Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 13:35:43
|
|
|
|
arabela*
|
Moram pa našega otroka danes pohvalit,je tak pridna,da ne morem verjet.Se tak lepo že ves čas igra sama
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 13:37:07
|
|
|
|
morango
|
Sem mislila počakat s pranjem do avgusta, pol sem pa včeraj zvedla, da je ena znanka, ki je imela na začetku sept. rok, prejšnji vikend rodila. Pa ni imela čist nič še pripravljeno. Pa me je kar mal stisnilo, in evo, peremo, likamo.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 13:37:30
|
|
|
|
*bubi*
|
Sva tak mele plane zjutaj it na staninvest,pa sem jo hotla še v mestni park peljat,ko je že dolgo nisem. Daj plis, sporoči mi, če gresta v mestni park. Bubi mi že ful silo dela. Danes sva šla v Evropark in je celo pot govoril: najprej v Evropark, potem pa v mestni park V Evroparku pa sem si privoščila kavico z našo in spoznala še njenega ta večjega. Samo kaj, ko bubi nima potrpljenja na kavici sedet in je silo delal za igrala Kaj katera ve, zdaj ko je otrok ze z glavico navzdol (sem v 32 tednu ), obstaja moznost, da se ponovno obrne v "nezelen polozaj" ali v tej legi in poziciji ostane do konca? Jaz upam, da se ne more več obrnit. Je pa pri prvesnicah to obračanje težje, v 2. in nadaljnjih pa se menda lahko še dalj časa obrnejo. To velja za obračanje z glavo navzdol, če kontra tudi, pa ne vem Prašek - ni toliko pomembno, kateri prašek, bolj je pomembno, da dovolj splahnemo perilo. Moj stroj ima na srečo možnost nastavitve št. splahovanj, od 1-5. Če dam na program za alergike oz. baby program, mi avtomatsko nastavi 4 splahovanja. Mehčalca pa jaz ne uporabljam, ker dam mehčalne krpice v sušilca.
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 13:38:27
|
|
|
|
taja1235
|
morango hvala bom šla pogledat...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 13:39:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO od weldeje tako olje....sem ga kupla včeraj v avstriji v dm...ampak mislim da majo pr nas v slo tud to weldejo.... mi je pa trgovka povedala, da se naj včlanim pr njih v dm klub tudi ker majo oni več ugodnosti k pr nas v Sloveniji, klko to drži nimam pojma....ampak bom se kr prfočkala pa da vidim, tako da site k ste blizu avstrije doma, se včalnte v dm klub za bejbije še pr njih!!! ...jaz sem se že...ravno v petek.... pa sem danes malo cene gledala...kljub temu, da je oboje dm...so v a cenejši....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 13:42:10
|
|
|
|
morango
|
Jaz si bom tud kupila to olje za masažo presredka. Čeprav baje ni dokazano, da naj bi masaža prej preprečvala rezanje, zlo pomaga masaža med samim porodom, pa topli obkladki, to pa res pomaga. Je pa verjetno odvisno od babice, kolk se ji da ukvarjat s tem. Je pa kriza ta stopnja rezanja, v naših porodnišnicah je skor 50 %.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 13:43:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya o fiši,ti si tud tu?? .... ja sem že doma...sem šla danes kri dat...pa enkrat za spremembo skoraj prazna čakalnica....mislim, da sva bila s pikecom glih enih 15 min tam......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 13:43:17
|
|
|
|
*bubi*
|
ampak bom se kr prfočkala pa da vidim, tako da site k ste blizu avstrije doma, se včalnte v dm klub za bejbije še pr njih!!! Ravno danes sva se z pogovarjali .... imajo v A klub samo za ali tudi za , tako kot pri nas?
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 13:45:53
|
|
|
|
*bubi*
|
taja, ampak čisto spodaj na Sončku piše: Podvozje izberete posebej. No, saj boš preverila. Je pa najboljše it v trgovino Mami, to je na Celovški in je prav njihova trgovina. Pa spletna stran: www.mami.si
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 13:47:06
|
|
|
|
gold fish
|
bubi- kaj si ti pol zrihtala v dm? jaz nisem dobila nič ..je rekla, da po pošti dobim paket al info za dvig paketa ...ma mi je nekam nevedno delovala......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 13:51:39
|
|
|
|
arabela*
|
Bubi,ti bom sporočila,pa lahko gremo skupaj. Naša Aneja tam res uživa.
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 13:59:50
|
|
|
|
lana luna
|
taja jest pa mislm da tle v komletu pri vozičku dobiš za to ceno vse kar ti piše. najboljš je da pokličeš na Sonček. so ful prjazni pa ti bodo vse povedal. pa vprašaj še če je podvozje vključeno v ceno. ker res mal čudno piše. men ni čist jasn.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 14:16:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
Če ti po ressnici povem, se počutim k XENA, k stopim pred blok, bi lahko kr vse starce premikastila Tooooooooooo Kahlo..... ma dobro, kam ste se vi preselili? Buoga mati, dobro, da nimajo naju za sosede Pismo no, upam,da zrihtate te reči, da bo za vse prav.... mene tud full skrbi če bo z bebiko vse o.k, da mi ne bodo pol kje prišli s kakšnim vse je vredu gospa, ampak.. Joj, sem včeraj zvečer čitala na tistmu forumu, kkjer mamice pišejo, ki so izgubile otroka..... matr sem jokala.... ma ne vem, kaj mi je blo, da sem šla tja.... zdej sam o tem razmišljam.... punce a veste da sem včerej mal na youtube gledala posnetke porodov. Luna lana..... dej kak link plizzzzzzzzzz.. sej nekaj sem en dan gledala, ma je blo kr neki.... zdaj pa si grem lase pobarvat na modro Saraya...... bravo..... blond ali črne so vse.... Kaj pa čaj iz malinovih listov boste pile.... za boljše odpiranje... Kok je to res pa ne vem.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 14:17:35
|
|
|
|
taja1235
|
ja vidm...sm klicala pa se mi noben ne oglas..če ma kera cajt pa volo lahko poklice... Telefonsko naročanje...soncek.si 040 99 77 11 pon - pet 10.00 - 15.00
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 14:20:40
|
|
|
|
KAHLO
|
goldi, bubi....moja sestra se je pa ob rojstvu včlanla v BIPA klub....in so ji domov poslali paketek, z kozmetiko, brisačkami, senčniki za v avto za malega....ampak k sem bla jaz zdaj v bipi...ni tetka nič spromofirala, da bi se včlanla. V dm pa me je takoj pr plenicah začopatla pa mi rekla....da se naj včlanim ...ampak k bo pikica rojena...pa da dobiš takrat en paketek, pa pol za roj. dan, pa pol še te razne njihove ugodnosti in bone, in obvestila in nasvete domov....valda je vse v nemščini....ampak klko vem nam tam obmejnikom neščina ni tuj jezik!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 14:27:44
|
|
|
|
KAHLO
|
Lara Croft.....jaz sem se preselila v blok k kar kipi od faušije ampak to faušijo proizvaja samo 8 stanovanj, ostalih 20 al klko jih že je so itak sami podnajemniki not, ala študtentje in mladi pari...k jim je čist vseeno za vse!!!........... tak da če katera želi spoznat žleht starca....vabljena drgače pa sem jaz tud zadnič šla na forum v objemu žalosti, in k bereš te zgodbe se moraš res razjokat....čeprav če ti jaz nekaj povem, lih izogibat se teh zgodb ni treba...ker je dobro tud da veš da gre kdaj kaj narobe, ....in da ne padeš pol v kako veliko luknjo.....moja prjatlca iz domačega kraja saj mogoče je katera brala te zgodbe, je rodila punčko z dawnovim sidromom in je pol tud čez pol leta umrla, pol je še enkrat zanosila s fantkom in je v 17 tednu splavila...no zdaj pa je rodila zdravo deklico.....in ves čas je bla redna obiskovalka teh forumov na RR...in je rekla da ji je kar olajšalo k je lahko delila z drugimi izkušnjo...ker v okolici so se je vsi izogibali, ker so se ji bali kaj reč, oz. niso vedeli kako naj odreagirajo.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 14:33:24
|
|
|
|
emi*
|
Gold fish kak paket dobiš iz dm?? Meni je dala zadnjič uni prospekte za nosečnice,ki moraš kopirati prvo stran materinske knjižice pa nekaj za novorojenčka,ki potem kopiraš roj.list pa pošlješ.Pa me zanima kaj je že za nosečnice,uni list sem očitno vrgla v smeti. Pamet.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 14:43:01
|
|
|
|
arabela*
|
meni pa spet tak slabo.Kar ležim,sploh me noge ne držijo
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 14:45:38
|
|
|
|
KAHLO
|
moje noge so pa iz ure v uro bl zatečene....upam da bo do 15.30 še v mejah normale...da bom lahko prišla domov
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 14:46:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO goldi, bubi....moja sestra se je pa ob rojstvu včlanla v BIPA klub....in so ji domov poslali paketek, z kozmetiko, brisačkami, senčniki za v avto za malega....ampak k sem bla jaz zdaj v bipi...ni tetka nič spromofirala, da bi se včlanla. V dm pa me je takoj pr plenicah začopatla pa mi rekla....da se naj včlanim ...ampak k bo pikica rojena...pa da dobiš takrat en paketek, pa pol za roj. dan, pa pol še te razne njihove ugodnosti in bone, in obvestila in nasvete domov....valda je vse v nemščini....ampak klko vem nam tam obmejnikom neščina ni tuj jezik!! ...na netu si gledala....bom jaz šla zdaj...... ...no meni pa je rekla, da selahko žezdaj, pa da pol pošlješ potrdilo, kdaj je otrok rojen.... poskusiti ni greh .....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 14:47:07
|
|
|
|
*bubi*
|
..je rekla, da po pošti dobim paket al info za dvig paketa enako. Zato pa potem nisem nič kupila. Bom počakala bone in jih bom vnovčila. Aja, DM-ov lanolin za bradavice stane manj kot 2€, pa še kuponček za 50 centov se lahko vnovči zraven. Tisti Aventov je obupno drag, ni vreden tega denarja.
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 14:48:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* Gold fish kak paket dobiš iz dm?? Meni je dala zadnjič uni prospekte za nosečnice,ki moraš kopirati prvo stran materinske knjižice pa nekaj za novorojenčka,ki potem kopiraš roj.list pa pošlješ.Pa me zanima kaj je že za nosečnice,uni list sem očitno vrgla v smeti. Pamet. ...jaz sem danes izpolnila tisto za nosečnice, ko priložiš kopij materinske knjige..... kaj dobišinvse v zvezi s tem...pojma nimam....če/ko kaj dobim javm..... je pa me to you nekaj pisala, da je dobila neke bone ugodnosti....jaz nisem nič...mi je rekla, da dobim po pošti obvestilo za paket ali paket ...saj še sama ni točno vedela....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 14:50:48
|
|
|
|
KAHLO
|
ne goldi .. na netu nisem še nič pogledala, sploh nevem če bipa ma svojo stran!?!?!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 14:51:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* enako. Zato pa potem nisem nič kupila. Bom počakala bone in jih bom vnovčila. Aja, DM-ov lanolin za bradavice stane manj kot 2€, pa še kuponček za 50 centov se lahko vnovči zraven. Tisti Aventov je obupno drag, ni vreden tega denarja. ...jaz sem kupila pol to mazilo...., vse ostalo kar sem nameravala od Bübchen...pa sem že imela v košari...pol sem pa videla, da vsepovsod piše babybonus...in sem lepo dala nazaj.......saj se še ne mudi...bo pa šel iskat......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 28.7.2008 14:51:05
|
|
|
|
*bubi*
|
Joj, sem včeraj zvečer čitala na tistmu forumu, kkjer mamice pišejo, ki so izgubile otroka..... matr sem jokala.... ma ne vem, kaj mi je blo, da sem šla tja.... zdej sam o tem razmišljam.... Lara, pa tudi vse ostale, priporočam, da ne berete teh stvari. Zgodbe so res žalostne in nevede te potegnejo v razmišljanje Sama sem veliko tega prebrala, mi je pomagalo ob izgubi, ampak nisem zmogla pisat. Zdaj pa se zelo izogibam tega foruma, ker moram bit optimistična in v pozitivnem vzdušju čakat tega
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Česa očetje ne bi smeli nikoli reči? Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......