|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
31.7.2008 14:21:24   
KAHLO
petrax....ja saj si nesem s seboj za vsak slučaj uno školjko za na plažo ( k napol odprt šotor) nevem mi rečemo školko....pa sem bom not skrila če ne bo slučajno sence na vidikuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Taja1235
uživaj....pa poročaj da vidimo kako jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
31.7.2008 14:22:13   
gold fish
...jaz se pa ful čudno počutim.....

...ma mam en taki filing, da me bo prej  zgrablo......   ne vem ......   tak se že 2 dni čisto drugače počutim.....user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
31.7.2008 14:22:56   
KAHLO
goldi.... to bo pa ornk babnca pol...če bo še v mamici do septembra počakalauser posted image user posted image user posted image bi jo mogla pa k nam septembrkam povabit!!!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
31.7.2008 14:24:25   
KAHLO
goldi...pa ne da boš že zdaj nardila otvoritev!!user posted image user posted image user posted image počakaj da pridem iz morja....ker me boš čist vznemirla....user posted image user posted image ker meni se zdi da do septembra pa mormo počakat al neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa čutiš vse drgače??

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
31.7.2008 14:24:42   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

goldi.... to bo pa ornk babnca pol...če bo še v mamici do septembra počakalauser posted image user posted image user posted image bi jo mogla pa k nam septembrkam povabit!!!user posted image

.... je hčerkica ta velika sošolka od mojga pikeca, pa še enga 2 letnika imajo domauser posted image , pa zdaj še eno babo dobijo

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
31.7.2008 14:30:48   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

goldi...pa ne da boš že zdaj nardila otvoritev!!user posted image user posted image user posted image počakaj da pridem iz morja....ker me boš čist vznemirla....user posted image user posted image ker meni se zdi da do septembra pa mormo počakat al neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa čutiš vse drgače??

...ne nobene otvoritve še ne bo...še vsaj kake 14 dni bomo zdržale........user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
31.7.2008 14:37:30   
Lara Croft
Naša bo tud rozika šla iz porodnišnice....mal bo edino nerodno, če bo pol namest pupe fantek ven pogledal

Kahlo.... ma kaj pol ni sigurno, da imate pupo? user posted image Fantek v roza..... obratno ni tak problem.... user posted image

.mogoče bom dobila kako nadnaravno moč k clark

user posted image user posted image Jst bi tudi kako malenkost imela.....

kahlo a me vzameš sabo na Rab jest bi šla mal pogledat na uno rajsko plažo...

Mene tudi.....

..aja glede tuša ali banje....

NO.. mi pa imamo banjo.... pa se vedno samo na brzino stuširava n njej.... Ma samo tuša vseeno ne bi imela.... user posted image

Pri nas pa trenutno prow fajn dežuje..... na žalost tudi grmi in treska..... upam, da ne tresne glih v rutar.... je zadosti DVD plejer že krepu....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
31.7.2008 14:40:07   
emi*
Ma v Novem mestu so sami kreteni.Kr neki ljudje zato sem tudi šla stran od tam!Važno,da sem se jih rešla.user posted image user posted image Sem si jih dobro zapomnila,to žlehtnobo in hinavščino.Vem,ko se imela osebnega zdravnika,ki sem ga tudi pol zamenjala,me je enkrat napizdil,da nisem normalna,ker sem mu rekla svoje.Ljudje so tam prizadeti do konca.user posted image user posted image

Bomo vidli jutri kaj bo,bom šla v Leonišče,da si tam vse zrihtam.Kaj to je una stavba zraven nove porodnišnice ali??user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
31.7.2008 14:40:08   
arabela*
Čau,babikeuser posted image
Jaz sem tud doma,sem vse zrihtala.Uradno imam še samo tri dni do porodniške.Pol pa gre zares.user posted image
Zdaj pa se z malečko malo s plastelinom ukvarjava.Delama konjičke,pa kužeke.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
31.7.2008 14:43:01   
KAHLO
Lara...do zdaj so nama zmeraj rekli da mamo babnco...tud slikico mama......sam kaj če mi še zmeraj kod pamet zasoli da možno da bo pa pol kak lulček kje pogledaluser posted image user posted image user posted image user posted image nič bo pa šel fantek v roza domovuser posted image user posted image user posted image

goldi...če ne pa gor drži še enih 14 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tu v lj ni ne duha ne sluha o nevihti.....marička naj kr tak ostane, al pa naj se še danes izlije od jutri naprej pa do torka pa ima da je tak sonček k treba bit!!!

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
31.7.2008 14:43:51   
arabela*
user posted image Midve imava iste feelinge.
na koncu bova pa 10 dni po rokuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
31.7.2008 14:45:57   
emi*
Kaj ta rok 15 dni na pošti ,se štejejo tudi vikendi ali samo od po do petka??user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
31.7.2008 14:47:44   
emi*
Rekli so tudi moji tašči 4x da bo imela punčko,celo nosečnost so to trdili pa je na koncu prišel fant ven!!user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
31.7.2008 14:49:23   
KAHLO
lara evo vidiš....in ne davno se je to eni znanki zgodilo kaj pravi emi!!! tako da....mogoče pa naju čakajo kaki fantkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
31.7.2008 14:49:40   
arabela*
Vidiš,pri meni bo najboljše,ko ne vem kaj bo??
Komaj čakam,da grem rodit,da zvemuser posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
31.7.2008 14:51:39   
KAHLO
Saraya....mah jaz sem preveč firbčnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no oba sva bla tako firbčna...da ne bi zdržala do konca ni šansuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
31.7.2008 14:54:27   
Lara Croft
lara evo vidiš....in ne davno se je to eni znanki zgodilo kaj pravi emi!!! tako da....mogoče pa naju čakajo kaki fantki

Ma mene sigurno ne..... oz. edino, če so se zatipkali, ko so pisali izvid horionske biopsije.... user posted image user posted image ... Ma ne.... mi2 hočeva najino pupiko....

Vidiš,pri meni bo najboljše,ko ne vem kaj bo??
Komaj čakam,da grem rodit,da zvem

Saraya.... ti nisi hotela vedet al se ne vidi? Uf, bi bla jst neučakana.... user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
31.7.2008 14:56:07   
Lara Croft
Lanolin..... a niste govorile, da ste ga kupile v DMju? V našem ga pa nimajo..... user posted image Jst bi pa rada tizga ta poceni.... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1293
31.7.2008 15:06:57   
arabela*
Lara,nočem vedet.
Pa drugače nikoli nisem marala presenečenj.upam,da naslednji petek na vprašam na UZ.pa zadnjič neke izvide z mojim gledava od laboratorija,pa jaz v kotu zagledam,da piše:SPOL Ž.Ups,pol pa ugotovim,da sem to jazuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1294
31.7.2008 15:08:36   
KAHLO
user posted image user posted image user posted image user posted image a saraya pol te vseeno mal firbca dajeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
31.7.2008 15:10:00   
emi*
user posted image user posted image

saj,če bo pri meni prišel fantek ven bo tudi v roza šel domov.user posted image user posted image Tej fantki pa morajo res meti majhne,ko pa jih obravnavajo za punčke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
31.7.2008 15:10:57   
arabela*
kahlo,ne malo,kar fejstuser posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
31.7.2008 15:14:47   
Lara Croft
Hočeš nočeš boš zvedla.... user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
31.7.2008 15:15:28   
KAHLO
emi....bl po tiho da naši dedci tega ne čujejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saraya...kaj bi pa zbrala če bi lahko zbrala!?!?oz. kaj si ti misliš....ja bo?? tvoj instikt kaj pravi??

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
31.7.2008 15:16:24   
Lara Croft
Ženske moje..... jst sem neki ugotovila zdej......

SEM POZABLA PIT KAVO DANES.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.