Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 28.7.2008 23:25:23
|
|
|
|
astrea
|
matejchi zdaj je bla na vrsti zgornja, saj sem spodnjo z britvico porihtala malo prejle
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 29.7.2008 3:21:14
|
|
|
|
gajka
|
izabella08 - čestitke za punčko Izabelo! Lepo se crtljajte! Pa dobrodošla v klubu tistih, ki moramo sredi noči vstajat.
< Sporočilo je popravil gajka -- 29.7.2008 3:23:13 >
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 29.7.2008 6:02:28
|
|
|
|
naty13
|
Jutro. kuhana. Noč je bila super. Samo en obisk WC-ja, ostalo sem pa spala kot Pa še bi, sem pa morala vstat, pride malar do konca stopnišče zrihtat. Pa brusil bo in se bo kadilo. Potem pa spet cel mesec usedal prah, jaz pa ribala kot nora. Mogoče pa ujamem 4.8. Bella nič bat za 4.8. se grebemo bolj ali manj KR. Anita danes bom težko prišla v KR. Ima tolk dela. Sama pa ne morem več vozit, ker mam tolk nizko trebuh, da ga mam kar na sedežu. Katja si daleč prilezla. Dobro opravi danes. Bo pa kmalu akcija, če ti plodovnice manjka. Muklla tebi se pa res že pošteno vleče. Kako pa je kaj s Tamy30 Sandra držim pesti, da še en vikend zdržiš doma, da boš videla Tino in jo še ml pocartala, ko boš še 3v1. Naši otroci pa res znajo presenečat z vprašanji. Se že vidi, da bo pozorna sestrica.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 29.7.2008 6:03:26
|
|
|
|
naty13
|
Astrea za prihod domov. G ti je pa tudi povedal, da lahko rodiš, ker ni več nevarnosti.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 29.7.2008 6:04:43
|
|
|
|
naty13
|
Sayuri upam, da danes prideš na jutranjo . Sem jo po dolgem času spet jaz kuhala. Pa da preveriš, da sem še tukaj in nisem v P stegnila.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 29.7.2008 7:16:14
|
|
|
|
naty13
|
Kje pa ste vse Ste vse v P pobegnile Jaz sem tako jezna, malar je reku, da pride ob 6h, še zato sem vstala prej, pa res se mi je spalo, pa ga še ni. GRRRRRRRRRRRRR
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 29.7.2008 8:26:13
|
|
|
|
malenaa
|
Tamy30 že carta svojega fantka Martina. Težak je 4,500kg, velik 51 cm, rojen pa je bil danes zjutraj s CR.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 29.7.2008 8:28:36
|
|
|
|
naty13
|
Tamy30 za fantka Martina.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 29.7.2008 8:33:22
|
|
|
|
buhtlčk
|
Tamy30 pa dobro jutro s terase, dokler je še normalna temperatura...
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 29.7.2008 8:37:51
|
|
|
|
astrea
|
Dobro jutro in hvala za tamy čestitke Naty, ti čist verjamem, da si razp ...jest bi tut bla IZVIRNO SPOROČILO: Erin [SEdaj pa pod tuš, torba je pripravljena, pa glavo bi si bilo fajn še 1x umit... Da bomo lepi Le ime rabimo... *avgustovski zakladki *avgustovski detektivi * avgustovski navihančki/radovedneži, ker jih je tolk pohitelo na svet
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 29.7.2008 8:43:20
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Dobro jutro! Naty hvala za kavico! mmm prav paše, pa še lepo diši . Joj Muklla ti pa res že dolgo vztrajaš. Upam, da zdaj bo pa res kmalu, saj je najtežje ves čas čakat kdaj te kaj zagrabi. Gajka, ti pa res ne izbiraš ure za surfanje po RR Katja super za 38. teden . Pa upam da se ti res vse začne naravno! Anita dobro opravi danes! Mene je pa prav groza tele gužve v P. Res gre vse tako po hitrem postopku. Pa boga ta, ki je na WCju rodila...groza! Naša noč je bila danes BP. Ene 2x na WC, drugače pa sem spala kot polh. Nobenega sledu o kakih popadkih. Me je pa skor kap prejle zjutraj. Jaz sem še spala, možek je šel pa že v službo.Marcel spi v svoji sobi in smo zmenjeni, da se zjutraj pride k meni v spalnico pocrkljat. Do sedaj je vsako jutro ves poskočen priskakljal...danes pa zaslišim totalen jok v kuhinji. Pa grem gledat in mali ves skrušen stoji tam. Je rekel, da me je po celi hiši iskal..v kleti, pri mojih starših spodaj, še ven je šel pred hišo. Me je skor kap!!! pa 2 leti je star! Sem šla pogledat je bil res zunaj, ker so bila vhodna vrata odprta. Si raje sploh ne predstavljam kam bi še vse lahko zataval . Danes bo spet vroč dan. Punce čuvajte se!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 29.7.2008 8:44:24
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: astrea Le ime rabimo... *avgustovski zakladki *avgustovski detektivi * avgustovski navihančki/radovedneži, ker jih je tolk pohitelo na svet Navihančki in navihanke so tudi meni všeč, ker nas res hecajo .
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 29.7.2008 8:45:20
|
|
|
|
*zvezdica*
|
TAMY ČESTITKE ZA MARTINA
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 29.7.2008 8:46:42
|
|
|
|
naty13
|
Mene pa je glava začela bolet. Kar sem pojedla, mi je slabo. Pa kave nisem mogla niti pol spit, ker mi ni pasala. Ne vem, kaj je to. Dogaja se mi pa nič ne.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 29.7.2008 9:10:10
|
|
|
|
malenaa
|
v bistvu sem potem dobila se njen sms - starega sporočila mi ne gre popravit - ono mi je njen ata povedal V skrbi za nataliteto sporočama, da se nam je danes 29.7. ob 6.46 pridruzil nov družinski član, 52 cm velik in 4.460 kg težak korenjak Martin. Tamy30
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 29.7.2008 9:29:58
|
|
|
|
Vilika
|
Hoj hoj! Tami - čestitke za korenjaka Martina . Ima pa konkretno težo, te ne bo strah ga prijet . Meni je tudi všeč ime za novo temo navihančki, prav pristaja nam , lahko pa so tudi zakladki... Dojenčki me ravno ne spominjajo na detektive... meni so tako sladki, da so lahko samo še kristalčki, cukrčki, sladkorčki, bombončki...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 29.7.2008 9:35:41
|
|
|
|
Tato
|
Jutro punce !! hmmm, tut men je danes nekam zelo slabo , kot tebi Naty13, mi gre non stop na bruhanje... tut spat nisem morala, tko, da sem že kar nekaj časa pokonci.. Ali se je vsem že povesil trebuh ??? Jst imam feeling da je čedalje višji. Danes ob 17h imam ginekologa, bom videla kaj bo povedala ... ali bomo šli kaj rodit ali ne !? Leva noga mi pridno zateka še naprej, je res kot napovedovalka vremena. Pa sej sam še jamram a ne. ČEstitke vsem novim mamicam
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 29.7.2008 9:56:50
|
|
|
|
tejkaz
|
Jutro Saj ne morem verjeti. Še vedno sem priklopljena, pa včeraj sem se cel dan poslavljala. Čestitke Tamy30 za Martina. Bogica, so te pa namatrali, ne? Gajka, ja kaj pa delaš ob treh ponoč pokonci?! Hecam se, dobro vem kaj delaš Moja noč je bila pa danes grozna. Na wc sem hodila vsako uro. Tako me je tiščalo za tistih par kapljic. Zjutraj me je glava bolela od neprestanega vstajanja in nič konkretnega spanca, da sem šla samo nazaj spat, ko sta moja dva šla od doma. Zdaj je malo bolje, ampak mali se mi kar ne spravi iz mehurja. Ga uporablja za trampolin Tato in Naty, upam da ne zbolita. *zvezdica* imaš pa trd spanec. Še dobro da res ni kam odtaval. Jaz zadnje čase tako spim, da se zbudim za vsako ko se eva prestavi. Groza.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 29.7.2008 10:00:29
|
|
|
|
lana777
|
Dan. Tamy - čestitke za Martina Taka gužva v CE P? Grozaaaaaaaaaaaaa ... K sva bla mi2 na ogledu, je blo tud vseh 5 porodnih postelj zasedenih, pa sm vprašala, kaj nardijo, če pride ta šesta in ta sedma, pa mi nso kr nič odgovoril ... Jst mam tako srečo, da bom tista ta šesta
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 29.7.2008 10:07:27
|
|
|
|
kaja02
|
tamy30- za sinka lana777- jaz bom pa ta sedma, a si bova potem skupaj delile postlo? dan spet nisem nič spala, štela popadke, hodla na WC, za vsega pet kapljic, zjutraj pa se je spet vse umiril. Ne vem kaj si misli moja pupa, kar not ostat, tja do oktobra, bom nakoncu kot andreja, in se na vseh temah prijavljala tja do oktobra
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 29.7.2008 10:10:03
|
|
|
|
sayuri
|
Jutro . Vidim, da imamo novo mamico . Tamy, čestitke za Martina . Je pa orng fantina - čez 4 kg Miškolinček se mi ni še nič javila. Me zanima, kako je z njo? Ji bom kar sms zdajle poslala. ZojaMiša kako je kaj doma? Luštno ,a ne? Jst se tkole kar velikokrat spomnim na čas v bolnici. Pogrešam predvsem dobro hrano. dojenč , kar pogumno. Ne se bat. Boš videla, da bo vse ok in ko boš držala malo štručko v naročju, bo to najlepše darilo. Vse ostalo bo pozabljeno Ana_P jaz nisem imela nalakiranih nohtov. ko me je babica štimala za v porodno, mi je tud nohte pogledala. Tko da bi si jih mogla zihr zbrisat, če bi imela lak gor. sandra jaz mam tud filing, da bo parček Erin, tisto boli ja, ko ti gre z roko pgledat, če si odprta. Po moje bolj, kot popadki astrea si že doma? Te je Taško kar odpustil . Sicer pa res ni nobene panike, če si že 37.t dopolnila . Sedaj samo še čakaš. Naty, kavico sem si postregla. Dobra, kot običajno Vidim, da še kar kolovratiš tukile . Resnično vse štartate na 4.8. SIcer pa - če ti hrana ne paše, je to tud neki znak za začetek akcije, a ni Gneče v porodnišnicah so pa letos kar pogost pojav. Tudi v Postojni vsake tolk časa malo zagusti in potem hitro kakšno domov predčasno pošljejo . JAz sem čakala 8 ur na prosto sobo. Ker sem imela dvojčka, sva bili v sobi samo dve . Drugače ne bi imele kam vseh otrok dat JAz končno čakam patronažno, da se danes prvič skopamo . Lovru se je nehalo cediti iz popka. Me zanima, kako bosta reagirala na vodo Mamice, imajo vaši otročki dudico? Naša dva jo imata. Lovro jo v bistvu zelo rad povleče, Zara pa kakor kdaj. Aja, super predlog za čvekanje Avgustovski navihančki ali pa avgustovski razbojniki izabella08 čestitke za pupiko Si nam pobegnila v P
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 29.7.2008 10:22:07
|
|
|
|
anaya
|
Jutro.... Ana_P: hvala za obrazložitev glede laka.... meni so sam aceton prinesli pa nič povedali zakaj.... tako da sem sam vedla da se ne sme met nalakiranih, druga pa nič.... Čestitke Izabelli08 in pa Tamy30, nacartajte se Z mojga rojevanja ne bo nič, je zgleda res vse v glavi....vodo še mam "celo", popadkov ni, ponoči me je 2x malo zgrablo pa otrdelo pa je blo to to.... mah bom kr na vrsto počakala, pa se nič kaj veselila že prej ker nič ni s tega.... od kar mi je patronažna rekla da mam čist nizko že trebuh, da bo vsak čas, se že veselim.... pa zgleda pojma nima Tak zdaj pa do 18.8. (na rok) ne grem rodit pa je kak je!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 29.7.2008 10:36:12
|
|
|
|
sayuri
|
Miškolinček sporoča, da se je akcija začela. Je že v porodni, vsa prištimana. Prosi, da držimo pesti, da bo hitro minilo. Seveda Miškolinček. Navijačice smo že v vrsti. Naj bo čimhitreje in čimlepše.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 29.7.2008 10:39:30
|
|
|
|
astrea
|
držim pesti, miškolinček
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 29.7.2008 10:44:28
|
|
|
|
matejchi
|
A čaka Miškolinček v porodni al na porodno?? hihi drži se!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?