Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 30.7.2008 21:39:24
|
|
|
|
netka34
|
Ej hvala pupe, sej sm vedla d me boste razumele.... sam cel popoldan me je pekla vest, d si ja naše nosečke ne bi kej h srcu jemale!!! In pol glej kazen zame.....sva šla z mojim do Sestjana en tufo v morje...pa sva si privoščla bit mal več dol, ane, k moj mladiček pride jutri iz kolonije... In pol.....se okoli ozrem in.....ene par nosečnic, pa za en vrtec mladičkov...in to prav majhnih!! Sm mislna, d se bom kar zjokala!!Sm takoj uštekala, d je to kazen za moje prejšnje pisanje. Pa je šla ena mami mimo z enim cca.5 mesečnim...pa je se je mali tolk zagledu vame, d ji je hmal iz naročja vn padu, k sta šla že mal mimo....pa sej ne morm verjet!! Gloria, ful mislm nate!! Lara , zej bi bil pa res že cajt, d pokofetkava, tut nate sm mislna...le kam se je pupa zgebila!! Če misliš resno, mi piš na ZS, pa se zmenva. Zarja1, oblubm, d grem ju3 po nov kufr!! K tega res ne morem več zapret. Šivi pokajo, pa vn neki že zlo zaudarja!! Mismis, pa si ti ziher d on dela ob petkih? se mi zdi d sm bla js na tork al čet. tam....sej po mojem bom tut js lih tko nardila. Sam sm zadnč isto, pa res nism vedla....Pa me je sestra tko nakurla, d sm se hmal zjokala! Bom zej poslala mail, pa da vidmo ju3 odgovora! Sporočim!! Na zdravje tistim ki ste z mano na pivcu...danes se pije Gosser pr meni! Ln, D
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 30.7.2008 21:40:06
|
|
|
|
gigi1
|
Evo Shuka samo zate
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 30.7.2008 21:41:22
|
|
|
|
gigi1
|
U madona je velka fotka . Al si tega hotla??
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 30.7.2008 21:41:46
|
|
|
|
Shuka
|
žiži - tole pa je doza ohlajenega pomirjevalca živčkov in vročine. Na zdravje
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 30.7.2008 21:42:28
|
|
|
|
Pija76
|
Že eno uro študiram kaj bi jedla.......pa sem se hotla tle gor mal zamotit je pa še slabše!Sataraš bi!!! Zvezdica ne delaj mi prosim skomin s bosansko pleskavico in kebabom, midva skoz sanjava o unih v Mostarju....... Lara Licht pa si le prišla okoli!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 30.7.2008 21:42:32
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 U madona je velka fotka . Al si tega hotla?? Ne, ne, sej si me v prvo že poštekala, on bi bl težko potešil mojo žejo
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 30.7.2008 21:44:33
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 U madona je velka fotka . Al si tega hotla?? Ne, ne, sej si me v prvo že poštekala, on bi bl težko potešil mojo žejo Sam poglej kako se fejst sveti
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 30.7.2008 21:45:32
|
|
|
|
gigi1
|
Netka evo zate
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 30.7.2008 21:45:32
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 U madona je velka fotka . Al si tega hotla?? Ne, ne, sej si me v prvo že poštekala, on bi bl težko potešil mojo žejo Sam poglej kako se fejst sveti Ja, kot pasja jajca
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 30.7.2008 21:46:32
|
|
|
|
Pija76
|
Tle nas je velik kadilk a ne? Kasno navečer ulazi kćer u kuću, a otac koji je čekao kaže: "Opet si pušila." Ona preplašeno: "Nisam, hoćeš li da puhnem?" "Ne moraš, samo se obriši", odgovori otac.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 30.7.2008 21:46:47
|
|
|
|
gigi1
|
Pija pa zate
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 30.7.2008 21:48:01
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka [ Ja, kot pasja jajca A veš da še nisem šla nikol v tako podroben ogled
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 30.7.2008 21:48:54
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pija pa zate O thx Žiži - zlata si! Danes abstiniram , sva imela z dragim včeraj sestanek na terasi
< Sporočilo je popravil Pija76 -- 30.7.2008 21:49:14 >
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 30.7.2008 21:49:42
|
|
|
|
mismis
|
Netka drobnič dela 100% ob petkih, jaz sem šla že dvakrat po napotnico za zamrznjenčke k njemu v petek. Na pregled sem bila pa naročena v ponedeljek. Tako, da mislim, da s tema dvema dnevoma ne moreš faliti. Sicer ne vem, kako bo sedaj, ko bo na dopustu, če ne ga pa takoj v začetku septembra ulovi. Shuka, meni bi tudi tale sedel, ampak iz preventivnih razlogov sem na Bavariji (beri, da se res ne spremenim v alkoholika) Pija, ja bosanske pleske, pa čevapi, pa burek...Sarajevo kje si???? Lara, ti pa že sedaj avgusta štartaš. Super, bomo kaj kmalu začeli spet polniti seznam za postopek OK drage moje, sedaj vas pa moram zapustiti, se grem potuširat pa glavo oprat, mam že tako kot pejt no v rt, mastno, smrdečo in prešvicano. Pridne bodite, se beremo jutri, do takrat pa želim vsem skupaj eno prav lepo LAHKO NOČ
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 30.7.2008 21:50:02
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka [ Ja, kot pasja jajca A veš da še nisem šla nikol v tako podroben ogled
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 30.7.2008 21:50:27
|
|
|
|
gigi1
|
No, a mamo vse za pit??? Na zdravje
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 30.7.2008 21:50:40
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Ja, kot pasja jajca A veš da še nisem šla nikol v tako podroben ogled To men prvo pride na misel k se kdo sveti, k pes (ponavadi bokserji, k nimajo tm velik dlak) ko si poliže jajca se mu ful svetijo, in evo sej vem, da sem pokvarjena ampak mi prvo pade na pamet.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 30.7.2008 21:51:59
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Shuka, meni bi tudi tale sedel, ampak iz preventivnih razlogov sem na Bavariji (beri, da se res ne spremenim v alkoholika) Eh dej no, to pijemo za zdravje, ni ga čez pirčka za zdravje, sej hmelj je čist naraven proizvod.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 30.7.2008 21:53:34
|
|
|
|
gigi1
|
Shuka, si si pa res podrobno ogledala Pija a pol sta pa zastavla včeri . Jst sem se mal nazaj držala, ker sem mela že 2 podlage od srečanja Miška nočko
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 30.7.2008 21:55:45
|
|
|
|
Shuka
|
Aja netka - to sem hotla tebi povedat, da si ne mormo tvoje besede k srcu jemat in jih za slabo vzet ker tako razmišljaš, to smo/še in bomo vse dale skozi in če jih ne bi bi se prej ali slej zlomile, sej smo ja ljudje. Ti nam kar povej kar nam gre Sej bo bolje, verjemi.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 30.7.2008 21:57:16
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Shuka, si si pa res podrobno ogledala Ja enkrat sem si pa res, naš pes ima jajca čist prekrita z dlako pa se ne morjo svetit, od bokserja so pa tko lepo vidna, je.bi ga nisem mogla, da neb pogledala, je kar bodlo v oči.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 30.7.2008 21:58:41
|
|
|
|
Shuka
|
Nič pupe, grem tud jest mal v horizontalo, me rit boli Nočko.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 30.7.2008 22:00:46
|
|
|
|
gigi1
|
Nočko Šuka. Mene tudi, bom tud kar ušla v kotek. Pija a si šla sataraš kuhat? Lepo se imejte lubice in lepo pančite. Nočko
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 30.7.2008 22:02:59
|
|
|
|
Pija76
|
Žiži sva zastavla pošteno, še dobr da sem po zgodnje popoldanski podlagi jabi natepavalam , zaloga je pošla! Skuša bom enega kužeka najdla in ga gledat začela, štartam z bokserjem, da čimprej osvetlim tole svojo nevednost Mismis v Mostarju sem boljš jedla, ojoj slinasta sem ko pes.... Grem tud jaz v kopalnico, če se nisem nič pohvalila imava novo , pa v horizontalo...NOČKO PUNČKE, lepo sanjajte!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.7.2008 7:30:57
|
|
|
|
sonček33
|
Dobro jutro bejbe! Vidim, da ste se ga včeraj nabrlizgale. ma sej iamte prav. če bi vedla, bi še jaz en deci pivička spila, itak je v dobri družbi vse dovoljeno. Pija, nova koplanica. Superca. Gloria - dej no dej, mal bolj bodi prisotna. Mismis - kužon je pridn? Gigikon - kako si pa ti? netka - sej ti pravim, mal več bodi tukaj, pa boš boljše volje. Tukaj je itak sama pozitiva.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
spanjeLelly28 RRkdaj je vaš otrok opustil popoldansko spanje?pri manj kot 3 letih (
60%)
nekje med 3-6 letom (
30%)
z vstopom v šolo (
10%)
Število vseh glasov: 30Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!