, drugače ti pa naj naročijo, saj še imaš nekaj časa.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 16:52:56
|
|
|
|
lana luna
|
tejchy dobrodošla nazaj ja puncam trga zadnje dni. jih še jest komej dohajam k sm vsak dan doma pa me jezijo, ker sem cel dopoldne visela na RR pa ni blo nobene čveke, pol sem šla pa mal lenart, pa pridm nazaj pa spet skor 3 strani u glavnm, upam da se boš vsaj doma zdej spočila
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 16:55:40
|
|
|
|
lana luna
|
zdjle držimo pesti za kahlo ki bije boje s sosedi pa najbrž uživa ob pogledih na svoj mali zakladek v trebuščku taja zate tut držimo pesti, ampak itak je vse BP. emi* upam da res ne mislš jit več k temu G, k to je pa višek vseh nesramnosti jest bi mu kr u glavo skočila!!! ampak sej pomojem je člouk tolk u šoku nad njegovimi reakcijami, da se sploh n mor branit tist trenutek
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 17:00:19
|
|
|
|
lana luna
|
ej punce. me nekaj zanima. jest še nism papirjev nesla na CSD. pa zdj ne vem, a za starševski dodatek (to prejemajo brezposelne osebe) moram papirje tut že zdj oddat? al to šele po rojstvu? jest sem mislna samo tist papir zdj oddat da dobim paket za novorojenčka (oz. enkratni denarni znesek). a to lohk po pošti pošlem?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 17:15:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Držite pesti danes popoldan oz. proti večeru.....imam UZ....... gremo gledat našega ... Se javim pol zvečer..... , poročaj! Verjetno imaš ravno zdaj enkrat UZ
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 17:32:59
|
|
|
|
*bubi*
|
emi* ne se preveč sekirat. Eni sami ne vejo, zakaj so tam Saj mere UZja ti je verjetno v materinsko vpisal, pa lahko po tistih grafih prečekiraš malo. Glede rešilca pa je različno, eni G dajo ful hitro napotnico, drugi je sploh ne dajo..... v vsakem primeru pa je tako, da te bo rešilec prišel iskat, če bo urgentno, in ga ne boš plačala ne glede na napotnico. KAHLO, ti jutri tudi poročaj Sicer pa misli na in se imej čez vikend maximalno lepo!!!
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 18:12:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lara,svaka ti čast,meni ne bi uspelo preživet brez ,kaj šele da pozabim Evo, zdej sem si jo skuhala...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 18:15:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara Croft jaz sem kupila Babylove lanolin Sej to je tisto za bradavičke mazat, da ne bolijo pri dojenju, ne? Da se razumemo...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 18:34:15
|
|
|
|
arabela*
|
Bubi,moja osebna zdravnica mi je priporočala čaj za spanje,ki je v lekarni narejen. kako je kaj s tem,veš slučajno?
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 18:35:51
|
|
|
|
arabela*
|
Prej sem šla počivat in sem zravn tv-ja tak sladko zaspala,pa malečka tudi. naju je moj zbudil,ko je prišel,drugače bi do večera dremale Zgleda,da imam en spalni dan ,pol pa cel tedn nič
< Sporočilo je popravil Saraya -- 31.7.2008 18:45:23 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.