|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
27.7.2008 15:50:40   
Ryssa
Olja user posted image

Še malo pa bo avgust in odprta sezona user posted image user posted image

Mene še vedno vsake toliko nekaj šraufa, tak ko da bo M pritekla, imam včasih prav tak občutek in hodim čekirat če je slučajno res user posted image Pa slabo mi je zraven user posted image
Pa včeri sem imela mokre hlačke, pa ne vem kako user posted image Ušlo mi že ni, bi že vedela najbrž. A je to kaj nevarno če počasi odteka plodovnica? Ne vem ali bi se mogla it pokazat ali ne? Če bo danes spet kaj, bom šla.
Pa ponoči me je začelo nekaj špikat spodaj, tak občutek ko da bi spredaj dobila volka, če si znate predstavljat, tak kot da bi me kdo z iglo. Pa samo ko sem bila na desnem boku. Upam, da to nima nobene veze s popadki ker je bolelo ko user posted image , sploh nisem mogla dihat.
Zdej pa se že jaz tudi počutim kot neki nasedli kit user posted image Ponavadi mi ni bilo jasno, kaj sandra misli s tem, da se s težavo prestavlja in vstaja, no zdej vem user posted image

No, evo to so moji trenutni problemi. Sem prišla mal pojamrat, mogoče bojo pa minili user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
27.7.2008 16:14:16   
ANA_P
malo sem vas na hitro prečekirala, vidim da danes še nobena ni pobegnila v P.

Jaz sem OK, malo menstrualnih krčev sem imela zjutraj in prej, zdaj se mi je stanje umirilo.

Zdaj si še grem počasi zlikat lase, ta nova frizura mi da dela, sem jih včeraj oprala in posušila, danes pa se zbudim navita kot v 70tihuser posted image .
Aja, od naših sem pripeljala kinderpetuser posted image user posted image , ati pa ga pride jutri sestavituser posted image user posted image . Je ve bolj srah kot mene, da bom že šla. Mami pravi da grem do konca tedna v P, te pa bomo videli.

Lepo nedeljo še naprej!

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
27.7.2008 16:22:45   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Erin mi je tako sumljiva. Potem nam bo pa spet user posted image user posted image user posted image  kazala in se nam smejala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
27.7.2008 16:24:51   
Erin
Da se pofočkamuser posted image user posted image user posted image
Evo mene..še sem tukaj...sem spala do 10 potem pojedla zajtrk in šla do babice...sva pekli štrudelj in kuhali kosilo...no bolj ona...
Je pa taaaaaak dren na cesti da je jooooj, še posebej skozi Bled.
Sem pa tudi sama včeraj zaspala šele okoli 1h, sem ob polnoči še slišala pokanje ker je bil na Bledu ognjemet, meni pa usta do tal, saj sem šla še vsako leto...no bomo pa drugo leto toliko bolj nadoknadili.

izcedek - tudi jaz imam takega kot en grd bljak smrkelj že nekaj časa, okoli 2-3 tedne pa očitno to ni čep... se pa vseeno nekaj pripravlja. Od včeraj na danes ni bilo veliko krčev, mali je spet len ko črnogorc, še spikanje ga je komaj pripravilo do tega da je malo pomigal, no ko pa je ena konkretna južna v trebuh priromala je bila pa takoj žurkauser posted image Bogi otrok...lačen je biluser posted image user posted image user posted image Ti ti mami...
miškolinček - mogoče se pa še res srečava gor...meni že vsi ki jih srečam govorijo: SREČNO...babica me je sanjala da sem rodila, pa teli krči...bomo videli ali bom ta teden rodila ali bo user posted image zvezdniško zamujal tako kot jazuser posted image Sem pa še vedno v dilemi- epiduralno ali ne? bomo videli na porodniuser posted image

Tamy30 - mene pa leva noga boli, kot pri išiasu, pa mam tud filing da le mali tako na en živc pritiska, saj me bolečina ne spremlja skozi cel dan ampak le po določenih stvareh - ležanje na levem boku,...
sandra - zanimivo za tisti izračun, mogoče ti pa spet ugane..no meni ne more ker bi potem morala roditi že 4 tedne nazajuser posted image Do 1000-ke oz user posted image user posted image user posted image user posted image boš pa kmalu prišla.. ti manjka samo še 11 objavuser posted image nooooo potem pa lahko grešuser posted image

Aja pa sem gledala te naše seznamčke... ste ugotovile da so najbolj "zagrete", ki so že rodile imele PDP na 5.8. Ostala je samo še Odette...Kje pa je ta bejba?user posted image

matejchi - tvoja novička da bosta Lili Žagar in MArko Potrč ujčkala je bila pa pravilna.... sem danes v Lady videla...  Dobro ti sklepaš, bravo!user posted image user posted image user posted image

paaaaaaaaaaa...... A je od Zrneca žena SAbina že rodila?user posted image

Samo smo pa res sami detektivi na naši temi Avgustovkuser posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 27.7.2008 16:27:51 >

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
27.7.2008 16:40:40   
andrejaboris
Moj Lan se pa celi čas igra in mi pusti počivat!  Pa vozi avtke okoli mene!  Je res zlat!
Prej je reko, veš mami bom se jaz pripogno ker ti se težko, ker imaša taki veliki trebuhček! Je res zlat!!! Sma namreč sama doma!

To bo vselica ko bo mene zagrablo pa boma ki sama doma! Pa bo še ki noč povrhu!  MOji pa vsi 35 km stran! Sploh ne upam mislit nato!!!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
27.7.2008 16:51:28   
miškolinček
Erin, saj za epiduralno se lahko še tudi gor odločiš,boš videla. Jaz vem,da brez nje ne grem, sem pač malo boječa,sploh ko se spomnim na prvič,upam samo da pridem do cajta da mi jo naštimajo,ker je tak dren na cesti. Sicer pa če bo šlo tako hitro je pa tudi vseeno če jo imam ali ne,mene je bolj strah da bi se mi vleklo v nedogled,in bi bla skoz v popadkih,odpirala pa nič. V takšnem primeru EA še kako prav pride.
Itak ti je ni treba ravno vsake pol ure dozirat,pač po potrebi.

Drgač si pa lumpa,a veš kako nas je skrbelo,ker se nisi pofočkala. da ne bomo drugič pa mislile da nas user posted image ,ti boš pa kje drugje sopihala. Kar pridna bodi,zdaj maš rok že tle in se vsak dan pofočkajuser posted image .

Ryssa, če se ti še pojavijo mokre hlače se le pojdi pokazat ker odtekanje plodovnice je lahko zelo nevarno (jaz bi šla). Otrok dobiva vso porebno hrano iz plodovnice in če le te ni,.....boljše da greš zastonj kot pa da bo kaj narobe.

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
27.7.2008 17:10:37   
matejchi
Erin, če sem ju pa v čakalnici srečala pol sta šla pa na UZ, nasmejana... kaj bi pol lahko druga bilo, po tabletke najbrž ni šel z njo...
Jaz sem pa prinesla škatlo s prvimi cunjami domov pa se jih bom še danes verjetno lotila in jih dala prat.

Dopoldne sem pa dragemu kombinezon motoristični oprala, je teklo od njega črno kot iz greznice... kaj nardi asfalt pa švic pa to.. bljak
Danes bom pa slabo spala,... ne bo user posted image , ker gre dragi delat, zdaj pa je tudi prevroče, da me na hitro nabriše.... hihi

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
27.7.2008 17:15:42   
matejchi
http://shrani.si/f/2t/11l/3qIDnaDy/posledice-nezvestobe.jpg

No če je katera ga kaj srala, naj se pazi!!! hihi

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
27.7.2008 17:22:54   
matejchi
Sandra123 kam jo je pa mahnila tvoja tamala na morje? (slovensko ali hrvaško) Zanima me zaradi papirjev.

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
27.7.2008 17:31:51   
sandra123
Evo nas z obilnega kosila...danes so se pa prav grebli, kam naj prideva na kosilo user posted image user posted image user posted image , je še tašča klicala, naj prideva k njim, potem pa še tast...da delajo bograč in da naj pridevauser posted image user posted image user posted image ...midva sva jih pa kar odklonila in šla k moji sestri...joj sem se najedlauser posted image ...je moj svak pripravil hobotnico izpod peke...njamsi...ampak sem komaj še kaj dala v usta, ker je bilo že toliko predjediuser posted image user posted image user posted image ...zdajle bom šla pa malo vodoravno, ker so mi po 14-ih dneh spet noge zatekle, ker je bila takšna sparina zunaj...pa na dežek se pripravlja...

Erin, ti lumpa, spet se nisi zjutraj pofočkalauser posted image ...user posted image user posted image user posted image

Tejkaz se pa še vedno ni javila???? Niti Bella in Kaja????

Lp, Sandra

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
27.7.2008 17:32:52   
sandra123
Matejchi...Tina je šla v dalmacijo...blizu Šibenika....Kaj te pa zanima glede papirjev?

Lp, Sandra

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
27.7.2008 18:14:33   
matejchi
Sandra 123 kakšne papirje rabiš zdaj to, če gre z dedijem? A to vse na občini zrihtaš in koliko pride?

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 4112
27.7.2008 18:42:40   
nell
Hej babike!

Da se oglasim še malo zvečer.

Moj lubi je prišel iz službe predčasno in me prijetno presenetil...to je pa tud pomenilo konec moje ustvarjalnosti...no ja pa sej sm bla kr pridna...pa še v naslednjih dneh malo. Moram pa povedat, da mi nogo tok zatekajo, ko sedim, da je za popuser posted image . Sem si po eni uri dala eno vedro s fajn hladno vodo, da sem med slikanjem lahk noge notr tiščala...drugače tud vprašanje kakšna bi bila.

miškolinček
- na plenice si prej osnovo narišem s flumastrom, takšnim, ki ob stiku z vodo izgine - je pretežko, da bi na pamet risala na tekstil...sploh na plenice je težko risat, ker se čopič zatika, zaradi tkanja... tko da ga nič kej ekstra ne sviram.
Sem pa enkrat že dela na ogled svoje plenice...so v mojem albumu...sam zdej za svojga škrata pa spet mal drugačne delam.
Po opisu sodeč bo vaša sobica zauser posted image čudovita - upam da jo bomo kaj videli. Jaz pa sten drugače nisem barvala...so še vedno bele...bom pa oz. že začenjam s slikanjem sten. Sem si namreč zamislila, da bo vsaka stena imela svojo zgodbico. Pri posteljico zgodbo o medvedkih, pri previjalni o življenju v morju, pri omari pa o svetilniku - če mi bo seveda ratalo vse do takrat naredit. Malo sem pozna, ker smo imeli prej druge stvari. No vsekakor bom svojo zamisel enkrat dokončala, če ne prej pa po porodu.

Anita - res lepe slikice in prej in potem, bi te lahk tud za kakšno reklamo uporabili.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
27.7.2008 18:43:49   
tatly
mater...mene pa nihce ne pogresauser posted image user posted image jah ene nismo zanimive

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
27.7.2008 18:57:23   
naty13
Erin saj sem po tihem kar vedela, da poležavaš in da verjetno uživaš, ker bi sigurno javila, če bi letela v P. user posted image  Samo malo heca pa mora bit, da si popestrimo zadnje dni preden gremo v P. Pa da ne bomo samo o krčih in bolečinah pisale. user posted image

Nell superca, da te je tvoj presenetil. user posted image user posted image user posted image  Boš pa jutri nadaljevala z ustvarjanjem. Saj zunaj je neznosno, tako soparno, jaz sem čist avt, sem mogla prav notri it. user posted image

Tatly vsaka je pogrešana, ampak te s seznamčka so dobesedno za rodit, ker jih že pošteno matra. user posted image  Saj nisi zamerila. user posted image

Sandra koliko ponudb za kosilo. user posted image  Zdaj pa noge v luft in počivat. user posted image

pa pa

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
27.7.2008 19:15:03   
tatly
eh NATY malo heca pa more bituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
27.7.2008 19:15:21   
andrejaboris
Danes pa se že cel dan bašem ! Ne vem kaj mi je! Ravno sem pojedla cel paket bombonov! Njami!

Naty kak si pa kaj ti?

Sandra drugič kako ponudbo k meni pošlji!user posted image user posted image user posted image

Tatly se strinjam z Naty! Jaz nonstop kero pogrešam pol pa hodim gledat na rodili smo, če že kaj je! user posted image user posted image

Nell
to je full fajn ko dragi prej pride in preseneti! Mene bi tut dans lahko!  KOmaj čakam, da pride!!! Saj še imaš čas za ustvarjanje, mogoče bo pa čez rok šlo!
Jaz bi tut neke ustvarjala, pa nimam materiala, bom mogla it malo v nabavo!! KJe se kupijo barve za tekstil??

Jutri pa pregled! Upam, da je vse ok!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
27.7.2008 19:39:45   
kaja02
halo punce, še sem doma, vsaj zaenkrat še. me že od včeraj pošteno špika, otrdeva trebuh, cel spodnji štuk mi vleče narazen, sam pa ni dobenega reda, ni tampirano na uro, sem pa tudi jaz dobila smklju podoben izcedek in sedaj čakam in prosim, da se bo kmalu začelo, ker ta vročina ( včeraj in danes) me ubija, pa tako sem zaspana, pa si ne najdem položaja.

ma spet jamram, vas še preberem, pa potem kaj komentiram!!!!1

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
27.7.2008 19:48:13   
kaja02
a veste da mam jaz danes PDP po menstruaciji, čas je za AKCIJO!!! Daj pupa, odloč se že.user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
27.7.2008 19:59:51   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Sandra 123 kakšne papirje rabiš zdaj to, če gre z dedijem? A to vse na občini zrihtaš in koliko pride?

Matejchi...jaz sem vse papirje dvignila na občini, izpolnila sem doma in nazaj nesla (rabiš osebne podatke od tistega, s katerim bo otrok potoval - št. os. dokumenta, EMŠO...)....me je pa stalo okrog 2 eura - ja, prav si prebrala, 2 eura, čeprav je bilo rečeno, da bo to stalo okrog 50 eurov...

Kaja...sem te pogrešala danes user posted image ...a danes imaš pdp po zadnji M??? Ja, očitno se bejbi ne mudi, čeprav imaš ti verjetno že pol kufer vsegauser posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
27.7.2008 20:03:07   
sandra123
Jaz sem bila pa zdajle pridna in sem se lotila likanja srajc za user posted image , pa sem vmes dala dragemu namig, da sem se utrudila in je še on 3 zlikaluser posted image ...kaj naj rečem drugega, kot user posted image user posted image user posted image user posted image moj dragi user posted image ...zdaj ima vse srajce zlikane in bo ves vesel,ko bo imel toliko srajc na izbirouser posted image ...

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 4121
27.7.2008 20:03:40   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Aja pa sem gledala te naše seznamčke... ste ugotovile da so najbolj "zagrete", ki so že rodile imele PDP na 5.8. Ostala je samo še Odette...Kje pa je ta bejba?user posted image

Sem tudi jaz to že ugotovila in veselo mojmu razlagala. pa je rekel, saj to je samo 9 dni pred tvojim PDP-jem. user posted image user posted image user posted image  Sem ga očitno mal prestrašila in se je mal zamislil. user posted image user posted image user posted image  Zadnji čas. user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
27.7.2008 20:06:20   
kaja02
punce, a ste me pogrešale?? user posted image  nisem bla sposobna se za rač. usest, sedaj sedim na žogi

ja moji pupi se nikamor ne mudi, je bolj po atiju, če bo šlo tako naprej, bom upajmo enkrat do konc avgusta pa menda ja rodilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4123
27.7.2008 20:06:23   
sandra123
Naty...mogoče te pa še nocoj konkretno zagrabi in bo potem tvoj user posted image rekel "Saj sem vedel, da boš naslednja" user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
27.7.2008 20:08:19   
kaja02
sandra -user posted image user posted image  za tvojega dragega, mojmu se še nogavic ne da zložit, mater je razvajen, pa saj sem sama kriva in še bolj njegova mama

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?