|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
27.7.2008 10:16:03   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Mojega dragega tudi gnezdenje daje...user posted image user posted image user posted image , včeraj je ful pospravljel, danes se je pa odločil, da bo zmontiral v avto še avtosedeža za najina user posted image user posted image ...

Zgleda da je vse začela mal panika grabit. Meni se pa kar fajn zdi ko vidim kako pospravlja pa predvsem kako končno sobo pripravlja. Je v teh 4 dneh kar mene nekaj daje naredil več kot pa vseh 9 mesecev.

Kje pa je Erin danes, a se še pod kovtrom greje ali nam je ponoči kam ušla? Erin,a te danes tudi kaj špika? Pofočkaj se da vidimo če si še v enem kosu.

Drugače je pa danes tak čuden pa zaspan dan,meni kar paše po včerajšnji vročini.

Nell,pa pokaži nam potem malo rezultate. Sobico si tudi lepo pobarvala. Lahko prideš še k meniuser posted image ,jaz sem mojga komaj prepričala da v otroški sobi pa res ne bom imela belih sten,tako da imava strop bel,stene bodo pa spodaj zelene kot travnik,zgoraj pa modre kot nebo.
Potem bom pa še nalepke gor dala,tiste iz BUšija. Bi sama narisala tako kot ti pa mi časa zmanjkuje,pa še projektor bi mogla imeti da bi imela vzorec na steni,ker nisem ravno tak talent da bi na pamet barvala. Pobarvano je že vse razen spodnjega zelenega dela,upam da bo to še danes uštimal.
KAko pa slikaš na pleničke,a si prej obrobiš pomočjo kakšnih vzorčkov ali to kr tako iz talenta pa na pamet delaš?

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 27.7.2008 10:19:05 >

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
27.7.2008 10:22:02   
naty13
Sandra mi je najbolj všeč datum 28.7., sicer pa mi je tudi zelo lep današnji datum. Če pa že mulo hoče ven, naj pa vsaj do polnoči počaka. user posted image user posted image user posted image user posted image  Erin pa upam, da se danes kaj pofočka, da ne bomo mislile, kako se matra v P, v resnici se bo pa kje potepala. user posted image user posted image user posted image  mal heca, ker bo šlo pa res kmalu za vse zares.

Jaz sem pa zdej posesala na hitro, mojedva poslala v trgovino, zdej pa čakam, da se še jaz v avto usedem in gremo do moje mami in atija. še slike nesem od 50-letnice. user posted image

Potem bo pa pri tašči kosilo. user posted image  Pa še svakinja bo z družino na kosilu. Po kosilu, pa upam, da bova imela z user posted image  kaj časa za kakšen kratek počitek. Sem se mal razvadla in mi njegove masaže vsak dan bolj pašejo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 4077
27.7.2008 10:25:02   
naty13
Miškolinček le glej, da nam pokažeš sobico preden pobegneš v P. user posted image  Kakor si mi že zadnjič na user posted image  govorila, kako si si zamislila, bo verjetno noro dobro zgledal. user posted image  Nell ti se boš pa pleničk lotila. Same umetnice ste. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
27.7.2008 10:31:27   
sandra123
Naty, meni je tudi jutrišnji datum bolj všeč...ker ima moja sestra jutri rojstni danuser posted image user posted image user posted image , bi bilo prav zanimivo, da bi na njen r.d. rodila...aja, pa še glede na prve brce mojih user posted image user posted image , naj bi jutri bil dan Duser posted image - pri Tini se nisem uštela - ko sem prvim brcam prištela 20.tednov zraven, mi je izračun pokazal 6.5. in točno tisti dan sem jo rodilauser posted image (39t 1/7), zanimivo, kajne???
Aja, veselo šibam s posti do 4. user posted image ...prej ne grem rodit - sem si zadala ta cilj, da moram pridet do 1000-keuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 27.7.2008 10:33:25 >

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
27.7.2008 10:58:07   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Miškolinček le glej, da nam pokažeš sobico preden pobegneš v P. user posted image  Kakor si mi že zadnjič na user posted image  govorila, kako si si zamislila, bo verjetno noro dobro zgledal. user posted image  Nell ti se boš pa pleničk lotila. Same umetnice ste. user posted image

Bom pokazala,če bo moj naredil do takrat,drugače pa pokažem takoj ko pridem domov. Takrat bom pokazala še kaj drugega ne samo sobice (eno majhno štručko namreč)user posted image .

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
27.7.2008 10:59:36   
miškolinček
user posted image user posted image user posted image user posted image Aja,pa Erin bo kmalu danes uradno med pogrešanimi,če se ne bo kmalu javila (hehehe) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
27.7.2008 11:15:07   
Tamy30
heja punce,
cestitke m@ji za sincka Urhauser posted image , malce pozno pa vseen z dobrim namenomuser posted image

Zadnje  dni zelo slabo spim. Ponoci me dajejo hudi krci, mislim da so to ze popadki, samo se niso na 5 min. Danes ponoci, sem ze res mislila da bo to to. Ocitno mu se nikamor ne mudi, mu je prav lepo v toplem trebusckuuser posted image

Jutri imam ponoven Uz in CTG, in upam da se bojo kaj bolj nakazali popadki, kot pa prejsnji teden. Vsaj toliko, kot jih imam ponoci.

Zjutraj sem se zbudila totalno premocena, mislim tako sem se spotila, ja no, baje ti pri porodu vse teceuser posted image

Sej bi se zdrzala, samo me tako boli v desni nogi, da se komi premikam. Verjetno tamali pritiska na kak zivec. Kak pa je kaj pri vas?

Vceraj sem koncno dobila v babycentru tetra majcke, (oz. na njih pise benkice), verjetno je odvisno iz katerega dela Slovenije siuser posted image
Pa eno kapico sem vzela, tako za zavezat. 

Nic lepo se mejte, pa izkoristite soncno nedeljo.

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
27.7.2008 11:20:44   
matejchi
Tamy30 jaz sem bila po porodu mokra kot še nikoli, bolj kot če bi prišla iz savne...

Drugače sem pa ugotovila, da mi za boljši spanec res pomaga user posted image ...

Ja na koncu bo pa treba it, ko bo vse idealno.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
27.7.2008 11:25:15   
anita goitan
hojla punce, vidm da me nič ne pogrešate user posted image hecam se, sem še domauser posted image , ker moj datum je 4.8.user posted image , mah tud uraden 14.8.je kuluser posted image

sandra&naty &ostale: glede IZCEDKA-jaz ga imam že skora mesec, nimam vnetja, skoraj vsak dan si 2x hlaček menjamuser posted image

Drugače sem pa super spalauser posted image , počutim se tud super, v Kamniku se je končno sonček pokazal sicer ne vem za koliko časa, ful pa čakam torka da vidm kaj poreče moja zdravnicauser posted image

Punce se še beremo, grem mal likat, potem pa šibneva v Kmaniško Bistrico kolega je dns gorski tek na Grintac fural, jaoo sufferuser posted image user posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
27.7.2008 11:33:45   
anita goitan
sicer pa sem mal albume urejala, kašna razlike izpred enega letauser posted image : lani od Mojstrovke do Travnika

user posted image

letos: mal pohajanja in ogledovanja kam bova vse ta malo nosila

user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
27.7.2008 11:41:12   
gajka
Malo zapoznelo dobro jutro še od mene! Se Rok pravkar pridno futra, jaz pa se trudim z enoročnim tipkanjem. user posted image  Pa berem, da ste si že zdaj nekaj premislile o 27.7. in se bolj navdušujete nad 28. Saj jutri se boste pa sigurno navduševale nad 2.8. user posted image  Sem se danes spomnila, da sem tudi jaz planirala na prve dni avgusta, pa še po PDP bi mogla štorklja imet dostavo šele jutri, pa očitno na to nisem imela nič vpliva....

Pa ko že omenjate neke smrkljaste izcedke... Jaz sem tudi imela tak bel, gost, smrkljast izcedek, 4. dan pa mi je odtekla voda...user posted image  Ta teorija od sandre, da je od prvih brc do poroda še 20. tednov, pa se pri meni ne bi obnesla, ker potem bi mogla biti user posted image  do 44. tedna. user posted image

No, sem mogla vmes malo prekinit pisanje (za 1 uro!), ker je bilo treba malo pozornosti posvetiti še sesalčku in potem še pleničko menjat. user posted image  V glavnem, odpustnice boste itak vse počasi dobile, pa če se je boste še tako otepale. Pa kar pogumno! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4086
27.7.2008 11:56:29   
Zoja Miša
No ja prav posebno pogrešale me nisteuser posted image . Sporočam vam, da uživam doma, kjer me moj rezvaja 100 / h.
Pingo, Zvezdica, Ania, LinaK, Krysia , Sandra, Katja in vse ostale res vam moram povedati da je doma res zakon in vsekakor čas mineva drugače kot če sem v bolnici. Res upam, da mi uspe tudi pregled (a ja, Erin naslednji pregled imam 4.8.) preživeti in da me pošlje še domov, da mi ne bo treba zopet kar notri ostati. Če pa, pač mora tako biti.
Počutim se super. Šla sem celo do zelenjadarja, celih 300m. A vseeno je to bil prvi sprehod po 20 dneh.user posted image
Jutri bom pa tudi cel dan pridna, da bova z mojim lahko šla popoldne v Tosamo po plenice in vato in ostale prčkarije. Včeraj sem v lekarni nabavila vse kar potrebuje malčica. No, pa če Mustelo po poradu za mami in Vishy kremico, da bo manj gubic. user posted image

Lana super rožice, res si prava umetnica!

Erta, denarje res ne bo prej. Je moj ati zame to urejel prejšnji teden in so tudi njemu tako rekli.user posted image

Sandra, tudi jaz ti dajem odpustnico. In jupiii za tvojega, ki je tudi res priden. Zdi se mi, da bi sedaj naši partnerji lahko tekmovali kdo je bolj priden in mislim, da bi bil izzid skoraj neodločen. Vsi pridni!user posted image

Gajka, super za nasvete, vsi prav pridejo. Tvoj Rok je pa res luškan. Za polupčkat!!!

Anita, lepe slikice in ti si res prava fit mami. Ti prav zavidam, ko lahko takole še vse delaš in okoli špranciraš!

Miškolinček, veš kaj, očitno še ni pripšel vajin čas. Babice v bolnici so rekle, da jabolko mora dozoreti, da pade z drevesa....

M@j@ čestitke in lepo cartanje!!! user posted image

Ozziebo, pri nas pa jaz gledam risanke! Še posebaj mi je všeč Fifi in Grimove pravljice...user posted image

Tejkaz, kje pa si? Te malo pogrešam. In Bello tudi!

Punce lepo nedeljo vam želim, uživajete! Jaz grem še malo spiske gledati kaj še potrebujem za naši princesko. V torek končno pride voziček. Joj, komaj ga že čakam!!!!
Grem sedaj malo štrikat!
user posted image  vsem!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
27.7.2008 12:00:14   
Neža7
Lep pozdrav punce user posted image

Vidim, da se je naš seznam povečal user posted image  Iskrene čestitke VSEM user posted image  
Upam, da tudi vaši prelepi user posted image  so tako pridni kot moja Neža... Do sedaj samo 1x se moram zbudit čez noč....

Sayuri.... Midve sva eno za drugo rodile user posted image  user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
27.7.2008 12:07:09   
miškolinček
Zoja MIša in Anita seveda smo vaju pogrešale, samo smo vedele da Zoja MIša uživa doma po tolikem času,zate Anita pa vemo da če nisi na RR,lezeš verjetno v kakšnem hrib.
Anita,ti bi spadala v mojo zdajšno priženjeno familijo,tle so sami gorniki,pa plezalci,pa hribolazci,... Sploh moj tast,skoraj ni dneva da ne bi kam šel,pa v Avstrjo vsake toliko časa gre,pa v Italijo,pa 2 leti nazaj je bil v Peruju. JAz pa čist antitalent za šport.
Še mal pa se bodo mogle vse vsak dan pofočkat tle,ker drugače bodo pogrešane,tako kot Erin,pa Tejkaz je tudi med pogrešanimi, pa Bella se tudi še ni javila,pa še kakšna sigurno.

No, babe kje ste, javite se.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
27.7.2008 12:07:17   
sayuri
Ko pišete o teh izcedkih in čepih. Pri Filipu se mi je čep odluščil dva dni pred porodom. Zgledal je kot en orng smrkelj user posted image  rumenkaste barve, prepleten z rdečimi nitkami. Tko da naty in sandra....se mi zdi, da sta vedve na pravi poti user posted image . Za tolažbo lahko povem še to, da se je moji cimri v porodnišnici čep odluščil v 35 tednu, rodila je pa čez skorajda štiri tedne - dvojčka. Ni nobenega pravila, kako je s tem čepom user posted image user posted image user posted image .

Vidim, da štrajkate danes glede porodov. user posted image  Sem mislila, da se boste zapodile v P na današnji lep datum user posted image . Verjetno bo gneča za 8.8.08 user posted image user posted image user posted image

Aja, miškolinček, sploh ni panike, ker včeraj nisi sporočila, da si doma. JAz sem samo v hecu napisala, da je mobi skoz ob meni user posted image . Je tko v vsakem primeru - če slučajno mož kam gre in če se oba zbudita, potem ga hitro pokličem. Zato je mobi skoz ob meni user posted image . Jutri greš torej nazaj? A misliš, da te bojo obdržali?
Erin zgleda že pridno koristi ure spanja user posted image . Erin, te lahko potolažim, da se jaz pri dveh kar dobro naspim user posted image . Grem pa čez dan tudi z njima spat, tko da sem res spočita. user posted image

Ene ste spraševale, če mala dva ločim po glasu. Ja, se čisto različno oglašata. user posted image  Lovro skorajda renči, predno začne jokat user posted image , Zara pa zelo nežno zajokcauser posted image . Pa tale babyfon je zakon user posted image
anita tebe pa resnično občudujem. Da ne boš res v gorah rodila user posted image . Dobra si. Malemu user posted image  bo treba takoj gojzdarje kupit user posted image
gajka, faca si - tipkanje z eno roko user posted image  

Tiste, ki ste že mamice - povejte mi, kako spijo vaši otročki - položaj mislim. user posted image  JAz oba dam na bok, pa je Lovro že tko močan, da se na hrbet prekotali in potem spi, kot angelček. ZAra pa sploh noče bit na bokuuser posted image . Mora bit res orng zaspana, da na boku zaspi, drugače protestira. Tko da jo dam na hrbet in včasih celo na trebuh (so jo tko že v porodnišnici dajali). Filip je tud od prvega dne na trebuhu spal in še zdaj mu tko najbolj paše. Pri Zari me pa prav skrbi, ker ni še tko močna in potem jo skoz gledam.....

Aja, a katera rabi modrček za dojenje? Ji podarim. Sem si dva prevelika kupila user posted image . Imam filing, da mi tokrat prsi niso tko zrasle, kot prvič user posted image user posted image user posted image  Sta pa oba iz bombaža, bele barve, čisto enostavna in preprosta iz Mullerja. Številka je pa 95D (v nosečnosti sem imela 90C, pred zanositvijo 80B). Če bo katera rabila, naj me kontaktira na ZS. JAz imam sedaj naročena iz Neckermanna št. 90C.

Tamy30 vidiš, jaz nisem nobene kapice za zavezat kupila user posted image , pa so Zari vse ostale prevelike in ji padajo na nos user posted image . Vsaj eno za zavezat je pametno imet. JAz sem kar mami poslala, da mi je potem eno kupila. Ima pa Zara obseg glavice 32cm, zato so ji vse prevelike user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
27.7.2008 12:10:23   
naty13
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!        Pogrešane: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- Erin
- Bella
- Tejkaz
- Andrejaboris
- Kaja02

pa pa

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
27.7.2008 12:13:44   
sayuri
Zoja miša dobrodošla doma user posted image user posted image user posted image . Vem, kako ti paše biti med domačimi. user posted image  PA kar pusti se razvajati tvojemu dragemu user posted image

Neža7, sem vidla, da sva bili isti dan in skorajda isti čas v akciji user posted image

Miškolinček, to ni slaba ideja - vsak dan se je treba pofočkat, da ostale vemo, kako in kaj in da nas ne skrbi user posted image user posted image

Zdajle sem se pomnila - a katera ve, je Angelina Jolie rodila? Sem čist za luno in nč ne vem, kaj se dogaja. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
27.7.2008 12:15:34   
naty13
Sayuri pri meni ni še teh rdečih nit med izcedkom. Pa saj sploh ne vem, kaj bi rada. Da grem v moment rodit ali da mali še malo počaka. user posted image user posted image user posted image  Sem že tako naveličana, da res ne vem kaj bi. Aja, pri meni je Nejc spal na boku dokler se ni sam prevalil na hrbet, potem pa je na hrbtu spal. Sem ga pa zalagala z dekicama, da je vsaj dva meseca zdržal na boku. Potem pa tudi kovtrčka nismo rabili, ker se mi je zbrcal in ko se je zbudil je bil že na drugem koncu postelje.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
27.7.2008 12:32:29   
matejchi
Zoja Miša a ta krema za gubice a je to za spodaj?  hihihihihi
Za to nuca samo krema domače izdelave pa domač maser...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
27.7.2008 13:31:35   
betty
Tale Rok je pa čudovit! Krasen fantič! user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
27.7.2008 13:43:42   
*zvezdica*
Kje pa se jih danes tolko skriva? A rojevajo? Počasi bo res prišel že naš čas.

Vreme se je pa sedaj kar naredilo. Sem šla za 45 min. mal hodit v bližnji gozd, pa sem čist fertik od vročine domov prišla. Zdaj sva se pa še z user posted image  totalno spočla, da sem prav slabe volje. Joj, sam jaz sem res taka tečka zadnje čase...on bi pa tud lahko to mal upošteval, ne pa da je še bolj občutljiv kot jazuser posted image . Ah, bo bolš!

Sayuri, Angelina je roodila....hmmm že en čas nazaj, ne vem točno kdaj, ene 14 dni pomoje. No, sem našla enega od linkov, da si mal prebereš
http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/angelina-naj-bi-rodila-fantka-in-puncko.html

Marcel in Zarja

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
27.7.2008 14:21:31   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Aja, miškolinček, sploh ni panike, ker včeraj nisi sporočila, da si doma. JAz sem samo v hecu napisala, da je mobi skoz ob meni user posted image . Je tko v vsakem primeru - če slučajno mož kam gre in če se oba zbudita, potem ga hitro pokličem. Zato je mobi skoz ob meni user posted image . Jutri greš torej nazaj? A misliš, da te bojo obdržali?

Ja jutri grem nazaj na pregled,tako sem se zmenila,da bom kr gor hodila,drugače so me pa v P. poslali domov k svoji G.,pa sem jim kr povedala da mi je moja G. napisala na napotnico ''primerna za spremljanje do poroda,po potrebi sprejem'',pa da je šla moja G. zdaj na dopust in da me ni za naprej k drugemu naročila,ker je računala na to da bodo v P. poskrbeli zame. Zdr. je bla mal tih najprej pol je pa rekla da lahko kr do konca k njim hodim na kontrolo. Upam da ne bom šla prevečkrat gor,ma je že vožnje dosti.
Upam da mi CTG nariše takšne popadke kot jiih imam doma,pa da tisti smrkelj končno nekaj pomeni. Saj nekaj je to vem,ker me danes ful v križu boli,pa tudi tisti popadki ki so ,niso tako nedolžni,samo so tako neredni in razmetani,da vem da niso ta pravi. Jaz bi rada videla da me obdržijo,ker če bom kakšen dan gor,se bom pol umirila,pa se bodo tudi tam popadki začeli,tako si pa ves na trnih ko prideš gor in potem tudi rezultat ne more biti takšen kot doma.

Lepo da ti tamala dva spita,upam da bo moj tudi,ker če bo količkaj podoben prvemu,potem bo še zelo pestro,ni namreč spal ne podnevi in ne ponoči,pa samo nosit se je hotel. Ne vem kako bi zgledalo,da bi imela dva takšna.user posted image

Naty,a bomo po novem delali seznam za tiste blizu roka pa za tiste ki bodo govorile da jih šraufa, da se bodo pofočkale vsak dan? JAz skozi hodim gledat če se je kera javila,pa nič. Imam občutek da je ena od njih sigurno pobegnila user posted image user posted image user posted image ,Erin mi je sploh sumljiva,Tejkaz pa sploh ker se je prej vsak dan javila,zdaj pa nič.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
27.7.2008 14:29:48   
gajka
sayuri - moj user posted image  spi na boku. Mi je fizioterapevtka za otroke v P pokazala, kako ga najboje 'podložit' - samo za medenico oz. ritko, ne za celim hrbtom . Pa zaenkrat tudi še vztraja na boku in se mi ne obrača.

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
27.7.2008 14:59:34   
andrejaboris
HOj babke!

SEm si mogla prav čas vzet da sem vas preletela malo!

Lana full lepo si dekorirala steno!!!

Gajka Rok je pravi cuker, pa res ima lepo kožo!!!

Smo se zdaj dva dni potepali in sem imela tak zatečene noge, da se sploh ni vidlo gležnjev!  Pa križ pa bolečine povsod! NO razen popadkov sevedaa!

Vidim da že vse komaj čakamo, da bomo zibale in da ne bo več trebuh napoti!!

SE še pol kaj oglasim!

Lepo bodite!!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
27.7.2008 15:37:18   
naty13
Andrejaboris samo, da si se pofočkala. user posted image user posted image user posted image user posted image

Miškolinček jaz tudi hodim gledat, če se bo katera pofočkala, pa nič od nič. user posted image  Erin mi je tako sumljiva. Potem nam bo pa spet user posted image user posted image user posted image  kazala in se nam smejala.  Tejka se pa čez vikend malo javlja, ker je z Evo in user posted image . Upam, da prav sklepam.

Smo pa zdej po počitku. Sva šla tudi z user posted image  mal v vodoravno, ampak kaj ko se ravno takrat v postlo zbašem, potem se pa mulo zbudi v parih minutah. No danes mi je vsaj pol urce privoščil. user posted image user posted image  Bomo pa tudi mi šli malo ven na sprehod. Prav daleč pa tudi ne, ker verjetno ne bom zmožna. user posted image  Sem se pa tolk najedla kosila, da me vse tišči in mi je za vsako žlico žal. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?