Zoja Miša
|
Danes sem čisto razštelana. Grozna noč, s krči, potem zjutraj na vložku nek čuden rumeno rjav izcedek, ki ge je bilo sicer res samo za vzorec a dovolj, da me je vrgel iz tira. In potem še moja princeska je bolj mirna, sicer čutim gibe, a so manj intenzivni, verjetno zato, ker je reva celo noč se matrala zaradi krčev. Po AS lepo slišim srček, a sem vseeno znervirana. Želim si, da bi lahko bila bolj skulirana! Erin, zdi se mi da nas boš vsak čas zapustila srečno!!! Jaz sem ti napovedela današnji dan . Isabela08, čestitke in lepo cartanje! Katja, želim, da bi tvoj dedi imel čim manj bolečin. Super za 38t. Želim si, da bi tudi nama uspelo se prebiti, vsaj še 10 dni! Tamy30, čestitke za Martina!!!! Miškolinček, držim pesti. Sayuri, doma je res super, vsi me razvajajo, ko bi le jaz že bila malo bolj mirna. Včeraj vem, da sem ga usrala, ker sva šla z mojim v trgovino - Tosamo po planice in vse stvari (vato, blazinice, majčke, gazice, še eno čedno dekico sva kupila) in potem še v Pikapolonico, po previjalno podlogo, mako majčke, rjuho, kupila sem tudi od Jane zadevo s katero podložiš dojenčka med spanjem (spredaj igračka, zadaj pa kockica, ki ga drži v bočnem položaju-ne vem katera je že pisala o tem, a hvala za nasvet). No v glavnem, po mojem sem včeraj pretiravala in sedaj imam! Sem prav jezna nase. Upam, da se umiri in da pikica začne močno me brcati, če ne bom morala iti nazaj v P. Nisem želela vas zamoriti, samo danes ni moj dan... Sayuri res imaš prava sončka in jupiii za 1.kopanje! Bodite pridne.