Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 15:37:57
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya torej naše srečanje jutri odpade? Zgleda Za srečanje v Mb sem jaz takoj, do CE pa ne vem.... Ker meni bolj dopoldan ustreza, ko sva z bubijem sama. Opoldan mi itak spi, popoldan pa ga malo ati prevzame
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 15:39:02
|
|
|
|
*bubi*
|
.... bubi - zakaj pa seiersberg...saj jo imaš tudi v lipnici, pa še prej tu mislim, da vogau Ja, saj res mi nikoli nismo samo tak po plenice hodili, vedno gremo malo bolj v šoping
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 15:56:17
|
|
|
|
pf
|
Kahlo tudi jaz si masiram presredek z weledinim oljem. Mislim, da je bilo isto okrog 10 ali 11 eur, ne vem točno, ker sem več stvari kupila. Danes bomo tretjič prakticirali. Upam, da pomaga. Bubi hvala za informacijo o lanolinu v DM-u, ga grem iskat, ko bom kaj kupovala spet tam.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 16:01:32
|
|
|
|
Tejchy
|
Ojla punce! Evo.. pa smo dal pregled skoz... vse BP .. Naš je težek celih 2290 g... naj bi bil še vedno , sam nama ni hotu pokazat lulčija... je bolj sramežljive sorte očitno ... Pa tud pri spancu se ni pustil motit... sma ga hotli mal premaknit pa naju ni prav nič ubogal.. sicer sem dobla slikico, sam ni taka, da bi se ful vidlo obrazka.. ampak glavno, da je vse ok.. aja... pa z glavico je navzdol.. Zdj moram it pa še enkrat v laboratorij za toxo... 20.8. imam še en pregled... 2.9. pa pol CTG.. in to je to... dobila sem tudi napotnico za rešilca, če bom slučajno potrebovala prevoz in pa napotnico za porodnišnico.. Ja punce.. počas gre zares..
< Sporočilo je popravil Tejchy -- 28.7.2008 16:05:14 >
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 16:17:58
|
|
|
|
*bubi*
|
naj bi bil še vedno , sam nama ni hotu pokazat lulčija... kaj pa če ga nima?
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 16:35:10
|
|
|
|
morango
|
Ja punce.. počas gre zares.. Ja, se tud men zdi. Tako, zdaj mam pleničke pa majčke zlikane pa me zdaj tolk hrbet boli, da grem mal počivat. Vroče je pa tud, a ne?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 16:58:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
Evo.. pa smo dal pregled skoz... vse BP Tk, jst pa grem čez kake pol urce v Koper..... si kupit krokse, da bom lahko likala... čeprav nameravam likat sede...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 17:03:53
|
|
|
|
lana luna
|
tajchy za pregled in obrat na glavo lara croft imaste Z.S.; aja pa res mi ni jasno kako lahko crocske pomagajo pri likanju
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 17:07:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
lara croft imaste Z.S.; aja pa res mi ni jasno kako lahko crocske pomagajo pri likanju Sem dobila obvestilo, ja... hvala.. Ma baje, da se v njih fajn hodi in stoji... mene pa tku tačke bolijo.... imam ene navadne cavate in je res kriza... rabim nekaj dvignjenega pa si bom kr crokse omislila namesto copat.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 17:15:40
|
|
|
|
Tejchy
|
kaj pa če ga nima? hmmm... glede na to, da je eno rokco imel pod brado, drugo pa na testistih (vsaj tak je G rekla)... mislim, da je to tipična moška poza... ..... ......... ampak tudi, če bo pol na koncu .. bomo veseli
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 17:16:18
|
|
|
|
Tejchy
|
zdaj mam pleničke pa majčke zlikane mene pa vse to še čaka... kmalu
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 17:23:40
|
|
|
|
arabela*
|
babe,niste resne
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 17:24:00
|
|
|
|
arabela*
|
Tejchy,čestitke za pregled
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 17:24:15
|
|
|
|
emi*
|
Ja ampak res bo treba že enkrat vse to zrihtat in zlikat,sploh ne vem kaj čakam.V dveh tednih največ mora biti vse tako kot je treba in z vsemi pripomočki,da ne bom potem tekala z po mestu.Mora biti vse nabavljeno.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 17:26:07
|
|
|
|
emi*
|
Kako kaj modra barva?Zdaj si še vedno črna,le na soncu se vidi tako,da je moder odsev.Sem mela že vse barve na glavi,da več ne vem kako,da se pobarvam.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 17:41:51
|
|
|
|
arabela*
|
Ma barva se mi zdi,da je samo reklama,da je modra.Ni šans.Isto,kot bi od brilianca črno modro gor dala. Pa še cela sem od barve,nikakor ne gre dol,pa lahko z glici gobico dol čistim,pa nič
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 18:13:03
|
|
|
|
lana luna
|
z glici gobico dol čistim, probej z sirkovo krtačo midva z lubijem sva pa moj avto dala na internet in vse tako kaže, da bom že ta tedn brez ostala tko da do nadaljnega adijo vsa morebitna srečanja septemberk
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 18:13:59
|
|
|
|
lana luna
|
Ja ampak res bo treba že enkrat vse to zrihtat in zlikat, emi jest nimam še totalno nič narjeno in pripravljeno. čes se dete odloči pridt prej na svet, bomo špampek kar na beton postavli
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 18:14:30
|
|
|
|
lana luna
|
glede na to, da je eno rokco imel pod brado, drugo pa na testistih ja tipičen dec, že v trebuščku
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 18:19:26
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejch Evo.. pa smo dal pregled skoz... vse BP .. Naš je težek celih 2290 g... naj bi bil še vedno , sam nama ni hotu pokazat lulčija... aja... pa z glavico je navzdol.. za pregled
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 18:56:29
|
|
|
|
pf
|
Tejchy čestitke za pregled, samo da je vse vredu. Saraya ne vem, če se ne bom še jutri jaz pobarvala. Si mi nekak lušte naredila, čeprav sem rekla, da se pred porodom ne bom.Sicer ne vem zakaj se ne bi, ampak zadnjič ko sem bila pri frizerju mi je nekaj reklo, da to škodi bebici. Prej sem se v nosečnosti na dober mesec barvala, pa kao ni, zdaj pa naenkrat. Pa vem, da ne. Trenutna bedarija v moji glavi. Pol ure za tistim pa sem letela v DM in kupila barvo, ki sedaj sameva doma. Ideje imam včasih take v glavi, da bi si mogla kar Nobelovo dat. Sama sebi. Lara Croft a croksi to so slučajno one plastične natikače, model a la cokli? Upam, da se res vsaj hodi fajn v njih, ker grdi so za ponoreti. Nikoli za nič še nisem rekla, da je ful grdo, mislim pri obutvi, ampak tile natikači in tudi tiste barve vse, ki obstajajo pa so mi katastrofa. Me res zanima kako so za nositi.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 19:02:58
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz sem že pol mesca spravljam peglat.Vse oprano,popeglano pa še ne.To pa mi je največja muka na svetu.Likanje .raje petkrat pod popucam,pa pometem,kot pa tole. Mah,mogoče pa me zda zdaj delodiš zgrabi,ko sem lepo sama.Ali pa pol ponoči
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 19:03:59
|
|
|
|
arabela*
|
Pf,kako barvo maš? tud črno,al modro
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 19:10:21
|
|
|
|
emi*
|
Zdaj pa grem delat pizzo,nisem je že dolgo delala. Mah meni zgleda,da je to z barvo,da škodi otroku kar bla bla.Isto kot sem slišala,da med ta rdečo se ne smeš barvat,pa če si živčen pa take,da ti nič ne prime barva. Kr neki. Ne vem kje take pobirajo. Meni je smotano le to,ker so mi že sive začele izvirat in se moram pobarvat vsak mesec,če ne mi gre full na živce.Uni cm ki zraste me full moti,saj se ne vidi ampak jaz se vidim v ogledalu. To sem podedovala po noni,ona je začela sivet pri 19-ih. Ma groza,pa še to je vse od tega sekiranja pa ne vem kaj.Kdo si jih je izmislil. Že par h je ista stran,jutri pa ko pridem gor bom mela pa kar 4 za brat,kaj ste vse v nočni imeni bolj zgovorne.Jaz mam nočno 1x na mesec.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 19:28:04
|
|
|
|
lana luna
|
Zdaj pa grem delat pizzo,nisem je že dolgo delala o ti lumpa!!! si mi zdej s to pico lušte naredila
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?