Zoja Miša
|
Zaspanke!! Sem že vse prebrala, pripravljena na komentarje vi pa še kar spite? No, saj je prav, kmalu nam odklenka! Če je pa katera v P odpeketala, bomo pa tako kmalu ugotovile. Če ne drug pa Erin, ko je prava detektivka. Za Tejkaz ste spraševale, pa jaz vem da je včerej zvečer bila še v 1 kosu. Le potepala se je cel vikend in uživala. Videla sem tudi, da ste glede spanja čvekače in je Sayuri že to temo odprla, ki me je zanimala. Gre namreč za to, da sem v reviji Mami brala, da nei fino, če se otroka na bok polaga, ampak nekako delono na bok (po mojem tako kot je to napisla Gajka), nam pa so v P rekli, da se ga mora polagati na bok in da se mu za hrbet položi tetra plenička in tudi med nogice, nekako. No glede tega sem tudi jaz malo zmedena, tako da ne vem.... svetujete!!! Miškolinček, dobro opravi na pregledu, ali pa kar tam ostani, saj si to želiš, ne? Sandra, tudi ti imaš danes kontrolo, a ne? Javi nam kako in kaj. Neverjetno dobro se držiš, zato se mi zdi, da še nisi na vrsti. Lahko še za 5 zbiraš. Erin pa, ti pa počasi pokaj, imam nek filing da bo 29.7., ne me vprašat zakaj. Cebrca, dobrodošla doma in ni kaj glede obveščanja, sem to rada in z veseljem naredila! Astrea, srečno! Mislim, da boš vsak čas cartela. Tako kot Ryssa, se mi tdi. Tato, ti pa tudi še čakaj. No, zdej pa počasi pokonci, meni je dolg čas!!!