|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
30.7.2008 15:53:41   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Lara, ma raste tvoja user posted image  dej....

Oštja, kej ima šest kg? user posted image user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
30.7.2008 16:20:03   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Sari......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
30.7.2008 16:21:20   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

punce kolk mate ve postelnine....js mam sam en komplet....pa grutnam al morm se eno met al...
no ruhco bom mogla zihr se kako kupit...koutrck pa mislm da ne rabm...kaj mate ve??

jaz mam zaenkrat samo 1 komplet...še od prvega pikeca, ki mi sploh ni hotel v kinderpetu spat...... zato tudi nisem več kupovala....

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
30.7.2008 16:22:02   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

moja prjatlca iz otroških dni (no saj še je zdaj...ena izmed the best ) je pred uro povila punčko lunouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je rekla da se počuti odlično ....še posebaj s tem bitjecem v rokahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo opet mi je nardila lušteuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image čestitke  za luno

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
30.7.2008 16:22:58   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ti bojo sproti povedali..... smo dobili v šoli na listu narisano, kako kdaj dihat... tku da, jst bom imela kr plonk listek.... user posted image user posted image

....kaj če bi ti ta plonk listek še nam pokazala user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
30.7.2008 16:39:19   
*bubi*
tasha23  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sobico. Občudujem vse, ki se tega lotite same user posted image

Saraya user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
30.7.2008 16:41:12   
*bubi*
Samo danes je res čuden dan.... vroče za popuser posted image , pravzaprav je bolj vlaga problem. Glava me boli že od jutra user posted image

Tlak imam tudi jaz OK, prej nizek kot visok. Bolj me pulz skrbi, mi na 100 nabija user posted image

Grem tudi jaz torbo za user posted image  pripravit, danes sem uspela čisto vse zlikat. user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
30.7.2008 17:03:51   
Lara Croft
....kaj če bi ti ta plonk listek še nam pokazala

Ja, komot.... v petek se lahko dobimo v LJubljani..... user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
30.7.2008 17:05:49   
Lara Croft
Tlak imam tudi jaz OK, prej nizek kot visok. Bolj me pulz skrbi, mi na 100 nabija

Bubi.... sem tle ležala na kavču.... in nikakor se nisem mogla umirit.... pulz nabijal, ku da bi maraton tekla.... v nogah pa tok, da mi ni zakuhalo....pa mi je moj možek prinesel eno zelo mrzlo brisačo in me pokril po nogah... uf, kakšno olajšanje.... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
30.7.2008 17:08:14   
Lara Croft
punce kolk mate ve postelnine..

Taja... nič še... user posted image .... imam za naročit v neckermanu jogi rjuhice.... za zibelko in pojslico.... kovtrčka pa itak še nimam, tudi ga ne bom še kupla.... imam spalne vreče in jo bom kar takoj navadla nanje...  No septembra verjetno še ne bo treba..

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
30.7.2008 17:12:10   
Lara Croft
Grem tudi jaz torbo za pripravit,

V kakšno torbo boste dale stvari za otroka?

Kaj pa zase? Ne vem, če imam kej primernega..... No sem pomislila na tisto, ki je prišla z vozičkom - zase.... zanjo pa imam tudi nekaj iz blaga, ki je prišlo s cunjicami.... ma ne vem....user posted image

Kaj se dobijo kje male prazne embalažice? Jst mam tok svoje kozmetike, ki jo pač prodajam, da ne bi kupvala tistih malih pakungic samo za bolnico...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
30.7.2008 18:06:59   
bark
Ojojoj, babuške jaz vas ne duhajamuser posted image .
Moj user posted image je zdej na dopustu in pol sam neki okrog hodva in seveda nimam tolk časa za RR.
Dons sva šla na Kras k mojim sorodnikom po breskve za vlagat.Letos sva bla že tolk pridna s temi kompoti, imamo že polno shrambo.
Zdej sem komi od 36 strani pa do sem prebrala.Pa imam še vseh prvih 36,pa še od 168 strani v drugem deluuser posted image user posted image -poletno čtivo.
Jutri greva pa še za 4 dni v Bohinj mal uživat.Upam,da bom lahko še kaj hodila okrog.
A dobile ste se že kaj zadnjič,ko sem bila odsotna?
Drugače pa Lara Croft jst mam živčne noge vsak večer za znort.Pa sem zadnjič omelia svoji G,pa je rekla,da kaj takega prvič sliši.Pa ne pomaga niti magnezij,pa kalcij,pa donat.Nič.

Neposredna povezava do sporočila: 1087
30.7.2008 18:07:54   
bark
Aja,pa da ne bo do nedelje, ko domov pridem, že SEPTEMBERKE 4.DELuser posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
30.7.2008 18:26:28   
morango
user posted image
a se da rocka premikat?
Ja, Taja1235, lahko jo nastavljaš glede na višino pa tudi glede na smer vožnje pri športnem delu. Košaro pa imaš itak obrnjeno tako, da ti gledaš otročka. Takrat je itak še premicen, da bi ga kaj drugega zanimalo.user posted image

Bark, pozdravček user posted image . Berem, da si še ful aktivna, vlaganje breskev pa to. Lepo, saj verjetno bodo kompotki jeseni še prav prišli. Jaz zaenkrat to svoji mami prepuščam.

punce kolk mate ve postelnine..
Jaz imam za zibko en cel kompletek: baldahinček, rjuha, oblogica, kovtrček s prevlekco. Pol sem pa kupila samo še eno prevlekico za kovtrček z rjuhico pa še eno rjuhco. Pa mislim, da sem spet pretiravala, ma 1. komplet sem itak dobila, pol sem pa hotla še neki svojga imet.

Aja, glede torb za porodnišnico - kaj boste vzele? Jaz sem mislila kar ta mali kuferček s koleščki pripravit, za user posted image pa nahrbtniček. A je to preveč. Saj glih taborit tam res ne mislim, no ...

Jaz pa prej delam na rač. in poslušam Carlo Bruni in je moja user posted image  take zganjala, da sta sam 2 možnosti: ali ji je šla muzka ful na živce al je pa mal poplesavala. Zdaj bom pa čist tih, ker spiuser posted image  Ma veste, da je to na trenutke tak blažen občutek.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
30.7.2008 18:40:43   
*bubi*

V kakšno torbo boste dale stvari za otroka?

Kaj pa zase?

Kaj se dobijo kje male prazne embalažice?

Za user posted image  bom dala v torbo od vozička.
Zase bom zraven vzela nahrbtnik, ker sem ga najbolj navajena.
user posted image  pa bo zame prinesel stvari v hmmmmm.... vrečki? user posted image user posted image user posted image  Saj ne, moram še premislit, morda celo še en nahrbtnik user posted image

Ne vem, kakšne prazne embalažice rabiš, ampak v lekarni se dobi vse: tisti beli lončki za kremice različnih velikosti, temne stekleničke, PVC kapalne stekleničke,.... Ni pa to najbolj poceni roba, ker je namenjena zdravilom in je zato iz preverjenih materialov. No, če par komadov kupiš, tudi ni tolko € user posted image
Pa mogoče ti v kaki lekarni ne bodo hoteli prazne embalaže prodat, čeprav bi ti komot.  Malo se boga naredi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1090
30.7.2008 18:43:24   
*bubi*
Posteljnina: pri zibki imam en komplet, je bil že zraven. Zaenkrat nisem nameravala nič dodatno naročat. Itak imam sušilca in je zelo hitro oprano in suho. Pod glavico bom podlagala pleničko, tako da to dnevno menjavam, za pokrit se tudi hitro kakšna rezervna dekica najde,....

Za kinderpet pa sem pri bubiju imela 1 cel komplet (z vetrčkom) in en 3-delni komplet (rjuha + prevleki), pa je bilo čisto dovolj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
30.7.2008 18:52:05   
pf
Saraya objem zate. Mogoče si pa revica zato nespečna, ker te pestijo  težave.  Probaj se čim manj sekirat, boš videla da se bo vse uredilo.
Vidim, da ste pridne in ste že v finishu z likanjem in pripravo na user posted image .
Bark lepo se imejte na Bohinju.
Jaz tudi bolj ko ne skačem v modrc majčki, že tak mi je vroče in se mi zdi, da me vse tišči, da komaj čakam, da dam dol vse. Me to you probaj s to modrc majčko, saj tiste kosti v modrcu tudi niso zdrave, če te ribajo še ponoči. Pod to majčko tudi lahko daš blazinice za dojke.
Lara Croft v lekarni res imajo te posodice. Ampak kot ti je rekla Bubi verjetno niso ravno tak ful poceni, po moje ena ravno toliko pride kot poln duschbad iz DM-a tisti tamali, ali šampon, vprašanje je samo, če uporabljaš tisto priročno kozmetiko iz DM-a. A lahko vprašam kakšno kozmetiko prodajaš?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
30.7.2008 19:00:47   
gloria
.....danes je pa tko teški dan....sem imela pregled v lj. v porodnišnici ko sem pršla me je skoraj kap kol je bila polna čakalnica pa nobenega lufta.....ta prvo so me poslal na ctg,ki je bil ok,pol sem pa imela pregled pri dr.za toxo ki je pohvalila da so uz ok,ctg tudi in mi povedala da do poroda več ne rabim hodit gor na kontrole.....zmenle smo se kje bom rodila in sem ji povedala da pri nas ne pa v lj.....tak da mi je dala navodila za v porodnišnico kje mi morejo takoj po porodu vzeti kri iz popkovine ter istočasno meni,pol se to pošlje v lj. kje dokončno utrdijo če je okužba pršla do otroka.....no je povedala da men dober kaže da ni ker je že ac bil negativen tak da misli da bo to tudiuser posted image user posted image user posted image ....
.....za nazaj nisem nič brala bom zvečer zdej pa letim v bc.....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
30.7.2008 19:30:40   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Grem tudi jaz torbo za user posted image  pripravit, danes sem uspela čisto vse zlikat. user posted image  

.... jaz sem jo prej, ko sem bila sama doma user posted image user posted image user posted image , za sebe  pa začela .....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
30.7.2008 19:31:41   
gold fish

....kaj če bi ti ta plonk listek še nam pokazala

Ja, komot.... v petek se lahko dobimo v LJubljani..... user posted image

... ma jaz nisem več v stanju do LJ vozit...se mi ne da.......

...mislila sem da ga poslikaš al pa poskeniraš, da lahko malo vadimo doma.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1095
30.7.2008 19:38:45   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Posteljnina: pri zibki imam en komplet, je bil že zraven. Zaenkrat nisem nameravala nič dodatno naročat. Itak imam sušilca in je zelo hitro oprano in suho. Pod glavico bom podlagala pleničko, tako da to dnevno menjavam, za pokrit se tudi hitro kakšna rezervna dekica najde,....

Za kinderpet pa sem pri bubiju imela 1 cel komplet (z vetrčkom) in en 3-delni komplet (rjuha + prevleki), pa je bilo čisto dovolj.

... tudi meni je ena čisto dovolj, sušilec pa tak hitro posuši.......  Pod glavico pa bom jaz tud dajala tetra pleničko, pa tudi rjuhic za kinderpet imam kar nekaj .....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
30.7.2008 19:46:35   
gold fish
Gloria - user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1097
30.7.2008 19:52:29   
gloria
user posted image hvala....eno vprašanje....danes sem dobila odločbo za porodniško....tisti znesek ko je napisan je bruto a neuser posted image ....od tega zneska ti dajo pol neto izplačilo.....

Neposredna povezava do sporočila: 1098
30.7.2008 19:53:19   
gloria
uf obiski se beremo kasnejeuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
30.7.2008 20:21:53   
*bubi*
....tisti znesek ko je napisan je bruto a ne ....od tega zneska ti dajo pol neto izplačilo.....

Od bruto zneska se plačajo davki in prispevki, izplačano je seveda neto. Razmerje med bruto/neto je približno isto kot si imela zdaj pri plači.  

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.