|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
30.7.2008 21:36:33   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

meti, ana sama dudo ven vrže ko je več ne rabi, tako da ti ne vem povedat. Jaz bi rada, da jo ma kej več v ustih, pa ni e rata. le ko je zaspana ko zauga.

Ja sej Janez jo tu sam izbaci, sam pol čez kakšno uro se pa spomni, da je zvečer neki žveču, zdej ma pa prazna ustka, pol pa žnarit začne in če ne vtsanem in mu ne dam dude, se začne jokat in se zbudi.... in pol mamo fešto ponoč user posted image user posted image

Ma pa sej ne pričakujem od njega, da bo spal do osmih zjutraj, ma če bi sam do 4.00 zjutraj spal v kosu, pa bi bilo super odlično user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
30.7.2008 21:42:48   
jencili
Dolenjčica WBuser posted image

Meti, tud pri nas je tko, kot je napisala Pina. Taj sicer zaspi z dudo, samo jo po krajšem času enostavno spusti in spi dalje brez njeuser posted image

Larisa, vem da ti to ni v tolažbo ampak vseeno. Tud Taj je na morju ratal drugi user posted image  in smo rabili 2 tedna, da je to noč prvič spet normalno spal ponoči. Čez dan pa je še vedno drugačen, sam pomoje bojo to zobki. Vidi se jih sicer še ne, čuti tudi ne, samo je rekla P (Kopačeva - Ella), da se obnašanje in tečnoba lahko začne tudi 2 mesca prej, kar pa bi pol vejretno čist šlo skupi.
No, upam da bi ble vsaj noči take kot današnja, če že drugo ne.

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
30.7.2008 21:43:08   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

meti, ana sama dudo ven vrže ko je več ne rabi, tako da ti ne vem povedat. Jaz bi rada, da jo ma kej več v ustih, pa ni e rata. le ko je zaspana ko zauga.

Ja sej Janez jo tu sam izbaci, sam pol čez kakšno uro se pa spomni, da je zvečer neki žveču, zdej ma pa prazna ustka, pol pa žnarit začne in če ne vtsanem in mu ne dam dude, se začne jokat in se zbudi.... in pol mamo fešto ponoč user posted image user posted image

Ma pa sej ne pričakujem od njega, da bo spal do osmih zjutraj, ma če bi sam do 4.00 zjutraj spal v kosu, pa bi bilo super odlično user posted image  

pa poskusi mu jo z peleničko ali čim pridžat. tako jaz nardim. naša se itak s pelenio po glavi pokrije. POl ji s tem še dudo podložim, da je v ustih.

pa sem končno obe spokala spat. grem se še jaz stuširat, pa pritisnem f5, če se bo kej dogajal. če ne grem k pinotu se stiskat.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
30.7.2008 21:43:22   
Suzi*
jao, sem kle, pa grem, sej pridem nazaj, ker naša žaba še vedno ne spi. user posted image  
glede uspavanja, jaz tud ne znam svetovat, ker kokr je vidt, zaspi samo na zizi, pa še to ne zmerej. user posted image  zdej je v postli, samo se nekej preobrača in že tuli, ker ji nč ne paše. user posted image  na kakšen drug način kokr z zizo je pa jaz tud na žalost ne znam uspavat. pa tud sama se ne zna umirit.

nč, grem zizo dat, bo pomoje dobra tud ta prazna, sam da nekej vleče. user posted image

dolenjka, ja kje si ti stara sabla??? user posted image  skrajni cajt, da si nazaj, ker odkar te ni, se vse nekej odvajajo. user posted image  a prideš jutri???

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
30.7.2008 21:44:39   
dolenjka
Še me marate user posted image  user posted image  user posted image

No, na hitro nekaj dogodkov in odmevov:

o zobkih pri nas ni ne sluha in duha. Ne vem kaj je bilo, al me je moj tko zaslepil zaradi  čudnega obnašanja al sem jaz za k okulistu, ampak zobkov ni.
Ne spanje oz. zbujanje je trajalo še par dni na morju, potem se je super uštimalo in je eno noč podrla vse rekorde, ker je spala do 7.15 user posted image  Tako da spanje celo noč je v glavnem kar stalnica zdaj spet user posted image  user posted image  user posted image  hvala bogu user posted image
Smo imeli pa s prebavo težave na morju in je kakala 1x na dan, če je (prej pa po 5x) in takoj ko smo domov prišli je bolje. Danes smo že 2x oreng user posted image
Prav zaradi nesranja sem ji probala dati malo jabolčka, pa smo kar takoj zaključili, ker sem ji 3 polne žlice dajala pol ure in to ni bilo za nikamor. Tako da pri nas hvala bogu samo zize špilajo. Pa čajček seveda user posted image

Čez dan spimo 3x, ob 9.30 prva runda, okoli 13h druga, ki je kratka in potem 15.30 še ena runda. To je zdaj že kar nekaj časa, cca 10 dni tako, tko da upa da ostane user posted image

Smo imeli pa veliko nesrečo prejšnjo nedeljo. Vse oz veliko vas ve, kako jaz stalno kričim pripenjanje v vozičku. Tarica je bila vedno pripeta. Potem pa smo šli na plažo in je spala ležečki nepripeta, se je zbudila in smo bili na kavi, pa smo jo dali sedet in potem smo šli ležat na plažo in ko sem zapeljala na en robnik sem jo skipala iz vozička user posted image  user posted image  user posted image  Ker sem tako navajena da je pripeta in ne me vprašat zakaj takrat ni bila, ker ne vem user posted image  Očitno sem mislila da jo je moj, preberjala ne, mal zamišljena in evo, katastrofa user posted image  Bilo je noro! Hvala bogu da je takoj zajokala in potem sva jo napokala in vlekla v Izolo na urgenco, kjer je takoj začela glavno klovneso špilat in se smejat in vriskat user posted image  No, glavo so ji slikali in je vse BP! Hvala bogu, oprostila si ne bom pa nikoli user posted image

No, pa še Larisa, Nejček in g. Larisek so prišli na pivo oz. dva user posted image  Je pasal, a ne Larisa? A je Nejček kaj bolj spal potem? user posted image

Dobr da smo doma, ker drugač bi mogla jaz k anonimnim alkoholikom. Sem kar stalno nekaj nalivala user posted image  

Evo, tako je bilo! Zdaj vse veste user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
30.7.2008 21:45:45   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Čez dan pa je še vedno drugačen, sam pomoje bojo to zobki. Vidi se jih sicer še ne, čuti tudi ne, samo je rekla P (Kopačeva - Ella), da se obnašanje in tečnoba lahko začne tudi 2 mesca prej, kar pa bi pol vejretno čist šlo skupi.
No, upam da bi ble vsaj noči take kot današnja, če že drugo ne.

jencili, pri nas jih tudi še ni videt. No najprej se je vidu rižek, zdej je pa še ta zginuuser posted image . Jo pa mantrajo za znoret. Skozi bi mela neki v ustih in vidim da jo srbi in boli.

Aja meti. Jaz ji ponoči, ko se zbudi, namažem z gelom za zobke in dam dudo noter in fulll pali. Probaj tudi ti. Mogoče jo bo janez dlje mel v ustih

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
30.7.2008 21:47:02   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

a prideš jutri???

Verjetno zju3 uletiva mal red narest user posted image  Pol moram pa ob 11h na servisu za avto bit in če bo hitr konc se vrneva user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
30.7.2008 21:49:16   
Februarka08
No, sam da se dolenjka oglasi, pa je že ekšn.user posted image
Sam jest se poslavlam, ker še nimam umite in ne morm kle gor smrdetuser posted image pa mal bi blo spet treba vrt preštihat pa ga zalit.user posted image Teren se že pripravlja.user posted image

Tudi naju ne bo jutri... sem bla dons cel dan od doma, pa se mi ne da jutri spet hodit.user posted image

Vas berem jutri... nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
30.7.2008 21:50:29   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Smo imeli pa veliko nesrečo prejšnjo nedeljo. Vse oz veliko vas ve, kako jaz stalno kričim pripenjanje v vozičku. Tarica je bila vedno pripeta. Potem pa smo šli na plažo in je spala ležečki nepripeta, se je zbudila in smo bili na kavi, pa smo jo dali sedet in potem smo šli ležat na plažo in ko sem zapeljala na en robnik sem jo skipala iz vozička user posted image  user posted image  user posted image  Ker sem tako navajena da je pripeta in ne me vprašat zakaj takrat ni bila, ker ne vem user posted image  Očitno sem mislila da jo je moj, preberjala ne, mal zamišljena in evo, katastrofa user posted image  Bilo je noro! Hvala bogu da je takoj zajokala in potem sva jo napokala in vlekla v Izolo na urgenco, kjer je takoj začela glavno klovneso špilat in se smejat in vriskat user posted image  No, glavo so ji slikali in je vse BP! Hvala bogu, oprostila si ne bom pa nikoli user posted image

doelnjka uboga tarica in vidva. Kaj so ti pa v Izoli rekli? kako to da so ji glavo takoj slikali? a je mela buško? ker meni, ko je ana padla s stroja niso nič koplicirali. so rekli da jo moram samo opazovat,,,,
kakokoli, samo da je s carico vse v redu.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
30.7.2008 21:51:16   
mlavla
no še slovo..
papa pogrešala vas bom..

aja gremo pa na Rab v kamp (v prikolico)..še z dvema familjami bomo skupaj...pridemo pa čez en teden..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
30.7.2008 21:51:34   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

No, sam da se dolenjka oglasi, pa je že ekšn.user posted image
Sam jest se poslavlam, ker še nimam umite in ne morm kle gor smrdetuser posted image pa mal bi blo spet treba vrt preštihat pa ga zalit.user posted image Teren se že pripravlja.user posted image

Tudi naju ne bo jutri... sem bla dons cel dan od doma, pa se mi ne da jutri spet hodit.user posted image

Vas berem jutri... nočkouser posted image

u febuarka, vi pa oreng vrt rihtate. Pri nas je tak pleveluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
30.7.2008 21:55:35   
mary_lou
Tko drage moje Marjana in Tai se poslavljata in se vrneta v vaso druzbo 1. septembra, takrat upam da bo Tai ze hodu ( šala ), sej ga bremzam kokr je le možno sam to zgleda tko jest ga položim na tla v njegovo igralnico on se odplazi do kavča prime in vstane, ok ga dam nazaj na tla on spet in to se ponavlja cel cajt kokr smo doma.....hvalabogu da nas zdej cel mesec ne bo, k drugje še ni zašteku da lohk to nardi samo v škafcu in na kavču........

v glavnem še 6 minut pa moj reče adijo policija welcome dopust

no lepo se mejte, velik cvekejte pa se vidmo in slismo septembra.....Tai pa posilja lupcka vsem lustnim februarcicam

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
30.7.2008 21:57:29   
dolenjka
Pinči, buška je bila kar velika, pa tudi midva sva želela slikanje. Pa naj še tako škodi, bala sem se notranjih poškodb user posted image
Drugače pa sva imela z Izolo super izkušnjo, čeprav je nočem več nikoli  user posted image
Pa v Lucijo sva šla čez 2 dni na kontrolo, ker so tako naročili in tudi tam sva imela krasno pediatrinjo, škoda, da ni več takih user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
30.7.2008 21:58:14   
larisa
Vidim, da nekako vse furamo skozi neka obdobja sprememb pri user posted image , upam, da je pri nas sprememba okolja (morje pa to) in mislim, da niso zobki, ker se v ustih nič nikjer ne vidi, ampak  če to lahko traja 2 meseca OOOO MY GOD, Jencili, potem grem sigurno z Dolenjko v Savo.....po nove gume user posted image user posted image user posted image  No sej vsaj ponoči je vse kot je bil prej, tako da je vsaj to čist ok user posted image

Dolenjči, še tukaj WB user posted image . Nejček je na morju itak spal do 6 h zjutri, je pa takrat res do 6.15 potegnu user posted image user posted image user posted image   Oooooo, sej res, čez dan ga bom začela sekat (pivce, da ne bo pomote), kr za zajtrk bom enega ruknila, pa bo mogoče začel še čez dan spat user posted image

Meti, mi smo imel tud eno obdobje vtikanja dude ponoči, pa sem potm ene dve noči ignorirala njegovo pritoževanje, pa je od takrat spet ok. Zaspi z dudo, mu pade ven in potem je do jutra brez. Ampak je pa res, da ni jokal, sam neki je godrnjal in se pogovarjal, pa sem samo iz postelje parkrat nardila ššššššš, pa je v dveh dneh palilo user posted image  Probi mal ignorirat. Sicer s tem pridelaš kako slabo noč, ko si mal neprespana, ampak na dolgi rok se splača user posted image  Pa veliko sreče.

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
30.7.2008 21:59:08   
jencili
Mlavla uživajte...tud me te bomo pogrešaleuser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
30.7.2008 22:00:09   
MetiLu

Aja meti. Jaz ji ponoči, ko se zbudi, namažem z gelom za zobke in dam dudo noter in fulll pali. Probaj tudi ti. Mogoče jo bo janez dlje mel v ustih

Mah tud to sem probala, pa ne deluje... Se mi je zdele že zbudil, ker je dudico dal ven, pa se predramil in je bila že sirena ... sam sem ga probala sam malo pobožat, pa svoj prst sem mu dala mal za polizat user posted image  pa spi naprej... mogoče ga bom pa lahko takole počas odvadila od tegale nočnega cucljanja user posted image

Joj Dolenči, si predstavljam, kako ti je bilo hudo. Sam da je s carico vse ok user posted image  
Jest tud našga zdej strogo privezujem, ker bi drugač kar poletu ven z voza. Frajer je skoz pokonc...

Punce, zdej grem pa tud jest spat, da bom do enih vsaj mal energije nabrala user posted image

Nočko

P.S.: za jutri sem na vezi s Suzi in Itato user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
30.7.2008 22:00:59   
dolenjka
Mlavla in Marička, uživajte na morju! Komaj čakam, da mi spet gremo. Verjetno 14.8. pa do 1.9. user posted image

Larisa, hvala za dobrodošlico! A ti mal domačga piva pošljem? user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
30.7.2008 22:02:33   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Pinči, buška je bila kar velika, pa tudi midva sva želela slikanje. Pa naj še tako škodi, bala sem se notranjih poškodb user posted image
Drugače pa sva imela z Izolo super izkušnjo, čeprav je nočem več nikoli  user posted image
Pa v Lucijo sva šla čez 2 dni na kontrolo, ker so tako naročili in tudi tam sva imela krasno pediatrinjo, škoda, da ni več takih user posted image

ufff. No samo da se je dobro končala. Klinc pa kaj je škodljivo. V Izoli pa niso tako salbi kot se širi glas. Jaz sem zadovoljna. Je pa res, da je bolje biti čimdlje od njih.
a se je carica kopala v morju???? naša ana je čisto nora na morje in vodo.

marička lepo lepo se mejte in ućivajte na dopustu.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
30.7.2008 22:04:23   
dolenjka
Jp, carica je plavala v morju in to brez obroča, ker ga baje ne rabi user posted image
Ne resno, ni hotla bit notri, mogoče je mal predrobna, tko da smo bili brez in je bilo luštn, tudi po 10 minut smo čofotali in mami in očija špricali user posted image  Samo ko je val njo pošprical je pa živčnjaka dobila user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
30.7.2008 22:04:23   
larisa
Aja,, punce hvala vsem za vaše izkušnje, mnenja, podporo,.... vsem en velik user posted image

Marička in Mlavla uživajte, uživajte, uživajte user posted image  Marička, vi greste pa na orenk dopust user posted image user posted image

Dolenjči, prov sedlo bi tisto vaše domače pivce za živce user posted image user posted image user posted image  Sicer pa nisem zbirčna, kar vse dol spravimuser posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
30.7.2008 22:05:01   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Sicer pa nisem zbirčna, kar vse dol spravimuser posted image user posted image

Sem opazla ja user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
30.7.2008 22:06:28   
ella79
mlavla in mary uživajte user posted image

dolenjka tale s carico pa ni nič tebi podobna user posted image no, važno da je ok user posted image

meti naša ima dudo od 4. meseca, pa ni nikol med spanjem protestirala da bi jo mela. K zaspi jo čez par minut vn vrže in normalno spi dalje. Tudi če ji jo jaz vzamem, sploh ne reagira user posted image probej ga že čez dan mal odvajat od dude user posted image

sam tokle čvekanja pa že dolg ni bilo zvečer user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
30.7.2008 22:07:00   
pina-1
zanimivo, da obroča ne mara. naša je čisto nora nanj. začne vriskat že na suhem, ko jo v freda damouser posted image

lariska, zato so tu, da si mnjenja delimo.

zdej bom pa šla jaz počasi si jo uit in videt, če bomo kej vrntarli. Da se ne bo vse zaraslo kot pri trnuljčiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
30.7.2008 22:07:57   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

sam tokle čvekanja pa že dolg ni bilo zvečer user posted image user posted image user posted image user posted image

sam res. Pride Dolenjka in vse zaživi tle goruser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
30.7.2008 22:08:13   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

strah je lepa reč. user posted image user posted image user posted image user posted image  
le kera bi si želela šefičinega monologauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.