|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:12:16
|
|
|
|
*bubi*
|
Nam ga pa pralni stroj neki sračka... pa glih zdej, ko bo ful za prat...... ma če bo treba novega, bomo tudi mi kupli s sušilcem... A to ful elektrike porabi? Kok časa pa suši? Če le imaš možnost, ti priporočam ločeno. Več razlogov: Sušit moraš v dveh delih to kar pereš in ti en stroj porabi ogroooooomno časa. Če imaš 2 mašini, gre kar po tekočem traku No, saj so reklame, da opere 5 kg in posuši 5 kg, moj prejšnji ni bil tak. ni problem v porabljeni elektriki, problem je v porabljeni vodi!!!! Pri sušenju namreč skoz toči svežo vodo, da pare lovi in jih kondenzira, ločen sušilec pa ima drugačen kondenzator oz. kar izpuh. Čas sušenja pa je zelo odvisen od tega, koliko daš not, kako močna je bila centrifuga pri pranju, pa T sušenja (visoka ali znižana), če suši čisto do suhega ali delno vlažnega,.... Recimo da mi v eni uri posuši kompleten stroj bombažnega perila. Zraven pa fajn kopalnico zagreje, da ne rabim pečke Glede placa pa je tako: mi smo bili na 30 m2, pa smo dali sušilca kar na zaprt balkon. Itak rabi samo elektriko. Pač sem prenesla cunje iz kopalnice, ker tam res ni bilo placa za sušilca. Veš, sem imela kombinirano, pa sem dokupila sušilnega posebej, ker je res FUL boljše!!!!
|