|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
28.7.2008 20:30:22   
izabella08
Joj, punce, hvala za cestitke!!! Skusam najti kaj casa, da preberem kaj se dogaja na forumu pa skozi hodim gledat kaj se dogaja z naso princesko Izabelo. Ja, rodila sem 24.7., malcek prehitro, ampak glavno, da je vse okuser posted image user posted image user posted image

Imam veeeeeeeeeeeeeeliko za povedat o prvih dneh, obcutkih, porodno zgodbo, ki je bila zares 1a!!!

Kmalu...

Zelim vam vse najlepse!!! Se beremo!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
28.7.2008 20:48:03   
naty13
Tejka user posted image user posted image user posted image user posted image  za pregled. Pa privošči si sladoledek. Mjammmmmmmmiiiiiiii. Jaz sem si ga danes že enkrat. Mogoče bo padel še enkrat. user posted image  No, upam da se zamotiš s peko, ko nas ne boš mogla brat. Sicer greš pa lahko mal do našga faksa, je dopoldne knjižnica odprta. Če ti bo slučajno dolgčas. user posted image

Izabela se veselimo takih lepih porodnih zgodb. Komaj čakam, da izvemo kaj več od tebe. Jih je fajn prebrat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič zdej pa pod tuš in lase umit, če bo treba ravno kam it. user posted image  Potem pa že user posted image  pride in upam na kakšno masažo. user posted image

Vas pa pridem vsekakor še pogledat, da preverim, če Tamy30 že carta in če nam je kakšna že pobegnila v P. user posted image

pa pa

(odgovor članu izabella08)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
28.7.2008 21:12:02   
*zvezdica*
Čeer!

A nobena ni rodila? Jaz sem pa danes kar ene 3 pričakovala? No ja bo pa vikend bolj pester. Mislim, da je v petek mlaj...hmmm bomo videle če bo imel kaj prstov vmes.

Erin, res bedno, da si naletela na tako "mesarko". Eni G res nimajo feelinga. Glavno, da je vse Ok, čeprav vem, da bi ti zdaje raje že svojo štručko pestvala.

Naty, a ti bi pa že kar šla?? Mogoče se pa še sred noči srečava v P user posted image

Anita dobro opravi jutri na pregledu, pa glej da sporočiš če slučajno notri ostanešuser posted image

Miškolinček, držim pesti!!!

Kolk časa moraš imet popadke na dol. minute, da se jim lahko reče redni? A katera ve? Ker men je to res čudno, da sem jih imela včeraj 4 ure redno na 4 min., potem pa kot bi odrezal KONECuser posted image .Še dobro, da sem vztrajala doma, ker res nočem da bi potem še ene 3 dni v P ležala in čakala, da se kaj prične. Sem raje dlje časa doma, pa potem samo akcija. Samo, da ne bo potem tako kot pri cimri od svakinje, ki je rodila kar doma v kopalnici ko je čakala da starša prideta pazit starejšega otrokauser posted image .

Želim vam mirno no. Mene pa čakata 2 stroja perila za zlikatuser posted image . veselo na delo!

HVALA BOGU ZA COPY-PASTEuser posted image user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
28.7.2008 21:13:08   
ANA_P
izabella08 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu izabella08)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
28.7.2008 21:14:02   
*zvezdica*
Aja, še to sem hotla vprašat...zakaj pa naj ne bi smel imet nalakiranih nohtov ob porodu?? Kakšno ima pa to vezo? Saj ne da bi jih imela, pa vseeno mi je mal čudno!

Marcel in Zarja

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
28.7.2008 21:21:08   
ANA_P
zvezdica, v primeru, če se kaj zakomplicira in morejo narediti CR. Takrat greš pod narkozo in če je kaj med samo operacijo narobe, se najprej vidi na nohtih oz. pod nohti. Tako so meni razložili, preden sem šla pod narkozo.

Neposredna povezava do sporočila: 4306
28.7.2008 21:30:45   
ozziebo
Čer! Nisem brala popoldan, pa se je ful nabralo!! Se pozna, da samo še na netu visimouser posted image
Sva bila s tamalim skoraj celo popoldne v knjižnici, pa ne zaradi knjig, ko pa imajo toliko igrač...

Izabella - iskrene čestitke celi družinici!!

Anita, ti si kar privošči pa jej, saj itak vse sproti pokuriš!!

Sandra, user posted image za tvoja dva sončka, da tako pridno rasteta!!

Meeryana, prava manekenska nosečka!

Lana, meni je moja G takrat, ko je naš user posted image  še vztrajal na ritki rekla, da se lahko po obratu tudi še sami nazaj obrnejouser posted image

Anaya, če bi se po apetitu ravnali, a potem jaz še dva meseca ne grem rodituser posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
28.7.2008 21:33:11   
ozziebo
Sayuri, ta imaš pa res otroke kot po naročilu!!
Pa še mama si za ene tri, bi jaz rekla!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
28.7.2008 21:43:29   
iva77
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Pa mi je uspelo vse prebrati.

Jaz pa pogrešam Ivo77.

user posted image  sem vsak dan prisotna ampak bolj ali manj samo berem, čestitke vsem, ki imate že user posted image  ob sebi.

BO PA TREBA ENO, KI JE ŽE RODILA DOLOČIT ZA DISPEČERJA user posted image user posted image user posted image , DA NEBO DRENA ZA V PORODNIŠNICO user posted image , POJ NAPREJ PA TUD, DA LEPO OBJAVLJA NA FORUMU user posted image

A SE KATERA JAVI, DA SI IZMENJAMO ŠTEVILKE, DA BOSTE/BOMO NA TEKOČEM user posted image

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
28.7.2008 21:47:36   
malenaa
Žal še ni nobenih novic od Tamy30, sem prej preverila pri teti (njeni mami) pa še tudi oni niso nič vedeli. Možno, da je rodila in da počiva, ali pa še akcija trajauser posted image

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
28.7.2008 21:52:27   
meeryana
ANA_P pa pridi kaj na MSN no :).

Glede nalakiranih nohtov je točno tako, kot si napisala, tudi meni so tako razložili. Ampak na nogi imam jaz vedno poleti rdeč lak, in ga imam sedaj tudi....pač na rokah nimam nič, pa si lahko tam pogledajo. Upam, pa da nebo CR, tako da...:)

Ozziebo, daj nehaj no user posted image ....sicer hvala, ampak počutim se nič kaj manekensko, user posted image

Muser posted image

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
28.7.2008 21:59:48   
*zvezdica*
No tegale z nohti pa res nisem vedela. Hvala za informacijouser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
28.7.2008 22:06:14   
matejchi
http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/premier-je-nag.html
ja bogi.......

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4313
28.7.2008 22:07:46   
meeryana
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/premier-je-nag.html
ja bogi.......

Bogi ja....glavno, da je bil sproščen user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
28.7.2008 22:12:00   
K_a_t_j_a
izabella08 ČESTITKE!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tamy30 upam, da že cartaš user posted image in da ni bilo prehudo.
miškolinček user posted image user posted image user posted image tudi zate držim pesti, da čimprej mine in da boš kmalu cartala!
Čestitke za dopolnjen 1. mesec za Davida on mishel in za Lano in Žanu od suzili!!
Sandra123 user posted image user posted image user posted image user posted image
super, da tvoja dva sončka tak pridno rasteta in da sta še kar pod mamicinim user posted image . Verjamem pa ti, da ni luštno s takim trebuhom več hodit okol.
Sayuri ti si pa res tako dobrovoljna mamica in polna energije kljub 3 nadubudnežem! Svaka čast res!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ste take čveke, da vas že skoraj ne dohajam več. Jaz sem zaenkrat ok, razen tega da so mi začele rahlo zatekat noge. Kakega špikanja zdaj že 2 dni ni bilo. Me pa bolijo vse kosti v medenici. Jutri imam pregled,CTG in vodo dam, da vidimo kakšno je stanje.
Sem pa zvedla, da naš dedi ne bo več dolgo živel in lahko še samo čakamo. Živi v Nemčiji in ga nikoli več ne bom vidla in me je to kar prizadelo. Ima počasnega raka že 25 let, ampak zdaj se je razširil na celotno telo, tako da dobiva že morfij. Upam, da ne bo preveč trpel. Pa tak bi rada vidla, da bi še videl pravnučka.user posted image .

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
28.7.2008 22:12:43   
sandra123
user posted image user posted image user posted image , zgleda, da se bodo počasi novinarji začeli čuditi, kako to, da se dojenček ne rodi oblečenuser posted image user posted image user posted image ...mene to nič ne gane, žal pa je znana osebnost in ima malo več težav, če ga nagega zalotijo kot mi, ki nismo znani po svetuuser posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
28.7.2008 22:21:16   
sandra123
Katja, dobro opravi jutri na pregleduuser posted image ...si pa zelo daleč prilezla, glede na to, da si imela kar nekaj težavuser posted image user posted image user posted image .
Mene je danes v P gledala dr.Bindas - enkratna ženska user posted image ...si je res vzela čas in oba user posted image user posted image temeljito pregledala, celo prevelika in pretežka sta se ji zdela za user posted image user posted image ...je pa zelo komunikativna in nama je vse lepo razložila, ko je delala UZ user posted image ...sva bila oba z user posted image v user posted image ...skratka, me v kratkem pričakujejo v P...upam, da mi bo uspelo še en vikend preživeti doma, ker se v nedeljo moja princeska vrne z morja - da se še malo pocartama user posted image ...Sva danes končno uspeli govoriti po gsm-ju....najprej je vprašala, kako sta naša user posted image user posted image in kako sta kaj zrastla, pa če še kar tako veselo brcata user posted image user posted image user posted image ...kar nisem mogla verjeti, ko me je zasula s tolikimi vprašanji v eni sami minutki...pa še rekla je, da me pogreša...user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
28.7.2008 22:22:27   
bella02
Pa kaj se tako grebete za 4. 8.? Jaz imam prednost, na ta datum računam že 8 mesecev!!!! Stran, šccccccc!!!

No ja, bi se pa tudi pogajala, ker me bo v tejle vročini pobralo. Z buhtlčkom lahko prirediva tekmovanje v zatekanju, kajti moje noge sploh niso več noge user posted image !!! Tako da jaz podpišem tudi kadarkoli po 1.8. Ne vem, ampak avgust se mi tako lepo sliši, julij pa ne glih najbolj.

user posted image user posted image user posted image izabella, vse najlepše tebi in tvoji princeski! Super za tako fajn izkušnjo user posted image user posted image user posted image

Jutri imam CTG in komaj čakam, da slišim spet našo pikico. Bomo videli, če se uresničijo besede G iz P, ki bi me kar noter poslala. Če pa že, pa naj sprožijo, pa bo. Vseeno upam, da pridem domov!

Mirno noč, hladna ne bo, že vidim! Sem šla danes spat ob 2h, pa upam, da se to ne ponovi. Nočka

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
28.7.2008 22:25:46   
andrejaboris
Hoj!

SEm na hitro preletela in vidim da se spet nekaterim avgustovčkom mudi!

Tamy mislimo na tebe! Da bi čimprej zaslišala jokeca!!!
Izabella user posted image user posted image user posted image user posted image ! Čestitke!!!

MIškolinček ti tut dobro opravi!

No jaz sem vredu kolko tolko le zatečena ko... Na pregledu je blo zaenkrat vse ok, dovolj plodovnice, le CTG je neke rahle popadke risal! Je rekla da od zdaj pa je lahko vsak dan THE one! 

Nič grem ležat ker knippanje ni pomagalo in spijem še magnesol in ajo bajo! Jutri pa se slišimo, upam da z dobrimi novicami!

Kaj pa če bi bil naslov nove teme: Pridem avgusta ( al pa tut prej)!!!???

pa lepo in mirno noč!!!

< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 28.7.2008 22:26:45 >

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 4319
28.7.2008 22:29:29   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Katja, dobro opravi jutri na pregleduuser posted image ...si pa zelo daleč prilezla, glede na to, da si imela kar nekaj težavuser posted image user posted image user posted image .

Ja res mi  je že uspelo daleč prit. Jutri dopolnim 38. teden. Sam zdaj je pa že počas drug problem, ker mi zmanjkuje plodovnice. Upam, da se mi začne vse po naravni poti brez kake sprožitve.

Dr. Bindas je res super G. Je taka mlada in polna energije in je zelo razumevajoča.
Ali veš mogoče kakšno je kaj stanje v CE P? Je kaj gužve?

Neposredna povezava do sporočila: 4320
28.7.2008 22:36:43   
sandra123
Totalna gužva je v Ce P...norišnica...ena mlada punca je baje celo na wc-ju rodila otroka - v 33.tednu nos., sploh ni vedela, da ima popadke in da rojevauser posted image ...baje je ena od sester zadnji trenutek ujela otročka preden bi pristal v wc školjkiuser posted image ...je pa HB s to punčko vse ok in je v inkubatorju...Ostale pa rojevajo kot po tekočem traku...skratka gužva, gužva in še enkrat gužvauser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
28.7.2008 22:41:41   
K_a_t_j_a
Adijo pamet! Mislim za uno, ko je rodila na wc-ju. Še dobro, da je prišla sestra in da je z malo vse ok. To bo pa kar smotano, če bo taka gužva. Koliko jih bodo kaj dali v sobo. Pa sej drugač hitr spustijo domov, če je vse ok. 3 dni si notr, sam ne vem če cele.

Neposredna povezava do sporočila: 4322
28.7.2008 22:46:36   
astrea
hallo punce

hvala vsem za spodbudne besedeuser posted image user posted image user posted image

jaz sem že doma, po jutranji viziti so me odpustili, saj sem zaprta kot trdnjavauser posted image . Je bil le lažen preplah, sem pa danes dopolnila 37. teden in dr. Tašev je reku, da ni panike, da lahko rodim danes, jutri....sem kar pomirjena, ker zdaj ni več nevarnosti.

tejka sem prebrala tvojo zgodbo - samo, da je vse ok.

erin, si se šla pokazat? držim pesti zate. aha vidim, da si nazaj...ja te preglede pa eni zelo grobo izvajajo. jaz bom tudi vzela EA, čeprav sem še neki časa nazaj trdila, da bom naravno probala. sem imela preveč drugih težav.

jooj sayuri tisto punco sem vidla, ampak prepozno prebrala tvoj post - sem že doma zdaj. oddelek je krasen, zdaj je bil čez vikend bolj prazen, samo jaz in moja cimra, sprejeti v četrtek, pa v soboto sta prišli dve novi user posted image , ki sta čez rok. Bila sem pa v sobi 6.

tamy in miškolinček držita se user posted image user posted image user posted image

pa čestitke izabbelli08user posted image user posted image user posted image

no 4.8. je tudi meni zelo simpatičen datum, pa še moja nona ma takrat rojstni danuser posted image user posted image

zdaj si grem pa one nebodigatreba dlake nad zgornjo ustnico depiliratuser posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč... zaenkrat

Neposredna povezava do sporočila: 4323
28.7.2008 22:51:06   
matejchi
astrea nad zgornjo ustnico spodaj ali zgoraj?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
28.7.2008 22:51:42   
Muklla
No, jst še vedno vstrajam v enem kosu. Pred dvema urama me je mož nahecal, da sem šla hodit po stopnica. 2-krat pet štukov gor in dol. In sedaj.... mi bo medenico brez popadkov narazen potegnal. Full me matra. Me res zanima kaj bo jutri, ko imam neuradni rok (glede na NS) oziroma v sredo, ko imam uradno PDP.
Gužva v P pa je sigurno. Čeprav, pravijo kako je v LJ na sprejemu full treba čakat. Jst sem bla dvakrat tam in sem bila edina. Čist odvisno.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?