|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
30.7.2008 11:06:22   
mojsoncek
Oj!

Jaz sem danes ze od sedmih zjutraj za masino. Smo ponoci tako slabo spali, ker je tamalega nekaj cufalo in je pristal v najini postelji. Ma saj to me ne moti, ker se res zgodi redko kdaj, da pride k nama, ampak kaj ko mali moz potem lezi precno in tisci enemu noge za vrat, drugemu pa glavo pod rebra. No, komaj sem cakala, da bo jutro in bom lahko vstala. Si bom pa popoldan privoscila kaksno urico mizanja

Drugace pa pri nas nic novega, razen to, da je spet ratalo ful vroce in mi ni za biti zunaj.

Lep dan!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
30.7.2008 11:10:20   
Polynesia
Ojla piške  miške user posted image .

No lepo sem vse že prej napisala in kaj se zgodi, veeeeeeen me vrže, aaaaaa user posted image . Ja nič, gremo jovo na novo user posted image .

Mi imamo doma tudi "gradbišče" v stanovanju...smo kooooončno spraznili malo sobico in dnevno, tako da vsaj to, ne vprašajte me kako zgleda stanovanje, povsod ene škatle in velike vreče, hehehehe....ampak kaj čmo, bomo zdržali še ta mesec...sem vsaj organizirala da se vse naredi do nedelje, ker gre potem možek v bolnico, moji na dopust, moževa starša sta malo v Šobcu malo v Lj in sama za vse žal ne morem biti.
Tko da danes pride ati da bo še nekqaj poštemal, ker zdej v dnevni potrebujemo več vtičnic, ker bo tam računalnik in tko....uf kar nekaj dela. V soboto se z možekom še zapeljeva do Železnikov v Alples, da naročiva novo sobico za našega pobalinčka in novo dnevno, tako da dobimo konec avgusta, jutri gremo z moževimi starši po voziček in nato k tašči na pizzzzo, njamiiiiiii, hihihi. V nedeljo do naših ker ima mami rojstni dan, v ponedeljek zjutraj pa peljem moža že v bolnico user posted image . Potem pa me še čaka pleskar da vse lepo uredi.
Pa v ponedeljek pride šefica z dopusta in ji povem da delam samo še drug teden, me zanima rekacija, seveda bom vse poročala, hehehe user posted image .

Ja punce, a ste vse dopustnica al kako user posted image ....no sej pravilno da uživate, kaj pa.

Joj drugače gre pa tudi meni samo hrana po glavi, mmmmmm.

Nič, grem še kaj narest, čeprav se mi niiiiiiiiič ne da user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 30.7.2008 11:12:10 >

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
30.7.2008 11:57:27   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ         07.08       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ        12.08.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        31.07       user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        06.08      user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      11.08.        user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      20.08      user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image     28 let   Jesenice    25.08       user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       pregled      user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       pregled   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ       pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         28.08       user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   05.08.        user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    12.08     user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         13.08

20. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          18.08  user posted image    

21. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj        pregled 

22. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

23. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

24. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    pregled 

25. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

26. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   pregled    user posted image  

27. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ           30.07.    user posted image

28. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ           13.08.    user posted image

29. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO        pregled

30. 16.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          06.08   user posted image   

31. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš     pregled    user posted image

32. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    04.08 user posted image ,user posted image

33. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled  

34.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM         pregled   user posted image     

35. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    pregled    user posted image   

36. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

37. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

38. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ          pregeld   user posted image  

39. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let        LJ         18.08  user posted image   

40. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ           25.08   user posted image

41. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled   user posted image user posted image

42. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         pregled    user posted image  

43. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          08.08. user posted image user posted image    

44. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    30 let      KP           06.08.      user posted image

45. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

46. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

47. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

48. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

49. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

50. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          26.08  user posted image

51. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

52. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

53. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           pregled user posted image

54. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj          29.07.    user posted image

55. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

56. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

57. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )           37 let         kraj         pregled

??          mvtz                          (2user posted image , 1user posted image          ??let         kraj          pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
30.7.2008 12:04:46   
ANIME
Ojla punce!

no jaz sem spet pridno na delovnem mestu (delam pa ne ravno toliko, da bi bila pridna user posted image ). Danes sem začela počasi brati forum glede nasvetov za razne nakupe. V avgustu imava plan še dokupit kar nama manjka (in tega je seveda ogromno).
Iz raznih forumov in tem sem si strnila en tak "kulturen seznam", ta teden grem pa še do kolegice, da mi primerne količine not vpiše in pa ven pomeče, kar ne potrebujem.

Včeraj sem bila pri okulistu in se mi je dioptrija spet povečala user posted image . Ampak pred porodom ne mislim nič očala menjat, ker se po porodu spet lahko vse spremeni.
V Mercatorju sva bila seveda v vsej tisti gužbi, ker sva tudi midva izkoriščala torkov popust in pa pike - čakala cca 40 min na blagajni, ampak privarčevala skupaj 17€.
Zvečer sva šla pa na Trnfest na koncert - bilo full dobro, le precej utrujena sem bila!

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
30.7.2008 12:08:00   
carly
Pridne punce, vse nekaj delate, jaz pa tako lena.Me tudi čaka ena gora perila za zlikat, pa bi ga prov rada dopoldan sedaj ko so dopusti in nimam toliko dela v pisarni, samo kaj ko me pa potem tast pa tašča postrani gledata, če nisem na delovnem mestu, tko da mi ne preostane drugega kot da zabijam čas na računalniku.Popoldan pa tudi skoz nekaj okol letava k je še par stvari za uredit glede poroke, no ampak po večini imava že vse, samo še torto moram naročit, pa za sebe čevlje kupit pa za mojga srajco pa še ena dva vabila imava za raznosit potem je pa to to.
Drgač pa mene zadnej čase velikokrat krč v nogo zagrabi, zgleda da preveč sedim, bom mogla kakšno magnezijevo tableto pojest pa par krogov po pisarni naredit.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
30.7.2008 13:52:48   
konina
hojla. Jaz sem pa bolj ko ne leteča zadnje dni. Je bilo po dopustu marsikaj za urediti. Me pa tale vročina in sopara pošteno utruja. Noge mi zatekajo. Včeraj zvečer bi levo rade volje podarila komur koli. Me kar žge notri, pa krči me spreletavajo po nogi. Groza. Mi je potem dragi pošteno zmasiral, pa je bilo malo boljše. Je pa res grozen občutek. Vse ostalo je pa zaenkrat še o.k. user posted image  Jutri pa praznujeva 9. obletnico poroke. Uaauu, mi sploh ni jasno kam so šla vsa ta leta. Bova šla na večerjo, pa Neva bo pri babici spala. Jupi!

No, lepo se imejte. Se kasneje še kaj oglasim.

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
30.7.2008 14:09:47   
caligula
Pozdravljene,
po dolgem času se še jaz malo oglasim. Najprej se bom pohvalila, odkar sem pri starših sem pridno in normalno začela pridobivati na teži, nič več ne zgubljam, nobene živčnosti, stresa, mali brca za ponoret, ga moram včasih kr mal okregat pa nežno potisnit stran od ledvic, reber, jajčnikov. V mehur me je ene parkrat nežno brcnil pa sem takoj dobila občutek da moram na wc, skratka postajam mu premajhna:D kar je dober znak, da bo končno tudi on začel pridobivati na rasti, ker je bil do zdaj vedno v zastoju, zaradi tega mi je že dvakrat spremenila pdp, ampak prve brce so povedale svoje in točen, kolk tolk, datum poroda.
Konina... po moje bom jaz ravno odhajala, ko boš ti prispela v "Rim". user posted image

Glede opreme, sem jaz večino dobila, ker si zdaj ne morem privoščit, brez dohodka skor nobene nove stvari. Nekaj bom pa še dokupila. Nekje v septembru bom začela pripravljati sobico oz del sobe za dojenčka, pač se bo moral sprijaznit, da si bo sobo delil z mamico :D vsaj dokler ne greva na svoje.
Kakšno barvo sobe priporočate, stene pa zavese pa te dodatki? Ker pohištvo bo belo. Moj del sobe, spalnica, je pa v modrih odtenkih, bolj temnih.
Razni psihologi priporočajo vijolično in zeleno, zdaj so stene nežno modre. Ker sem jaz trknjena na modro barvo in sem že prej si doma uredila sobo v modro, zdaj pa sva spet padla v ta isto sobo. Ko sem se vrnila k staršem.

Kako je glede srečanja? a naredimo kakšno ali ne? Zdajbo kmalu konec dopustov in lepega vremena. Bo treba kr pohitet.

Krči... mene grabijo krči vsako jutro pod koleni, in sem ugotovila, da zaužijem premalo soli. Zdaj sem na 62kg in mislim, da si lahko še kakšnih 5kg privoščim komot. Oče je v zdravstveni stroki in je rekel da nimam elektrolitov in da bo potrebno mal več soli zaužit. Malenkost so mi otekli prsti na rokah tko da sem prstane dala dol, res pa je da sem imela zelo majhne, ker imam drobne prste.
Drugače ne otekam.
Glede pregledov... men se tud zdi, da me premalokrat naroči, glede na dogodke, ki sem jih dala skoz, me je zdaj brez slabe vesti iz 01.07. ko je bil ta zadnji pregled, naslednjega naročila za 18.08.
A ni to malo prevelika razlika? skor dva mesca.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
30.7.2008 22:36:29   
Andromeda
Je pač tako, da imajo tudi ginekologi svoj dopust, me nosečke moramo pa čakat, da pridejo nazaj. Jaz sem imela zadnji pregled 11.7., naslednji pa bo zaradi dopusta G 25.8. - kar 6 tednov. Ampak zaupam moji G, je rekla, da si "drzne" toliko pavze naredit, ker je vse OK, imam nizek pritisk, hemoglobin 129, voda je tudi v redu...Lahko bi šla tud k nadomestni G, pa sva se potem, skupaj odločili, da pridem na pregled k njej.
Madonca, danes sem se tolk sadja najela, da me pošteno dajejo vetrovi user posted image bogi moj mož ponoči, bom pustila okno spalnice na stežaj odprto, da bomo imeli kaj zraka. Nočko!

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
30.7.2008 23:23:44   
mali_marsovcek
Ojla user posted image !

Danes smo imeli pregled in je vse OK. Naslednji pregled 27.8.
Čeprav fante kle v trebuhu naveliko brca upamo da ne bo fuzbaleruser posted image !

Saj kar prebiramo kar napišete a je tega kar veliko. Se pa še bolj nabere če greš kaj na morje.

Polynesi - Imaš še vedno probleme s kolki? Če imaš doma kakšen odvečen povšter ga močno priporočamo. Če pa imaš mislim da 30 € pa si kupi blazino za dojenje-banano. Si jo daš lepo pod trebušček pa med kolena in je ful udobno za spat. Prodajajo jo v baby centru.
Pa še to. Ker moj dela za Alples je povedal da se ti ne splača iti v Železnike. Tam ni njihova tovarniška trgovina, tam je Mercator pohištvo. Mislim da to tam iskoriščajo in imajo višjo ceno. Se bolj splača iti v Mercator Medvode ali pa v Moste v LJ. za tržnico na Proletarski cesti. Je bližje in nižje cene.
Pa še en namig - v drugi polovici avgusta pride v salone nov otroško-mladinski program od Alplesa imenovan PLANET.

Lepo se imejte in pridno jejte.

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
31.7.2008 8:34:13   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ         07.08       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ        12.08.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        31.07       user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        06.08      user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      11.08.        user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      20.08      user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image     28 let   Jesenice    25.08       user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       pregled      user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       pregled   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ       pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         28.08       user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   05.08.        user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    12.08     user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         13.08

20. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          18.08  user posted image    

21. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj        pregled 

22. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

23. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

24. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    pregled 

25. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

26. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   pregled    user posted image  

27. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ           27.08    user posted image

28. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ          13.08.    user posted image

29. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO        pregled

30. 16.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          06.08   user posted image   

31. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    pregled    user posted image

32. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    04.08 user posted image ,user posted image

33. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled  

34.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM        18.08.   user posted image     

35. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    pregled    user posted image   

36. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

37. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

38. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregeld   user posted image  

39. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let        LJ         18.08  user posted image   

40. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          25.08   user posted image

41. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled   user posted image user posted image

42. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         pregled    user posted image  

43. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          08.08. user posted image user posted image    

44. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    30 let      KP           06.08.      user posted image

45. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

46. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

47. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

48. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

49. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

50. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          26.08  user posted image

51. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

52. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

53. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           pregled user posted image

54. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj          29.07.    user posted image

55. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

56. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

57. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
31.7.2008 9:30:50   
carly
Jutr punce,
jest sem se pa včeraj tako fajn imela, se moram kar malo pohvalit.Sem šla zvečer za eno uro v banjo potem me je pa še dragi po celem telesu s kremo namazal pa zravn še fajn zmasiral, uf je pasal.
Vidim, da vaši razgrajači prov fajn brcajo, moj je pa take mirne sorte, da se prov razveselim vsakič ko brcne, pa še vedno ga/jo čutim samo v predelu pod popkom, morm na naslednjem pregledu prov gin. omenit, da me ne bo po nepotrebnem skrbelo.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
31.7.2008 10:17:25   
bobika1
dobro jutro user posted image . evo eno user posted image za vse.
Midva z mojim se že ceu teden spravlama da bova prebelila sobo pa malo preuredila pa sploh ne prideva zraven. Moj skoz dela jaz sem pa tudi malo pomagam v eni otroški trgovini. Upam da nama bo ratalo do konca avgustauser posted image .
Brala sem to od alplesa, tukaj imate nekaj stvari od pohištva planet kateri naj bi prišel ven
http://www.ilambienti.com/prodajni-program/otroske-in-mlad-sobe/planet

Aja glede krčov ste nekaj pisale, koker sem brala naj bi bilo premalo Ca, Mene je glih danes ponoč v meči spet zgrabil me še kr noga boli, danes si bom kupila Ca šumeče tbl. upam da bo boljše.

Ja nič zej grem pa psa zbudit user posted image  da ga peljem venuser posted image , še kr spi.

Pridne bodite pa se še tipkamo.
by

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
31.7.2008 10:27:24   
mojsoncek
zivjo punce... pri nas vse po starem user posted image

Aja glede krčov ste nekaj pisale, koker sem brala naj bi bilo premalo Ca, Mene je glih danes ponoč v meči spet zgrabil me še kr noga boli, danes si bom kupila Ca šumeče tbl. upam da bo boljše.

bobika
, gre za pomanjkanje Magnezija... kupi raj magnezijeve tablete npr. Magnesol (te se mi zdi da jih punce najbolj obrajtajo)

V ponedeljek smo se koncno dobili s tetico, ki nam bo doma pomagala pri ciscenju. Je res ena faj prijetna gospa, polna energije in sva imela z mozekom prav dober obcutek. Tako da v petek zacne in se bo vracala 1x na dva tedna user posted image . Pa da vidimo, kako se bo obneslo.

zdej pa delat...

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
31.7.2008 10:27:50   
saba
JUTRO  user posted image
kako smo kaj? spet je začela vročina palit zunaj....sem šla po sendvič pa sem skoraj izdahnila zunaj.

no mi smo o.k., čakamo naslednji pregled 6.8. Otrok brca ko zmešan, predvsem ko kaj pojem in zvečer okoli 10ih se začne akcija.
v službi gužva, klima lih toliko da kaj mrda....vroče vroče........

krči: jaz za enkrat jih nimam, mi pa otrdeva trebuh, zato še vedno pridno pijem magnezijeve šumečke
zatekanje: noge mi zatekajo full, zvečer mi reče moj, da imam namesto prstov čivapčiče, pa če gre kar roštilj zapalit user posted image
ena je pisala da se je namakala v banji: povem da baje ni priporočljivo, ker se plod lahko pregreje in ni vredu tudi v primeru če si že kaj odprt...zato se je treba odpovedat tudi raznim jakuzijem.......no tega je moja kolegica lih včeraj postavila pred bajto...pa sem samo gledala druge kako se lepo v njem masirajouser posted image
bom prišla tudi jaz na vrsto...enkrat
no kaj še........nič, delam, bolj malo počivam, nastavljam se komarjem in jem ogromne količine lubenice...kar ne morem nehat....pol pa ponoči straža na wc-ju

lepo klepetajte naprej...čaw čaw z user posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
31.7.2008 10:46:57   
Andromeda
Dobro jutro oz. dober dan!

Joj, spet sem predolgo spala. Potem sem pa še bolj zaspana, se mi zdi. Včeraj, ko sem legla v posteljo, je moj user posted image
take vragolije zganjal, nama je z možem pravi show uprizoril, se je kot kakšen bikec zaganjal v trebuh in delal "valove" user posted image Očitno se je zelo utrudil, ker je danes njegovo premikanje bolj nežno.
Glede namakanja v bani - za nosečke je priporočljiva topla kopel, ki naj traja tam do 20 minut, voda pa ne sme bit prevroča.
Nič, grem kaj naredit, preden se dan prevesi v popoldne. Bye!

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
31.7.2008 11:17:48   
nagajiva
Ojla user posted image

Ja, spet en vroč dan. Pa bomo že, a ne? Saj ne bo več dolgo trajalo. Tam jan., feb. si bomo še kako želele sonce........user posted image
Sem mela danes v planu malo eno omaro v dnevni preuredit.....pa se mi tako ne da. Bo mogla počakat na dan, ko me bo "prijelo"........Samo se bojim kdaj bo to user posted image user posted image user posted image .......
Vidim, da mate ene res malo težave s svojimi G. Jaz mam za svojo same ++++++++.............Zaenkrat. Naroča me točno na 4 tedne, vedno preveri vodo, večkrat že kri, vedno dela vaginalni uz....Mislim, da se kar trudi in pazi, da bi bilo vse tako kot je treba. In to me pomirja, ker vem da se lahko zanesem nanjo.
Namakanje v banji-lahko, vendar voda ne sme biti prevroča in kopel naj ne bi trajala dlje od 20 min (kot je že napisala Andromeda). Pa dobro je, da imate zgornji del telesa iz vode, pa trebuh, če je mogoče. Jaz zlo uživam v kopelih in si jo sedaj privoščim vsaj na 14 dni.......
Me pa nekaj boli pod levo dojko in ne vem kaj je to. Moram vpr. G.
Pa še ta apetit. Groza. Zadnji tedn bi samo jedla-sadje (predvsem grozdje, naktarine in lubenico) in prestice................Mi je malo mar za ostale stvari. Pa za zajtrk tud več nimam idej. Ni mi za sendviče, pa jogurti mi gredo že malo na živce......Uf, te nosečniške kaprice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..............Je pa fajn, ker vsi samo skačejo, ko se meni kaj zalušta user posted image .....Sem se pošalila, da bom kar neprestano noseča, ker so vsi tako neverjetno prijazni in ustrežljivi.
Sem se kar malo razpisala. Lep dan hruške debeluške...............user posted image user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
31.7.2008 11:53:44   
carly
Ja za namakanje v banji sem jaz isto slišala, samo zadnjič mi je nekdo priporočil da naj bi se nosečnica dvakrat na teden namakala v vodi po eno uro, seveda v mlačni vodi, nikakor ne vroči in da je potem veliko manj boleč porod.Tako da jaz sedaj to sprobavam, samo ne celo uro največ pol ker potem me že zebsti začne, v vroči vodi mi pa itak na pamet ne pride da bi se namakala.Pa vodnim masažam se sedaj tudi odpovem, včasih ko me res fejst križ boli si naštimam ta rahle ( imam to srečo, da imava masažno banjo ), čeprov naj se ne bi kopale v jacuziju, samo tam je le ta problem da je voda ful vroča in ga ravno zato odsvetujejo. Tako, da jaz ne vidim problema v namakanju v mlačni vodi, ker je to konec koncev podobno kot če se namakaš v morju ali pa jezeru pa to vsi ful priporočajo ( no itak da je bolj zdravo, ker tam le migaš zraven ko plavaš v banji pa ne ).

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
31.7.2008 11:58:06   
petra *k
lepo pozdravljene punce,
glede namakanja v kadi, naj vam povem, da sva bla letos na dopustu v čatežu, kjer sma mela zastonj masažo. in ta maser mi je povedal, da tudi v teh termalnih vodah, neglede na to če je topla ali mrzla, ampak zaradi sestavine vode, ne smem biti več kot 10 min, nato pol ure zunaj in spet 10 min... pa je rekel da tudi kopanje v kadi odsvetujejo, kvečjemu res 10 minut, če se ti že zlušta. zato jaz tega ne prakticiram, pogrešam pa zelo zelo!!!ker sem 1 krat tedensko ziher poležavala v kadi, zaj pa raje ne.nisem pa vprašala ginekologa, kak je stem- bom zaj 13.8. ko mam pregleduser posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
31.7.2008 12:00:37   
carly
Aja pa glede poroda, kolegica mi je zadnjič povedala, da je ona 14 dni pred rokom začela piti švedsko grenčico v čaju ( ona je delala čaj iz plahtice, ki je že tako in tako dober za ženske ) in sicer vsaj enkrat na dan, če se je spomnila pa dvakrat in glede na to da je ful suha pa da je prvič rodila, v porodni sestre niso mogle verjeti, da je tako lahko in skoraj brez bolečin rodila. Sicer je do naših porodov še kar nekaj časa ampak se mi zdi pametno že malo zbrati informacije tudi glede tega.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
31.7.2008 12:11:09   
saba
joj joj joj
porod ni povezan ne s  čaji, ne s kopelji, ne z ničemer.....vsaj jaz tako mislim, zato  se na te stvari sploh  ne oziram.......če bi blo pa kaj od tega res, pol pa bi vse rojevale brez bolečin in brez komplikacij...mislim, da je vse odvisno od ženske anatomije pa od otroka, kako sodeluje.

ne mi zamerit če sem direktna

lp
saba

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
31.7.2008 12:24:33   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: saba

joj joj joj
porod ni povezan ne s  čaji, ne s kopelji, ne z ničemer.....vsaj jaz tako mislim, zato  se na te stvari sploh  ne oziram.......če bi blo pa kaj od tega res, pol pa bi vse rojevale brez bolečin in brez komplikacij...mislim, da je vse odvisno od ženske anatomije pa od otroka, kako sodeluje.

lp
saba

Bi se kar strinjala ja user posted image .

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
31.7.2008 12:26:47   
mojsoncek
no, jaz sem bila pa malo pridna... sem pospravila omaro v spalnici in od tamalega... sedaj pa imam v planu se sobo za goste malo zrihtat (dokler me ne mine user posted image ), potem pa pod tus, ker ze kar tece od mene... bo treba klimo zalaufat...

IZVIRNO SPOROČILO: saba

joj joj joj

se strinjam user posted image ... ko sta otrocek in zensko telo pripravljena za porod se zgodi, prej pa ne.

Pa glede namakanja... doma v banji za kratek cas ja, v termalnih vodah pa spet ne priporocajo... ce pa ze, pa naj bi se uporabilo tampon za nosecnice, da je vsaj malo zascite pred vnetji.

grem naprej delat... baj baj

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
31.7.2008 12:38:04   
Polynesia
Ojla čvekice user posted image .

No pa smo spet v službi user posted image . Zdej pa ne vem al je kej v zraku, ampak jaz sam čakam da padem na tipkovnico in user posted image ....hihihihi...prov neki me daje, pa ne vem kaj, tko se čudno počutim, kot da morm mal zaspat, hahaha, najboljš da se grem mal sprehodit po firmi in pa do avtomata po eno čokoladico, njamiiiiiiii user posted image .

namakanje jaz se ne namakam niti v banji, niti v morju, niti v toplicah in se tudi ne mislim, mi ni do tega, pa še neka paranoja me daje, da bo "tja notri" kaj prišlo user posted image user posted image user posted image ...pač vsaka po svoje a ne punce user posted image .

Alples sem pogledala za tisto novo kolekcijo sobic Planet, pa moram reči, da mi ni najbolj všeč, mislim da ne bo pomote, je ok vse, samo mi je Tempox lepša, tako da ostaneva pri tej, pa tudi previjalno, pojstlico in vse ostalo za pobalinčka pa imamo od Lip Poljčan in fajn paše skupaj s Tempox sobico.
Pa tudi vseeno greva v Železnike, ker je tam prav proizvodnja in vse, tko da vedno smo šli tja. Spšet seveda vsak po svoje user posted image .

Magnesol so super proti krčem, takšnim in drugačnim, v nogah, otrdevanje trebuha, tako da jaz sem prejšnji teden začela vsak dan 1 šumečko spiti...ker mi je parkat otrdel trebuh oz. občutek menstruacije, ampak menda so to tisti lažni popadki kar je ok, krči v nogah pa predvsem ko sem zjutraj v postelji, ampak me ni nikoli še krč manjka pa vedno 3%, hahahaha, no sedaj je malčej boljše.

Zatekanje jaz sem prejšnji teden malo zatekala v gležnje, sedaj je ok, sem si pa kupila kremo v Loccitane proti zastajanju vode, pa ne vem zdej a je to kaj pomagalo al kako, no je kar malce dražja 31€, tko da ne uporabljam vsak dan, ko vidim da je potrebno jo uporabim, je pa zelozelo zelo dobra res.

Joj grem se zdej malo sprehodit, potem pa še naprej delat user posted image .

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
31.7.2008 13:03:00   
zara13
Halo bejbike!

Sem čist v pranju in likanju stvari za morje user posted image fuj likanje....gremo v soboto zjutraj in jutri bo packing day. Danes pa še v šoping po hrano..uff toliko stvari za zrihtat.

kopel - uff jst sem že pozabila kaj je to user posted image doma imamo tuš tko, da namakanje ni možno. Na morju pa najrajši plavam in ne maram preveč namakanja na enem mestu.

porod - ja sem tudi jst že slišala takšne in drugačne zgodbice za lažji porod. Če bi vse pomagale, bi ženske s takšno lahkoto rojevale, da bi bilo res fino. Tako pa je vsaka nosečnica drugačna in se ne da napovedat kako bo pri porodu. Upamo lahko, da bo vse potekalo hitro in gladko kot je treba user posted image

brcike - ja pri meni je ista pesem, kokr moj položi roko na trebuh, se brcike končajo user posted image   uboga samo mamico..hehe...

zatekanje - zatekajo mi meča, zgledam kok kak nabit fuzbaler user posted image , pa prsti na rokah, prstanov nimam več gor, ostalo je vse ok.

Včeraj edino sem imela tko neprijeten občutek vrtoglavice za par sekund, ne vem kaj bi to lahko bilo, čeprav sem sedela, se nisem na hitro vstala, v bistvu se mi je vrtelo na mestu..tak čudn feeling user posted image Upam, da me kaj na morju ne prime.

Zdej pa grem še malo kuhat pa se še oglasim pred odhodom...lep dan

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
31.7.2008 13:05:31   
Polynesia
zara tudi jaz sem imela včeraj vrtoglavico za par sekund, danes pa isto, ne vem kaj je to...mi zadnjič G ni meril hemoglobina tko da ne vem kakšno kri imam...ampak se mi zdi da je nekaj v zraku no, ne vem
Kam pa šibaš na morje....a boš uživala še malo za nasssss user posted image user posted image user posted image  user posted image .

Brcike pri nas je ista pesem, ko ga jaz božam skače kot nor, ko da mož gor roko v tistem trenutku neha, on roko dvigne in mali začne spet veselo rogovilit user posted image ...tko da možek lahko sedaj le opazuje kako trebušček skače sem ter tja in se prav smeji, res je smešno, no za nas prvorodke je to seveda nekaj novega user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 31.7.2008 13:07:43 >

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?