Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 27.7.2008 15:50:40
|
|
|
|
Ryssa
|
Olja Še malo pa bo avgust in odprta sezona Mene še vedno vsake toliko nekaj šraufa, tak ko da bo M pritekla, imam včasih prav tak občutek in hodim čekirat če je slučajno res Pa slabo mi je zraven Pa včeri sem imela mokre hlačke, pa ne vem kako Ušlo mi že ni, bi že vedela najbrž. A je to kaj nevarno če počasi odteka plodovnica? Ne vem ali bi se mogla it pokazat ali ne? Če bo danes spet kaj, bom šla. Pa ponoči me je začelo nekaj špikat spodaj, tak občutek ko da bi spredaj dobila volka, če si znate predstavljat, tak kot da bi me kdo z iglo. Pa samo ko sem bila na desnem boku. Upam, da to nima nobene veze s popadki ker je bolelo ko , sploh nisem mogla dihat. Zdej pa se že jaz tudi počutim kot neki nasedli kit Ponavadi mi ni bilo jasno, kaj sandra misli s tem, da se s težavo prestavlja in vstaja, no zdej vem No, evo to so moji trenutni problemi. Sem prišla mal pojamrat, mogoče bojo pa minili
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 27.7.2008 16:14:16
|
|
|
|
ANA_P
|
malo sem vas na hitro prečekirala, vidim da danes še nobena ni pobegnila v P. Jaz sem OK, malo menstrualnih krčev sem imela zjutraj in prej, zdaj se mi je stanje umirilo. Zdaj si še grem počasi zlikat lase, ta nova frizura mi da dela, sem jih včeraj oprala in posušila, danes pa se zbudim navita kot v 70tih . Aja, od naših sem pripeljala kinderpet , ati pa ga pride jutri sestavit . Je ve bolj srah kot mene, da bom že šla. Mami pravi da grem do konca tedna v P, te pa bomo videli. Lepo nedeljo še naprej!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 27.7.2008 16:22:45
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Erin mi je tako sumljiva. Potem nam bo pa spet kazala in se nam smejala.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 27.7.2008 16:24:51
|
|
|
|
Erin
|
Da se pofočkam Evo mene..še sem tukaj...sem spala do 10 potem pojedla zajtrk in šla do babice...sva pekli štrudelj in kuhali kosilo...no bolj ona... Je pa taaaaaak dren na cesti da je jooooj, še posebej skozi Bled. Sem pa tudi sama včeraj zaspala šele okoli 1h, sem ob polnoči še slišala pokanje ker je bil na Bledu ognjemet, meni pa usta do tal, saj sem šla še vsako leto...no bomo pa drugo leto toliko bolj nadoknadili. izcedek - tudi jaz imam takega kot en grd bljak smrkelj že nekaj časa, okoli 2-3 tedne pa očitno to ni čep... se pa vseeno nekaj pripravlja. Od včeraj na danes ni bilo veliko krčev, mali je spet len ko črnogorc, še spikanje ga je komaj pripravilo do tega da je malo pomigal, no ko pa je ena konkretna južna v trebuh priromala je bila pa takoj žurka Bogi otrok...lačen je bil Ti ti mami... miškolinček - mogoče se pa še res srečava gor...meni že vsi ki jih srečam govorijo: SREČNO...babica me je sanjala da sem rodila, pa teli krči...bomo videli ali bom ta teden rodila ali bo zvezdniško zamujal tako kot jaz Sem pa še vedno v dilemi- epiduralno ali ne? bomo videli na porodni Tamy30 - mene pa leva noga boli, kot pri išiasu, pa mam tud filing da le mali tako na en živc pritiska, saj me bolečina ne spremlja skozi cel dan ampak le po določenih stvareh - ležanje na levem boku,... sandra - zanimivo za tisti izračun, mogoče ti pa spet ugane..no meni ne more ker bi potem morala roditi že 4 tedne nazaj Do 1000-ke oz boš pa kmalu prišla.. ti manjka samo še 11 objav nooooo potem pa lahko greš Aja pa sem gledala te naše seznamčke... ste ugotovile da so najbolj "zagrete", ki so že rodile imele PDP na 5.8. Ostala je samo še Odette...Kje pa je ta bejba? matejchi - tvoja novička da bosta Lili Žagar in MArko Potrč ujčkala je bila pa pravilna.... sem danes v Lady videla... Dobro ti sklepaš, bravo! paaaaaaaaaaa...... A je od Zrneca žena SAbina že rodila? Samo smo pa res sami detektivi na naši temi Avgustovk
< Sporočilo je popravil Erin -- 27.7.2008 16:27:51 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 27.7.2008 16:40:40
|
|
|
|
andrejaboris
|
Moj Lan se pa celi čas igra in mi pusti počivat! Pa vozi avtke okoli mene! Je res zlat! Prej je reko, veš mami bom se jaz pripogno ker ti se težko, ker imaša taki veliki trebuhček! Je res zlat!!! Sma namreč sama doma! To bo vselica ko bo mene zagrablo pa boma ki sama doma! Pa bo še ki noč povrhu! MOji pa vsi 35 km stran! Sploh ne upam mislit nato!!!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 27.7.2008 16:51:28
|
|
|
|
miškolinček
|
Erin, saj za epiduralno se lahko še tudi gor odločiš,boš videla. Jaz vem,da brez nje ne grem, sem pač malo boječa,sploh ko se spomnim na prvič,upam samo da pridem do cajta da mi jo naštimajo,ker je tak dren na cesti. Sicer pa če bo šlo tako hitro je pa tudi vseeno če jo imam ali ne,mene je bolj strah da bi se mi vleklo v nedogled,in bi bla skoz v popadkih,odpirala pa nič. V takšnem primeru EA še kako prav pride. Itak ti je ni treba ravno vsake pol ure dozirat,pač po potrebi. Drgač si pa lumpa,a veš kako nas je skrbelo,ker se nisi pofočkala. da ne bomo drugič pa mislile da nas ,ti boš pa kje drugje sopihala. Kar pridna bodi,zdaj maš rok že tle in se vsak dan pofočkaj . Ryssa, če se ti še pojavijo mokre hlače se le pojdi pokazat ker odtekanje plodovnice je lahko zelo nevarno (jaz bi šla). Otrok dobiva vso porebno hrano iz plodovnice in če le te ni,.....boljše da greš zastonj kot pa da bo kaj narobe.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 27.7.2008 17:10:37
|
|
|
|
matejchi
|
Erin, če sem ju pa v čakalnici srečala pol sta šla pa na UZ, nasmejana... kaj bi pol lahko druga bilo, po tabletke najbrž ni šel z njo... Jaz sem pa prinesla škatlo s prvimi cunjami domov pa se jih bom še danes verjetno lotila in jih dala prat. Dopoldne sem pa dragemu kombinezon motoristični oprala, je teklo od njega črno kot iz greznice... kaj nardi asfalt pa švic pa to.. bljak Danes bom pa slabo spala,... ne bo , ker gre dragi delat, zdaj pa je tudi prevroče, da me na hitro nabriše.... hihi
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 27.7.2008 17:15:42
|
|
|
|
matejchi
|
http://shrani.si/f/2t/11l/3qIDnaDy/posledice-nezvestobe.jpg No če je katera ga kaj srala, naj se pazi!!! hihi
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 27.7.2008 17:22:54
|
|
|
|
matejchi
|
Sandra123 kam jo je pa mahnila tvoja tamala na morje? (slovensko ali hrvaško) Zanima me zaradi papirjev.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 27.7.2008 17:31:51
|
|
|
|
sandra123
|
Evo nas z obilnega kosila...danes so se pa prav grebli, kam naj prideva na kosilo , je še tašča klicala, naj prideva k njim, potem pa še tast...da delajo bograč in da naj prideva ...midva sva jih pa kar odklonila in šla k moji sestri...joj sem se najedla ...je moj svak pripravil hobotnico izpod peke...njamsi...ampak sem komaj še kaj dala v usta, ker je bilo že toliko predjedi ...zdajle bom šla pa malo vodoravno, ker so mi po 14-ih dneh spet noge zatekle, ker je bila takšna sparina zunaj...pa na dežek se pripravlja... Erin, ti lumpa, spet se nisi zjutraj pofočkala ... Tejkaz se pa še vedno ni javila???? Niti Bella in Kaja????
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 27.7.2008 17:32:52
|
|
|
|
sandra123
|
Matejchi...Tina je šla v dalmacijo...blizu Šibenika....Kaj te pa zanima glede papirjev?
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 27.7.2008 18:14:33
|
|
|
|
matejchi
|
Sandra 123 kakšne papirje rabiš zdaj to, če gre z dedijem? A to vse na občini zrihtaš in koliko pride?
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 27.7.2008 18:42:40
|
|
|
|
nell
|
Hej babike! Da se oglasim še malo zvečer. Moj lubi je prišel iz službe predčasno in me prijetno presenetil...to je pa tud pomenilo konec moje ustvarjalnosti...no ja pa sej sm bla kr pridna...pa še v naslednjih dneh malo. Moram pa povedat, da mi nogo tok zatekajo, ko sedim, da je za pop . Sem si po eni uri dala eno vedro s fajn hladno vodo, da sem med slikanjem lahk noge notr tiščala...drugače tud vprašanje kakšna bi bila. miškolinček - na plenice si prej osnovo narišem s flumastrom, takšnim, ki ob stiku z vodo izgine - je pretežko, da bi na pamet risala na tekstil...sploh na plenice je težko risat, ker se čopič zatika, zaradi tkanja... tko da ga nič kej ekstra ne sviram. Sem pa enkrat že dela na ogled svoje plenice...so v mojem albumu...sam zdej za svojga škrata pa spet mal drugačne delam. Po opisu sodeč bo vaša sobica za čudovita - upam da jo bomo kaj videli. Jaz pa sten drugače nisem barvala...so še vedno bele...bom pa oz. že začenjam s slikanjem sten. Sem si namreč zamislila, da bo vsaka stena imela svojo zgodbico. Pri posteljico zgodbo o medvedkih, pri previjalni o življenju v morju, pri omari pa o svetilniku - če mi bo seveda ratalo vse do takrat naredit. Malo sem pozna, ker smo imeli prej druge stvari. No vsekakor bom svojo zamisel enkrat dokončala, če ne prej pa po porodu. Anita - res lepe slikice in prej in potem, bi te lahk tud za kakšno reklamo uporabili.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 27.7.2008 18:43:49
|
|
|
|
tatly
|
mater...mene pa nihce ne pogresa jah ene nismo zanimive
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 27.7.2008 18:57:23
|
|
|
|
naty13
|
Erin saj sem po tihem kar vedela, da poležavaš in da verjetno uživaš, ker bi sigurno javila, če bi letela v P. Samo malo heca pa mora bit, da si popestrimo zadnje dni preden gremo v P. Pa da ne bomo samo o krčih in bolečinah pisale. Nell superca, da te je tvoj presenetil. Boš pa jutri nadaljevala z ustvarjanjem. Saj zunaj je neznosno, tako soparno, jaz sem čist avt, sem mogla prav notri it. Tatly vsaka je pogrešana, ampak te s seznamčka so dobesedno za rodit, ker jih že pošteno matra. Saj nisi zamerila. Sandra koliko ponudb za kosilo. Zdaj pa noge v luft in počivat.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 27.7.2008 19:15:03
|
|
|
|
tatly
|
eh NATY malo heca pa more bit
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 27.7.2008 19:15:21
|
|
|
|
andrejaboris
|
Danes pa se že cel dan bašem ! Ne vem kaj mi je! Ravno sem pojedla cel paket bombonov! Njami! Naty kak si pa kaj ti? Sandra drugič kako ponudbo k meni pošlji! Tatly se strinjam z Naty! Jaz nonstop kero pogrešam pol pa hodim gledat na rodili smo, če že kaj je! Nell to je full fajn ko dragi prej pride in preseneti! Mene bi tut dans lahko! KOmaj čakam, da pride!!! Saj še imaš čas za ustvarjanje, mogoče bo pa čez rok šlo! Jaz bi tut neke ustvarjala, pa nimam materiala, bom mogla it malo v nabavo!! KJe se kupijo barve za tekstil?? Jutri pa pregled! Upam, da je vse ok!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 27.7.2008 19:39:45
|
|
|
|
kaja02
|
halo punce, še sem doma, vsaj zaenkrat še. me že od včeraj pošteno špika, otrdeva trebuh, cel spodnji štuk mi vleče narazen, sam pa ni dobenega reda, ni tampirano na uro, sem pa tudi jaz dobila smklju podoben izcedek in sedaj čakam in prosim, da se bo kmalu začelo, ker ta vročina ( včeraj in danes) me ubija, pa tako sem zaspana, pa si ne najdem položaja. ma spet jamram, vas še preberem, pa potem kaj komentiram!!!!1
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 27.7.2008 19:48:13
|
|
|
|
kaja02
|
a veste da mam jaz danes PDP po menstruaciji, čas je za AKCIJO!!! Daj pupa, odloč se že.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 27.7.2008 19:59:51
|
|
|
|
sandra123
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Sandra 123 kakšne papirje rabiš zdaj to, če gre z dedijem? A to vse na občini zrihtaš in koliko pride? Matejchi...jaz sem vse papirje dvignila na občini, izpolnila sem doma in nazaj nesla (rabiš osebne podatke od tistega, s katerim bo otrok potoval - št. os. dokumenta, EMŠO...)....me je pa stalo okrog 2 eura - ja, prav si prebrala, 2 eura, čeprav je bilo rečeno, da bo to stalo okrog 50 eurov... Kaja...sem te pogrešala danes ...a danes imaš pdp po zadnji M??? Ja, očitno se bejbi ne mudi, čeprav imaš ti verjetno že pol kufer vsega
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 27.7.2008 20:03:07
|
|
|
|
sandra123
|
Jaz sem bila pa zdajle pridna in sem se lotila likanja srajc za , pa sem vmes dala dragemu namig, da sem se utrudila in je še on 3 zlikal ...kaj naj rečem drugega, kot moj dragi ...zdaj ima vse srajce zlikane in bo ves vesel,ko bo imel toliko srajc na izbiro ...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 27.7.2008 20:03:40
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Aja pa sem gledala te naše seznamčke... ste ugotovile da so najbolj "zagrete", ki so že rodile imele PDP na 5.8. Ostala je samo še Odette...Kje pa je ta bejba? Sem tudi jaz to že ugotovila in veselo mojmu razlagala. pa je rekel, saj to je samo 9 dni pred tvojim PDP-jem. Sem ga očitno mal prestrašila in se je mal zamislil. Zadnji čas.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 27.7.2008 20:06:20
|
|
|
|
kaja02
|
punce, a ste me pogrešale?? nisem bla sposobna se za rač. usest, sedaj sedim na žogi ja moji pupi se nikamor ne mudi, je bolj po atiju, če bo šlo tako naprej, bom upajmo enkrat do konc avgusta pa menda ja rodila
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 27.7.2008 20:06:23
|
|
|
|
sandra123
|
Naty...mogoče te pa še nocoj konkretno zagrabi in bo potem tvoj rekel "Saj sem vedel, da boš naslednja" ...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 27.7.2008 20:08:19
|
|
|
|
kaja02
|
sandra - za tvojega dragega, mojmu se še nogavic ne da zložit, mater je razvajen, pa saj sem sama kriva in še bolj njegova mama
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?