|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
29.7.2008 15:08:43   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Grethy o tej macini travi se vse sorte piše, meni se ni zdela ravno zanimiva in kolikor sem brala jih je tudi več vrst in nekatere celo škodljive. Kaj pa je sploh pri vaju problem?

Abra, a pri naju narobe ??? ... kaj pa vem ... razen tega da sem jaz predebela in v nerosnih letih ... pa ne ve se glih točno al je PCO al ni ... moj ima celo vrhunske plavalce ... prav nič drugega ...  v končni fazi je bil pa na domačem testu v soboto in nedeljo plus, torej lahko zanosim, vprašanje je, zakaj se ni obdržalo ....

... je pa res, da ko mi zmanjka, možnosti, sredstev in idej se začnem zatekat k alternativi, za razlikico od tebe v kako tako stvar verjamem, ne samo če pri meni nuca, tud če so pri kakem znancu uspehi, predvsem pa ne pričakujem čudežev, ne v alternativi, ne v medicini ... če bo ... bo tako v naravi in v to bom zdaj začela verjet, kakšno pot bom pa ubrala do tja, pa zdaj še ne vem, vem samo to, da mi ne more nič škodit, kvečemu kakšna korist bi lahko bila, glede na vse stranske učinke, ki jih imajo ti stimulatorji rasti jačk (v postopkih), ni hudimanc da je kak manj, če le čajeke piješ in usmeriš misli v uspeh ...

Jaz sem vesela, da je pri tebi takole lepo kot jeuser posted image user posted image user posted image , z veseljem prebiram tvoje poste o premikih, bitju srčka, poslušanju najlepše melodije na svetu ... to ti tako zelo privoščimuser posted image user posted image , kot vsem borkam tu in tudi tistim, ki jih tu ni, pa se vseeno borijo in držim pesti, da počasi vse pricapljajo za tabo v ta prečudoviti svet nosečnosti in materinstva ...  mogoče tudi jaz ... pa tudi če ne, bom vedno vedela, da sem naredila vse, kar je v moji moči in še več ...

Lepo čuvaj pikico v sebi, pa kakšno gazico si napopkaj na dojkico, da ne boš puščala user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
29.7.2008 15:09:40   
gigi1
Abra sem brala pred časom, da progesteron vpliva na dojke (jih pripravlja na dojenje), se ne spomnim več dobro. Takrat sem tudi na RR pripopala nekaj linkov. Zdej jih ne najdem user posted image

Evo našla enega, ki nekaj govori o tem.
http://www.mf.uni-mb.si/slike/Gradivo/Fiziologija07/MenstrualniCiklus.doc

Sonček1 važno, da je z user posted image  vse OK. Vse smo take, da bi najraje imele UZ navezan okoli trebuh, da bi kar skoz gledale kaj se dogaja user posted image .
Prosim poročaj kakšni so občutki, ko prvič slišiš  user posted image  z AS. Komaj čakam user posted image  user posted image  user posted image . OOOO kolk bosta hepi.

Gretka odkrila sem naše ime za macino travo - NAVADNA ČRNA META  - l. Marrubium vulgare.
Ljudska imena so tudi klaš ali somrak.
Kot vidim ugodno vpliva na izločanje sluzi, je zdravilo pri kašlju, slabokrvnosti, kroničnem vnetju grla, oslabelosti, povzroča boljše delovanje jeter in izločanje žolča, ugodno vpliva na iztrebljanje, tako pri hudem zaptrju, kot pri driski, pomaga pri neizrazitem ali zapoznelem mesečnem perilu in pride do rednejše čišče brez motenj. Črna meta se lahko brez pomisleka uporablja tudi za zdravljenje srca in sic. pri nepravilnem utripu. Učinkuje tudi pomirjevalno.

Tako v slovenskem ljudskem zdravilstvu.

Tukaj je še link RR BIH, kjer razlagajo o različnih vrstah macine trave in kje jih kupiti.
http://www.ringeraja.ba/forum/m_5256/mpage_1/key_/tm.htm

Tukaj je še en link na forumu mama:
http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?p=186552&highlight=maca#186552

Očitno je razlika v tem iz katerih delov rastline se pripravlja čaj. Nekako se mi dozdeva, da je za naše zadeve primeren čaj iz posušenih belih cvetov, ki se obirajo septembra. Ker je cvetov malo bo verjetno taprava tista trava, ki veliko stane user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
29.7.2008 15:10:53   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

to je pa dobra stran ,in nisem si mogla da nebi napisala komentar ,ki mislim da je na mestu.

shuka:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled
sonček.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za UZ

dAnes pa le izkoristite dobro s klepetom in se zabavajte še za nas.

lp od meneuser posted image user posted image

oj oj user posted image user posted image ... a si že pobegnla iz MCD-a ???

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
29.7.2008 15:20:55   
Grethy

http://www.aloemiracle.ca/Sr/oOstalimPr/MultiMaca.htmDelovanje Forever Multi Mace Najvaznije delovanje Multi -Mace je za poboljsanje libida i potencije, kako sam vec rekla na pocetku. Pored toga deluje jos i na sledece: Balansira hormonalni status i otklanja tegobe menopauze i andropauze. Stimulise plodnost kod oba pola i povecava brojnost i pokretljivost spermatozoida. Poboljsava energiju i izdrzljivost. Stimulise centralni nervni sistem i smanjuje neuroloske tegobe. Smanjuje otok i upalu prostate. Stimulise izgradnju misicne mase i topljenje masnih naslaga. I na kraju deluje kao izvanredan prirodni afrodizijak. Najbolji rezultati se postizu u kombinaciji sa Aloe Vera Gelom.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
29.7.2008 15:28:58   
sonček85
ja seveda danes do 14 juttri in četrtek pa do 16user posted image   a me prideš kaj pogledatuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
29.7.2008 15:32:24   
gigi1
Še neki o macini travi. Katera je taprava + mnenja

http://www.freewebs.com/prijezaceca/ocajnicamarulja.htm

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
29.7.2008 15:34:50   
Grethy

ja seveda danes do 14 juttri in četrtek pa do 16user posted image   a me prideš kaj pogledatuser posted image user posted image user posted image

Ej res te pridem pogledat nooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image , ti bom prnesla bučkov štrudlček za papcat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

bo od dons, ampak bo tkoooooooo dooooobbeeeerrr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... jaz glih nisem sladkosnedka, pečem pa rada če so jedci ...

in mi je fulll smešno, če mi kak dohtar reče: Ja gospa, bo treba nehat sladkarije jest, pol boste pa shujšala ...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gigi imaš z.s.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
29.7.2008 15:35:36   
sonček33
gretka  - a ti delaš gelirane nohte

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
29.7.2008 16:08:35   
sonček85
no problemos te čakam z odprtimi rokami.user posted image user posted image user posted image user posted image boma mal počvekale in kako smešno udarle.

samo moraš povedati da me išče grethy,da ne bom potem gledala ko bik v nove vrate in študirala kdo me pa sedaj išče.

hihuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
29.7.2008 16:13:30   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy
Ej res te pridem pogledat nooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image , ti bom prnesla bučkov štrudlček za papcat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

bo od dons, ampak bo tkoooooooo dooooobbeeeerrr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... jaz glih nisem sladkosnedka, pečem pa rada če so jedci ...

in mi je fulll smešno, če mi kak dohtar reče: Ja gospa, bo treba nehat sladkarije jest, pol boste pa shujšala ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gigi imaš z.s.

Ooooooo kolk si mi lušte naredilaaaaa Gretkaaaaa user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
29.7.2008 16:26:16   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

gretka  - a ti delaš gelirane nohte

ja lubica ... gelirane

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
29.7.2008 16:28:09   
Grethy

no problemos te čakam z odprtimi rokami.user posted image user posted image user posted image user posted image boma mal počvekale in kako smešno udarle.

samo moraš povedati da me išče grethy,da ne bom potem gledala ko bik v nove vrate in študirala kdo me pa sedaj išče.

hihuser posted image user posted image user posted image

ne morš da fališ bejbi, ko se jaz pojavim itak pade senca okol mene, tko da te sonček nea bo motil, pa tko simpatične in lušne okrogle babuške tko že dolgo nisi vidla, pa boš zaradi tega zijala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
29.7.2008 16:30:29   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Shu

Ščukica draga, povej kako hudimana nej ti pošlem tole ke h teb v Še...r  , madona no ... na Gorensk ... če bi se dal, verjem da bi unmu od Door to Door kr s kotičkov ust pence kaplajale, tko lepo zna dišat tale moj bučkovc v štrudlu

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
29.7.2008 16:41:29   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: Shu

Ščukica draga, povej kako hudimana nej ti pošlem tole ke h teb v Še...r  , madona no ... na Gorensk ... če bi se dal, verjem da bi unmu od Door to Door kr s kotičkov ust pence kaplajale, tko lepo zna dišat tale moj bučkovc v štrudlu

Če bi poslala po katerikoli hitri pošti, verjemi, da jaz nič ne bi dobila, bi med potjo vse pojedli user posted image user posted image user posted image , pol bi se pa zgovarjali, da so založili pošto user posted image user posted image user posted image , vseeno hvala za trud, do sem mi dišiuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
29.7.2008 16:43:10   
sonček33
AS sproban, srček bije . jupi

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
29.7.2008 16:46:50   
Shuka

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
29.7.2008 16:51:47   
Grethy

Bravo sonček in bejbica, pa trikrat hura za  atija

... kaj je lubika, a ti bi nohtke imela ?????

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
29.7.2008 16:58:58   
Grethy
Žižek moj,

sem naročila MACA kapsulce za obe, dobim jih v četrtek in ti jih koj pošljem, tko da bova hitro lahko štartale,če glih nau orng učinka, bova pa še alojco zraven pile, se bojo pa še jetrce spucale, kar pa tud ni slabo ... zaenkrat gremo z MACO v boj
...

Ahmmm pa še tole vam moram sporočit ... zgleda da bom mal pozna, ampak res prej nisem opazla SMS, naša WP sporoča, da žal ne bo mogla prit, ker je sirota boga od 12 naprej v službi, pa šele sred noči je pršla domov ... sej nam jo bodo fental madona ...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
29.7.2008 16:59:57   
sonček85
ja nena se tako pogovarjaj o sebi,bom jezna.user posted image

jst bi tudi imela gelirane nofteuser posted image user posted image user posted image ,

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
29.7.2008 17:01:10   
sonček85
Ahmmm pa še tole vam moram sporočit ... zgleda da bom mal pozna, ampak res prej nisem opazla SMS, naša WP sporoča, da žal ne bo mogla prit, ker je sirota boga od 12 naprej v službi, pa šele sred noči je pršla domov ... sej nam jo bodo fental madona ...
boga naša WP,spočij si ko prideš domov in se javi ko boš spočita.user posted image

bejbe:počas se poslavljam saj moj dragi pride domov po 12 urnem delovniku in bo zmatran pa more večerja bit,potem pa še malo razvajanja in saj veste kaj sledi user posted image user posted image user posted image ,da bo avgust naš mesec ssevedauser posted image user posted image user posted image

papa in sem z mislimi pri vas a ne preveč da dragi ne bo ljubosumen. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 29.7.2008 17:05:47 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
29.7.2008 17:10:56   
Grethy

ja nena se tako pogovarjaj o sebi,bom jezna.user posted image

jst bi tudi imela gelirane nofteuser posted image user posted image user posted image ,

ne bit huda no ... jz se full rada pohecam iz sebe ... ni panike ... sej jaz vem da smo vsi unikati in vsak po svoje luškan ...

za nohte se bova pa jutr zmenle, ane ????

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
29.7.2008 17:11:52   
Grethy

boga naša WP,spočij si ko prideš domov in se javi ko boš spočita.user posted image

bejbe:počas se poslavljam saj moj dragi pride domov po 12 urnem delovniku in bo zmatran pa more večerja bit,potem pa še malo razvajanja in saj veste kaj sledi user posted image user posted image user posted image ,da bo avgust naš mesec ssevedauser posted image user posted image user posted image

papa in sem z mislimi pri vas a ne preveč da dragi ne bo ljubosumen. user posted image user posted image

Ti kr veselo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image juhuuuuuuuuuuuuuu

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
29.7.2008 17:37:36   
sonček85
dogovorjeno za nohte in slončkanje.papa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
29.7.2008 18:09:35   
Grethy
gigi na s.z. maš vse podatke !!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
29.7.2008 19:50:03   
Grethy
ni ni Gretka ... vse so na mitingu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.