![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 22:37:28
|
|
|
|
dolenjka
|
Bajsika, spet šuške zapravljaš? Drugače pa pa še od carice enga lupčka
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 22:38:21
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* joj, ma ne morem verjet, mislim, da je naša bejba končno zaspala. SAMA!!! je tišina, ampak še ne upam it pogledat, če spi. ti pejt kar pogledat, pa se ti bo še bolj fajn zdel ma, ja, sigurno. se že oglaša. sam ni krize. mogoče ji pa rata.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 22:38:32
|
|
|
|
dolenjka
|
Jaz sem bila v supernovi že včeraj nekaj in nimam več dinar Za papico pa še
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 22:39:26
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* joj, ma ne morem verjet, mislim, da je naša bejba končno zaspala. SAMA!!! je tišina, ampak še ne upam it pogledat, če spi. ti pejt kar pogledat, pa se ti bo še bolj fajn zdel ma, ja, sigurno. se že oglaša. sam ni krize. mogoče ji pa rata. ti še mal za rač. sedi, pa ji druegga ne bo preostalo kot da zaspi
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 22:39:40
|
|
|
|
Suzi*
|
pol pa najprej papica, da mi bo lažje šopingirat.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 22:40:42
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* joj, ma ne morem verjet, mislim, da je naša bejba končno zaspala. SAMA!!! je tišina, ampak še ne upam it pogledat, če spi. ti pejt kar pogledat, pa se ti bo še bolj fajn zdel ma, ja, sigurno. se že oglaša. sam ni krize. mogoče ji pa rata. ti še mal za rač. sedi, pa ji druegga ne bo preostalo kot da zaspi ma, sem se odločila, da je čas da jo probam navadit da sama zaspi. pa ker glih ni anžeja, bomo probal.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 22:41:41
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Bejbe lejte tole: http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/40076093 in tole http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/40076093 , kako pa nej jaz zdej vem keru je tapravu? Mater so Napisala sem ZS!!! Končno! Punce hvala . Ma sej sem se drgač že mal sprjaznla, ne mal, sm se, pa probam naprej živet kot da pač ni nč tazga, sam tkole me pa vsake tok zamede. Ella hvala za odgovor. Mene sam skrbi, da nebi mama slučajno preveč morfija zaužila, a štekaš. Je v obližih, pa še v tabletih. Ker ena kontrola iz naše strani bi pa valda tud mogla bit, a ne. Sam pr nas je mami že tkooooooo obremenjena s tem, da ne more še na to mislt . Laži jst, sm na porodniški Sm besna! Bajsa - prvi je za Italijo, drugi za Avstrijo .
< Sporočilo je popravil mesecnica -- 30.7.2008 22:42:43 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 22:42:10
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* joj, ma ne morem verjet, mislim, da je naša bejba končno zaspala. SAMA!!! je tišina, ampak še ne upam it pogledat, če spi. ti pejt kar pogledat, pa se ti bo še bolj fajn zdel ma, ja, sigurno. se že oglaša. sam ni krize. mogoče ji pa rata. Sej bo, sej bo...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 22:43:21
|
|
|
|
mesecnica
|
Uh ste pridne s pisanjem. Sem se komej čez prebila .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 22:44:19
|
|
|
|
Bajsa
|
Carici hvala za lubčka!!!! Suzi, upam, da vama rata. Pr nas jo jaz neki časa pustim gost, pol k je pa že čist preveč prstjena, jo pa mal vn uzamem, pa k seb stisnem in zizo dam, pa je kuj dobr. Je blo dons tko, da mi je na zizi zaspala, pa sm jo dala v pojstlco, pa jok. Sm jo vn vzela, sva se še mal poigrale in pocrklale, pol je pa učke začela mencat, pa se k men stiskat in zizo iskat, sm ji ugodila in je kuj zaspala, v minuti. Jah kaj pa vem, marbit delam narobe, sam k ne morem jo poslušat da joka, če jo pa lohk mal pocrklam Zato pa velik dobil objem in lubčka od moje male madam, jooj sam da jo mam, jaz sem tko vesela, pa tko jo mam rada!!!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 22:45:32
|
|
|
|
Bajsa
|
Ja ok sej res sem blond, sam to sem dojela, da je prvi za ITA, drugi za AUT, sam cena mi je glupa, to sm hotla pokazat.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 22:46:22
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Ja ok sej res sem blond, sam to sem dojela, da je prvi za ITA, drugi za AUT, sam cena mi je glupa, to sm hotla pokazat. je ikea v AUT najceneje
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 22:46:37
|
|
|
|
Bajsa
|
Zdej grem pa spat. Sm utrujena! Pa še k mojmu se grem stisnt, je že doma Mirno nočko in sladke sanje!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 22:47:23
|
|
|
|
ella79
|
jaz grem tudi nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 22:49:06
|
|
|
|
larisa
|
Jaz grem tud v mižule. Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 22:49:31
|
|
|
|
jencili
|
nočko vsem, ki odhajate v mižule
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 22:50:53
|
|
|
|
Suzi*
|
ooo, mesecnica, sem glih nate mislila, če se prebijaš čez pisanje. ja, sej je tiho spet. prej je samo zagodrnjala. po moje je kje v kakšni ograji. bajsika, sem jo imela od pol devetih na zizi. samo smo žal skupej zaspale, ko sem se pa jaz zbudila, se je pa še ona. pol je kupčka podrla, še drugo zizo fasala, spet kupčka podrla, samo umirit se ni mogla, k je pa ko vrtavka. me je čist s postle zrinla, pol se pa reži. ko sem jo pa v naročju držala je pa z vsemi štirimi se stran od mene rinla, pa semjo kar v postlo dala, mal sončka narihtala, da ji je pel (ker ko jaz pojem ful godrnja zraven kokr da bi pela ), pa zgleda je ratalo.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 22:51:47
|
|
|
|
Suzi*
|
a vse odhajate?? nočko tistim ki greste spat.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 22:52:23
|
|
|
|
Suzi*
|
A SMO JUTRI ZMENJENE ZA KAKŠNO URO?????????
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 22:53:59
|
|
|
|
jencili
|
Suzi, jst še vztrajam
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 22:54:24
|
|
|
|
Suzi*
|
buci, itata, a mi katera pošlje svojo telefonsko, da vaju zjutrej pokličem?? plis. al pa sporočita kdaj boste tam.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 22:55:53
|
|
|
|
dolenjka
|
Jaz tudi odhajam k palčkom Suzi, mojo cifro imaš, samo jaz bom kasnej kot ti tam Se vidimo in slišimo! Sladke sanje
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 22:56:33
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ooo, mesecnica, sem glih nate mislila, če se prebijaš čez pisanje. ja, sej je tiho spet. prej je samo zagodrnjala. po moje je kje v kakšni ograji. bajsika, sem jo imela od pol devetih na zizi. samo smo žal skupej zaspale, ko sem se pa jaz zbudila, se je pa še ona. pol je kupčka podrla, še drugo zizo fasala, spet kupčka podrla, samo umirit se ni mogla, k je pa ko vrtavka. me je čist s postle zrinla, pol se pa reži. ko sem jo pa v naročju držala je pa z vsemi štirimi se stran od mene rinla, pa semjo kar v postlo dala, mal sončka narihtala, da ji je pel (ker ko jaz pojem ful godrnja zraven kokr da bi pela ), pa zgleda je ratalo. Ej - sem se zdej spomnila... Zadnjič, ko sva bile na cepljenju je bila tudi mamica s 1-letno punčko. Je razlagala sestram pri P, da ji je mala šele pri 7 mesecih zagrabila dudo. Je pa skoz probavala. In zdaj je full zadovoljna. Je rekla, vsaj za zaspat in če kam gredo in je sitna. Tako, da ne še obupat nad Žano .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 22:57:55
|
|
|
|
mesecnica
|
Pa res zdej vse odhajajo spat . Suzi zdej vidim kako je tebi, kadar si pozna in bereš za nazaj .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 23:00:57
|
|
|
|
Suzi*
|
mesecnica, jaz sem še tukej. pa bom še nekej cajta. z dudo pa probavam, samo zagrabi res takooo poredko.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.