sayuri
|
Ko pišete o teh izcedkih in čepih. Pri Filipu se mi je čep odluščil dva dni pred porodom. Zgledal je kot en orng smrkelj rumenkaste barve, prepleten z rdečimi nitkami. Tko da naty in sandra....se mi zdi, da sta vedve na pravi poti . Za tolažbo lahko povem še to, da se je moji cimri v porodnišnici čep odluščil v 35 tednu, rodila je pa čez skorajda štiri tedne - dvojčka. Ni nobenega pravila, kako je s tem čepom . Vidim, da štrajkate danes glede porodov. Sem mislila, da se boste zapodile v P na današnji lep datum . Verjetno bo gneča za 8.8.08 Aja, miškolinček, sploh ni panike, ker včeraj nisi sporočila, da si doma. JAz sem samo v hecu napisala, da je mobi skoz ob meni . Je tko v vsakem primeru - če slučajno mož kam gre in če se oba zbudita, potem ga hitro pokličem. Zato je mobi skoz ob meni . Jutri greš torej nazaj? A misliš, da te bojo obdržali? Erin zgleda že pridno koristi ure spanja . Erin, te lahko potolažim, da se jaz pri dveh kar dobro naspim . Grem pa čez dan tudi z njima spat, tko da sem res spočita. Ene ste spraševale, če mala dva ločim po glasu. Ja, se čisto različno oglašata. Lovro skorajda renči, predno začne jokat , Zara pa zelo nežno zajokca . Pa tale babyfon je zakon anita tebe pa resnično občudujem. Da ne boš res v gorah rodila . Dobra si. Malemu bo treba takoj gojzdarje kupit gajka, faca si - tipkanje z eno roko Tiste, ki ste že mamice - povejte mi, kako spijo vaši otročki - položaj mislim. JAz oba dam na bok, pa je Lovro že tko močan, da se na hrbet prekotali in potem spi, kot angelček. ZAra pa sploh noče bit na boku . Mora bit res orng zaspana, da na boku zaspi, drugače protestira. Tko da jo dam na hrbet in včasih celo na trebuh (so jo tko že v porodnišnici dajali). Filip je tud od prvega dne na trebuhu spal in še zdaj mu tko najbolj paše. Pri Zari me pa prav skrbi, ker ni še tko močna in potem jo skoz gledam..... Aja, a katera rabi modrček za dojenje? Ji podarim. Sem si dva prevelika kupila . Imam filing, da mi tokrat prsi niso tko zrasle, kot prvič Sta pa oba iz bombaža, bele barve, čisto enostavna in preprosta iz Mullerja. Številka je pa 95D (v nosečnosti sem imela 90C, pred zanositvijo 80B). Če bo katera rabila, naj me kontaktira na ZS. JAz imam sedaj naročena iz Neckermanna št. 90C. Tamy30 vidiš, jaz nisem nobene kapice za zavezat kupila , pa so Zari vse ostale prevelike in ji padajo na nos . Vsaj eno za zavezat je pametno imet. JAz sem kar mami poslala, da mi je potem eno kupila. Ima pa Zara obseg glavice 32cm, zato so ji vse prevelike
|