Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:12:16
|
|
|
|
*bubi*
|
Nam ga pa pralni stroj neki sračka... pa glih zdej, ko bo ful za prat...... ma če bo treba novega, bomo tudi mi kupli s sušilcem... A to ful elektrike porabi? Kok časa pa suši? Če le imaš možnost, ti priporočam ločeno. Več razlogov: Sušit moraš v dveh delih to kar pereš in ti en stroj porabi ogroooooomno časa. Če imaš 2 mašini, gre kar po tekočem traku No, saj so reklame, da opere 5 kg in posuši 5 kg, moj prejšnji ni bil tak. ni problem v porabljeni elektriki, problem je v porabljeni vodi!!!! Pri sušenju namreč skoz toči svežo vodo, da pare lovi in jih kondenzira, ločen sušilec pa ima drugačen kondenzator oz. kar izpuh. Čas sušenja pa je zelo odvisen od tega, koliko daš not, kako močna je bila centrifuga pri pranju, pa T sušenja (visoka ali znižana), če suši čisto do suhega ali delno vlažnega,.... Recimo da mi v eni uri posuši kompleten stroj bombažnega perila. Zraven pa fajn kopalnico zagreje, da ne rabim pečke Glede placa pa je tako: mi smo bili na 30 m2, pa smo dali sušilca kar na zaprt balkon. Itak rabi samo elektriko. Pač sem prenesla cunje iz kopalnice, ker tam res ni bilo placa za sušilca. Veš, sem imela kombinirano, pa sem dokupila sušilnega posebej, ker je res FUL boljše!!!!
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:15:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe,jaz pa vedno bolj študiram varjanto kjer je pralni in sušilni stroj skupaj (v enem).Kak pa to kaj deluje.Imam sicer malo prostora v kopalnici,tak da samo to pride v poštev. ..... ta varianta je mišljena samo za na hitro kaj posušit.....se ponavadi dosti prej pokvarijo....... pa recimo pri belem perilu se v sušilcu nabere ful muck iz perila...in daš pol npr. temno prat se ti tona perilo prenese...... po domače povedano ......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:16:30
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kak je kaj s temi vražami,če otrok dost brca??Je res pol bolj živahen?? .... moj prvi je bil pravi divjak že v bšiju, pa še pol zunaj..... tam pri enih 6 letih se je malo umiril......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:17:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Kak je kaj s temi vražami,če otrok dost brca??Je res pol bolj živahen?? če je to res, bo naš samo jedel in spal po 3-4 ure....................... .... tudi to je nekaj..... še najbolj fajn na začetku
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:17:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you grem pod tuš, upam, da bo potem še katera tukaj.................... ...jaz sem, pa po moje si stuširana že tudi
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:18:03
|
|
|
|
ključek
|
.... tudi to je nekaj..... še najbolj fajn na začetku jp............... .........in glede na to, da se bomo takrat selili, upam, da bo res tako....................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:18:30
|
|
|
|
*bubi*
|
No, jaz sem kombiniranega uporabljala bolj v tem smislu, da sem večje stvari vedno ven pobrala, drobne pa potem v sušilcu posušila. Da mi ni bilo treba perila, pa nogavic pa to obešat, ko je že itak bilo mini stanovanje. Edini + je v tem, če nekaj ful nujno rabiš, pa moraš vmes od doma, da nastaviš pranje in sušenje naenkrat. Prideš domov in te čaka sveže
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:18:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Samo danes je res čuden dan.... ja res je bil.................jaz sem mislila, da sem jaz malo čudna, ker sem kr neki ležala, slabo sem se počutila.............. ..... še ena se javlja....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:19:09
|
|
|
|
ključek
|
...jaz sem, pa po moje si stuširana že tudi če pa ni nobene tle............. ...........ja, tuširala sem se mal dalj časa, je tok pasalo sedeti in se polivati z vodo...............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:19:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ................se boš vsaj ti z mano pogovarjala????????? ....seveda ....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:19:44
|
|
|
|
*bubi*
|
Zdaj pa nimamo doma niti klupic niti stojala za sušenje
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:21:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you .........ja, tuširala sem se mal dalj časa, je tok pasalo sedeti in se polivati z vodo............... ...pa da ne boš preveč tople vode prakticirala...vsaj zdaj še ne.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:23:53
|
|
|
|
ključek
|
Zdaj pa nimamo doma niti klupic niti stojala za sušenje klupic.......................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:24:34
|
|
|
|
ključek
|
..pa da ne boš preveč tople vode prakticirala...vsaj zdaj še ne..... tople vode?? zakaj??
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:25:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Glede placa pa je tako: mi smo bili na 30 m2, pa smo dali sušilca kar na zaprt balkon. Itak rabi samo elektriko. Pač sem prenesla cunje iz kopalnice, ker tam res ni bilo placa za sušilca. Veš, sem imela kombinirano, pa sem dokupila sušilnega posebej, ker je res FUL boljše!!!! ...mi smo tud bili prej na 32m2...pa sem imela v kopalnici oba....pralni in sušilni stoj ločena..... zdaj pa je to vse v pralnici ...čeprav zdaj, ko sem mi včasih ni dol po perilo hodit.... .....smo pa mi ful tajmerje prakticirali...pa nastavili kdaj naj začne prat..zjutraj, ko smo se zbudili, smo pa dali še samo sušit..... balkona pa na 32m2 tak nismo imeli..... .... pa mi čez celo leto sušimo v sušilcu.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:26:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Zdaj pa nimamo doma niti klupic niti stojala za sušenje .... hvala enako....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:26:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ugotavlam, da nisem še nič jedla od kosila.... sploh se ne spomnem na hrano, sploh ne čutim lakote, nič mi ne kruli.... samo neka slabost me je dajala pa sem pomislila da morda zaradi tega.... sem šla mal kruha z olivami pojest... Pol pa ni čudno, da si telo dela zaloge in kile grejo gor.... Sem dajala cotke sušit... madonca.... en stroj najinih cunj obesim v par minutah.... njene pa sem dajala sušit in sušit in sušit...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:27:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Zdaj pa nimamo doma niti klupic niti stojala za sušenje klupic....................... ..... mislim, da so ščipalke .... meni so klupice bolj domače
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:27:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ..pa da ne boš preveč tople vode prakticirala...vsaj zdaj še ne..... tople vode?? zakaj?? ..... lahko malo pospešiš ......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:27:55
|
|
|
|
ključek
|
.... pa mi čez celo leto sušimo v sušilcu..... pr nas tudi........poleti bolj bele pa posteljnino, ker mi je majčke škoda dat, pa še vse niso za sušilca...............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:28:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Zdaj pa nimamo doma niti klupic niti stojala za sušenje .... hvala enako.... .... no ja, klupice imamo zaradi kampiranja ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:29:06
|
|
|
|
ključek
|
..... lahko malo pospešiš ...... porod?? aha, hvala. sej jz bolj uporabljam mlačno vodo, ker sem tok vroča, da se vsaj pod tušem ohladim...........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:29:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Zdaj pa nimamo doma niti klupic niti stojala za sušenje klupic....................... ..... mislim, da so ščipalke .... meni so klupice bolj domače Ja, to bo to Pa še ena čudna beseda obstaja .... samo se ne spomnim
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:29:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem dajala cotke sušit... madonca.... en stroj najinih cunj obesim v par minutah.... njene pa sem dajala sušit in sušit in sušit... ...jaz pa samo pralnega odprem in #zmečem# v sušilca...... pa ponavadi čez max 90 min ven poberem.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 30.7.2008 22:29:58
|
|
|
|
ključek
|
mislim, da so ščipalke sej se mi je zdelo, pa sem raje vprašala, da ne bi kej neumnega bleknila...........
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.