|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 29.7.2008 15:08:43
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Grethy o tej macini travi se vse sorte piše, meni se ni zdela ravno zanimiva in kolikor sem brala jih je tudi več vrst in nekatere celo škodljive. Kaj pa je sploh pri vaju problem? Abra, a pri naju narobe ??? ... kaj pa vem ... razen tega da sem jaz predebela in v nerosnih letih ... pa ne ve se glih točno al je PCO al ni ... moj ima celo vrhunske plavalce ... prav nič drugega ... v končni fazi je bil pa na domačem testu v soboto in nedeljo plus, torej lahko zanosim, vprašanje je, zakaj se ni obdržalo .... ... je pa res, da ko mi zmanjka, možnosti, sredstev in idej se začnem zatekat k alternativi, za razlikico od tebe v kako tako stvar verjamem, ne samo če pri meni nuca, tud če so pri kakem znancu uspehi, predvsem pa ne pričakujem čudežev, ne v alternativi, ne v medicini ... če bo ... bo tako v naravi in v to bom zdaj začela verjet, kakšno pot bom pa ubrala do tja, pa zdaj še ne vem, vem samo to, da mi ne more nič škodit, kvečemu kakšna korist bi lahko bila, glede na vse stranske učinke, ki jih imajo ti stimulatorji rasti jačk (v postopkih), ni hudimanc da je kak manj, če le čajeke piješ in usmeriš misli v uspeh ... Jaz sem vesela, da je pri tebi takole lepo kot je , z veseljem prebiram tvoje poste o premikih, bitju srčka, poslušanju najlepše melodije na svetu ... to ti tako zelo privoščim , kot vsem borkam tu in tudi tistim, ki jih tu ni, pa se vseeno borijo in držim pesti, da počasi vse pricapljajo za tabo v ta prečudoviti svet nosečnosti in materinstva ... mogoče tudi jaz ... pa tudi če ne, bom vedno vedela, da sem naredila vse, kar je v moji moči in še več ... Lepo čuvaj pikico v sebi, pa kakšno gazico si napopkaj na dojkico, da ne boš puščala
|