|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
29.7.2008 20:45:29   
*bubi*
Bubi,dobra si ti,da upaš tak pečico pustit prižgano ,pa it

Saj sem možeku naročila, naj za vsak slučaj med službo domov skoči in prečekira, če se je vgasnila user posted image user posted image user posted image

Ma ja, na steklokeramični pogosto uporabljam tajmer in mu ful zaupam. Saj večinoma sem doma, ko se kuha, ampak nastavim, da mi ni treba na uro gledat in pazit, kdaj bo.... valjda samo za stvari, ko točno vem, kako dolgo morajo vret, ko dam že na manj, prečekiram, če je OK, potem pa pustim.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 926
29.7.2008 20:46:36   
*bubi*
Nič, grem ribico v banjo vlovit (=bubija user posted image ), potem pa počasi pravljica in spat.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 927
29.7.2008 21:53:00   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Kaj se še rabi sol v pomivalnih strojih? Sej sploh ne vem, kak prašek nej kupim..... user posted image user posted image user posted image

..... se še rabi........ mi uporabljamo calgonituser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 928
29.7.2008 21:54:30   
gold fish

Gold fish... niso še popravli... velja pa od včeraj višji znesek..... moj možek je že popravil znesek na novorojencek.com strani... 

...to sem vidla...samo me čudi, da nikjer ni spremembe objavljene........

Neposredna povezava do sporočila: 929
29.7.2008 21:55:13   
gold fish

Zdej sem opazla, da imam novo zvezdico.... user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 930
29.7.2008 21:55:56   
ključek
Uuuuuuuu tole pa je šok babuške- TRETJI DEL

user posted image

smo te presenetile, kajne??user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 931
29.7.2008 21:57:09   
ključek
Zdej sem opazla, da imam novo zvezdico.... user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 932
29.7.2008 21:58:45   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image ,sramne kosti tud mene bolijo.Najbolj pa opažam vsako večer po telovadbi,takrat najbolj boli.Ko pa počivam pa nit.Tak da,čist možno,da se naprezašuser posted image V prvi user posted image nismo imeli teh blemov,ne??
Madonca,zdaj ste še meni lušte s tem teglom,ki ga ima Kahlo.Bom v Tuš šla jutriuser posted image

....v  prvi user posted image jaz nisem imela nobenih problemov....sem bila kot srna do konca...brez bolečin, brez otekanja......,

zdaj user posted image user posted image user posted image ...sem mi zdi, da sem kot kaka stara baba....pa sem se komaj letos od kristusa poslovilauser posted image

Saraya - ti jutri bolj dolgo spi, da jaz najprej nabavim ta tegl...ker ga že dolgo iščem....pol greš ti v akcijo.......user posted image user posted image ...ker sigurno se boma v isti Tuš zagnaleuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 933
29.7.2008 22:01:25   
gold fish

Jaz sem danes dobila odločbo od csd,pa piše znesek 269,27

...si mislila 259,27€user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 934
29.7.2008 22:03:23   
gold fish

user posted image ,sramne kosti tud mene bolijo.

...baje, da je to zaradi tega, ker user posted image nizko leži in s težo še bolj dol pritiska.....bom videla kaj mi bo rekla Pelkičeva na Uz

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 935
29.7.2008 22:05:16   
gold fish
...sem zdaj zmazala en tak dober sladoleduser posted image ..... bi najrajši šla v skrinjo še enega iskat........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 936
29.7.2008 22:09:57   
gold fish

Tak da,čist možno,da se naprezašuser posted image

.... to itak......  pol, ko sem pa že čisto user posted image user posted image user posted image in ko vse naredim...mi pa rečejo...zakaj pa ne počivašuser posted image ....

.... najrajši bi zdaj enih par dni počivala ...da vidim kaj bo..... ne bo kosila, nič iz trgovine, perilo v kupih.....user posted image user posted image user posted image ...

.... rajši ne prakticiram...ker grem še kje predčasno kamuser posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 29.7.2008 22:12:16 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 937
29.7.2008 22:11:50   
gold fish
ooooooooooooooo, spet monologiuser posted image

.... grem.....user posted image

NOČKO....................   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 938
29.7.2008 22:14:03   
ključek
...sem zdaj zmazala en tak dober sladoled

jaz sem tud tok lačna.....................sem cel popoldne delala na hiški, imam noge..................user posted image user posted image user posted image user posted image .................upam,da grem danes kej prej spat..............pa sem pojedla sendvič in lubenico, pa me še vedno neki kliče v kuhinjo....................user posted image

pa user posted image  se takrat ko je zbujen................dobesedno razlezle po bušiju................prou čutim rokico oz. nogico, ko se pretegne..............user posted image .....možek pa ves prestrašen-joj, kok te pa boli?????

< Sporočilo je popravil Me to you -- 29.7.2008 22:15:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 939
29.7.2008 22:16:17   
ključek
ooooooooooooooo, spet monologi user posted image

sem js tud tuki....................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 940
29.7.2008 22:19:30   
gold fish
...no, saj še nisem šla.....user posted image

...sem še malo druge forume čekiralauser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 941
29.7.2008 22:19:31   
amor real
jou, punce!

Jooj, ste se toliko razpisale, da vas ne utegnem prebrat user posted image .
Jaz sem že spet pohajala po trgovinah. Danes je najin Pikec dobil 50 tetra plenic pa 5 povijalnih plenic, pa 3 body-je in dvojne žabice user posted image . Mama ima 124,80 EUR manj na računu in "život ide dalje" user posted image

Zanima me glede otroških varušk, mi bi imeli tako s kamero, da Pikca tudi vidiva in ne samo slišiva iz ene sobe v drugo. Danes v baby centru niso imeli nobene s kamero, baje obstaja od aventa in ne od Reer 8004. Ker so te zadeve še kar drage bi vas prosila, če ima morda katera od vas kaj takega že doma user posted image .

Zdaj pa grem prebrat kaj ste danes spesnile user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 942
29.7.2008 22:21:47   
gold fish
..... samo se mi pa res več ne da....pa še traja ful dolgo preden katera kaj odgovori......pol me pa mine vse skupajuser posted image ...

...zdaj pa res ...

NOOOOOOOOOOOOOOOČKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 943
29.7.2008 22:23:34   
amor real
glede boleče sramne kosti, je mene čas nazaj tudi bolelo skoraj vsak dan, sedaj pa je že nekaj časa mir in me zbode le tu in tam. Vprašala sem mojega ginekologa zakaj to boli in je rekel, da zato, ker se kosti pripravljajo na porod in da ponavadi starejši kot si bolj so te težave opazne, da pa pomaga, če se uležemo in počivamo za nekaj časa.

Neposredna povezava do sporočila: 944
29.7.2008 22:24:18   
ključek
NOOOOOOOOOOOOOOOČKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!

ja pol pejt pa spat.............................user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 945
29.7.2008 22:25:23   
amor real
nočko, ribica

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 946
29.7.2008 22:25:25   
ključek
Danes je najin Pikec dobil 50 tetra plenic pa 5 povijalnih plenic, pa 3 body-je in dvojne žabice user posted image

čestitke za uspešen nakup!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 947
29.7.2008 22:26:21   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

in da ponavadi starejši kot si bolj so te težave opazne,

......    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... kot da sem ena oma user posted image user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 948
29.7.2008 22:27:06   
ključek
mi lahko katera svetuje, kaj naj imam ponoči gor namesto modrčka, da imam lahko tudi blazinice za dojenja gor, ker mi spet ful ven teče????ker ko si blazinico nalimam na pižamo, mi itak vse gre nekam po svoje, ali se odlima.............user posted image  kakšen nasvet??

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 949
29.7.2008 22:27:30   
amor real
ribica, sem samo povedala kaj je meni rekel, morda pa je rekel to zato, ker imam jaz 36 let user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.