Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 22:28:13
|
|
|
|
gold fish
|
pa še nekaj posebej za naše...Kahlo, me to you, pa laro croft..... Izpoved nekega Štajerca Ne vem, kaj mate proti Bosancem. Mene so včasih tudi fejst motli. Zaj pa ne več. Do tega pa je prišlo takole: Mam hčero, ki mi je kot frkla pila kri. Bil sem vse, stari, bolan, zabitež, sto let za leseno žlico, ni kaj ni blo. Mam babo, ki me je ****la v glavo ko majmuna. Nič ji ni pasalo. Bol ko sn delal, bol je čvekala. Mam sosede, ki so mi nonstop delali ****rije. Nobeno stvar nisem prav naredu, ne da bi meli pripombe. Pol pa je hčera spoznala enga Bosanca, zanosla in se z njim oženla. Sprva sem mislu, da se mi bo sfuzlalo. Čez dva meseca je prišla nazaj s plavim frisom. Ati, mami lejta kaj mi je naredu. Nič več neandertalec in podobno. Čez dva dni je tak šla k njemu nazaj. Vsake tolko cajta jo naklofa in se pridere k svojemu zlatemu ateku. Še staro je strah zeta in se je fejst vnesla. Jaz pa od cajta do cajta povabim Bosanca v gostilno na pijačo in sma največja kolega. Zakaj pa ne. Porihtal mi je familijo kot se spodobi. Toti nimajo milosti do bab. Pranje nog vsak večer, postrežba all inkluzive, nobenega španskega sranja na TV, samo fusbal, itd. Marsikaj bi se lahko naučili od njih. Včasih naredimo pri nas piknik in pride zet s familijo (mata tri sine) in žlahto. Včasih še kake kolege sabo prpelejo. Ko se frocovje zakadi po vasi spizdijo še podgane. Sosedi dva dni ne upajo iz bajt. Tudi na njihovo muziko sem se navadil. Saj ni tak slaba. Še sploh Šaban Šaulič in tista Kuje Mujo konja po mjesecu, čeprav je baje že zelo stara. Sedaj če me kak sosed hoče kaj gnjavit, samo rečem, da bom mel piknik, pa mam mir. V trgovini vcasih za štos stegnem roko proti pakiranim čevapčičem. Narod samo razširi oke v strahu, spet bojo meli piknik. Skratka sedaj sem car na vasi. Zato: Živeli Bosanci!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 22:28:32
|
|
|
|
ključek
|
............................. .........kake maš...........ena oma...............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 22:29:20
|
|
|
|
amor real
|
me to you, žal ti ne vem svetovati, ker meni še "nič ne curlja in kaplja" - to je bila reklama za YUPOL BARVE SPREMENIJO DOM Me to you, kakšne blazinice pa uporabljaš, zdaj sem se spomnila, da moram tudi jaz nabavit kaj takega za v porodnišnico
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 22:29:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real ribica, sem samo povedala kaj je meni rekel, morda pa je rekel to zato, ker imam jaz 36 let ...saj sem se samo hecala....jaz jih imam 34...samo sliši se tak bolj
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 22:30:50
|
|
|
|
ključek
|
pa še nekaj posebej za naše...Kahlo, me to you, pa laro croft.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 22:30:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mi lahko katera svetuje, kaj naj imam ponoči gor namesto modrčka, da imam lahko tudi blazinice za dojenja gor, ker mi spet ful ven teče????ker ko si blazinico nalimam na pižamo, mi itak vse gre nekam po svoje, ali se odlima............. kakšen nasvet?? ...žal nimam pojma......jaz samo vem, da z modrcem spat ne morem...jaz sem zdaj najrajši spodaj ohne alles...mi gre tak na živce vse, da ... ...no ko grem kam ni tako...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 22:30:58
|
|
|
|
amor real
|
to itak se sliši, kot, da smo za na DINOS
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 22:32:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ............................. .........kake maš...........ena oma............... .... sem se že dva krat poslovila, pa še kar gor visim....v tretje se ne bom...me bo naenkrat kar sfalilo gor.... velja.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 22:32:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pa še nekaj posebej za naše...Kahlo, me to you, pa laro croft..... .... ma se mi zdi, da je čisto na mestu trenutno.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 22:33:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real to itak se sliši, kot, da smo za na DINOS ...najrajši bi take na ....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 22:34:03
|
|
|
|
ključek
|
Me to you, kakšne blazinice pa uporabljaš, zdaj sem se spomnila, da moram tudi jaz nabavit kaj takega za v porodnišnico kupila sem si ene od DM, ampak so mi svetovale druge , da naj si nabavim raje od avent-a in chicco-ta. ker te od DM so samo navadna vata in niso fajne. tko da zdej uporabljam DM-ove, potem bom pa ostale. ker zdle še ni take sile s tem "mlekom".
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 22:34:52
|
|
|
|
ključek
|
žal nimam pojma......jaz samo vem, da z modrcem spat ne morem... sej jz tud ne, zato pa iščem alternative..............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 22:35:16
|
|
|
|
amor real
|
Aja, še en smešen dogodek od danes..... grem v Spar in kupim 7 paketov vložkov VIR NATURA, ker tistih vir 80 ne prenesem, bljak tista mrežica povrh..... in na blagajni je bil nek mlad študent, pa me je tako čudno gledal in potem me vpraša "kaj celo nosečnost morate nosit vložke, ej kolko je to drago, še dobro, da sem moški" sva se oba tako nasmejala
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 22:35:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Živeli Bosanci! ....jaz delam službeno z njimi in so mi čisto .......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 22:36:38
|
|
|
|
ključek
|
.... sem se že dva krat poslovila, pa še kar gor visim....v tretje se ne bom...me bo naenkrat kar sfalilo gor.... velja.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 22:36:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real in potem me vpraša "kaj celo nosečnost morate nosit vložke, ej kolko je to drago, še dobro, da sem moški" sva se oba tako nasmejala .....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 22:37:30
|
|
|
|
ključek
|
Aja, še en smešen dogodek od danes..... grem v Spar in kupim 7 paketov vložkov VIR NATURA, ker tistih vir 80 ne prenesem, bljak tista mrežica povrh..... in na blagajni je bil nek mlad študent, pa me je tako čudno gledal in potem me vpraša "kaj celo nosečnost morate nosit vložke, ej kolko je to drago, še dobro, da sem moški" sva se oba tako nasmejala
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 22:38:56
|
|
|
|
ključek
|
....jaz delam službeno z njimi in so mi čisto ....... sej so res, boljši kot marsikateri slovenci...............če bi KAHLO in jaz imeli za sosede bosance, se nobena ne bi razburjala, ne bi bilo štrajta....................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 22:39:21
|
|
|
|
gold fish
|
...me to you....kolko si pa ti mlada?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 22:40:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ....jaz delam službeno z njimi in so mi čisto ....... sej so res, boljši kot marsikateri slovenci...............če bi KAHLO in jaz imeli za sosede bosance, se nobena ne bi razburjala, ne bi bilo štrajta.................... ...sami pikniki ....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 22:40:59
|
|
|
|
amor real
|
jaz pa moram zdaj iti zlikat možu srajco za jutri, sem se šele sedaj spomnila, da nima več nobene na zalogi. Pa še vprašal me je, če je kaka zlikana, drugače si bo sam pa sem rekla, da je..... še dobro, da sem pogledala
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 22:43:36
|
|
|
|
gold fish
|
..jaz bom pa jutri likala...... upam.... če bo vroče...ne bom..... ....lara lahko pa ti s tvojimi kroksi prideš...od pupe cotike boš tak hitro porihtala....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 22:45:49
|
|
|
|
ključek
|
...me to you....kolko si pa ti mlada? 29................sem že stara, vem...............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 22:47:04
|
|
|
|
ključek
|
a joj no................................ ...............mi teče vn...........................moja pižamca..........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 29.7.2008 22:48:09
|
|
|
|
ključek
|
..jaz bom pa jutri likala...... upam.... če bo vroče...ne bom..... pol pa ne boš.........ker bo vroče..................... .........edino če boš zjutri hmal vstala..............jaz pred 9 že ne bom.................
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.