|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
31.7.2008 15:19:36   
arabela*
Veš kak je to.Meni trenutno instikt čist nič ne govori.Ko bi le.Je pa res,da moj nekako na pubeca cilja,jaz pa sem že od nekdaj mahnjena na punčke.Nama pa je po pravici povedano vseeno,samo,da bi otrok bil zdrav.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
31.7.2008 15:21:14   
arabela*
lara,svaka ti čast,meni ne bi uspelo preživet brezuser posted image ,kaj šele da pozabimuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
31.7.2008 15:21:27   
Lara Croft
emi....bl po tiho da naši dedci tega ne čujejo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kAHLO.... si porabla žetone? Sej sploh ne vem, kaj to maš za ene žetone sploh? A za igrice? Konjička jahaš? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
31.7.2008 15:24:25   
morango
Lara, pol pa kar hitro na eno user posted image . Jaz sem si prej eno ledeno privoščla.

Ej, punce, lepo se mejte vse, ki greste na morje. Mi prav lušte delate. Ma zame letos odpade.

Emi*- ti si pa čim prej zrihtaj enga fajn G. Moja je bla na začetku tud vsa smotana, zdaj sem pa ful vesela, ker imam drugega. Res ne morem verjet, kako lahko tak folk dela z user posted image , ki rabimo še tolk več pozornosti pa človeške topline. V Leonišču je tud Ksenija Geršak, jo ful pohvalijo, pa od moje prijateljica sestra je k njej hodila in bla zelo zadovoljna z njo. Zdaj ima pa že 14 dni staro bebico Ulo.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
31.7.2008 15:25:32   
KAHLO
lara žetone za trolouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mestni bus...user posted image user posted image saj mogoče bi za kakega konjička tud rabla, k je moj zdaj na neke rezerve šaltaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da res ne prikličeva naše madmusel prehitrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1305
31.7.2008 15:25:56   
KAHLO
evo zaj pa grem jaz na eno sosedsko masažo...se slišimo !!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
31.7.2008 15:26:02   
Lara Croft
Lara, pol pa kar hitro na eno . Jaz sem si prej eno ledeno privoščla.

Ma pred kosilom bi se mogla spomnit.... zdej bom mogla pa še malo počakat..... user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
31.7.2008 15:27:32   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

lara žetone za trolouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mestni bus...user posted image user posted image saj mogoče bi za kakega konjička tud rabla, k je moj zdaj na neke rezerve šaltaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da res ne prikličeva naše madmusel prehitrouser posted image

Ma pejd se solit.... user posted image user posted image user posted image user posted image Pol sem še pomislila, da vsaj za kavni avtomat al za kake čokoladice... user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
31.7.2008 15:28:32   
Lara Croft
No zdej mi pa še povejte, če veliko sexate..... user posted image user posted image

Moj je izjavil včeraj, da se je začel bat, da bo kej pokvaril.... ja točno tko se je izrazil.... user posted image user posted image user posted image

Nima samo tvoj, Kahlo, pomislekov....

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 31.7.2008 15:29:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 1309
31.7.2008 15:28:48   
arabela*
Babe,na tisti odločbi za porodniško,kak to računajo,ko ti bruto znesek napišejo.Ja kolk od tega ti pol pripadauser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
31.7.2008 15:29:41   
emi*
Dovolj smeha za danes!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem malo ven.Ciaouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1311
31.7.2008 15:45:42   
arabela*
pa joj.pa ni res.Ta kompletek,ko imam za user posted image za odhod iz P.otroku očitno ni sojen.Sem prvič prala,pa ni dišal,tak da sem morala še enkrat mehčalc skozi spuščat.
Pol pripravim  v torbo vse lepo,pa zadnjič pogledam slučajno in vidim da ima nek čudn vonj.Seveda,saj sem spravla pomotoma v petrolovo prozorno vrečkouser posted image .
No in danes spet operem,zdaj grem pobrat,pa vidim,da je zgornji del cel flekast(verjetno od svetlobe)
Pa lahko spet peremuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 31.7.2008 15:46:23 >

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
31.7.2008 15:51:40   
Lara Croft
Saraya, ma ti ga preveč sviraš.... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
31.7.2008 15:52:23   
arabela*
user posted image  Grem počivatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1314
31.7.2008 16:02:55   
Tejchy
Ojla čvekice!

V 3 dneh 20 strani user posted image  ... a postavljamo kak rekord?? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ....

No, js sem prišla nazaj... iz kratkega pohajkovanja po avstrijski koroški.. da sem se ne vem kako spočila, bi mal težko rekla... sem Saraya ubrala tvojo varianto... glede neprespane noči.. ma nič mi ni pasalo... postelja je bla tak fajn mehka, sam na koncu sem ugotovila, da čist prveč mehka... pa en komar mi je veselo želel delat družbo tak da sem ga pol noči lovila - brezuspešno... Na plaži sem se pa večinoma premetavala iz enega položaja v drugega, ker mi nikakor ni pasalo... itak da sem bila skoz v senčki... ampak mi je vseen upelo, da sem fasala mal alergije in se dans zbudila s čist flekastim trebuščkom user posted image  ... V glavnem.. js sem z dopusti za nekaj časa zaključila... moj edini dopust v kratkem je dopust v porodnišnici, drugam pa me ne dobijo več... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
31.7.2008 16:51:14   
pf
Tejchy glavno, da sta se fajn imela, alergija po trebuščku bo že minila, koža je verjetno bolj tanka in toliko bolj občutljiva na sonček.
Lara Croft jaz sem kupila Babylove lanolin, je pa zložen v našem DM-u med otroško kozmetiko in kozmetiko za dojenčke. Vprašaj, če imajo, drugače ti pa naj naročijo, saj še imaš nekaj časa.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
31.7.2008 16:52:56   
lana luna
tejchy dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image

ja puncam trga zadnje dni. jih še jest komej dohajam k sm vsak dan domauser posted image user posted image user posted image pa me jezijo, ker sem cel dopoldne visela na RR pa ni blo nobene čveke, pol sem šla pa mal lenart, pa pridm nazaj pa spet skor 3 straniuser posted image user posted image user posted image

u glavnm, upam da se boš vsaj doma zdej spočilauser posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
31.7.2008 16:55:40   
lana luna
zdjle držimo pesti za kahlo ki bije boje s sosediuser posted image

user posted image pa najbrž uživa ob pogledih na svoj mali zakladek v trebuščkuuser posted image

taja zate tut držimo pesti, ampak itak je vse BP.

emi* upam da res ne mislš jit več k temu G, k to je pa višek vseh nesramnostiuser posted image jest bi mu kr u glavo skočila!!! ampak sej pomojem je člouk tolk u šoku nad njegovimi reakcijami, da se sploh n mor branit tist trenutekuser posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
31.7.2008 17:00:19   
lana luna
ej punce. me nekaj zanima. jest še nism papirjev nesla na CSD. pa zdj ne vem, a za starševski dodatek (to prejemajo brezposelne osebe) moram papirje tut že zdj oddat? al to šele po rojstvu?

jest sem mislna samo tist papir zdj oddat da dobim paket za novorojenčka (oz. enkratni denarni znesek).

a to lohk po pošti pošlem?

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
31.7.2008 17:15:06   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Držite pesti danes popoldan oz. proti večeru.....imam UZ....... gremo gledat našega user posted image ...

Se javim pol zvečer.....user posted image

user posted image , poročaj! user posted image  Verjetno imaš ravno zdaj enkrat UZ user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
31.7.2008 17:32:59   
*bubi*
emi* user posted image  ne se preveč sekirat. Eni sami ne vejo, zakaj so tam user posted image  
Saj mere UZja ti je verjetno v materinsko vpisal, pa lahko po tistih grafih prečekiraš malo.

Glede rešilca pa je različno, eni G dajo ful hitro napotnico, drugi je sploh ne dajo..... v vsakem primeru pa je tako, da te bo rešilec prišel iskat, če bo urgentno, in ga ne boš plačala ne glede na napotnico.

KAHLO, ti jutri tudi poročaj user posted image  Sicer pa misli na user posted image  in se imej čez vikend maximalno lepo!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
31.7.2008 18:12:23   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

lara,svaka ti čast,meni ne bi uspelo preživet brezuser posted image ,kaj šele da pozabimuser posted image

Evo, zdej sem si jo skuhala... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
31.7.2008 18:15:30   
Lara Croft
Lara Croft jaz sem kupila Babylove lanolin

Sej to je tisto za bradavičke mazat, da ne bolijo pri dojenju, ne? Da se razumemo... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
31.7.2008 18:34:15   
arabela*
Bubi,moja osebna zdravnica mi je priporočala čaj za spanje,ki je v lekarni narejen.
kako je kaj s tem,veš slučajno?

Neposredna povezava do sporočila: 1324
31.7.2008 18:35:51   
arabela*
Prej sem šla počivat in sem zravn tv-ja tak sladko zaspala,pa malečka tudi.
naju je moj zbudil,ko je prišel,drugače bi do večera dremaleuser posted image
Zgleda,da imam en spalni dan ,pol pa cel tedn ničuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 31.7.2008 18:45:23 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.