|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
31.7.2008 11:37:18   
KAHLO
ja samo vprašanje kakšna bi bla v super odpravi in v zraku....vprašnje če bi sploh lahko poletela, verjetno bi bla prej kot čmrljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
31.7.2008 11:46:49   
ključek
ja samo vprašanje kakšna bi bla v super odpravi in v zraku....vprašnje če bi sploh lahko poletela, verjetno bi bla prej kot čmrljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kot japanska buba...............user posted image user posted image user posted image ...........sej bi ble vse iste.................user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
31.7.2008 11:49:18   
ključek
zdej pa mal resnosti................KAHLO,sej bo vs ok, boš videla...............če se je pri nama uredilo, pa sva bila deležna raznih groženj (Od odvetnika, do inšpekcije, do miljonskih tožb....................), boste tudi vi uredili s to klimo. če bo treba, marsikaj "požri", samo da se izognete nadaljnin štrajtom. žalostno, ker veš, da nisi naredila nič narobe, ampak tak je.............................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
31.7.2008 12:00:05   
lana luna
Sam za drugo leto je začel moj nekaj komplicirat, da ne bomo mogli it v kamp zaradi bebeja....mah ta moj ded...mu še moram razložit kako bo šele takrat luštno!

ma ja čim manj komplicirat pa bo. ker v kampu ti čist nič ne manjka. jest sem že celo nosečnost zmenjena z mojo mami, da gremo drug let kampirat za 14 dni na hvar in to z našmu malmu pikcam, k bo takrat že skor eno leto staruser posted image
o joj kje je še touser posted image

če bo pa vaš komliciru, pa njega doma pust, tamalo pa sabo vzemuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
31.7.2008 12:01:14   
lana luna
aja kahlo med sestankom razmišljal še o tem, kako boš že čez 24 ur sedela v avtu in se peljala proti morjuuser posted image user posted image user posted image jupiii.....

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
31.7.2008 12:03:22   
KAHLO
Ma ja saj sem se sprijaznila s tem da bom mogla vse požret....sam da  bo mir.......sam kaj k me spet tako not žre da moram jaz klonit...to je ves hudič.......ampak dobro je naj majo kak čejouser posted image user posted image
Itak bom cel avgust mela kaj druga za počet, včeraj mi je celo uspelo 3 škatle najinih cunj v omare zložit, samo kaj k me še nekaj škatl čaka da se razpakirajo.....ampak bo treba da bo miška imela prostor in da mi ne bo treba pol septembra še kaj ramat....user posted image
Drug teden pa šibnem po barve, da mali sobo pobarvam, pa po nepremočljivo prevleko za jogij....da bo lahko lulala in se mami ne bo sekirala če bo na jogij kaj prteklouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...komaj čakamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
31.7.2008 12:08:26   
KAHLO
Lana luna......hmmm midva bova šla drugo leto že prej na morje junija k bo mala 9 mesecev....ampak sem že tolikokrat vidla take male v campih, in jim je blo čist lušno, tud midvi s sestrico sva že od malega po kampih lazle!!! mah, saj vem kaj je....tašča mu to v glavo vbija da ni vredu s takim malim it v kamp, ker me je zadnič slišala da bi junija šli z sestro spet po korziki!!  valda je bla ona vsa ogorčena.....ampak bo mogla požretuser posted image user posted image user posted image user posted image
Lana luna.......verjetno bom res odplavala še vmes malo na morje, če se bo slučajno zavlekel sestanek, moj si je kr celo mapo pripravil, in vse e-majle, k je kontaktiral z upravnikom in sosedo (ki je tud v odboru...in je zdaj glasna), tak da se niti tako več ne sekiram....k zdaj pa nevem kaj se bo lahko zlagala, če je vse črno na belem!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
31.7.2008 13:23:55   
lana luna
moj si je kr celo mapo pripravil,

user posted image user posted image user posted image bravo za tvojega!!! to jim bo gobce čist dol zašolou. pa ne glede na to kakšn bo izid, ti sam na to pomisli, da jih bo kmal minil in da naujo več prstjeni, k se jim nau dal. pa važn je itak sam to, da se mate ti pa tvoj lubi, pa vajina pikica radi in da ste zdravi. une pa koji kuser posted image gledauser posted image user posted image user posted image

drgač je pa s tamalimi otročki najlepše na morje hodit, ker mulčki tko noro uživajo v vodiciuser posted image user posted image jest komej čakam!!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
31.7.2008 13:33:46   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

goldi...evo jaz bom z vročekrvnimi sosedi ždela,,, ti boš pa svoj zakladek občudovala....joj bi zamenjala s tabo...nič jaz bom kr konkretno takrat na tebe mislila....da ne bom poslušala raznih opazk...tak da če se ti bo kolcalo....sem to jaz, k mislim na tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
31.7.2008 13:35:11   
Marsy
tasha23: Večinoma se zdaj zadržujem kar v Izoli, ker je prevroče, da bi šla v Koper - do tja se glih skuham, ker je avto na soncu. Sva včeraj opoldne neki okrog letala in mi je blo kar slabo. Tako da raje pešačim po Izoli.
Prej sem bila pa večkrat v Kopru, ko ni bilo vroče.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
31.7.2008 13:38:31   
gold fish

Lana luna......hmmm midva bova šla drugo leto že prej na morje junija k bo mala 9 mesecev....ampak sem že tolikokrat vidla take male v campih, in jim je blo čist lušno, tud midvi s sestrico sva že od malega po kampih lazle!!! mah, saj vem kaj je....tašča mu to v glavo vbija da ni vredu s takim malim it v kamp, ker me je zadnič slišala da bi junija šli z sestro spet po korziki!!  valda je bla ona vsa ogorčena.....ampak bo mogla požretuser posted image user posted image user posted image user posted image

.... mi bomo tudi drugo leto enkrat junija/julija odrinili v kamp...in to z malim pikecom....user posted image user posted image ...saj imajo v kampu vse za njih...pa tud pralne stroje in sušilce imajo.....20 kun pa je spet tipi topi..... , pa banjice, prostore za previjanje......    user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
31.7.2008 13:41:28   
emi*
Ola!

Včeraj sem imela pregled,skupaj z UZ.Glavica je dol obrnjena.user posted image Ko pa sem vprašala kolko je velik,mi sploh niso hoteli povedat,samo to :"Ja tolko kot mora bit!"Pa vprašam kolko pa mi reče:"Tolko kot je primerno za 35 teden!"

Sem ga mislila ubit,sploh mi niso spet nič rekli,pa še sem rekla da naj mi pove kak je spol,kao,pa reče ja tega se mi ne da gledat. Kreten!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Sem se razpizdla in rekla,da ne bom šla vel k njemu na pregled in da od jutri naprej grem v Lj. Ni mi dal niti napotnice za rešilca,da kao tega ni treba pa on tega ne daja že 20 let.Svinja! Sem rekla,da so rekli v MŠ da če ti voda odteče greš z rešilcem pa odvrne,da kje jaz živim.user posted image user posted image Da bom prišla bolj poceni skozi,če grem s taxijem,da zavarovalnica rešilca ne plačuje.Jezna sem za znoret!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala bogu,da sem se ga rešla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
31.7.2008 13:43:08   
gold fish
KAHLO - uživaj na morju...zavedaj se, da je tokrat zadnjič v dvojeuser posted image ....rok ful velik za

Aja, babnice...sem danes govorila z eno septembrko....ni na rr....ima rok drugi teden v sept......pa ima njen user posted image že danes malo manj kot 3 kguser posted image .... pa še 6t do konca ...to je še cca vsaj 1kg zraven, če  zdrži do konca....user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
31.7.2008 13:46:32   
pf
Gold fish fajn zrihtaj na pregledu danes popoldne in uživaj ob pogledu na user posted image .
Kahlo vidim, da vidva sta se pa orenk pripravila na sosede. Tako je prav, le povejta jima svoje. Madonca kaj si pa mislijo, da so. Slovenci smo res en poseben narod, tak ko je pri nas favšija prisotna ni nikjer. Probleme pa imata ziher zaradi favšije. Veš, da bi oni tudi imeli klimo, pa zaprt balkon tudi.

Neposredna povezava do sporočila: 1264
31.7.2008 13:51:09   
KAHLO
bog pomagaj ...emi... kaj pa maš ti to za enga butlna!!!!!jaz bi ga kr vprašala, zakaj pa misli da on tam sedi kjer sedi...!?!? kreten....mogoče pa sploh ne ve pogledat za spol pa velikost, hudič nesposoben....mene taki tud full razjezijo...si misli da v tisti beli halji, da si pa lahko vse privošči....jaz bi mu kar eno nauser posted image

Lana luna.
..jaz se tud že veselim morij s pikico.....sam se pa tud zavedam da pol čez leto dni odpade, poležavanje na plaži in čtivo!!! pol bomo dirkali za rakci, pa lopatke, pa mulci, pa vodica, pa šlaufki pa rokavčki!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

goldi Mah v kampu je še to fino da ga lahko kar v plenički pusti pa lahko okrog laufa, pa se igra, ga ni treba v cotike oblačit za kosila, pa večerjo, pa bla bla bla....pa še sam pripraviš hrano...tak da te ne rabi bit strah da bi blo kaj postano al pa ne sveže!!

Joj midva sva tud včeraj šla v trgovino, pa je avto za 15 minut pustil na soncu, je bil tako vroč sedež da se tud naslont nisem mogla, da o teh starih trolah po lj ne govorim, sem se včeraj skoraj zadušila na poti domov....sparina za znoret pa nikjer nič zraka!!!

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
31.7.2008 13:55:14   
KAHLO
pf....samo se mi zdi da te faušije pr mladih ni tlko kot so jo ti ta stari polni......nevem no...user posted image sicer bomo pa vidli kako bo danes zvečeruser posted image mogoče bo mi uspelo pol celo prit še do rr....da se vam izpričamuser posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
31.7.2008 13:57:17   
KAHLO
goldi jaz pa mislim da ta tvoja septmebrska prjatlca ne bo zdražala do septembrauser posted image po moje lahko že greš počasi kako čestitko nabavituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
31.7.2008 13:57:33   
pf
Emi ti pa imaš res zanimivega ginekologa. Ne lubi se mu pogledat spola in pa izjava, da pride taxi manj kot rešilec je tudi dobra. Rešilec je zastonj, če ti voda odteče pa še sploh. Mogla bi ga vprašati, če lahko račun od taksija njemu izstaviš, da bo privarčeval v imenu zavarovalnice. Po moje Emi je user posted image tam nekje od 2200 do 2600 g. No ne vem, tako je moje predvidevanje, glede na tvoje tedne, ki so še pred tabo. Moja pikica je sicer prejšnji teden imela 2700, ampak je bolj velika. Čisto po atiju, no z razliko, da je ati v finishu imel še 2000 g zraven, torej skupno 4700 g, pa je tako suh, da se bo zlomil. Ko je pa bil mali je pa bil bolj okrogel, samo je bil tudi dolg. Baje, da če je ležal zraven drugih user posted image v porodnišnici, je zgledal kot da je že dva meseca star. Bi rekla.  Po moje bo kak kilogram še že dobila do konca. Pa nič zato, sprva sem mislila, da so bebiji tam okrog 3000 g, samo vidim, da je to samo enih par pupik, pa še to so redkost, bolj so otročki od 3500 g gor, čeprav je porod po mojem bolj pester, ker je bebi bolj velik. 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
31.7.2008 14:00:47   
petrax
Pozdravljene!
Evo nas iz morja, ve ste se pa vmes tok razpisale, da ne bom za nazaj brala. Sva bla z lubijem samo par dni na morju, pa sem mela kar dost. Ta vročina me tako ubija, da sploh nisem vedla če bom preživela. So mi še noge začele zatekati, pa mi prej niso. No zdej ko smo doma je pa bolj. Sem pa mislila da s tem trebuhom tud plavat ne bom mogla, pa je kar šlouser posted image user posted image

Emi kakšnega G pa si mela to? In si ga kr čez celo nosečnost prenašala? Je pa res en kreten, jaz bi mu vrjetn to tud v faco povedala.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
31.7.2008 14:03:42   
KAHLO
petrax dobrodošla doma.....a zdaj se boš pa doma spočila od dopusta na morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
31.7.2008 14:12:20   
gold fish

goldi jaz pa mislim da ta tvoja septmebrska prjatlca ne bo zdražala do septembrauser posted image po moje lahko že greš počasi kako čestitko nabavituser posted image user posted image user posted image user posted image

... jaz tud misim, da ne... je že 2x več kot mesec dni prej rodila, tako da......user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
31.7.2008 14:16:43   
KAHLO
goldi....ja ja pol pa kr hitro po eno čestitko....user posted image user posted image user posted image user posted image a pa ve kaj bo dobila...mislim pučnko al fantka??

Neposredna povezava do sporočila: 1272
31.7.2008 14:18:09   
petrax
Kahlo ja res nekaj takega, me vročina čist zmatra, tko da se doma še zmer najbolj počutim. Res pa je da ga ni čez svež morski zrak, sam letos nekak ne paše ta vročina. Pa sem drugače bolj zmrznjen tip človeka. No bo pa drugo leto boljše, pa še s tamalimi bomo že čofotali. Ti pa kot vidim greš zdaj na morje. Uživaj kolikor se da pa bolj se sence drži, ker je strup ta sonce.

Neposredna povezava do sporočila: 1273
31.7.2008 14:18:11   
taja1235
js pa sibam na pregled...drzte pestke da bo vse OK

papči****

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
31.7.2008 14:20:12   
gold fish

goldi....ja ja pol pa kr hitro po eno čestitko....user posted image user posted image user posted image user posted image a pa ve kaj bo dobila...mislim pučnko al fantka??

user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.