|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
29.7.2008 22:46:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Se bom pa fajn pohvalila, da sta bili danes na mojem koncu **** in Estrella* s svojima user posted image  In sem se fino načvekala, mali sončki so bili zelo pridni, smo pa družno ugotovile, da so prav vsi trije podobni svojim atom user posted image  Dragi moji, res hvala za enkratno družbo user posted image user posted image  

Hvala enako.Meni je prav pasalo malo počvekat.user posted image user posted image  In HB da so bili vsi trije pridni.

Moram pa javno pohvalit Špelinin mož je pa zakon, priden. Zelo priden, po mojem takih ne delajo več.user posted image user posted image

9.8 jaz absolutno pridem.user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3726
29.7.2008 22:47:56   
Anonimen
O.K. pridem enkrat na vsake kvatre sem na majčice, potem imam pa samogovore....Ehhh.
Grem igrat igrice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3727
29.7.2008 22:53:11   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

sem pa m. sestro ob odhodu še prosila, če lahko dam Brino na tehtnico, ker je že en mesec nismo tehtali (od 1. pediatričnega pregleda) in je natehtala 5440g
doma sem pa morala odšteti težo oblačilc in pleničke, ker je nisem slačila za na tehtnico - in razlika pride cc. 5180gramov - v petek je bila stara 2 meseca
ob rojstvu je imela pa 3390 kg

a je to OK???

anitkin Gal je rojen na isti dan kot Brina, pa ima že 6 kg?!?!?!
sem šla potem mal brskat po netu, pa našla, da naj bi otrok do 3. meseca na teden pridobil vsaj 115-120 g. Če gledam to, je ok, ker sem naračunala, da je Brina na teden pridobila cca. 155g
Nič mi več ni jasno...
samo naj mi še kdo reče, da je "močna"user posted image user posted image user posted image user posted image

Tana tvoja Brina je čist o.k., naš je pa med malce večjimiuser posted image user posted image user posted image Le po kom se je vrgeluser posted image user posted image Mi je pediatrinja rekla, da pri pol leta ponavadi otroci podvojijo težo. No mi jo bomo malce prejuser posted image user posted image user posted image Če pa zeloooooooo radi papamo. Sicer pa se tudi meni naš ne zdi ne vem kako "močen"

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
29.7.2008 22:54:15   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: ****

O.K. pridem enkrat na vsake kvatre sem na majčice, potem imam pa samogovore....Ehhh.
Grem igrat igrice user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo čvekajte jutri.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
29.7.2008 23:20:56   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: darmar
Valetnina, kok sem slabe vole da te ne bo.
Tud jest sem user posted image ... uživajte jutri... pa, da navte dežja pričvekale user posted image .

Pa saj drgač pa kuj ko boš lahko predlagi, da se dobimo npr. Homan, Gibi Gib, ipd.
OK.

Pa naš ta velik zdej že ful sprašuje, kdaj gremo na tisto Goro - k vam misli. Pa skoz pozab kaj je še pred Goro.
Lhk tud ta tedn... če bo vreme zdržalo. Povej kdaj lahko.

Pa tok, da veš, da Luka bo pa jutr prvič vidu tiste tete. Me prav zanima kako se mu bo zdel. Zna met kakšne pametne pripombe, ki jih rajš ne bom pisala.
To mi je pa nekam znan user posted image .

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
29.7.2008 23:24:41   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Valetnina, kok sem slabe vole da te ne bo.
Tud jest sem user posted image ... uživajte jutri... pa, da navte dežja pričvekale user posted image .

UPS... sem pozabila... ne bote ga, ker bojo tud pobci prisotni user posted image .

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
29.7.2008 23:33:06   
valentina2006
No mamice, vidim, da že vse pridno pančate... jest skočm še pod tuš... pol se "vam" pa pridružim user posted image .

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3732
29.7.2008 23:40:28   
Anonimen
Ma ne pančamo Valentina... Pančajo hrošči.
Lepo... tale lunca ki se gugauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3733
30.7.2008 7:17:40   
Katina
najprej ena dišeča user posted image za vse hroščje mamiceuser posted image

barbaw
 user posted image za tvojo odločitev!
M centra sploh ni težko najti. AC MB LJ, greš na izvoz Domžale, kak kilometer naravnost čez mostiček in na desni že vidiš M center. Na ZS ti pošljem moj GSM.

Valentina206, tvoje slikice so pa zakonuser posted image .
Zagorske čveke, sem vam prav fouš, da ste se dobile name pa pozabile user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
30.7.2008 7:36:22   
tilči

Ja Katina smo ženske, ampak naš 5-letni fant, se zna pa naveličat. Upam, da ne pozabimo vzeti s seboj starega kruh. Ker hranjenje labodov mu je pa zakon. On bi najraje še ribe tam lovil.

Vse tiste, ki cincate, priti ali ne priti, pa ITAK: pridte!!!!!!!

pri nas je pa problem, da naš starejši ne bo hotel domov.mi pridemo za kakšno urico,potem gre pa starejši spat. ponavadi hodi ob 11.30-12.,danes bomo pa malo zamaknili.
sonce se je že skril, pa še na user posted image nismo.user posted image

dobro jutro!user posted image user posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
30.7.2008 7:37:05   
Estrella*
Jutro!

uf, danes samo Katina na raportu? Jaz čakam, da se naše2 zbudita, se zrihtamo in odrinemo proti LJ

Špelin@, ****: havla za včerajšni danuser posted image  Prav uživala sem malo v babji družbi, naši Alči je očitno tudi zelo pasala družba dveh dedcevuser posted image  se je zelo lepo obnašala, razen v avtu ko se je do doma drlauser posted image user posted image user posted image  Skratka 9.8 se narišem v LUkaviciuser posted image user posted image user posted image

****: se strinjam s tvojim komentarjem o možiču Špeline, bi bilo že čudno, da ne bi bil fejst, saj je ja z mojega rodnega konca "dama"user posted image

katina: zakaj te pa ni bilo?????? user posted image user posted image

tana7: zakaj bi bilo narobe kaj z Brino? Naj te potolažim, da je moja frača tud tam nekje težka. Zdrava je to mi je najbolj važno, bo pa bolj šlankica, če že mama niuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
30.7.2008 7:46:32   
Taula
Samo na hitrico se javim. Lepo se imejte danes. Jaz sem ob 10h zmenjena s kolegico, ki gre pol v Nemčijo uživati, tako da se ne bom mogla prežarčiti v Zibljeuser posted image  Mala se pa trenutno krega ob meni..se ji spet kolca. user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
30.7.2008 8:00:28   
Katina
Tilči, te bomo vesele tudi če se nam pridružiš za pol urce, še bolj, če boste urico malo razvlekli, sicer pa vidim, da sploh nimaš daleč do Zbilja.

Estrella, verjetno premalo berem RR in sploh nisem vedla, da se menite user posted image . Sicer se pa ob tej priliki zahvaljujem, da me redno obveščaš o dogodkih, da pol mal skočim sem prečekirat.
****, škoda da te ne bouser posted image . Kaj praviš da bi drug teden izvedle nameravano srečanje s TamaroJ, če ni slučajno na morju. Vabljene seveda vse, ki bi se želele pridružiti. Sem se že veselila, da spoznam Omarja in tvojo četico.
Taula, user posted image zelo mi je žal, da te ne bom spoznala. Potrudi se priti v Lukovico, da bom lahko spoznalo svojo soborko iz AC.
Zdej pa šibam nazaj likat. Vmes mi je zmanjkalo vode, zdaj pa čakam da jo kotliček ponovno pogreje. Danes sem že navsezgodaj zelo pridna, ker ima očka popoldan in z user posted image skupaj spita v spalnici. A še od katere user posted image po jutranjem hranjenju (danes npr. ob 4.44) tako gode in spušča glasove, da potem ne moreš zaspat. Vmes pa miži in občasno močno prdi? Mene vsako jutro na ta način tako predrami, da potem navadno ne morem zaspat. Ko se umiri zaspi še za kakšno slabo urico in nato konec skoraj do večera.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
30.7.2008 8:06:55   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Katina, nisem pozabila nate, samo bala sem se, da se bo puncam mudilo, ker je zadnjič **** morala hitro šibat in ni bilo časa za čvek... No, včeraj je bila situacija čisto drugačna user posted image  **** je z user posted image  zelo hitro opravila pri alergologinji, potem pa sta bila Alja in Omar še zelo pridna zapovrh in se je dalo počvekat user posted image

Mimogrede: Katina, a imaš v petek kaj časa, bi prišla v tvoj konec?

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 30.7.2008 8:08:40 >

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
30.7.2008 8:24:17   
Svojeglava
Katina: mi imamo iste "probleme" zjutraj: napenja se, prdi, malo kaka, sicer pa miži...pa zvija se, kot bi jo krčki... včasih jo vzamem k sebi in ji masiram trebušček ali pa pokrčim noge proti trebuščku in tako prdne...

punce se vidimo kmalu...

lp,
svojeglava

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
30.7.2008 8:29:16   
špelin@
**** in Estrella*, ne mi preveč hvalit dedca, da se ne pokvari user posted image

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
30.7.2008 8:31:27   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Katina
A še od katere user posted image po jutranjem hranjenju (danes npr. ob 4.44) tako gode in spušča glasove, da potem ne moreš zaspat. Vmes pa miži in občasno močno prdi? Mene vsako jutro na ta način tako predrami, da potem navadno ne morem zaspat. Ko se umiri zaspi še za kakšno slabo urico in nato konec skoraj do večera.

Naš tega sicer ne počne, je pa zelo moteče, ko se spravi sredi noči kakat in zraven tako močno "renči" oz. dela "mmmmmmmmmm" (to se zadere zelo naglas!), da zraven ne moreš spat user posted image  Ko konča s kakanjem, zaspi nazaj.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
30.7.2008 8:38:10   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Tilči, te bomo vesele tudi če se nam pridružiš za pol urce, še bolj, če boste urico malo razvlekli, sicer pa vidim, da sploh nimaš daleč do Zbilja.
do Zbilj imamo 10 minut
A še od katere user posted image po jutranjem hranjenju (danes npr. ob 4.44) tako gode in spušča glasove, da potem ne moreš zaspat. Vmes pa miži in občasno močno prdi? Mene vsako jutro na ta način tako predrami, da potem navadno ne morem zaspat. Ko se umiri zaspi še za kakšno slabo urico in nato konec skoraj do večera.
tudi naš proti jutru gode in jamra, tako da je konec s spanjem.Je pa danes spet jedel na 2 uri.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
30.7.2008 8:53:56   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

a edina, naty  in **** tud pridejo na Zbilje?
Zdej bi jih blo pa že lepo kej videt a ne?

Naty je na morju ta teden.

Komaj čakam, da se dobimo. user posted image

špelin@, zaenkrat velja tudi za Lukovico.user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
30.7.2008 8:58:09   
barbaw
Jutro!

Kako vreme je kaj na ljubljanskem koncu? Tu je namreč oblačno in zgleda kot da bo vsak trenutek začelo deževat. Ne bi se rada vozila tako daleč, če bo deževalo. user posted image  

Kje pa bo srečanje 9.8.?

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
30.7.2008 8:58:57   
barbaw
Aha zdaj vidim da v Lukovici je drugo srečanje.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
30.7.2008 9:03:46   
Svojeglava
je že sonček!

lp,
svojeglava

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
30.7.2008 9:12:35   
jana81
hej...
sem bla gor ob 7h pa še ni blo nobene, zdej ste pa naklofale sto na uro.user posted image

jst sem danes kot bi me povozu tovornjak..nahodna, boli me grlo (vse sem fasala od možeka)...

upam da se mi mali zbudi do pol desetih, ker morava potem atija peljat v službo da imam avto, drugače mi odpade srečanje danes.

Grem se zdej hitro zrihtat da bom ready steady

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
30.7.2008 11:03:01   
valentina2006
OJLA PUNCE...

Želim vam prijeten čvek, da bi bili "hroščki" pridni in pošiljam vam veliko user posted image .

Sem tko žalostna, k se vam ne morm pridružit user posted image .

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
30.7.2008 11:30:46   
špelin@
Tole prekrasno novičko moram deliti tudi z vsemi vami: naša bivša majčica Joob je ponovno noseča user posted image  Naj bo tokrat vse v najlepšem redu user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?