ČebelicaMaja
|
Ojla! Se bom še jaz pofočkala...čeprav bolj redko, sem pa toliko bolj pridna pri branju Jaz imam tak trebuh, da sem danes na hitro skočila v C&A po nove hlače ker me pri prejšnjih ful trebuh boli... drugače imam še 30 dni do PDPja, tko da malo jih bom že še ponosila Jaz sem še brez krčev in zaenkrat me vse boli in špika le, kadar sem ful aktivna, če premalo počivam ali pa sem preveč zunaj z našo pikico, ki je tako živahna, da je joj... sem pa ugotovila, da imam večino stvari št.62, tko, da sem šla v akcijo na lov za bodiji in žabicami št.56- pri prejšnji hčerkici mi je 56 prav prišla se mi zdi ravno 2-3 tedne-žal sem zadeve vrnila, ampak takrat je bilo pa fino, da ni vse naokoli viselo... Sayuri meni je za spanje na boku pomagala ena taka podloga od firme Jane, kupila sem jo pa v Pikapolonici... se je res obnesla; na eni strani je igračka-nilski konj, na sredini blago, na drugi strani pa penast valj... pa glede na to, da je bilo kar hladno in smo imeli že na začetku kovterček, je bilo fino, ker je le to tud kovterček malo držalo gor... Jaz imam v sredo kontrolo na UZ, ker je bil dvakrat sum na zastoj rasti ploda, zdaj me morajo pa bolj spremljat...upam, da bo vse OK, sicer imam pa pregled 6.8. Naty in vse, ki že imate male pikce- jaz bi pa vprašala, kako vas kaj skrbi glede vrtca septembra, zaradi bolezni mislim... naša je bila lani skoz bolna- od sep do aprila, ko smo jo morali ven vzet in se jo tudi sedaj ne upam notri dat, da ne bo ravno pred porodom kaj... smo ji hoteli bronhomunal dajat, pa nas vedno pogrunta tko da smo dokaj neuspešni Aja, za vse, ki bi morda kupile še kak moderček, jaz sem si dva danes kupila v C&A - 2 sta v kompletu, staneta pa oba skupaj 18€ in ful dober bombažek... Grem, sta se moja dva vrnila iz kolesarjenja... lp