|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
29.7.2008 14:14:40   
astrea
OOo

danes sem imela pregled. Mali je pripravljen, ima 3100 g pa verjetno še kaj več, ker sta G in sestra komentirala, da imam velik trebuhuser posted image , posteljica je tudi zrela, tako da se nadejam akcije za vikend. Kilogramov je skupaj +20user posted image user posted image ... ni čudno ko pa jem kot za stavouser posted image  ali pa kot da bi se bala, da mi bo kdo hrano s krožnika vzeluser posted image . Naslednji teden 5.8. imam naslednji pregled in CTG.

Erin ti boš pa hmal pestvala, jeeejuser posted image user posted image user posted image

Sayuri, kolk sta luškanauser posted image . Tebi pa user posted image user posted image user posted image , da vse to zmoreš. Kapo dol!

bella, hvala za nasvetuser posted image  

zdaj sem zmazala pizzo in grem malo v ležeči

a katera ve, kje bi dobila podatek o odstopanjih pri rasti ploda glede na UZ mere?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
29.7.2008 14:19:44   
LinaK
IZVIRNO SPOROČILO: astrea
a katera ve, kje bi dobila podatek o odstopanjih pri rasti ploda glede na UZ mere?

Mislem, da imaš neke krivulje v materinski knjižici!

Tamy30 iskrene čestitke ob rojstvu sinčka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
29.7.2008 14:23:48   
Erin
Mene pa mal v križu boli, pa rahle menstr. krče imam, trebuh otrdeva, slabo mi je.... če ne bom šla dans al pa jutri rodit me lohka kokla brcneuser posted image
Me prav zanima- se bo stopnjevalo ali umirilo...user posted image

Upam, da je za miškolinčkom že mimo in carta svoje deteuser posted image

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
29.7.2008 14:25:30   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Mene pa mal v križu boli, pa rahle menstr. krče imam, trebuh otrdeva, slabo mi je.... če ne bom šla dans al pa jutri rodit me lohka kokla brcneuser posted image

Mali se pripravlja na vajino 5. obletnico. user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
29.7.2008 14:28:29   
anita goitan
a res nobena še ni imela amnioskopijeuser posted image , v porodnišnici Kr to kar po tekočem traku delajo

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
29.7.2008 14:34:35   
gajka
Tamy30 - user posted image  za korenjaka! Pa obilo cartanja!

Erin - imam občutek, da boš imela danes pestro noč. user posted image  Pa če ti je že res namenjeno, srečno! user posted image

miškolinček - go, go, go! Srečno tudi tebi! user posted image  Mogoče pa že cartaš!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
29.7.2008 14:40:09   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

a res nobena še ni imela amnioskopijeuser posted image , v porodnišnici Kr to kar po tekočem traku delajo

Amnioskopija traja par sekund. Samo e eno kremo mal namaže, pa ne vem kaj naredi. Prvič pa vzamejo tudi en bris - pa ne vem za kaj. Me je v prvo bolelo, ker je bil ful grob G, v drugo pa še vedela nisem, da mi kaj dela, je bila supre G.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 4407
29.7.2008 15:02:39   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Amnioskopija traja par sekund. Samo e eno kremo mal namaže, pa ne vem kaj naredi. Prvič pa vzamejo tudi en bris - pa ne vem za kaj. Me je v prvo bolelo, ker je bil ful grob G, v drugo pa še vedela nisem, da mi kaj dela, je bila supre G.

se pravi je itak odvisno od ginekologa, kot vednouser posted image , mah če bo to najhuje bo še najmanjuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
29.7.2008 15:06:36   
matejchi
Jaz imam pa naslednji CTG 6.8.2008 spet pri drugi ginekologinji, ker so dopusti. Tale nadomestna je rekla imate pa velik trebuh pa pogleda materinsko pa pravi pa sej ni bil prvi nič posebnega (3530g). Meni se pa zdi, da sem imela prvič večjega. Ko me je priklopila in sem se obrnila na bok, me je začel ful kašelj matrat, sem mislila, da mi bo kar one čepke pometal ko en pljučni bolnik, pol sem se hvala kur** pomirila in sem tam ležala 20 minut.

Mah te sestre so pa ene jeb*** stranke, ena mamca je pizdila, da vse pred njo not hodijo pa bla bla bla pa tako urejena je bila, ... hihi satenasta bluzica pa tko..
Zdaj pa peljem tamalga v Maca, jaz sem se pa najedla stročjega fižola z drobtinami in kislo smetano (poleg doživela skoraj orgazem, ker to tak dobro je).

Anita
a tej kaj tale sonček proti gor vleče v hribe.... a si sploh gledala na cesto al samo na Krvavec pa okol? c-c-c

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
29.7.2008 15:09:19   
anita goitan
gajka pozdravjjena, kako si? Kako pa Rok? Ste že v utečenem stanju, al se še mal privajate en na drugega, na potrebe? Kako so pa noči in kje spi Rok? Mi2 razmišljava da bi najinouser posted image dala spat na sredino, vsaj za začetek, sme kar veliko člankov na to temo prečitala, no sicer imava posteljico in jo lahko tudi čisto zraven sebe damuser posted image , bom vidla sproti. No lepo bodi pa kašno fotko nam še za lušte pošljiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4410
29.7.2008 15:11:17   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Anita
a tej kaj tale sonček proti gor vleče v hribe.... a si sploh gledala na cesto al samo na Krvavec pa okol? c-c-c

Jah matejchi Hb očitno sem kar pridno čekirala cestouser posted image če ne ne bi tukaj morilauser posted image , sicer pa mi Krvavec nikol ni bil ne vem kaj, pač en kuceljuser posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
29.7.2008 15:12:44   
Zoja Miša
Danes sem čisto razštelana. Grozna noč, s krči, potem zjutraj na vložku nek čuden rumeno rjav izcedek, ki ge je bilo sicer res samo za vzorec a dovolj, da me je vrgel iz tira. In potem še moja princeska je bolj mirna, sicer čutim gibe, a so manj intenzivni, verjetno zato, ker je reva celo noč se matrala zaradi krčev. Po AS lepo slišim srček, a sem vseeno znervirana. Želim si, da bi lahko bila bolj skulirana!

Erin, zdi se mi da nas boš vsak čas zapustila srečno!!! Jaz sem ti napovedela današnji danuser posted image .

Isabela08, čestitke in lepo cartanje!

Katja, želim, da bi tvoj dedi imel čim manj bolečin. Super za 38t. Želim si, da bi tudi nama uspelo se prebiti, vsaj še 10 dni!

Tamy30, čestitke za Martina!!!!

Miškolinček, držim pesti.

Sayuri, doma je res super, vsi me razvajajo, ko bi le jaz že bila malo bolj mirna. Včeraj vem, da sem ga usrala, ker sva šla z mojim v trgovino - Tosamo po planice in vse stvari (vato, blazinice, majčke, gazice, še eno čedno dekico sva kupila) in potem še v Pikapolonico, po previjalno podlogo, mako majčke, rjuho, kupila sem tudi od Jane zadevo s katero podložiš dojenčka med spanjem (spredaj igračka, zadaj pa kockica, ki ga drži v bočnem položaju-ne vem katera je že pisala o tem, a hvala za nasvet). No v glavnem, po mojem sem včeraj pretiravala in sedaj imam!user posted image  Sem prav jezna nase. Upam, da se umiri in da pikica začne močno me brcati, če ne bom morala iti nazaj v P.
Nisem želela vas zamoriti, samo danes ni moj dan...
Sayuri res imaš prava sončka in jupiii za 1.kopanje!

Bodite pridne. 

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
29.7.2008 15:16:59   
anita goitan
zoja miša tudi za mano je ena bolj neprespana noč, sem do 1ih kar naprej na wc hodila in to kar naprej poln mehur, pa še ta mala me je tako "nežno" po mehurju bockala, ti tiuser posted image
Boš videla vse bo uredu, saj ti ne manjka velik, kolk maš še 31 dni, boš zdražla, sigurno, sicer pa če se fajn počutiš zakaj ne bi šla po nakupih, je fajn tud za dušouser posted image , en mg spij pa mal ležale, noge v luft in bo, nič si NE očitaj!

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 29.7.2008 15:27:21 >

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
29.7.2008 15:27:41   
bella02
Erin, kaj pa če bi bili avgustki? Je malce krajše.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
29.7.2008 15:28:37   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: astrea
posteljica je tudi zrela, tako da se nadejam akcije za vikend. 

Astrea, glede zrelosti posteljice ti moram povedat, da so meni že pred 3-emi tedni rekli, da se je začela starati oz. da je zrela, pa sem še vedno 3v1, tako, da to ne pomeni, da bo že takoj akcijauser posted image ...SORČIuser posted image user posted image user posted image
Glede odstopanja mer pri meritvah z UZ-jem...meni so včeraj rekli, da je odstopnje +/- 200gramov...

Lp, Sandra

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
29.7.2008 15:30:01   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

user posted image user posted image user posted image user posted image Erin, da nisem jaz uganila glede tvojega dneva Duser posted image user posted image user posted image - se malo hecam - iz principa počakaj na 31.7.

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
29.7.2008 15:31:15   
košuta
Tamy in Izabella - user posted image user posted image user posted image user posted image  za vajini štruci in čimveč zdravja vsem skupaj!

Erin - A se že kaj konkretnega dogaja? Mene je že tudi malo strah, kdaj se bo začelo...user posted image

Anaya - Canesten sem dobila za vnetje, ja. Pa sem vprašala svojo G, če lahko to pospeši začetek poroda (izkušnje Gajke) in je rekla, da ja! Mi je svetovala, naj se s kremico namažem samo zunaj okoli, pa tabletko zelo previdno vstavim in naj je ne tiščim noter. Bom pa s tabletko počakala do četrtka - za vsak slučaj...

Sandra - A ti še kar doma? No, saj lepo to. Mi je kar odleglo, ko si napisala, da imata tvoja user posted image user posted image  večjo težo in ne manjšo. Verjetno je potem tudi mera mojega user posted image  bolša. Bom videla v petek, če bom dočakala.

Zoja Miša - Počivaj, počivaj, počivaj! user posted image

Miškolinček - Držim pesti, da je že vse za tabo in že veselo cartaš!user posted image

Katja - Bravo, punca! Daleč si prilezla. Kar grej še pikico kakšen teden, da ne bo prevelike gužve ta konec tedna v P! user posted image

Kaj se mi dogaja? Jaz sem čisto fuč. Včeraj zvečer sem se slabo počutila, laufala na WC - driska. Pridem do postelje in se uležem, pa se mi je že zelooo mudilo nazaj - bruhat. user posted image  Potem sem ob pol enih vajo ponovila in do jutra še 2× driskala.user posted image  Pa neki čudni krči celo noč. Danes ne upam jest nič konkretnega (prepečenec in čokolado), pijem čaj iz suhih borovnic in jih še jem zraven. Malo me skrbi, da ne bi tole škodovalo naši bebici; če naša bebica ne bi migala (sicer bolj nežno), bi me pa še bolj... V glavnem - sem čisto švoh in grem nazaj na kavč (kar sploh ni v moji navadi). user posted image
Me zanima, kdo bo namesto mene jutri 15kg breskev, ki jih dobim zvečer, porihtal. user posted image
No, uživajte, babike!

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

Neposredna povezava do sporočila: 4417
29.7.2008 15:38:39   
sandra123
Joj, Košuta, da nisi kaj pokasiralauser posted image ...baje zdajle vse živo razsaja...sicer pa ni čudno, ko se vreme ne more odločiti, kakšno bi bilo - meni osebno je bilo prejšnji teden veliko bolj všeč, ko je deževalouser posted image ... nisem imela nobenih težav z zatekanjem, zdaj sem pa spet kot en buhtelj v noge...še razlog več, da me obdržijo v P user posted image user posted image user posted image ... Ja meritve so bile odlične, baje sta celo prevelika user posted image ...
Ti pa počivaj, če bom v petek doma pa pade spet kakšna kavica, okuser posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
29.7.2008 15:40:19   
Zoja Miša
Hvala punce, saj ne vem kaj bi brez vas. Me znate lepo pomiriti. Bom počivala, ni kaj.
Očitno pa je danes tudi tak dan, da so otroci bolj mirni, ali nežni?!
Sem pol kozarca lino lade pojedla, da bi jo le zbajkala user posted image , pa se je celo ene 3x obrnila in me malo pokraspala to pa je tudi vsa. Meni je pa pošteno slabo sedajuser posted image .

Driska je znak da se pripravlja porod. Vsaj tako sem nekje prebrala.

Erin, samo avgustovčki je kul!user posted image Seveda z zvezdicami.user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
29.7.2008 15:42:36   
anita goitan
košuta pazi nase, sicer če nimaš vročine znajo bit uni predporodni znaki ko se telo čisti, matr sem brihtna, sam to sem nekje bralauser posted image da imaš popešeno prebavo. Mogoče je pa res kaj nad tem!

sandra ti si pa carica,  še vedno 3v1 8no sedaj nisem falilauser posted image ), kar lepo tako naprej, ampak prav dolgo pa tudi neuser posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
29.7.2008 15:53:27   
sandra123
ZojaMiša...nič bat, saj se bo razživela....moja dva sta pa neverjetno aktivna kadar se končno odločim in se uležem...potem je totalna akcija, da moram hitro spet vstat, ker drugače dobivam konkretne brce in me potem vse boli....
Me je malo prej tako eden brcnil, da sem morala takoj v stoječi položaj, ker je kar nadeljeval z akcijouser posted image user posted image user posted image ...poskusi še malo hladne vode spit, pa še kaj sladkega pojest...pri meni to zelo dobro delujeuser posted image
Anita...moja dva čakata, da pride Tina domov...potem bo pa akcijauser posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
29.7.2008 15:56:18   
matejchi
anita Krvavec pride v poštev pozimi, ko je tukaj megla, zgoraj pa "martinčkamo"...

Tok je vroče, da je Mac odpadel, cunje obesim pa se greva kopat.. še dobro da so kopalke raztegljiiiive....

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4422
29.7.2008 15:57:51   
matejchi
Zoja Miša jaz sem iz petka na soboto tako slabo spala, ker sem čakala na gibe pa ni blo nič... pol šele enkrat zjutraj pa se je zbudila.. zdaj so pa gibi non stop, še danes na CTG je ful navijala pa kolcala. Nč bat...

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
29.7.2008 16:03:29   
astrea
Sandra hvala za info user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
29.7.2008 16:13:32   
dojenč
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! ŠE VEDNO V ENEM KOSU-čudno, glede na to da sem imela vceraj razburkan vecer, in sem že bila napol oblecene za v P.

izabella-iskrene čestiotke ob rojstvu hčerkice isabele, lepo se cartajte

tamy-tvoji trenutki so sedaj najlepsši,verjamem dasine želiš nič drugega kot cartanje svojega martina.želim ti polno zdravjatebi in malemu, in da se veliko cartate.
ocka pa mora biti zelo ponosen na takšnega korenjakauser posted image

zvezdica-hvala bogu da tvojemu tamalemu, se ni bilo za norčije zgodaj zjutraj, pa za kakšen sprehod.

sayuri-hvala za spodbudne besede, veliko mi pomenijo

sedsaj pa grem spijem kavico pa pridem nazaj,saj še nisem vsega prebrala

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?