Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:31:09
|
|
|
|
ključek
|
Pa še ena čudna beseda obstaja .... samo se ne spomnim pr nam rečemo-dej mi kline prinesi za cote obest.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:31:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ..... lahko malo pospešiš ...... porod?? aha, hvala. sej jz bolj uporabljam mlačno vodo, ker sem tok vroča, da se vsaj pod tušem ohladim........... Jaz še 14 dni počakam, potem pa začnem s temi forami Hec. Itak slutim, da to detece ne bo hotelo samo ven in bom prepuščena na milost in nemilost proženja
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:32:05
|
|
|
|
ključek
|
...jaz pa samo pralnega odprem in #zmečem# v sušilca...... pa ponavadi čez max 90 min ven poberem..... pa cotke od tud daš not sušit?? vse po vrsti ali kaj ločuješ??
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:32:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ..... lahko malo pospešiš ...... porod?? aha, hvala. sej jz bolj uporabljam mlačno vodo, ker sem tok vroča, da se vsaj pod tušem ohladim........... .... jaz mam pa rada ful vročo....vsaj če si jo v kad nalijem pa se pol namakam....samo se moram zdaj prav kontrolirat...... da ne pretiravam ...... ...še malo, pa bom spet lahko v vroči......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:32:44
|
|
|
|
arabela*
|
ja pol pa kljukice Jaz pa še imam tunino solato od kosila,pa koruzni hlebec.Bom pol jedla. Danes sem odločena,da bom spala,pa zlepa al pa zgrda. Bubi,v petek pa na igrala v park? Se mi že lušta gugalnice
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:33:22
|
|
|
|
*bubi*
|
...jaz pa samo pralnega odprem in #zmečem# v sušilca...... pa ponavadi čez max 90 min ven poberem..... Ja, sem že napisala, da je pri nas po vikendih tekoči trak. Tašas, ko se eno suši, se že drugo opere Edino potem se pri likanju ustavi Bi bilo super, če bi še isti dan zlikano v omari končalo Je pa res, da če takoj iz sušilca vzamem in lepo zložim, marsičesa ni treba likat
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:33:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you .... pa mi čez celo leto sušimo v sušilcu..... pr nas tudi........poleti bolj bele pa posteljnino, ker mi je majčke škoda dat, pa še vse niso za sušilca............... ..... tiste redke stvari, ki niso...pa obesim na obešalnik v pralnici in jih tam pustim, da se posušijo...ampak teh je res malo......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:34:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
pr nam rečemo-dej mi kline prinesi za cote obest. Moj je pa Idrc pa reče "klešče"
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:34:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pr nam rečemo-dej mi kline prinesi za cote obest. .... jaz bi ti one od šotora prinesla
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:35:23
|
|
|
|
arabela*
|
Joj,ti feelingi. Jaz sem pri Aneji čutla,da bo malo po roku rojena.Pa je res bla. Sedaj pa sem že od zdaj panična,pa v strahovih.Ne vem zakaj,pa globoko upam da po nepotrebnem.Nebi pred rokom rodila,ker se moram psihično pripravit,pa speglat do konca
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:36:17
|
|
|
|
arabela*
|
ej babe,zgledam pa ko en zombi.Cela zabuhla,nenaspana.prav hecna sem si Kot da bi bila nadrogirana
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:36:21
|
|
|
|
*bubi*
|
pa cotke od tud daš not sušit?? vse po vrsti ali kaj ločuješ?? Ja, za tudi. Moj sušilc ima celo nek program prav za pajacke (se mi zdi, da plišaste), ampak to bi sušilo v nedogled.... Jaz ločujem pri pranju, pri sušenju se itak nima kaj zgodit. Občutljivo vedno skupaj perem in potem to tudi na nižji T sušim. Včasih recimo kako bolj fino majčko kar mokro na obešalnik obesim, če res ni za v sušilca.
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:36:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz še 14 dni počakam, potem pa začnem s temi forami Hec. Itak slutim, da to detece ne bo hotelo samo ven in bom prepuščena na milost in nemilost proženja .... meni se pa zdi, da bo moje dete prej silo delalo...samo jaz dokler je gin.na dopustu nič takega ne prakticiram..... ..pa glede na moj buši....mi ga bo ja prej razneslo.....se mi tak zdi, da občutim takoj pod povrhnjico....pa da nič ni špeheca ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:37:29
|
|
|
|
arabela*
|
se vrnem za petnajst minut.Upam,da vas ne zanese spat.
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:37:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...jaz pa samo pralnega odprem in #zmečem# v sušilca...... pa ponavadi čez max 90 min ven poberem..... pa cotke od tud daš not sušit?? vse po vrsti ali kaj ločuješ?? .... jaz kar vse not sušim..... zdaj edino kocike nisem...pa bi jo lahko tudi...je iz flisa......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:38:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Bubi,v petek pa na igrala v park? Se mi že lušta gugalnice Joj, težko obljubim. Mi smo si namreč rezervirali vikend paket Se mi zdi, da bom v petek dopoldan pakirala, da lahko potem takoj šibamo, ko dragi iz službe pride. Jutri dopoldan se bom verjetno dobila s K&M pri dvorani Tabor. Vabljena!
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:39:56
|
|
|
|
*bubi*
|
pa bi jo lahko tudi...je iz flisa...... Flis se lepo posuši, pa tak mehko je potem Jaz dam na znižano T, pa ne čisto do ful suhega.
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:41:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya se vrnem za petnajst minut.Upam,da vas ne zanese spat. TEBE naj zanese spat. Daj, Saraya, potrudi se. Mogoče pa pred računalnikom ali TVjem tisto krizo prebrodiš, pa zato potem ne moreš zaspat. No, jaz se tudi poslavljam. Včeraj sem šla šele ob polnoči, pa mi je bilo do sedmih premalo Lahko noč!
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:41:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ja, sem že napisala, da je pri nas po vikendih tekoči trak. Tašas, ko se eno suši, se že drugo opere Edino potem se pri likanju ustavi Bi bilo super, če bi še isti dan zlikano v omari končalo Je pa res, da če takoj iz sušilca vzamem in lepo zložim, marsičesa ni treba likat ..... če je pa prevelika količina, pa jaz še kaj kar po tekočem traku v maminega vržem...v enem belo, v drugem pisano, pol pa še ponavadi temno........, aja pa zdaj vedno te lističe proti razbarvanju prakticiram...in lahko perem tudi rdečo z ostalimi pisanimi al pa kake belo/črne variante pa je vse ok..... Likanje.... sem danes včerajšnje perilo zlikala....pa mi je bilo tak fajn,ker sem bila ful hitro gotova...... bom probala zdaj spet staro prakso, da to redno delam....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:42:26
|
|
|
|
ključek
|
punce, zakaj mene zvečer tako matra???????? kakor koli se uležem, me ful boli v bušiju, niti 2 minuti ne morem biti na eni strani........ponoči morm samo na levi spati, me že tok boli levi bok in noga........... .............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:43:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sedaj pa sem že od zdaj panična,pa v strahovih.Ne vem zakaj,pa globoko upam da po nepotrebnem. ...pa veš, da nisi edina....mam jaz isti problem .......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:44:03
|
|
|
|
*bubi*
|
Me to you Saj ne bo več dolgo.....
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:45:18
|
|
|
|
tia
|
Čer, vidim da se pogovarjate o pranju ,likanju. Jaz imam malce cotke vse v enem škafu,le še v stroj je treba dati,bom pa to počela za vikend, ko je manjša tarifa za elektriko. Tako da bo ta vikend v znamenju pranaja in likanja malh cotk. Končno sem se premaknila,glede naše ,doma imam že košarco za spanje, jaz. Drugač pa me zanima,ali ima katera tudi krče v nogah, pri meni so vsaki dan bolj pogosti, ponoči me je tako zategnilo da danes komaj hodim po stopnicah. Nevem ali naj grem ,do osebne da mi kaj napiše ali pa počakam do naslednjega petka ( 8.8. ) ko grem na pregled. Tia
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:45:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* No, jaz se tudi poslavljam. Včeraj sem šla šele ob polnoči, pa mi je bilo do sedmih premalo Lahko noč! ..... lahko noč..... ... jutri pa se fajn imejte..... in malo kekeca pocartaj
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:45:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
punce, zakaj mene zvečer tako matra???????? kakor koli se uležem, me ful boli v bušiju, niti 2 minuti ne morem biti na eni strani........ponoči morm samo na levi spati, me že tok boli levi bok in noga. Uf, ne more bit lušno, to....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.