|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
24.7.2008 21:01:43   
mirelca
Ahoj!
Tista tvoja zamisel, da sortiraš nosečnice se mi je zdela super - pa tud zgleda takuser posted image user posted image

Jaz mojo prvo pupico pričakujem 6. novembra. To je moja prva nosečnost in se je total veselim!user posted image  

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
24.7.2008 21:03:25   
bobika1
hej user posted image . Kako ste. Da vas na hitro pozdravim iz morja. Danes sem imela mf in je vse ok. Težki smo že 550g. Imeli pa bomo kokr sem sama vidla user posted image .: Naslednji pregled 28.8.
Imela sem pa vse ginek pregled, pol mi je izmerila.... 
v glavnem pridne bote pa se vam še javim.by

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
25.7.2008 8:48:23   
carly
Ja poroka bo kr hitro, 23.avgusta, zato iščem že narejeno obleko, ker vem da za zašit potrebujejo malo več časa, pa še jaz grem vmes za en teden na morje. Imam sicer sosedo, ki je šivilja, tako da za manjše popravke ni problema, nočem pa je obremenjevati s celo obleko ker vem da je zasuta z delom.Tko, da upam da jutri kaj dobim, drugače pa bi te Zara v ponedeljek res prosila če bi lahko samo preverila v Korotanu kako delajo.

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
25.7.2008 9:02:38   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ           11.08       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ          12.08.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE          31.07       user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB       pregled       user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      11.08.        user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      pregled      user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image     28 let   Jesenice   25.08        user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )     32 let        LJ       pregled      user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       pregled         user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ       pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         pregled        user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )      32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   05.08.        user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.   nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11   Nina BG               (? user posted image ,1user posted image     ?? let     kraj         pregled

18. 08.11     vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška     pregled   user posted image

19. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          18.08  user posted image    

20. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj        pregled 

21. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

22. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

23. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    pregled 

24. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

25. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   pregled   user posted image  

26. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ          30.07.    user posted image

27. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ          13.08.    user posted image

28. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO        pregled

29. 16.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          06.08   user posted image   

30. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš     25.08.    user posted image

31. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    04.08 user posted image ,user posted image

32. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled  

33. 770771.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM        pregled   user posted image     

34. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    pregled   user posted image   

35. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

36. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

37. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ          pregeld   user posted image  

38. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let      kraj         pregled   user posted image  

39. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ           pregled   user posted image

40. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled   user posted image user posted image

41. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         pregled    user posted image  

42. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          18.08. user posted image user posted image    

43. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    30 let      KP           06.08.      user posted image

44. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

45. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled

46. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       28.08.         user posted image

47. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

48. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

49. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          pregled    user posted image

50. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

51. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

52. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           pregled user posted image

53. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj          29.07.    user posted image

54. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

55. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

56. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )           37 let         kraj         pregled

??          mvtz                          (2user posted image , 1user posted image          ??let         kraj          pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
25.7.2008 9:34:27   
nagajiva
user posted image Ojla user posted image

Pa ni več res. Sredi julija je tako hladno, kakšna bo šele zima???? Boge naše user posted image .................
Carly-user posted image user posted image user posted image  za poroko.................Obleko boš pa sigurno našla. So sedaj zlo moderne dolge obleke, ki so stisnjene pod
prsmi.
Sma bla včeraj pri mojih-je mela mami roj.dan. V soboto bo pa mela še piknik za preostali del žlahte in prijatelje. Upam samo, da bo vreme zdržalo........
Morem pa sedaj še kruh spečt, pa gibanico-se mi je tako zaluštalo, da bo danes sladica pri kosilu user posted image ........Mogoče je celo bolje, da ni vroče, mi bo prav pasala toplota od pečice user posted image user posted image user posted image
Lep dan, pa božajte bušije........

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
25.7.2008 9:49:51   
carly
Hvala nagajiva.Si mi pa prov lušte nardila, sedaj pa jaz tudi razmišljam, kaj bi lohk spekla za po kosilu.Vidim, da si ti tudi ena tistih pridnih, ki kruh same pečejo.Jaz ga tudi, samo ker sva samo dva ponavadi kar žemljice naredim pa potem dve al pa tri takoj spečem ostale pa dam vzhajane v skrinjo, tako da jih imam potem za spečt še za ene dvakrat.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
25.7.2008 12:02:10   
Polynesia
Hej srečke moje user posted image .

Včeraj sem imela po pregledu takšno gužvo v službi, da tudi nisem imela časa it kaj prebrat niti kaj napisat, danes pa je tudi kar pestro, ampak sem si našla čas, da grem malo na RR, halo, saj sem kot zasvojena user posted image .

Včerajšnji pregled je bil super, smo samo poslušali srčka in je vse dobro, maternica se lepo dviguje, sedaj je kar krepko nad popkom in lahko rečem, da našo žabico čutim če prav po celem trebuhu, pritisk imam dober, no ja, razen da mi tam vedno naraste, ampak zato si ga pa moram meriti doma in je dober. Urin je v redu, prišli so drugi izvidi s toxo in je ok, hemoglobina mi pa ni gledala, rekla je vsakič drugič, no včeraj je bilo drugim pa mi ni gledala, je rekla naslednjič, kr neki, no ampak mislim da ni problemov, ker nikoli nisem imela s tem težav. Pridobila sem 6-7kg in je G rekel da je to dobro in nobene panike, da naj pa kao zdej pazim da se ne bi zdej začela basat, ker bo šlo že samo od sebe gor, ker žabica je zdej začela full pridobivat na teži.

bolniška+dopust - sem se z G zmenila da mi pred nastopom dopusta napiše še za par tednov bolniške, je rekel da do enega meseca sploh ni problem, tako da 04.08. pride šefica z dopusta in se še z njo zmenim.
11.8.-04.09. bolniška, 05.09-08.10. cel letošnji dopust dopust, od 09.10. pa nastop porodniške.

Imam pa slabo novičko glede moža, 04.08. gre v bolnico in bo notri do operacije ki bo po mojem še isti teden, včeraj je imel spet ortopeda in je še on pregledal izvide z magnetne resonance in je samo zmajal z glavo in rekel tole je pa samo še za nož, namreč ima dve debeli herniji, ena na istem mestu kot že leta 2004 ko so ga operirali in druga vretence nižje user posted image ...zato sem se pa tudi z G zmenila za bolniško, ker ne zmorem več, res, ne da bi jamrala in se sama sebi smilila, ampak enostavno sama ne morem več, pa še en kup stvari je za porihtat. Je rekel, da jaz pa tut nase ne smem vse breme naložit, da ne bo kaj narobe.

Spanje - punce mene tooooooooolk kolki oz. boki boliji ponoči, da sploh ne morem več spat, ne vem kaj naj nardim?!?! Danes me pa tako desni bolk boli, da komaj hodim, uf kaj šele bo.

ANIME za seznam - naslednji pregled imam 28.08. in mi bo G delal UZ.

Orka - waw še malo pa poroka, uf bom mislila nate user posted image .

carly - tebi tudi čestitke za poroko.

Jutri prideta dve kolegici in bomo tamalo sobico pospravile in spraznile, da bodo kasneje lahko vse omare odšraufali in nesli na odpad, da počasi začnem urejat novo prebivališče naše žabice, mi bodo drugi veliko pomagali ko bo možek v bolnici, itak gre pa kakšne 3-4tedne po operaciji za 14dni v toplice, tko da bom šla z njim mogoče za ene dve noči čez vikend, ker itak nimam kaj tam delat medtednom, ker bo imel terapije.
No ko pa jutri končamo, bom pa za vse naročila kitajsko, mmmmmmm.

V nedeljo pa greva v Šobec, naju je zopet tašča povabila user posted image ...zgleda se ji smiliva user posted image , menda napovedujejo dež, ampak smo se zmenili da kljub vsemu prideva, da malo zamenjava okolje, pa še dobro bo za jest, kar je meni najvažnejše, hahahahaha user posted image .

Mmmmm zdej sem pojedla lubenico, jamiiiii user posted image .
Tko, grem še kej narest, hihihi.

user posted image

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 25.7.2008 12:08:06 >

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
25.7.2008 12:22:01   
carly
Joj Polynesia tale tvoj možek pa res nima sreče, upam da ga bojo kmalu porihtali pa da se bo hitro zdravil, da bo potem lahko tudi malo tebe razbremenil.Sicer pa čestitam za pregled pa uživajte na šobcu, bom držala pesti, da se ne bo prov dež zlival.
Se pa prov eni grdi oblaki zbirajo na našem koncu, pa kako sem se veselila, da bo spet malo topleje.

No mi smo pa včeraj prepleskali sobo, danes je potrebnih samo še nekaj malenkosti, tko da bova jutri še pluto za po tleh kupila v Bauhausu, ko bova ravno v Avstriji, jo imajo dosti ceneje kot pri nas v Merkurju ali pa Obiju. Pa elektrikarja čakava, ker nama utičnice delajo luči pa ne, to je pač tko ko se lotiš dvajset let staro sobo prenavljati, ki nikoli ni bila resno v uporabi.

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
25.7.2008 12:22:30   
mojsoncek
Cau miske user posted image ... prva stvar, po tem ko sem prebrala vase poste, je bila, da sem sla na kulinariko gledat za recept za gibanico user posted image

Drugace pa nic novega... na zalost tudi z mojim prehladom user posted image ... skratka sem kot cunja, iz nosa mi kar kaplja, pa telesne temperature nimam niti 35 user posted image . No, upam, da se cez vikend spravim v red.

Bodoci mladoporocenki, le glejta, da bomo tukaj delezne kaksne fotografije veselega dogodka user posted image . Me bomo pa pesti drzale, da bo vse tako kot mora biti!

Polynesia, upam, da bo tvoj mozek po operaciji cimhitreje okreval.

Anime, tudi pri meni lahko vpises datum naslednjega pregleda 26.8. (sem bila spet spregledana user posted image )

Zdej pa grem se malo lezat...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Neposredna povezava do sporočila: 3059
25.7.2008 12:32:14   
Polynesia
Hvala za spodbudne besede, ki v tem trenutku pomenijo ogromno user posted image .

carly tudi mene še čaka v avgustu pleskanje, pa še v Železnike-Alples bom morala takoj avgusta ko nastopim z bolniško, da naročim novo dnevno in otroško sobico, gorenjke se dobimo na kavici user posted image .

mojsoncek ti revček, a tebe pa še prehlad daje, ti kar še malo počivaj, kolikor lahko, da se pozdraviš.

Ja tukaj v Lj. se je tudi nekaj pooblačilo, pa je že bilo malo sončka, sedaj pa tole, hmmmm.

Aja mladoporočenki, tole bosta pa morali predstavitev slik nares, se strinjam hahahaha user posted image .
Sicer pa a veste kako so mojemu možu vsi govorili ko sva se poročila, zakaj bi blo njemu boljš user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 25.7.2008 12:36:49 >

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
25.7.2008 14:31:54   
nagajiva
Ojla user posted image

Tako kruh in gibanica sta pečena. Samo počakam, da se malo ohladi, pa napad na njo user posted image user posted image .......
Carly-zlo rada spečem kruh, ker je neprimerljivo boljši, kot tisti iz trgovine. Ponavadi polovico kolača dam v skrinjo in ga potem odtalim, ko rabim. Al pa včasih tud naredim žemljice, kot si sama napisala......Sicer pa ta kruh zdrži skoraj cel tedn, ne tkao kot iz trgovine.....user posted image  Res pa še nisem poskusla dat testa v skrinjo....bom probala še to.........
Polynesia-sploh ne vem kaj naj rečem za tvojega možeka.....res se mi smili-oba.......Upam samo, da se čimprej in čimbolje uredi. Me pa smo tako s tabo in nekako ob tebi user posted image ..........
Pridne bodite piške miške....user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3061
25.7.2008 14:39:11   
Andromeda
Živjo, user posted image !
Samo, da vas na hitro pozdravim.
No, jaz sem prišla nazaj z dopusta. Imeli smo se fajn, tud vreme je bilo OK, morje ravno prav toplo, zadnja dva dni pa brrr burja... Zdaj sem še v Novem mestu, jutri pa nazaj v Ljubljano. Vidim, da me čaka kar nekaj branja za nazaj...Se vam spet oglasim, ko bom imela več časa, ker tukaj v NM se skoz nekaj dogaja. Lepo se imejte in uživajte v brcanju svojih žabic! Bye!

Neposredna povezava do sporočila: 3062
25.7.2008 15:34:22   
luna8
Halo punce

Polynesia upam,da bo možek po operaciji hitro okreval - še vedno pa je boljše, da gre zdaj na operacijo, ko si noseča kot da bi šel potem ko bi ravno rodila.

Vsem bodočim nevestam pa želim, da bi šlo vse po načrtu. Hvala bogu da sva se midva poročila lansko leto, ker imam že tolk dela v službi in še izbiranje za dojenčka je kar zalogaj.

Čez 14 dni sva misla it za čez vikend na Pag, pa me je šefica danes malo prestrašila, da pri tako visoki nosečnosti (takrat bom v 28t) ni dobro hodit daleč, aploh pa ne na otokuser posted image Kaj vi mislite o tem?

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
25.7.2008 15:46:24   
petra *k
lepo pozdravljene,

tudi jaz sem novembrska, in sicer imam rok 9.11.2008. trebušček je vsak dan večji, drugače pa vse poteka super, brez kakršnih koli problemov. sem zelo srečna, ker nama je končno uspelo po kar nekaj razočaranjih- mislim na negativne teste. drugače je to 1.nosečnost in me je malo strah meseca novembra.
kak dober občutek, ki zdaj že pošteno brca, ne? samo meni zaj 2 dni ni glih najbolj aktiven/na. kak pa ste ve?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
25.7.2008 21:10:10   
lyra*
babeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Sam,da vas na hitrco pozdravm,sem omejena na cas in me moji ze cakajouser posted image  Gremo na vecerjicouser posted image  Mi uzivamo,se soncimo! Vreme je super vroce.
user posted image user posted image  po obnasanju tudi ful uzivatauser posted image

dobrodosle vse nove!

carly cestitke za porokouser posted image user posted image user posted image user posted image

za seznam mislim,da je moj naslednji pregled 6.avgusta nisem pa cist 100%user posted image

Tko,sibam zdj.....lepo se imejte in lepo klepetajteuser posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
25.7.2008 21:52:08   
orka
hej me je kr ven vrglo.
Obleka doma in seveda lahko boste očke pasle sam po poroki, ker user posted image  za mano stoji in ne morem gor napopat.....
Pa prosim ne mi lušte s hrano delat, saj zaradi diete ne smem sladkegauser posted image user posted image user posted image
Anime- naslednjui pregled 18.8.
Obleke in ostalo- sem danes od otrok prebrskala in našla veeeeeelllliiiiiko tko da skoraj nič ne bomo potrebovali...user posted image user posted image user posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
26.7.2008 7:27:15   
vebo
Petra*k, dobrodošla, imava skoraj skupaj rok. Novembra te pa ne rabi bit strah, ker porod ni noben bav bav, verjemi. Jaz sem pozabila povedat, da imam 12. avgusta zopet pregled, takrat dobim pikico v tazadnjo, sem rh negativno. To bo že moja četrta pikica.

Lep pozdrav ostalim, še posebej možeko od Polynesie, sporoči kako bo, ker jaz imam tudi hernijo, sam ni še tk grozno.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
27.7.2008 11:30:14   
Andromeda
Živjo!

Saj kar ne morem verjet, da je več kot 24 ur zatišje pri novembrkah. No, saj je čas dopustov in kislih kumaric. user posted image
Sem uspela prebrati za nazaj, pa spet ni bilo toliko, kot sem pričakovala, sem mislila, da se boste bolj razpisale v teh 10 dneh.
Torej najprej user posted image user posted image user posted image za vse, ki ste še imele MF in preglede v tem času, pa čestitke bodočima nevestama; midva sva imela ravno 15.7. drugo obletnico poroke in se mi zdi, kot da se je to zgodilo pred kratkim, ah kako čas beži.
polynesia - držim pesti, da bo operacija tvojega moža uspešna in bo čimprej okreval, tebi pa želim, da si lepo odpočiješ od vsega in uživaš v nosečnosti, kolikor pač lahko v tej situaciji.
Sem še na kaj oz. koga pozabila? Upam, da ne...Če pa sem, pa brez zamere, saj se razume, da smo sedaj bolj raztresene in pozabljive. Na primer jaz sem na morju pozabila eno posebno blazino, ki sem jo ponoči lepo objela in nanjo naslonila bušija, sem bila tako jezna, ko sem prišla domov in to ugotovila...Me je možek potolažil, da mi bo šel kupit uno blazino za dojenje, tako, da bom spet lahko v miru spala.
Prej sem miksala testo za palačinke in je moj user posted image kar ponorel od zvoka mikserja, se vidi, da je fant in ne prenese gospodinjskih aparatov user posted image
Danes me čaka kosilo pri tašči, saj jo kar malo pogrešam, je nisem že celih 14 dni videla. Punce, uživajte v nedelji, božajte bušije in se razvajajate!

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
27.7.2008 11:31:00   
Andromeda
Ah, seveda sem še nekaj pozabila. Dobrodošle vse nove novembrčice!

Neposredna povezava do sporočila: 3069
27.7.2008 14:12:07   
konina
Evo, tudi naš dopust se je končal. Imeli smo se lepo, umirjeno, samo hitro je minilo. Vmes sem se poskusila javit s Krka, sem napisala sporočilo, pa me je ven vrglo. Še enkrat pa nisem pisala. Vidim pa da tukaj vlada zatišje. No, moja dva pobalina veselo razgrajata in brcata, še najraje "kad padne mrak". user posted image  Upam, da nista zamenjala dan z nočjo in bomo imeli vesele noči tudi, ko se rodita. user posted image  Trebuh je že ogromen, ampak kg pa kar mirujejo. Bom spravila kakšno slikco z dopusta gor, ko se mi bo dalo. Sedaj me čakajo še kovček, pa stvari z morja za pospravit. user posted image  No, saj je možiček že kar nekaj ponaredil. Me je pa tudi na morju lepo razvajal, sem bila kot kakšna gospa. user posted image  Neva je full uživala in se naplavala, je kot riba.

Za nazaj vsem čestitke za preglede. Čestitke tudi nevestam, pa dobrodošle novinke. polynesia, upam da bo mož uspešno prestal operacijo in da se boš ti uspela spočit in umirjeno preživeti še tele zadnje mesece nosečnosti. Pa odprtih rok sprejmi pomoč prijateljev in sorodnikov, da ne boš ostala za vse sama. Kaj ni lepo, ko se lahko zanesemo na ljudi okoli nas?! user posted image

No, takole na kratko. Kasneje pa še kakšno slikoco prilimam.

lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

Neposredna povezava do sporočila: 3070
27.7.2008 14:14:53   
konina
Aja, pa za seznam. 18.8. imam reden pregled, še prej sva se pa naročila na 3D v Dravljah in to 8.8.

Mene moja G kljub dvojčkom in IVF postopku naroča še kar na 5 tednov. user posted image  To mi ni najbolj všeč. K sreči je za enkrat vse v redu, ampak vseeno...

Lp, Nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
27.7.2008 18:11:11   
jelka123
konina super za lep dopust in srečno vrnitev.jaz sem bila najbolj vesela ko sem bila spet doma

kolk boš plačala  za 3d Uz?

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
27.7.2008 23:22:21   
konina
Za 3D bom dala 100 eur. Sva najprej mislila v kalipso, pa imajo za dvojčke višjo tarifo - 125 eur, pa še kolegici, ki sta bili v Dravljah pred kratkim sta mi priporočili in pohvalili pregled. Sva se odločila pa zato, ker je moja G morf. naredila bolj na hitro, površno. Srčka sploh ni pogledala, vse skupaj je pogledala predvsem, če je tam, ne pa kako se razvija. Kaj pa vem, nekaj nama je manjkalo. Upam, da bo sedaj tako kot mora biti. Moram priznati, da me moja G tokrat res ni prepričala in me vedno znova pusti v dvomih. Tako zelo na hitro me odrihta, pa na 5 tednov me naroča...

Mah, v 1.user posted image  sem bila veliko bolj sproščena. sedaj pa že zaradi samega postopka in truda, ki sva ga vložila v ta naša dva pobalinčka, pa še dva sta, imam kar nekakšen strah in bi bila rada bolj sigurna v to, da je vse o.k. Kar bi pa z malo truda že G lahko zagotovila, pa kar nekako nima posluha za to.

Lp, Nina

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
28.7.2008 9:50:08   
saba
dan okrogle dameuser posted image

samo na hitro hitrco da se javim, da sem iz dopusta in spet na delovnem mestu.
imeli smo se lepo, nazadnje kar na cres šli v apartma - namesto kampiranja.
No je pa tudi lepo pridet domov.

Nevem kdaj bom utegnila vas vse prebrat, vglavnem user posted image za preglede in sem ujela da so tudi poroke v điru. No za vse neveste user posted image user posted image

grem delat naprej....da vam ne povem, kaj me me čaka po dveh tednih odsotnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

no lepo klepetajte
čaw

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
28.7.2008 10:00:07   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ        11.08       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ        12.08.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        31.07       user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        06.08      user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      11.08.        user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      pregled      user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image     28 let   Jesenice    25.08       user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )     32 let        LJ       pregled      user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       pregled   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ       pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         28.08       user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )      32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   05.08.        user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image     ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    12.08     user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )       ?? let    kraj          pregled

19. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          18.08  user posted image    

20. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj        pregled 

21. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

22. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

23. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    pregled 

24. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

25. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   pregled    user posted image  

26. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ           30.07.    user posted image

27. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ           13.08.    user posted image

28. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO        pregled

29. 16.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          06.08   user posted image   

30. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš     pregled    user posted image

31. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    04.08 user posted image ,user posted image

32. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled  

33. 790791.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM         pregled   user posted image     

34. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    pregled    user posted image   

35. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

36. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

37. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ          pregeld   user posted image  

38. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let      kraj         25.07  user posted image  

39. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ           pregled   user posted image

40. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled   user posted image user posted image

41. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         pregled    user posted image  

42. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          08.08. user posted image user posted image    

43. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    30 let      KP           06.08.      user posted image

44. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

45. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

46. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

47. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

48. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

49. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          26.08  user posted image

50. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

51. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

52. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           pregled user posted image

53. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj          29.07.    user posted image

54. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

55. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

56. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )           37 let         kraj         pregled

??          mvtz                          (2user posted image , 1user posted image          ??let         kraj          pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?