|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
29.7.2008 14:49:43   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
špelin@, glede srečanje v Lukovici sem za... datum mi ustreza 09. avgust. kaj pa drugi? Mogoče pustim Varjo doma user posted image

Super, da si dala pobudo za datum, mene že tako žre jutrišnji dan, da sem tvojega pisanja prav vesela user posted image

Torej, punce, bi šlo drugo srečanje potem 9. avgusta, pliiiiiiiizzzzzzzz user posted image

tilči, v Lukovici imam v mislih RCU KLIK

Čisto enostavno: z AC izvoz Lukovica, pri semaforju desno, malo naprej levo in po cesti v klanček. Je ob glavni cesti tabla, ne moreš falit user posted image

Jutri pa fajn uživajte... user posted image  Sem vam že vnaprej "fovš", ampak ne morem na dva konca user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
29.7.2008 14:55:56   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Jana81..mene tudi zanima več o inekciji.

Koliko časa traja zaščita? traja 3 mesece
Kako se ta inekcija imenuje?Depocon
Koliko časa jo lahko uporabljaš? (če je kaj omejeno) mislim da ni
So kakšni stranski znaki možni? (npr. krvavitve...) baje občasne krvavitve, ti sporočim iz prve roke

Hvala za info.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
29.7.2008 15:28:26   
valentina2006
OJLA PUNCE...

Vidim, da ste kar nekaj napisale... berem in komentiram pozneje...

Na žalost vam moram sporočiti, da me jutri na srečanje ne bo user posted image ... pršlo je neki vmes, pa tle neb rada razlagala. Naj povem, da sem zarad tega jezna kot user posted image ... ampak zaradi ljubega miru... upam, da bote jutri uživale kar se da...  sploh ne morm pisat, sem tko jezna user posted image  user posted image .

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
29.7.2008 15:47:04   
tana7
Pozdravljene!

Sploh več nimam časa za čarunalnik... in za ringarajouser posted image
po tem, ko smo bili prejšnji teden okupirani z organizacijo tekme (za vikend je Brina super prenesla dva dni na prostemuser posted image - tudi dojili sva se zunaj...), imam sedaj druge opravke - tudi avta se morava znebiti, pa noben od naju nima časa, da bi se s tem ukvarjal
sva v začetku marca kupila enoprostorca, pa sva za vsak slučaj še obdržala prejšnji avto, za kar sedaj vidim, da je bila velika napaka - sredi avgusta mu poteče registracija, midva je ne nameravava podaljševati, ker se nama ne izplača, saj sva vso boniteto zavarovanja prenesla na nov avto in bi bila sedaj registracija kar draga... in kje naj sedaj najdem kupca, ki bo želel kupiti avto tik pred potekom registracijeuser posted image - grrrrrrrrrr tako sem jezna, ker ga nsiva prej dala v prodajouser posted image

vidim, da se menite za Zbilje
jaz bi se vam tudi pridružila, če je še kaj prostora, pa če me vzameteuser posted image user posted image
edini problem, ki ga imam, je da Brina ponavadi papca nekje med 8.00 in 9.00 in potem naslednjič nekje okoli 12.30...
hm... kako boste pa ostale, ki dojite rešile tale "problem"user posted image user posted image

pa še to
včeraj sva Brino odpeljala k pediatru
za uheljčki je imela že nekaj dni bolj suho, potem je še počilo, je bila včeraj kar sveža ranica, razpokica... pa nekaj se je "cedilo" ven, tako, da se ji je par laskov zalimalo na tsito - groza!!!user posted image user posted image user posted image
in sva imela srečo, ker je rekla m. sestra, da lahko prideva že čez eno uro na pregled
in je zdravnik rekel, daje to zato, ker ne posušiva dovolj za uheljčkom in ne počistiva redno, kar tam izloča žleza (???čeprav nimam pojma, da je tam kakšna žleza!?!?!? ampak ok)
počutila sem se kot ena nesposobnica...vse gubice ji brišem vsak večer, da slučajno ne bo po kopanju ostalo kaj mokrega... zadaj za uheljčki sem pa res pozabilauser posted image

no, zvečer med kopanjem sem ji nežno obrisala še za uheljčkom, pa potem osušila in namazala z Bepantenom
je pa rekel, naj odslej gubice po kopanju maževa še z lekarniškim olivnim oljem, da se ne bo kaj takega še ponovilo ali pojavilo kje drugje...
danes je stanje za uheljčki res boljšeuser posted image

sem pa m. sestro ob odhodu še prosila, če lahko dam Brino na tehtnico, ker je že en mesec nismo tehtali (od 1. pediatričnega pregleda) in je natehtala 5440g
doma sem pa morala odšteti težo oblačilc in pleničke, ker je nisem slačila za na tehtnico - in razlika pride cc. 5180gramov - v petek je bila stara 2 meseca
ob rojstvu je imela pa 3390 kg

a je to OK???

anitkin Gal je rojen na isti dan kot Brina, pa ima že 6 kg?!?!?!
sem šla potem mal brskat po netu, pa našla, da naj bi otrok do 3. meseca na teden pridobil vsaj 115-120 g. Če gledam to, je ok, ker sem naračunala, da je Brina na teden pridobila cca. 155g
Nič mi več ni jasno...
samo naj mi še kdo reče, da je "močna"user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
29.7.2008 15:51:12   
valentina2006
jana81: user posted image  user posted image  user posted image  za NEJCA user posted image .

MARTINA25: user posted image  user posted image  Tjaški čestitke za user posted image  meseca. user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Torej, punce, bi šlo drugo srečanje potem 9. avgusta, pliiiiiiiizzzzzzzz user posted image

Vidim, da me tud tle ne bo... gre sestra na poroko in sem že naprošena za varuško.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
29.7.2008 15:56:04   
valentina2006
vse NAJ, NAJ tudi vama ŽIGA in JULIJA za 2 meseca

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
29.7.2008 16:44:13   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tana7
Brina ponavadi papca nekje med 8.00 in 9.00 in potem naslednjič nekje okoli 12.30...
hm... kako boste pa ostale, ki dojite rešile tale "problem"user posted image user posted image

simpl..zizo ven, pa gasa, jst sem tak tip da se ne sekiram preveč za druge.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
29.7.2008 16:47:32   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

jana: če imaš namen pridet, te jaz počakam na Celovški in boš peljala za mano, da ne boš zgrešilauser posted image GSM imam tvoj.

hvala lepa...sva se s Katino zmenle v Domžalah, ker mi je tudi sproti. Upam da ona ve kje je to user posted image
Res upam da me kaj ne zafrkne.

< Sporočilo je popravil jana81 -- 29.7.2008 16:48:04 >

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
29.7.2008 17:00:55   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: tana7
Brina ponavadi papca nekje med 8.00 in 9.00 in potem naslednjič nekje okoli 12.30...

simpl..zizo ven, pa gasa, jst sem tak tip da se ne sekiram preveč za druge.

user posted image jaz sem tudi non stop z zizo ven pa gasa...user posted image .. raje kot z vreščajočo tečkouser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
29.7.2008 17:01:58   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ČESTITAM user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3710
29.7.2008 17:05:15   
jana81
a edina, naty  in **** tud pridejo na Zbilje?
Zdej bi jih blo pa že lepo kej videt a ne?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
29.7.2008 17:14:16   
Soncnica Sandra ***
Ojla, ojla!

No, me je katera pogrešala?
Nobena? user posted image  
Potem pa nič, pol pa kar grem user posted image
No resno.
Midve sva ta teden v polnem pogonu. Imajo moji starši kolektivni dopust, tako da ima Manca cele dneve družbo user posted image . Danes smo se potepali po Kranju, smo šli v šoping. Je stari ata nabasal v avto Manco, njen voziček, mene in staro mamo pa gasssss v Kranj user posted image . Pa drugače na mara vozit. Tako da 3x HURA za našega starega ata!!!! user posted image  user posted image  user posted image  .

Aja pa še Darmar sva srečali in se na hitro pomenili glede našega srečanja jutri na Zbiljah. Joj ful bi rada prišla, ampak ne vem če mi bo zneslo. Sem imela že ene plane, sedaj pa se mi je na obisk zjutraj ob pol 10h napovedal še en moj ful dober kolega, ki se že dolgo časa nisva videla.No v bistvu pride k Manci na obisk, pa k meni na kavico user posted image .
Ampak če mi bo slučajno uspelo do pol 12h se odpravit od doma, potem bom tam cca. ob 12.15 lahko že na Zbiljah, če boste še tam? No upam, da ne boste prišle samo za pol urce,al kako?

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
KATY in AURORA ful lepi vabili!!!!user posted image user posted image
Ja res imata ful lepi vabila. Tudi mi imamo 24.08. krst pa bi si kako vrstico iz vajinih verzov sposodila, če lahko?

Naša Tjaška je danes stara 2 meseca!!!!!
Tjaša vse najboljše za 2 meseca. Prav tako pa mamici, ki ima svojo princesko že dva meseca!!!

Tudi TARI vse naj naj!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Tara vse naj naj!!!

PUNCE IMAM ENO VPRAŠANJE: (za tiste ki ste že dobile M):
Kok imate močno M?Jst ne morem verjet, da imam tako močno....prej nisem nikoli imela močnih M, zdej pa sem mogla ponoč zamenjat Always night kar trikrat.....a je to OK??
Mensta?!?! Joj ne govori mi, pri meni je bila cela poplava, ma kaj poplava, cel cunami. Še v življenju nisem imela tako močne user posted image . Se mi zdi da sem bila vsako uro na WCju. Ponoči pa tampon+Always night, pa ravno tako ni zdržalo več kot 3 ure user posted image .
Tako da mislim, da sva zelo na istem. Jaz sem sedaj začela jemati KT, tako da upam, da bo naslednji mesec že kaj bolje user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Na žalost vam moram sporočiti, da me jutri na srečanje ne bo user posted image ... pršlo je neki vmes, pa tle neb rada razlagala. Naj povem, da sem zarad tega jezna kot user posted image ... ampak zaradi ljubega miru... upam, da bote jutri uživale kar se da...  sploh ne morm pisat, sem tko jezna user posted image  user posted image .

Joj Valentina škoda da te ne bo. Upam, da ni kaj hudo narobe?
user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in za Matevža.
Tudi jaz ne vem, če bom uspela. Drugače se pa kaj kmalu dobimo spet pod Homanovo lipo, velja?

ŽIGA in JULIJA vse naj naj!!!

Evo sedaj pa šibam malce na kavč, ker moja žabi drema. Sva samo doma, ati dela cel dan user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
29.7.2008 18:21:39   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

tilči, v Lukovici imam v mislih RCU KLIK

no če mi jutri ne uspe, se tule sem ziher prikažem...že danes rezerviram avto.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
29.7.2008 18:25:28   
Katina
Kot vedno sem brzinsko preletela dogajanje. Moji dosledni komentarji so žal preteklost .....sorry.

Jana81, ja vem kje so Zbilje, tako da te ju3 GOTOVO NE PUSTIM NA CEDILU.
Še dobro, da sta se osa in Nejček kar v redu zmenila. Mu pošiljam poljubček na mesto pika.

Barbaw, pridi še ti na zbirno mesto ob 11.15 pri Mercator centru v Domžalah.

Valentina2006, ti verjamem, da si jezna, ker ne moreš pridet. Upam, da ni kej fejst hudega user posted image .
Špelin@, tudi tebe razumem, ker sem ravno taka. 9.8. sem si že zabeležila in se bom potrudila, da pridemo. Tokrat zgleda v troje.

SS***, ziher ne bomo samo 1/2 ure tam, saj smo vendar ženske user posted image . Hitro odpravi prijatelja in mu predlagaj kavo kakšen drug dan ti pa le pridi na čvek.
kasso, darmar, estrella, martina25, taula, tana7, in vse ki sem vas pozabla omenituser posted image : zelo se veselim snidenja user posted image .
Vse tiste, ki še cincate ali bi prišle: ne razmišljajte da ali ne, ker je odgovor jasen: daaaaaaaaaaa !

Čestitke vsem za dopolnjene mesece, kg, cm ....

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
29.7.2008 20:10:16   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Joj Valentina škoda da te ne bo. Upam, da ni kaj hudo narobe?
user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in za Matevža.
Tudi jaz ne vem, če bom uspela. Drugače se pa kaj kmalu dobimo spet pod Homanovo lipo, velja?
na kavč, ker moja žabi drema. Sva samo doma, ati dela cel dan user posted image

Me vedno Sara sprašuje, kdaj bom z unim tetam spet šla na kavico... pr Homanu ji je blo sploh všeč.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
29.7.2008 20:31:28   
Svojeglava
Pozdrav vsem

jaz tudi pridem jutri in bom imela taveliko tudi s seboj (5 let), tako, da bodo imeli tudi taveliki družbo za igranje...

Pod Homanovo lipo bi bilo še bližje, če se boste za tam menile, mi sporočite!

se vidimo jutri.
nobene ne poznam, še dobro,da boste imele vozičke, da vas bom spoznala

lp,
svojeglava

Neposredna povezava do sporočila: 3716
29.7.2008 20:57:16   
barbaw
No, jaz sem že pripravljena, da pridem jutri. user posted image  Samo tole me je pa Katina dobila z Mercator centrom v Domžalah. Nimam pojma kje je, ker se nikoli ne peljemo tam v Ljubljano. Sicer bom pa kar navigacijo v avtu zaposlila pa naj diktira kam je treba it.
Si bom pa mogla kar nekaj stvari pripravit, da ne bo kateri od mojih dveh moker in umazan cel dan.  SLadoled rad pade na majico. user posted image  Pa še babici se moram najavit.
Kaj vse pa imajo tam v Zbilju? Moj spomnim je kot Ljutomerski ementaler. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
29.7.2008 20:57:42   
barbaw
Taula pri nas nič ne pali. Sem že vse tvoje predloge probala. Ene 5 min je mir potem pa dalje. Smo ga tako kaznovali, da se ni smel k sosedi igrat in je zaleglo za danes. Bomo videli kaj bo naprej.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
29.7.2008 21:54:53   
jana81
o barbaw super om še tebe spoznala...

ej veste kak sem jezna,..sem kupila v mercatorju mikrovalovko in prinesem domov pa je brez unga steklenga krožnika ko nanj postavljaš.user posted image jutr nesem kr nazaj...mater no

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
29.7.2008 22:12:36   
darmar
sedaj ko tole berem pa res že komi čakam, da se jutr vidmo.

Svojeglava ti si pa potem tud bliz Loke doma, ko praviš da ti je pri Homanu bliže. Bova jutri to ugotovile.

Valetnina, kok sem slabe vole da te ne bo. Pa saj drgač pa kuj ko boš lahko predlagi, da se dobimo npr. Homan, Gibi Gib, ipd. Pa naš ta velik zdej že ful sprašuje, kdaj gremo na tisto Goro - k vam misli. Pa skoz pozab kaj je še pred Goro. Pa tok, da veš, da Luka bo pa jutr prvič vidu tiste tete. Me prav zanima kako se mu bo zdel. Zna met kakšne pametne pripombe, ki jih rajš ne bom pisala.

Sončnica Sandra morem še enkrat povedat, da imaš tok fletkano punčko in pa da je res že prava korenjakinja. Čeprav je le nekaj starejša od naše pupike, je veliko večja.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
29.7.2008 22:15:57   
špelin@
Joj, pa boste jutri res skoraj vse na kupu... Še barbaw pa Taula in še cel kup ostalih, ki bi vas še rada spoznala. Prav zares mi je težko, ker ne morem priti user posted image

Se bom pa fajn pohvalila, da sta bili danes na mojem koncu **** in Estrella* s svojima user posted image  In sem se fino načvekala, mali sončki so bili zelo pridni, smo pa družno ugotovile, da so prav vsi trije podobni svojim atom user posted image  Dragi moji, res hvala za enkratno družbo user posted image user posted image

Sploh ne morem do konca napisati posta, moram nonstop hodit popravljat dudko user posted image

No, hotela sem reči, da se jutri imejte res dobro, krepko se načvekajte, se pa že veselim naslednjega srečanja, ki bo 9.8. v Lukovici, za uro se moramo še domenit. Estrella*, ****, kasso - ti tudi, kajne? user posted image - in jaz bomo zagotovo tam, bom pa res vesela, če vas pride čimveč user posted image

Mirno noč želim vsem user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 29.7.2008 22:30:12 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
29.7.2008 22:16:29   
darmar
SS***, ziher ne bomo samo 1/2 ure tam, saj smo vendar ženske . Hitro odpravi prijatelja in mu predlagaj kavo kakšen drug dan ti pa le pridi na čvek.
kasso, darmar, estrella, martina25, taula, tana7, in vse ki sem vas pozabla omenit : zelo se veselim snidenja .
Vse tiste, ki še cincate ali bi prišle: ne razmišljajte da ali ne, ker je odgovor jasen: daaaaaaaaaaa !

Ja Katina smo ženske, ampak naš 5-letni fant, se zna pa naveličat. Upam, da ne pozabimo vzeti s seboj starega kruh. Ker hranjenje labodov mu je pa zakon. On bi najraje še ribe tam lovil.

Vse tiste, ki cincate, priti ali ne priti, pa ITAK: pridte!!!!!!!

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
29.7.2008 22:23:01   
darmar
user posted image user posted image user posted image Lepo spančkajte, s čim manj prekinitvami, da bomo jutri na spidi. Nočka!user posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
29.7.2008 22:35:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

****: se vidimo danes ob 14.40hOOO Omar je pa velik dec, a nisi jamrala, da je bil prejšni teden težek pol manjuser posted image

Očitno ga je tisti zdravnik ,ki mu je dal narkozo narobe zvagal.user posted image  Ker danes vem da ga je prav, sem stala zraven in čekirala...user posted image

Sem pa zdajle malo seznam gledala...res je velik po številkah ampak v resnici se mi ne zdi niti debel niti velik...Čudno?!

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3724
29.7.2008 22:38:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

a edina, naty  in **** tud pridejo na Zbilje?
Zdej bi jih blo pa že lepo kej videt a ne?

**** ne pride, ker danes Omar ni bil cepljen za Rota virus...Bi bilo namreč prenaporno smo bili dopoldan v posvetovalnici popoldan pa v Trbovljah pri alergologinji...potem pa še bqabji čvek...
Zato bo cepljen jutri in če bojo kaki stranski učinki, bom raje doma...

Bom pa prišla 9. avgusta na srečanje, komaj čakam.user posted image user posted image

Imejte se fajn jutri...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?