tana7
|
Pozdravljene! Sploh več nimam časa za čarunalnik... in za ringarajo po tem, ko smo bili prejšnji teden okupirani z organizacijo tekme (za vikend je Brina super prenesla dva dni na prostem - tudi dojili sva se zunaj...), imam sedaj druge opravke - tudi avta se morava znebiti, pa noben od naju nima časa, da bi se s tem ukvarjal sva v začetku marca kupila enoprostorca, pa sva za vsak slučaj še obdržala prejšnji avto, za kar sedaj vidim, da je bila velika napaka - sredi avgusta mu poteče registracija, midva je ne nameravava podaljševati, ker se nama ne izplača, saj sva vso boniteto zavarovanja prenesla na nov avto in bi bila sedaj registracija kar draga... in kje naj sedaj najdem kupca, ki bo želel kupiti avto tik pred potekom registracije - grrrrrrrrrr tako sem jezna, ker ga nsiva prej dala v prodajo vidim, da se menite za Zbilje jaz bi se vam tudi pridružila, če je še kaj prostora, pa če me vzamete edini problem, ki ga imam, je da Brina ponavadi papca nekje med 8.00 in 9.00 in potem naslednjič nekje okoli 12.30... hm... kako boste pa ostale, ki dojite rešile tale "problem" pa še to včeraj sva Brino odpeljala k pediatru za uheljčki je imela že nekaj dni bolj suho, potem je še počilo, je bila včeraj kar sveža ranica, razpokica... pa nekaj se je "cedilo" ven, tako, da se ji je par laskov zalimalo na tsito - groza!!! in sva imela srečo, ker je rekla m. sestra, da lahko prideva že čez eno uro na pregled in je zdravnik rekel, daje to zato, ker ne posušiva dovolj za uheljčkom in ne počistiva redno, kar tam izloča žleza (???čeprav nimam pojma, da je tam kakšna žleza!?!?!? ampak ok) počutila sem se kot ena nesposobnica...vse gubice ji brišem vsak večer, da slučajno ne bo po kopanju ostalo kaj mokrega... zadaj za uheljčki sem pa res pozabila no, zvečer med kopanjem sem ji nežno obrisala še za uheljčkom, pa potem osušila in namazala z Bepantenom je pa rekel, naj odslej gubice po kopanju maževa še z lekarniškim olivnim oljem, da se ne bo kaj takega še ponovilo ali pojavilo kje drugje... danes je stanje za uheljčki res boljše sem pa m. sestro ob odhodu še prosila, če lahko dam Brino na tehtnico, ker je že en mesec nismo tehtali (od 1. pediatričnega pregleda) in je natehtala 5440g doma sem pa morala odšteti težo oblačilc in pleničke, ker je nisem slačila za na tehtnico - in razlika pride cc. 5180gramov - v petek je bila stara 2 meseca ob rojstvu je imela pa 3390 kg a je to OK??? anitkin Gal je rojen na isti dan kot Brina, pa ima že 6 kg?!?!?! sem šla potem mal brskat po netu, pa našla, da naj bi otrok do 3. meseca na teden pridobil vsaj 115-120 g. Če gledam to, je ok, ker sem naračunala, da je Brina na teden pridobila cca. 155g Nič mi več ni jasno... samo naj mi še kdo reče, da je "močna"
|