bella02
|
astrea, zdaj si se verjetno že polepšala. Ti pa dam en nasvet: Preden si jih populiš, se fajn namaži z ledom in ne bo nič bolelo. Preverjeno. Drugače pa lahko , ko to delaš, tako je pa . naty, sem kar lažje zadihala , ker v KR pa mene ne bo Tamy30, tebi in očitu iskrene čestitke za sinčka Martina Erin, upam, da si Ok. Saj si se morda že oglasila, samo jaz kar sproti pišem, da potem ne pozabim. Pa ne grem stavit, kdaj boš rodila, moj šesti čut je proti koncu čisto na , Glede piomenovanja mi je všeč zakladki ali navihančki tejkaz, me nismo nič jezne, še vesele smo, da smo na vezi sayuri, jaz bom našemu definitivno ponudila dudo. Je precej slabše, če se otrok navadi na prst. Dudo se da opustit. Pri Tjaši je bilo malo panike le slab teden, pa je bil mir. Pa upam, da bosta maledva uživala v vodi miškolinček, stiskamo pesti!!! Upam, da je že mimo!!! Danes sem imela CTG, nič se ne dogaja. Odprta sem 2 cm, glavica se že čuti, mehko je tud. Če bom samo otekala, imam pregled spet 5.8., če pa bom imela povišan pritisk, pa grem. Pa če me seveda prime, tudi grem . Me je zjutraj nekej ful šraufalo, sam je bila očitno le prebava, popadkov še ni. Sem pa zadnje dni ful raztresena. Kaj čmo . Zdaj pa ležat in noge gor, so kot ... Upam, da se Erin in Miškolinček čimprej javita, da vidimo, kaj se dogaja.
|