Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 28.7.2008 20:30:22
|
|
|
|
izabella08
|
Joj, punce, hvala za cestitke!!! Skusam najti kaj casa, da preberem kaj se dogaja na forumu pa skozi hodim gledat kaj se dogaja z naso princesko Izabelo. Ja, rodila sem 24.7., malcek prehitro, ampak glavno, da je vse ok Imam veeeeeeeeeeeeeeliko za povedat o prvih dneh, obcutkih, porodno zgodbo, ki je bila zares 1a!!! Kmalu... Zelim vam vse najlepse!!! Se beremo!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 28.7.2008 20:48:03
|
|
|
|
naty13
|
Tejka za pregled. Pa privošči si sladoledek. Mjammmmmmmmiiiiiiii. Jaz sem si ga danes že enkrat. Mogoče bo padel še enkrat. No, upam da se zamotiš s peko, ko nas ne boš mogla brat. Sicer greš pa lahko mal do našga faksa, je dopoldne knjižnica odprta. Če ti bo slučajno dolgčas. Izabela se veselimo takih lepih porodnih zgodb. Komaj čakam, da izvemo kaj več od tebe. Jih je fajn prebrat. Nič zdej pa pod tuš in lase umit, če bo treba ravno kam it. Potem pa že pride in upam na kakšno masažo. Vas pa pridem vsekakor še pogledat, da preverim, če Tamy30 že carta in če nam je kakšna že pobegnila v P.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 28.7.2008 21:12:02
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Čeer! A nobena ni rodila? Jaz sem pa danes kar ene 3 pričakovala? No ja bo pa vikend bolj pester. Mislim, da je v petek mlaj...hmmm bomo videle če bo imel kaj prstov vmes. Erin, res bedno, da si naletela na tako "mesarko". Eni G res nimajo feelinga. Glavno, da je vse Ok, čeprav vem, da bi ti zdaje raje že svojo štručko pestvala. Naty, a ti bi pa že kar šla?? Mogoče se pa še sred noči srečava v P Anita dobro opravi jutri na pregledu, pa glej da sporočiš če slučajno notri ostaneš Miškolinček, držim pesti!!! Kolk časa moraš imet popadke na dol. minute, da se jim lahko reče redni? A katera ve? Ker men je to res čudno, da sem jih imela včeraj 4 ure redno na 4 min., potem pa kot bi odrezal KONEC .Še dobro, da sem vztrajala doma, ker res nočem da bi potem še ene 3 dni v P ležala in čakala, da se kaj prične. Sem raje dlje časa doma, pa potem samo akcija. Samo, da ne bo potem tako kot pri cimri od svakinje, ki je rodila kar doma v kopalnici ko je čakala da starša prideta pazit starejšega otroka . Želim vam mirno no. Mene pa čakata 2 stroja perila za zlikat . veselo na delo! HVALA BOGU ZA COPY-PASTE
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 28.7.2008 21:13:08
|
|
|
|
ANA_P
|
izabella08
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 28.7.2008 21:14:02
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Aja, še to sem hotla vprašat...zakaj pa naj ne bi smel imet nalakiranih nohtov ob porodu?? Kakšno ima pa to vezo? Saj ne da bi jih imela, pa vseeno mi je mal čudno!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 28.7.2008 21:21:08
|
|
|
|
ANA_P
|
zvezdica, v primeru, če se kaj zakomplicira in morejo narediti CR. Takrat greš pod narkozo in če je kaj med samo operacijo narobe, se najprej vidi na nohtih oz. pod nohti. Tako so meni razložili, preden sem šla pod narkozo.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 28.7.2008 21:30:45
|
|
|
|
ozziebo
|
Čer! Nisem brala popoldan, pa se je ful nabralo!! Se pozna, da samo še na netu visimo Sva bila s tamalim skoraj celo popoldne v knjižnici, pa ne zaradi knjig, ko pa imajo toliko igrač... Izabella - iskrene čestitke celi družinici!! Anita, ti si kar privošči pa jej, saj itak vse sproti pokuriš!! Sandra, za tvoja dva sončka, da tako pridno rasteta!! Meeryana, prava manekenska nosečka! Lana, meni je moja G takrat, ko je naš še vztrajal na ritki rekla, da se lahko po obratu tudi še sami nazaj obrnejo Anaya, če bi se po apetitu ravnali, a potem jaz še dva meseca ne grem rodit
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 28.7.2008 21:33:11
|
|
|
|
ozziebo
|
Sayuri, ta imaš pa res otroke kot po naročilu!! Pa še mama si za ene tri, bi jaz rekla!!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 28.7.2008 21:43:29
|
|
|
|
iva77
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Pa mi je uspelo vse prebrati. Jaz pa pogrešam Ivo77. sem vsak dan prisotna ampak bolj ali manj samo berem, čestitke vsem, ki imate že ob sebi. BO PA TREBA ENO, KI JE ŽE RODILA DOLOČIT ZA DISPEČERJA , DA NEBO DRENA ZA V PORODNIŠNICO , POJ NAPREJ PA TUD, DA LEPO OBJAVLJA NA FORUMU A SE KATERA JAVI, DA SI IZMENJAMO ŠTEVILKE, DA BOSTE/BOMO NA TEKOČEM
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 28.7.2008 21:47:36
|
|
|
|
malenaa
|
Žal še ni nobenih novic od Tamy30, sem prej preverila pri teti (njeni mami) pa še tudi oni niso nič vedeli. Možno, da je rodila in da počiva, ali pa še akcija traja
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 28.7.2008 21:52:27
|
|
|
|
meeryana
|
ANA_P pa pridi kaj na MSN no :). Glede nalakiranih nohtov je točno tako, kot si napisala, tudi meni so tako razložili. Ampak na nogi imam jaz vedno poleti rdeč lak, in ga imam sedaj tudi....pač na rokah nimam nič, pa si lahko tam pogledajo. Upam, pa da nebo CR, tako da...:) Ozziebo, daj nehaj no ....sicer hvala, ampak počutim se nič kaj manekensko, M
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 28.7.2008 21:59:48
|
|
|
|
*zvezdica*
|
No tegale z nohti pa res nisem vedela. Hvala za informacijo
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 28.7.2008 22:06:14
|
|
|
|
matejchi
|
http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/premier-je-nag.html ja bogi.......
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 28.7.2008 22:12:00
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
izabella08 ČESTITKE!! tamy30 upam, da že cartaš in da ni bilo prehudo. miškolinček tudi zate držim pesti, da čimprej mine in da boš kmalu cartala! Čestitke za dopolnjen 1. mesec za Davida on mishel in za Lano in Žanu od suzili!! Sandra123 super, da tvoja dva sončka tak pridno rasteta in da sta še kar pod mamicinim . Verjamem pa ti, da ni luštno s takim trebuhom več hodit okol. Sayuri ti si pa res tako dobrovoljna mamica in polna energije kljub 3 nadubudnežem! Svaka čast res!! Ste take čveke, da vas že skoraj ne dohajam več. Jaz sem zaenkrat ok, razen tega da so mi začele rahlo zatekat noge. Kakega špikanja zdaj že 2 dni ni bilo. Me pa bolijo vse kosti v medenici. Jutri imam pregled,CTG in vodo dam, da vidimo kakšno je stanje. Sem pa zvedla, da naš dedi ne bo več dolgo živel in lahko še samo čakamo. Živi v Nemčiji in ga nikoli več ne bom vidla in me je to kar prizadelo. Ima počasnega raka že 25 let, ampak zdaj se je razširil na celotno telo, tako da dobiva že morfij. Upam, da ne bo preveč trpel. Pa tak bi rada vidla, da bi še videl pravnučka. .
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 28.7.2008 22:12:43
|
|
|
|
sandra123
|
, zgleda, da se bodo počasi novinarji začeli čuditi, kako to, da se dojenček ne rodi oblečen ...mene to nič ne gane, žal pa je znana osebnost in ima malo več težav, če ga nagega zalotijo kot mi, ki nismo znani po svetu
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 28.7.2008 22:21:16
|
|
|
|
sandra123
|
Katja, dobro opravi jutri na pregledu ...si pa zelo daleč prilezla, glede na to, da si imela kar nekaj težav . Mene je danes v P gledala dr.Bindas - enkratna ženska ...si je res vzela čas in oba temeljito pregledala, celo prevelika in pretežka sta se ji zdela za ...je pa zelo komunikativna in nama je vse lepo razložila, ko je delala UZ ...sva bila oba z v ...skratka, me v kratkem pričakujejo v P...upam, da mi bo uspelo še en vikend preživeti doma, ker se v nedeljo moja princeska vrne z morja - da se še malo pocartama ...Sva danes končno uspeli govoriti po gsm-ju....najprej je vprašala, kako sta naša in kako sta kaj zrastla, pa če še kar tako veselo brcata ...kar nisem mogla verjeti, ko me je zasula s tolikimi vprašanji v eni sami minutki...pa še rekla je, da me pogreša...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 28.7.2008 22:22:27
|
|
|
|
bella02
|
Pa kaj se tako grebete za 4. 8.? Jaz imam prednost, na ta datum računam že 8 mesecev!!!! Stran, šccccccc!!! No ja, bi se pa tudi pogajala, ker me bo v tejle vročini pobralo. Z buhtlčkom lahko prirediva tekmovanje v zatekanju, kajti moje noge sploh niso več noge !!! Tako da jaz podpišem tudi kadarkoli po 1.8. Ne vem, ampak avgust se mi tako lepo sliši, julij pa ne glih najbolj. izabella, vse najlepše tebi in tvoji princeski! Super za tako fajn izkušnjo Jutri imam CTG in komaj čakam, da slišim spet našo pikico. Bomo videli, če se uresničijo besede G iz P, ki bi me kar noter poslala. Če pa že, pa naj sprožijo, pa bo. Vseeno upam, da pridem domov! Mirno noč, hladna ne bo, že vidim! Sem šla danes spat ob 2h, pa upam, da se to ne ponovi. Nočka
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 28.7.2008 22:25:46
|
|
|
|
andrejaboris
|
Hoj! SEm na hitro preletela in vidim da se spet nekaterim avgustovčkom mudi! Tamy mislimo na tebe! Da bi čimprej zaslišala jokeca!!! Izabella ! Čestitke!!! MIškolinček ti tut dobro opravi! No jaz sem vredu kolko tolko le zatečena ko... Na pregledu je blo zaenkrat vse ok, dovolj plodovnice, le CTG je neke rahle popadke risal! Je rekla da od zdaj pa je lahko vsak dan THE one! Nič grem ležat ker knippanje ni pomagalo in spijem še magnesol in ajo bajo! Jutri pa se slišimo, upam da z dobrimi novicami! Kaj pa če bi bil naslov nove teme: Pridem avgusta ( al pa tut prej)!!!??? pa lepo in mirno noč!!!
< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 28.7.2008 22:26:45 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 28.7.2008 22:29:29
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123 Katja, dobro opravi jutri na pregledu ...si pa zelo daleč prilezla, glede na to, da si imela kar nekaj težav . Ja res mi je že uspelo daleč prit. Jutri dopolnim 38. teden. Sam zdaj je pa že počas drug problem, ker mi zmanjkuje plodovnice. Upam, da se mi začne vse po naravni poti brez kake sprožitve. Dr. Bindas je res super G. Je taka mlada in polna energije in je zelo razumevajoča. Ali veš mogoče kakšno je kaj stanje v CE P? Je kaj gužve?
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 28.7.2008 22:36:43
|
|
|
|
sandra123
|
Totalna gužva je v Ce P...norišnica...ena mlada punca je baje celo na wc-ju rodila otroka - v 33.tednu nos., sploh ni vedela, da ima popadke in da rojeva ...baje je ena od sester zadnji trenutek ujela otročka preden bi pristal v wc školjki ...je pa HB s to punčko vse ok in je v inkubatorju...Ostale pa rojevajo kot po tekočem traku...skratka gužva, gužva in še enkrat gužva
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 28.7.2008 22:41:41
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Adijo pamet! Mislim za uno, ko je rodila na wc-ju. Še dobro, da je prišla sestra in da je z malo vse ok. To bo pa kar smotano, če bo taka gužva. Koliko jih bodo kaj dali v sobo. Pa sej drugač hitr spustijo domov, če je vse ok. 3 dni si notr, sam ne vem če cele.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 28.7.2008 22:46:36
|
|
|
|
astrea
|
hallo punce hvala vsem za spodbudne besede jaz sem že doma, po jutranji viziti so me odpustili, saj sem zaprta kot trdnjava . Je bil le lažen preplah, sem pa danes dopolnila 37. teden in dr. Tašev je reku, da ni panike, da lahko rodim danes, jutri....sem kar pomirjena, ker zdaj ni več nevarnosti. tejka sem prebrala tvojo zgodbo - samo, da je vse ok. erin, si se šla pokazat? držim pesti zate. aha vidim, da si nazaj...ja te preglede pa eni zelo grobo izvajajo. jaz bom tudi vzela EA, čeprav sem še neki časa nazaj trdila, da bom naravno probala. sem imela preveč drugih težav. jooj sayuri tisto punco sem vidla, ampak prepozno prebrala tvoj post - sem že doma zdaj. oddelek je krasen, zdaj je bil čez vikend bolj prazen, samo jaz in moja cimra, sprejeti v četrtek, pa v soboto sta prišli dve novi , ki sta čez rok. Bila sem pa v sobi 6. tamy in miškolinček držita se pa čestitke izabbelli08 no 4.8. je tudi meni zelo simpatičen datum, pa še moja nona ma takrat rojstni dan zdaj si grem pa one nebodigatreba dlake nad zgornjo ustnico depilirat lahko noč... zaenkrat
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 28.7.2008 22:51:06
|
|
|
|
matejchi
|
astrea nad zgornjo ustnico spodaj ali zgoraj?
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 28.7.2008 22:51:42
|
|
|
|
Muklla
|
No, jst še vedno vstrajam v enem kosu. Pred dvema urama me je mož nahecal, da sem šla hodit po stopnica. 2-krat pet štukov gor in dol. In sedaj.... mi bo medenico brez popadkov narazen potegnal. Full me matra. Me res zanima kaj bo jutri, ko imam neuradni rok (glede na NS) oziroma v sredo, ko imam uradno PDP. Gužva v P pa je sigurno. Čeprav, pravijo kako je v LJ na sprejemu full treba čakat. Jst sem bla dvakrat tam in sem bila edina. Čist odvisno.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?