![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 14:21:24
|
|
|
|
KAHLO
|
petrax....ja saj si nesem s seboj za vsak slučaj uno školjko za na plažo ( k napol odprt šotor) nevem mi rečemo školko....pa sem bom not skrila če ne bo slučajno sence na vidiku Taja1235 uživaj....pa poročaj da vidimo kako je
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 14:22:13
|
|
|
|
gold fish
|
...jaz se pa ful čudno počutim..... ...ma mam en taki filing, da me bo prej zgrablo...... ne vem ...... tak se že 2 dni čisto drugače počutim.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 14:22:56
|
|
|
|
KAHLO
|
goldi.... to bo pa ornk babnca pol...če bo še v mamici do septembra počakala bi jo mogla pa k nam septembrkam povabit!!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 14:24:25
|
|
|
|
KAHLO
|
goldi...pa ne da boš že zdaj nardila otvoritev!! počakaj da pridem iz morja....ker me boš čist vznemirla.... ker meni se zdi da do septembra pa mormo počakat al ne kaj pa čutiš vse drgače??
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 14:24:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO goldi.... to bo pa ornk babnca pol...če bo še v mamici do septembra počakala bi jo mogla pa k nam septembrkam povabit!!! .... je hčerkica ta velika sošolka od mojga pikeca, pa še enga 2 letnika imajo doma , pa zdaj še eno babo dobijo
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 14:30:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO goldi...pa ne da boš že zdaj nardila otvoritev!! počakaj da pridem iz morja....ker me boš čist vznemirla.... ker meni se zdi da do septembra pa mormo počakat al ne kaj pa čutiš vse drgače?? ...ne nobene otvoritve še ne bo...še vsaj kake 14 dni bomo zdržale........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 14:37:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
Naša bo tud rozika šla iz porodnišnice....mal bo edino nerodno, če bo pol namest pupe fantek ven pogledal Kahlo.... ma kaj pol ni sigurno, da imate pupo? Fantek v roza..... obratno ni tak problem.... .mogoče bom dobila kako nadnaravno moč k clark Jst bi tudi kako malenkost imela..... kahlo a me vzameš sabo na Rab jest bi šla mal pogledat na uno rajsko plažo... Mene tudi..... ..aja glede tuša ali banje.... NO.. mi pa imamo banjo.... pa se vedno samo na brzino stuširava n njej.... Ma samo tuša vseeno ne bi imela.... Pri nas pa trenutno prow fajn dežuje..... na žalost tudi grmi in treska..... upam, da ne tresne glih v rutar.... je zadosti DVD plejer že krepu....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 14:40:07
|
|
|
|
emi*
|
Ma v Novem mestu so sami kreteni.Kr neki ljudje zato sem tudi šla stran od tam!Važno,da sem se jih rešla. Sem si jih dobro zapomnila,to žlehtnobo in hinavščino.Vem,ko se imela osebnega zdravnika,ki sem ga tudi pol zamenjala,me je enkrat napizdil,da nisem normalna,ker sem mu rekla svoje.Ljudje so tam prizadeti do konca. Bomo vidli jutri kaj bo,bom šla v Leonišče,da si tam vse zrihtam.Kaj to je una stavba zraven nove porodnišnice ali??
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 14:40:08
|
|
|
|
arabela*
|
Čau,babike Jaz sem tud doma,sem vse zrihtala.Uradno imam še samo tri dni do porodniške.Pol pa gre zares. Zdaj pa se z malečko malo s plastelinom ukvarjava.Delama konjičke,pa kužeke.
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 14:43:01
|
|
|
|
KAHLO
|
Lara...do zdaj so nama zmeraj rekli da mamo babnco...tud slikico mama......sam kaj če mi še zmeraj kod pamet zasoli da možno da bo pa pol kak lulček kje pogledal nič bo pa šel fantek v roza domov goldi...če ne pa gor drži še enih 14 dni tu v lj ni ne duha ne sluha o nevihti.....marička naj kr tak ostane, al pa naj se še danes izlije od jutri naprej pa do torka pa ima da je tak sonček k treba bit!!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 14:43:51
|
|
|
|
arabela*
|
Midve imava iste feelinge. na koncu bova pa 10 dni po roku
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 14:45:57
|
|
|
|
emi*
|
Kaj ta rok 15 dni na pošti ,se štejejo tudi vikendi ali samo od po do petka??
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 14:47:44
|
|
|
|
emi*
|
Rekli so tudi moji tašči 4x da bo imela punčko,celo nosečnost so to trdili pa je na koncu prišel fant ven!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 14:49:23
|
|
|
|
KAHLO
|
lara evo vidiš....in ne davno se je to eni znanki zgodilo kaj pravi emi!!! tako da....mogoče pa naju čakajo kaki fantki
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 14:49:40
|
|
|
|
arabela*
|
Vidiš,pri meni bo najboljše,ko ne vem kaj bo?? Komaj čakam,da grem rodit,da zvem
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 14:51:39
|
|
|
|
KAHLO
|
Saraya....mah jaz sem preveč firbčna no oba sva bla tako firbčna...da ne bi zdržala do konca ni šans
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 14:54:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
lara evo vidiš....in ne davno se je to eni znanki zgodilo kaj pravi emi!!! tako da....mogoče pa naju čakajo kaki fantki Ma mene sigurno ne..... oz. edino, če so se zatipkali, ko so pisali izvid horionske biopsije.... ... Ma ne.... mi2 hočeva najino pupiko.... Vidiš,pri meni bo najboljše,ko ne vem kaj bo?? Komaj čakam,da grem rodit,da zvem Saraya.... ti nisi hotela vedet al se ne vidi? Uf, bi bla jst neučakana....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 14:56:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lanolin..... a niste govorile, da ste ga kupile v DMju? V našem ga pa nimajo..... Jst bi pa rada tizga ta poceni....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 15:06:57
|
|
|
|
arabela*
|
Lara,nočem vedet. Pa drugače nikoli nisem marala presenečenj.upam,da naslednji petek na vprašam na UZ.pa zadnjič neke izvide z mojim gledava od laboratorija,pa jaz v kotu zagledam,da piše:SPOL Ž.Ups,pol pa ugotovim,da sem to jaz
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 15:08:36
|
|
|
|
KAHLO
|
a saraya pol te vseeno mal firbca daje
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 15:10:00
|
|
|
|
emi*
|
saj,če bo pri meni prišel fantek ven bo tudi v roza šel domov. Tej fantki pa morajo res meti majhne,ko pa jih obravnavajo za punčke!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 15:10:57
|
|
|
|
arabela*
|
kahlo,ne malo,kar fejst
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 15:14:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
Hočeš nočeš boš zvedla....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 15:15:28
|
|
|
|
KAHLO
|
emi....bl po tiho da naši dedci tega ne čujejo Saraya...kaj bi pa zbrala če bi lahko zbrala!?!?oz. kaj si ti misliš....ja bo?? tvoj instikt kaj pravi??
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 15:16:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ženske moje..... jst sem neki ugotovila zdej...... SEM POZABLA PIT KAVO DANES....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiImela sem občutek, da nekaj ni v reduOdločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.