Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 14:53:30
|
|
|
|
gold fish
|
...jaz sem zadnjič samo eno porodno zgodbo prebrala....je bila resw lepo in doživeto napisana...pol sem pa jokala, jokala......sploh nisem prišla k sebi...pa še pred spanjem je bilo...... pa opisovanje popadkov in vsega...sem pol cel čas to študirala......no in sem se odločila, da do poroda nič več.......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 14:54:57
|
|
|
|
sonček33
|
gold fish in gloria -še malo, še malo...
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 14:56:15
|
|
|
|
*bubi*
|
goldi, bubi....moja sestra se je pa ob rojstvu včlanla v BIPA klub....in so ji domov poslali paketek, z kozmetiko, brisačkami, senčniki za v avto za malega.... Jaz sem včlanjena. nisem nič dobila ob tem, imam pa kartico in zato cenej plenice in veliko drugega. Bipa ima tudi svojo spletno stran. www.bipa.at ...ma mi je nekam nevedno delovala...... ja, meni je dala prijavnico za babybonus namesto bonus. Sem že vse svoje podatke izpolnila, potem pa mi je zmanjkalo: rojstni datum otroka, ime in priimek otroka,....
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 14:57:19
|
|
|
|
KAHLO
|
glede poroda si pa jaz skušam tako v glavo vcept kot so mi rekle znanke, vsake bolečine se moram posebaj veselit, in prav čakat na uno ta hudo.....kr takrat bo prišla pikica.....tak da moram navijat za popadke.....me pa prav zanima če bom pole res tako navijala in vneto štela
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 14:59:18
|
|
|
|
*bubi*
|
emi*, TUKAJ si lahko pogledaš, kaj dobiš iz DMa. Kot in kaj za svojega . Na desni spodaj lahko tudi vsebino knjižic pogledaš. Potem pa pošiljajo vsake toliko take knjižice z nasveti, pa še kaki boni so not, pošljejo darilo za RD in podobno. sem imela že pri bubiju No, zdaj je že ful več tega.
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 14:59:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO ne goldi .. na netu nisem še nič pogledala, sploh nevem če bipa ma svojo stran!?!?! ima..... pa še formular za včlanit imajo..... za bipa kartico in baby club... bom se še tu prijavila........od viška glava ne boli
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 14:59:33
|
|
|
|
KAHLO
|
bubi....tega paketka ni dobila ob rojstvu, ampak k me mali imel prvi rojstni dan!! smo bli kr presenečeni....me pa res zanima kaj da švabski dm več k naš slovenski!?!? jaz se bom v oba včlanla pol pa da vidim
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 15:00:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 gold fish in gloria -še malo, še malo... ....... pa še res je....... samo tudi prideš za nama
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 15:01:02
|
|
|
|
KAHLO
|
goldi, bubi, emi....mah jaz se kr vse nekaj včlanjujem pol pa me bo doma glava bolela od vseh teh baby reklam
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 15:01:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* goldi, bubi....moja sestra se je pa ob rojstvu včlanla v BIPA klub....in so ji domov poslali paketek, z kozmetiko, brisačkami, senčniki za v avto za malega.... Jaz sem včlanjena. nisem nič dobila ob tem, imam pa kartico in zato cenej plenice in veliko drugega. Bipa ima tudi svojo spletno stran. www.bipa.at ...ma mi je nekam nevedno delovala...... ja, meni je dala prijavnico za babybonus namesto bonus. Sem že vse svoje podatke izpolnila, potem pa mi je zmanjkalo: rojstni datum otroka, ime in priimek otroka,.... ..... jaz sem za avstrijo ime izpolnila ..., za rojstni datum pa je rekla naj vnesem pdp....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 15:02:58
|
|
|
|
*bubi*
|
za bipa kartico in baby club... Pa res, oboje imajo. no, jaz imam zdaj samo BIPAcard. Se mi zdi, da imam bubija prijavljenega kot baby Samo kaj, ko ful redko tam kupujem. Saj zdaj bomo naštudirali te Pamperske v Seiersbergu, kje so najbolj ugodne (Bipa, Dm, Muller, Merkur,... al pa Toys občasno) Za 2 (našega in nečakeca) se bo že splačalo gor kupovat.
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 28.7.2008 15:07:53 >
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 15:03:45
|
|
|
|
KAHLO
|
godli, ta sonček33 je pa meni nekam znan....a je mogoče tud na forumu upajmo skupaj oz. druga borba se pripravlja
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 15:03:54
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa rada te porodne zgodbe berem. Ampak vseeno vedno jočem zravn ko dež
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 15:05:26
|
|
|
|
KAHLO
|
evo bubi.....hitro se včlanit boš vidla kako je luštno k maš polno kartic v tošelnu....no sam kaj k je vrednostno moj tošel zmeraj suh...sam kartic je en haufen
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 15:09:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO bubi....tega paketka ni dobila ob rojstvu, ampak k me mali imel prvi rojstni dan!! smo bli kr presenečeni....me pa res zanima kaj da švabski dm več k naš slovenski!?!? jaz se bom v oba včlanla pol pa da vidim ... no, sva že dve....., pa za bipo bom tudi izpolnila...pa da vidimo kaj bo..... tak pri prvem nič tega ni bilo, pa naj bo zdaj... ...pa vem, da je včasih interspar mel...da si prinesel materinsko knjižico pa si dobil neki nivea paket.....mislim, da par let nazaj.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 15:10:07
|
|
|
|
*bubi*
|
boš vidla kako je luštno k maš polno kartic v tošelnu... Sploh ne govori, že za Slo jih imam cel kup: BC, , Aladin, pa M, Tuš, Leclerc,... K sreči vseh ni treba zraven nosit, te po imenu poiščejo
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 15:10:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO godli, ta sonček33 je pa meni nekam znan....a je mogoče tud na forumu upajmo skupaj oz. druga borba se pripravlja soncek33 - je na upanje skupaj....ivf/icsi.....od tam se poznamo ... pa mislim, da je zdaj pri januarčicah .....no pri enih je......
< Sporočilo je popravil gold fish -- 28.7.2008 15:12:37 >
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 15:11:18
|
|
|
|
*bubi*
|
No, zdaj vem, da v MB lekarnah dobiš malo Bebival kremico, če rojstni list prineseš
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 15:12:55
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, najboljša pa mi je Klark kartica - takoj 10% popusta na vse, pa že itak imajo ful ugodne cene in lušna oblačila. Samo ne za , nekje od 6m naprej imajo.
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 15:13:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* No, zdaj vem, da v MB lekarnah dobiš malo Bebival kremico, če rojstni list prineseš ....same zanimivosti....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 15:17:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* za bipa kartico in baby club... Pa res, oboje imajo. no, jaz imam zdaj samo BIPAcard. Se mi zdi, da imam bubija prijavljenega kot baby Samo kaj, ko ful redko tam kupujem. Saj zdaj bomo naštudirali te Pamperske v Seiersbergu, kje so najbolj ugodne (Bipa, Dm, Muller, Merkur,... al pa Toys občasno) Za 2 (našega in nečakeca) se bo že splačalo gor kupovat. .... meni bo v bistvu vseeno al grem v križišču levo ali desno...po dol.št. km ...bom pač tam, kjer bo ugodneje...... pa se magari še kaj zmenimo...saj zdaj ni več kontrole..... imate kaj za prijavit? ....ja 20 paketov plenic ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 15:20:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* za bipa kartico in baby club... Pa res, oboje imajo. no, jaz imam zdaj samo BIPAcard. Se mi zdi, da imam bubija prijavljenega kot baby Samo kaj, ko ful redko tam kupujem. Saj zdaj bomo naštudirali te Pamperske v Seiersbergu, kje so najbolj ugodne (Bipa, Dm, Muller, Merkur,... al pa Toys občasno) Za 2 (našega in nečakeca) se bo že splačalo gor kupovat. .... bubi - zakaj pa seiersberg...saj jo imaš tudi v lipnici, pa še prej tu mislim, da vogau ...tam ko je špar...zadaj pa vogelle, pa dm, pa mislim, da je bipa tudi...... .... no je pa tam, ko je eurospar...in ta novi center z intersportom..na nasprotni strani......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 15:21:59
|
|
|
|
KAHLO
|
goldi pa v bad radkersburgu maš tud Bipo....pol pa se še lahko v radgoni stavite
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 15:24:25
|
|
|
|
gold fish
|
...jaz pa zdaj počasi šibam nazaj v mesto...grem po banjico, mi jo je kolegica pa busu poslala iz LJ .... ..pol pa na hambija, na vrh pa mc jagodni slaaaaaaaaaaaaaaadoooooooooooooooleeeeeeeeeeeeeed .... malo se lahko pregrešim...... pa kri za cuker sem tud danes dala.......zdaj tak je kar je....... ...se javim, ko pridem nazaj.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 15:29:57
|
|
|
|
arabela*
|
torej naše srečanje jutri odpade?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......