|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.7.2008 15:42:08
|
|
|
|
gigi1
|
evo tole dobila po mailu. Prav moram deliti z vami... Žiži-Cime Nekatere že videne,nekatere ne,vse pa so VRHUNSKE!Cime 4 president! =) Sklanjatve mest mu nikoli niso delale težav... " Odlično sem se adaptiral tam dol, samo potem so prišle te poškodbe. Ampak je bilo super tam v Lečah." ...besedica ali dve o razširjenih duetih... "Mislim da smo jaz, Lavrič in Cipot najboljši duo v slovenski reprezentanci." ...specifična definicija poškodbe(še dobro,da si ni poškodoval kolena na roki)... "Bolelo me je koleno na nogi." ...in o svoji novi nepremičnini... "Kupil sem trosobno garsonijero." ...psihologija mu pravzaprav leži(mene šokira predvsem to,da Cime sploh BERE!!!!)... "Psihologa ne rabim, saj zelo veliko kupujem in berem knjige na to tematiko.Tam dobim vse nasvete, zato te stvari priporočam tudi drugim športnikom in direktorjem podjetij." ...kako se je počutil, ko ni zabil gola na neki tekmi... "Počutil sem se, kot da bi se znašel pred Pamelo Anderson in ne bi mogel storiti ničesar." ...o prizadetih židih iz časa Maccabija... "V klubu so hoteli, da bi se podpisal na nekaj žog, ki bi jih potem razdelili med navijače. Vendar nisem želel, ker nočem, da me kdo v kaj sili. Nasploh so ti židi malo prizadeti od vsega hudega, kar se dogaja v njihovi deželi." ...o aktivnem dopustu... "Pred kratkim pa smo s prijatelji najeli barkico in od tam blizu Izole na tamkajšnji nudistični plaži opazovali dogajanje." ...o filozofski tezi,da se zlatega gola spominjaš tudi v posmrtnem življenju... "Zlatega gola se bom spominjal celo življenje. Pa še dlje." ...geografija mu je jača strana... "V Basel ne bi prestopil, ker me igranje v avstrijskih klubih ne zanima." ...oldie but goldie... "Rad bi se zahvalil staršem, predvsem mami in očetu." ...o incestnem božiču... "Božič sem preživel doma, v postelji, z mamo in sestro." ...malce daljši citat,ker se je Cime razgovoril o svojem najljubšem opravilu po treningih(Dabanovič je lesen za igrice!hehe)... "Vozili smo reli, kjer mi je največjo konkurenco delal Nastja Čeh, najbolj pa se je trudil Mladen Dabanovič, ampak to je bilo tako, kot da bi z glavo udarjal v zid. Trudil se je in trudil, vendar pač ni rojen za to. Tudi takrat, ko sem odpeljal najslabše med vsemi mojimi vožnjami, se mi ni mogel niti približati! Všeč mi je to, da je vztrajal, žal pa mu ni šlo. Tako kot v eni pretepaški igrici, kjer se je Dabanovič zopet javil za mojega nasprotnika, toda revež je še enkrat več pogorel. Ni našel načina, kako bi me spravil na tla, tako da sem ga za šalo premagoval." ...o Italijankah,ki se zjutraj spremenijo v zombije... "Italijanke niti niso tako dobre, predvsem se znajo urediti. Včasih s kakšno preživiš vso noč; zvečer se ti zdi, da je to ženska tvojih sanj, ko pa jo zjutraj vidiš, se vprašaš: a s to sem bil vso noč." ...in za konec še njegova življenska tantra(rešena stvar!)... "Tak sem, tak bom umrl in stvar je rešena."
|