|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
29.7.2008 19:52:24   
sonček85
jaz sem tukaj.samo tudi drvim spat in slončkat potem pa se jutri vidiva.se že veselim.papa nočkouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
29.7.2008 21:47:32   
Grethy
nočko

zavitek od buče je njami njami 

pridem jutri ... verjetno dopoldan ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
29.7.2008 22:59:04   
blanč
Ojla punčke, a ste še kar na mitingu???
jaz sem naložla moj motorček in z dragim zjutraj odpotujeva proti soči, potem še v Pulo na moto zbor.
Bodite pridne še naprej, Grethi ti mi pa peska čuvaj, pa mal ga pocarti, ker bo sigurno žalosten, ko "mamice"user posted image ne bo doma...
lahko noč

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
29.7.2008 23:21:26   
Rakica_80

Ojla punčke, a ste še kar na mitingu???
jaz sem naložla moj motorček in z dragim zjutraj odpotujeva proti soči, potem še v Pulo na moto zbor.

Super, lepo se imejte v šumiuser posted image .
Sem bila enkrat na motozboru v Puliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super je bilo!!!
Pa še na Rt Kamenjak pojdite!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
30.7.2008 7:36:06   
sonček85
jutrouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
30.7.2008 7:39:54   
sonček33
sonček - razumem čist nič, paše pa :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
30.7.2008 8:05:30   
gigi1
Dobro jutro deklice drage

Včeri je bilo spet lušno in zabavno. Spet smo se načvekale in narežale user posted image . Aja, pa morale smo se preselit, ker je bil Kongo zaradi dopustov zaprt user posted image

Cvetka lepo, da smo te spoznale user posted image

Noki a ti je bilo slabo? Miška te je klicala, pa se je oglasil nek dečko. Očitno ima napačno številko.

Miška, Hedi, Pija, Pikovit vedno mi je v veselje in čast deliti Ringarajnekena z vami user posted image

Sonček1 user posted image  user posted image  user posted image  za AS in tatkota, ki ga je kupil. Pa seveda za user posted image , ki pridno utripa user posted image . Zdej boš pa neki časa skoz prklopljena user posted image . Sej je prav user posted image

Sonček2 hvala za kofe in pecivo, čleprav bi tud rabla podnapise user posted image
Blanči uživajta na Soči in v Puli! Super se bosta imela user posted image

Gretka hitro sem z receptom za štrudl. Katere buče uporabljaš? Kaj skute??? Smetane?

Lep, lep dan vam želim

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
30.7.2008 8:11:02   
sonček33
vidim, da ste se spet mle superca. ja kam ste pa pol zavile, k je bil Kongo zaprt?

gretka - ja recept za štrudl nam dej

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
30.7.2008 8:33:47   
sonček33
gloria - me vse dobro vemo, da si pridna, pa da boš vse v nulo zrihtala za bebiko, pa da čas beži...ampak daj no, vsaj malo se nam javi!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
30.7.2008 10:35:47   
sonček33
kaj pa je to danes tukaj??? Ni žive duše. Pospravljate?Kuhate? Likate? Morda še spite? delate?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
30.7.2008 10:38:21   
Abra
Daan!

Že vse z eno nogo na dopustu? user posted image Niste preveč zgovorne. Srečevalke ste se imale spet fino user posted image in kater lokal je pol padel? Najbrž kakšen blizu?

Pikovit, si že spet odpotovala? Zdaj bo ziher super vreme. Lepo se imej!

Gretka, nisi me čisto dobro razumela. Jaz sem v postopkih zelooo kombinirala z alterntivo (razen v prvem), mislila sem prav na macino travo. Sej si najbrž tudi vidla, da so punce, ki so se "trudile" 4 mesece, v petem zanosile, ko so začele to uživat ... po 4 mesecih se ne smatrajo za neplodne... sem te spraševala zaradi tega, če ti lahko kaj več povem, če boš želela, ti kak zs napisem, da ne bom tuki dolgovezla. Variant je namreč veliko. Jaz sem o neplodnosti precej brala, eden od razlogov je tudi ta, ker pri naju niso našli popolnoma nobenega problema, tudi kg so bli pred zdravljenjem čist ok, pol mi je pa vsak postopek pustil spomin, pred tem pa tudi klomifen... Poskušala sva pa že v času, ko leta še niso bila problematična.
To, da si v prvem postopku zanosila, je ne glede na konec, dobra popotnica za naprej. Hormončkov imaš še kar neki v sebi, zdaj morata samo še pravo kombinacijo zmešat, na gk so bli malo štorasti user posted image doma bosta to boljš opravila user posted image

Gigi, hvala za link, ampak sem prebrala, da progesteron (in estrogen) zavira izločanje mleka, po porodu pa raven zaradi izločene posteljice pade, posledično prolaktin lahko igra svojo vlogo pri nastajanju mleka. Pa sem se neki novga naučila user posted image čeprav zdej o nosečnosti ne berem več takih detajlnih razlag. Sem si obljubila user posted image

Ooo, to macino travo sem pa imela v loncu na terasi user posted image user posted image user posted image mi je lani ali predlani zmrznila, pa je nisem nadomestila. Letos imam itak bolj malo zelišč. Jaz sem itak sveže liste uporabljala v raznih pijačkah user posted image sem imela vedno rada več vrst mete user posted image
Aja, za MACO pa na monu poglejte, je Kitty ogromno o njej pisala in tudi kakšna količina mora bit, mislim, da je priporočala čisto maco in ne mešanic.

Sonček user posted image user posted image za srček, je luštno, kajne? Kaj pa kuhaš danes? Jaz razmišljam, da bi že kaj "normalnega" pojedla. Sem za zajtrk sveže breskve in še ni problemov. Zadnje dni sem jih samo v kompotu, se mi je prav fržmagalo user posted image ko so pa sveže tko dobre user posted image

Sonček2, si dragega fajn zmučla včeraj user posted image

Blanč, uživaj! Drugo leto bo tak dopust znanstvena fantastika user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
30.7.2008 10:41:01   
sonček33
Abra za kosilo bodo tople kumare pa pire in sojini polpeti. mamo tolk kumar na vrtu, pa ne vem kaj z njimi. jaz jih sam tople pa v solati zanm nardit. 

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
30.7.2008 11:03:14   
Abra
Sonček, jaz pa toplih kumar sploh ne poznam user posted image user posted image sem vidla, da na kulinariki pišete o njih. Jaz imam zelo rada tzaziki (z grškim jogurtom). Kumare, čisto mlade, naseckam čist na majhno (pa ne v mulipraktiku) dodam malo stisnjenega česna, soli, popra in ogromno čvrstega jogurta, če dobiš grškega je to res čist drug okus, drugače daj pa malo kisle smetane zraven. Pa še malo svežega koprca za čez, če ga imaš. Pravzaprav je jogurt glavna sestavina. Blazno paše k vsem jedem z žara pa še čem drugem, ker je ful osvežilno. Pa še velik kalcija boš dobila user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
30.7.2008 11:07:42   
Shuka
mene pa zelenjava na splošno sploh pa kumare zelo napihujejo, se jih moram ogibati, čeprav bi zdele eno kumarično solato s kislo smetano pojedla user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
30.7.2008 11:09:43   
sonček33
shuka, no zdele bom najbrž izpadla budala, ampak ali v nosečnosti ni priporočljivo, da ješ hrano, ki te lahko napihne?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
30.7.2008 11:10:52   
zarja1
Zdaj pa bo-vsaj upam. Danes je prišlauser posted image , v ponedeljek je prvi UZ, čakamo na ovolacijo in potem upam, da bom res dočakala moj prvi ET.
Pozdravček vsem skupaj......

Abra, zdaj si mi pa nardila lušte.....komaj čakam, da pridem domov in njami tzatziki.....

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
30.7.2008 11:17:59   
Abra
Shuka, kaj pa zdaj sploh ješ? Jaz bi umrla, če ne bi smela zelenjave in sadja user posted image napihuje, to misliš napenja user posted image baje nosečnice zelo prdijo, naj ti ne bo nerodno user posted image jaz sem pred kakimi dvemi tedni tut, pa se je na srečo nehalo user posted image user posted image sem pa res veliko sadja pojedla, samo za kosilo je blo kaj drugega, drugače pa skoz sadje

Sonček, čimbolj raznoliko jej, pa bo super. Če je hrana raznovrstna, ne rabimo nobenih dodatnih vitaminov več.

Zarja user posted image user posted image za tečko, v takih primerih se je vedno razveselimo user posted image pa naj bo zadnja za kako leto ali več user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
30.7.2008 11:21:16   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

shuka, no zdele bom najbrž izpadla budala, ampak ali v nosečnosti ni priporočljivo, da ješ hrano, ki te lahko napihne?
Priporočljivo ali ne, zoprn je občutek, da te bo vsak hip razneslo, pa še moj se mi smili ko ga vsake toliko ruknem  user posted image , da mu kar slabo rata, no to meni ni prijetno, zato se takim jeden raje izogibam, no sej včasih se pregrešim  user posted image   pol je pa zabava  user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
30.7.2008 11:28:25   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Shuka, kaj pa zdaj sploh ješ? Jaz bi umrla, če ne bi smela zelenjave in sadja user posted image napihuje, to misliš napenja user posted image baje nosečnice zelo prdijo, naj ti ne bo nerodno user posted image jaz sem pred kakimi dvemi tedni tut, pa se je na srečo nehalo user posted image user posted image sem pa res veliko sadja pojedla, samo za kosilo je blo kaj drugega, drugače pa skoz sadje

Sonček, čimbolj raznoliko jej, pa bo super. Če je hrana raznovrstna, ne rabimo nobenih dodatnih vitaminov več.

Zarja user posted image user posted image za tečko, v takih primerih se je vedno razveselimo user posted image pa naj bo zadnja za kako leto ali več user posted image

Sej jem vse in tudi napenjanja so občasna ampak, ko so so poštenauser posted image user posted image user posted image . Zadnje čase jem več ribe, pa seveda obvezno je zraven solata, mesa raje ne vidim, drugače pa zjutraj jem čokolino, kar mi je verjetno dodalo kako kilco user posted image , rada imam prepečenec in sir, kosila so različna, mineštrice, solatke,  zelenjavne jedi, sej jem vsega po malem, pa tudi vitaminčke vseeno zraven jem, itak se pa vitaminčki nikoli v celoti ne absorbirajo kot bi se morali ampak samo kakih 30% ostalo dobim pa verjetno z  ostalo hrano. Sam pri meni je problem, ko mi samo paše jesti, da bi dala pa konkretno v usta mi pa ne diši, razen čokolinota pa solatke.user posted image user posted image
Aja pa sadje ja, nektarine mi pašejo, se pa večkrat posladkam z lubenico, pol sem pa skoz n sekretuuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
30.7.2008 12:12:27   
sonček33
pa kje je ta naša gretka danes? jaz nujno rabim recept za bučkin štrudl.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
30.7.2008 12:26:26   
mismis
Evo še jest se pofočkam na dnevni dozi RR...

Blanči, fajn se mej na dopustu

Pikovit, ti si pa itak že na morčku

Zarja1, kje pa imaš ti UZ v ponedeljek, ali si na GK ali pri Rešu? In če si na GK ali v ponedeljek že delajo

Hedi, a je že kaj zrastel trebušček?

Žiži, kak si mi ti kaj

Gretka, kje si

Daisy in Dakec, vidve bi pa že lohka počasi  prišle domov z dopusta in malo k nam na RR svetiti.

WP, škoda, ker si včeraj delala, zdaj te pa že dolgo nismo videli

Kajsica, kdaj pa ti prideš že domov, ali bo kmalu mesec okoli

Shuka in Abra, vidve sta pa naredili pravo dizertacijo glede na prehrano v nosečnosti. Ko nam bo 1x uspelo, bomo točno vedeli, kaj lahko in česa ne smemo jesti

Pija, a prideš kaj med nas, ali bo gospod mož spet našel delouser posted image

Marjetka Cvetka, lepo te je bilo spet spoznati

Noki, kaj pa je bilo včeraj s tebo, ali ti je bilo tako slabo, da se nam nisi mogla pridružiti. Kot je že Žižek napisala, smo menjale lokal, ker je bil Kongo zaprt, pa sem te klicala in se mi je en čuden stric oglasil.

Evo toliko zaenkrat. zdej grem pa nazaj delat, še prej pa povečam mala mesta Gretki, Zvezdici in Ajsiki
Fajn se mejte, želim prav lep dan

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
30.7.2008 12:31:30   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Torek, 05.08.
Orto2 - NS

Sobota, 09.08.
Julija30 - NS

Ponedeljek, 11.08.
Linda25 - UZ

Torek, 19.08.
Hedviga - UZ, NS
Linda25 - UZ

Torek, 26.08.
Sonček33 - pregled

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image mismis  user posted image
user posted image Oktavija user posted image
user posted image Mlinčka user posted image
user posted image Sapi user posted image
user posted image Netka34 user posted image
user posted image Gita14 user posted image
user posted image Grethy user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

P O Č I T N I C E

user posted image user posted image user posted image   user posted image

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
    • ušula
    • paki (PO)
    • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Zarja1 (1. IVF, LJ, avgusta po zamrznjenčke)
    • Dobrovoljčica
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • Ledenka (ICSI, PO ali LJ)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (1. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?)
    • Stijan (3. ICSI, dr. Reš)
    • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • Lučka25 (dr. Reš, PO)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • oktavija (1.IVF/ICSI)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • sonček85 (GK LJ, dr.Drobnič, 07.10.)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
    • Grethy (LJ, dr. Požlep, a je še kaj zamrznjenčkov)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
      user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24user posted image   , dakica, sayuri user posted image user posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakecuser posted image , citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image user posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image , Meybebaby , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 , Lorby007user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka** user posted image , Hormončekuser posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image , Leisha79user posted image , Mačka27user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JULIJ user posted image    

user posted image   Linda25 (LJ)

user posted image   Nokes (LJ)

user posted image Rožica29 (LJ)

user posted image Jadrnica (N)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2597
    30.7.2008 12:49:21   
    marjetka cvetka
    Pozdravljene mlade dame še z moje strani,
    ja včeraj je bilo prav fletno, čeprav so me na samem začetku obhajali dvomi, da sem prišla le na kulturni ogled spomenika padlim v NOB user posted image  Na vso srečo je priletela mismis, me rešila dvomov in odpeljala srečanju naproti.
    Uf, kaj naj komentiram, ženske carice ste!
    Pija je bila tako lepa na poroki, da je še meni lušte naredila. Očitno res ne rabiš biti oblečen v beljak, da si videti fenomenalno - no nekaj tudi naredi notranja in zunanja lepota, kajne Pija! Vn pridnosti na vrtu se pa skrijem pred tabo.
    Mismis, ponovno pozdravljena user posted image , kdo bi si mislil, da je Slovenija tttaaaakkko  majhna. Hvala ti za prevoz in podporo, tiste živalice, ki si jih videla na ograji sem pa sama barvala - da se malo pohvalim! Aja, pa v dekolteju ti pa resnično ne mislim konkurirati user posted image
    Gigi pa je tako uglajena in topla oseba, da bi jo kar vikati začela iz spoštovanja do njene pojave in znanja. No saj to velja tudi za ostale, ampak zanjo pa še posebno! Namesto leksikon bo kar Gigikon user posted image
    Pikovitko bom tudi pozdravila, čeprav je kje na sončku. Naslednjič se pa ne sme poleg mene vsesti, ker potem sem jaz čisto zelena ob taki rjavi koži.
    in na koncu še pozdravi za Hedvigo.... temu pa se mora človek nasmejati. Prva stvar kar vem o njej že iz foruma je to, da skoraj objokuje, da nima nosečniških znakov, potem pa ... ženska je stalno lačna, trebušček ji pridno raste, malce je občutljiva (samo ne zameri mi hehe), energije ima 100 na uro, samo ... še vedno nima nosečniških znakov, kaj čmo narediti user posted image user posted image user posted image

Še enkrat hvala vsem, da ste me sprejele medse in se vidimo naslednjič, ko bom tudi jaz za en majceni odtenek temnejša user posted image  
    Ostalim pa .... ha ste mislile, da bom povzela pogovore, nak, kar pridite naslednjičuser posted image

Upaj, če upaš upat!

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2598
    30.7.2008 13:42:51   
    zarja1
    MISMIS, UZ imam v MB. Meni so rekli, da preglede in spremljanje delajo redno, le posege (punkcije+ et) pa po 15/8. Jaz glede na moj ciklus ravno po tem še not pademuser posted image
    Se pa slišiva s sestro za fiksno uro šele v petek......

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2599
    30.7.2008 13:56:45   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

MISMIS, UZ imam v MB. Meni so rekli, da preglede in spremljanje delajo redno, le posege (punkcije+ et) pa po 15/8. Jaz glede na moj ciklus ravno po tem še not pademuser posted image
    Se pa slišiva s sestro za fiksno uro šele v petek......

no zdej sem pa čisto zmedena user posted image  Na seznamu te imam, da spadaš na GK LJ in da greš po pingvine. Sedaj pa praviš, da ti bodo UZ delali v MB. mismis zmeden user posted image

A ti si na tistem koncu doma, pa je tak dogovor s GK LJ, da ti oni delajo UZ.
    POtem me zanima, ali boš imela ti prenos pingvinov v naravnem ciklusu ali te bodo stimulirali.

Ma ja veliko, veliko vprašanj se mi podi po glavi

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2600
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
    5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

strije
    ksenci

ali ste se mazali s kremo ali oljem proti strijam in ali je pomagalo da niste dobili strij?

se nisem mazala in jih nisem dobila (23%)

se nisem mazala in sem jih dobila (11%)

sem se mazala in jih nisem dobila (30%)

sem se mazala in sem jih dobila (35%)

Število vseh glasov: 282

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!