|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
26.7.2008 22:40:45   
Muklla
Nič novega. Špikanje, bolečine v križu in danes tudi v tazadnji. Ne vem kaj je to. Sem mela pa cel popoldan obiske, tako da sem vas šele sedaj prebrala. Zdejle grem pa spat, ker sem čist out.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
26.7.2008 22:45:35   
ANA_P
maja, user posted image user posted image user posted image  čestitke za Urhauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes res bila pridna, sem spucala celo stanovanje, pa cote oprala, jutri že jih zlikam. user posted image
No, za vsak slučaj, ker sem danes toliko telovadila po stanovanju, sem si še zdaj oprala lase in uredila spodnji štuk ( s pomočjo ogledala ), jutri si še zdepiliram noge in pa seveda popipam obrvi. Od kar imam mravljinčaste prste si najtežje popipam obrvi. ako da to storim samo 2x tedensko, prej sem si jih vsaki drugi danuser posted image . Pač izgledam kot ''wolf''user posted image  Aja, pa nohte si še morem jutri na novo namzat, ampak samo na rokah. Na nogah so OK ampak da sem si jih uredila je trajalo cel popoldan. Tak da bom tudi jaz pripravljena, če pride do panike.

zdaj še preberem za nazaj, kaj ste napisale, te pa spat

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
26.7.2008 22:52:58   
matejchi
Tudi meni se po user posted image najbolj prileže spanec.....mmmmmmmmm

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
26.7.2008 23:14:01   
K_a_t_j_a
M@j@ iskrene čestitke ob rojstvu Urha!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
27.7.2008 0:02:09   
sandra123
Jaz pa še vedno pokonci, nič me spanec ne dajeuser posted image ...upam, da bom vsaj mirno noč imela, ko bom šla spat...
Lepo spančkajte, se zjutraj tipkamouser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 27.7.2008 0:05:42 >

Lp, Sandra

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
27.7.2008 0:13:11   
nyna84
Danes pa vse že spite... Jaz sem zadnje čase bolj nočni ptič, ker ne morem spat, zjutraj bi pa najraj poteglna spanec tja do desete ure. Že ko sem bila za Gajo noseča, sem hodila zadnji mesec spat ob vseh mogočih in nemogočih urah. user posted image
Mi smo pa danes naredili z mojimi starši en piknik pri Soči. user posted image  Je bilo prav super, Gaja se je igrala pri vodi, pa smo pekli meso in zelenjavo na žaru, pa testenine v solati je prinesla mami. Njami, same dobrote, bi lahko kar jedla, sam kaj ko me potem še bolj vse tišči v trebuhu. Sta nas prišla pogledat tudi brat in njegova punca, pa mi je rekla, da mi bo trebuh eksplodiral. user posted image  V glavnem, super preživet dan, res, še vreme je bilo v redu. Sicer je bilo nekaj časa ful vroče, da bi se najraj kar vrgla v Sočo, tud če je letos tko mrzla, pa sem se bala, da bomo potem piknik nadaljevali v P. user posted image  Potem se je pa sonček skril in je blo res krasno. user posted image

m@j@ čestitke tebi in tvojemu Urhu!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Joj vse mamice imate tko srčkane user posted image , da sem vam prow fouš, ker ga jaz še nimam. user posted image user posted image
Sayuri sta pa res pridna tvoja dva sončka, da toliko spita. Meni so tudi rekli, da novorojenčki večino dneva prespijo, naša Gaja je pa vedno tako malo spala čez dan. Če je zaspala 2x na dan po 2 urci, je bilo to že veliko. Ampak je bila vseeno pridna, ker je vseeno včasih prav lepo tiho ležala v posteljci, tudi če je bila zbujena, jaz sem se pa učila.
In Lana, čudivita poslikava! Mi je všeč, ker je preprosto, pa vseeno zelo izvirno in lepo. Bravo! user posted image

Miškolinček, jaz bi na tvojem mestu kar vprašala dr. v porodnišnici, če imaš dovolj plodovnice - sej si zarad tega šla v P. Imajo včasih pa res grozen odnos ti dohtarji! user posted image

A andrejeboris pa danes ni? Pohaja al je kam pobegnila?

Grem zdej probat zaspat. Moj user posted image  smrči na kavču, pa ne vem al naj ga zbudim da gre v posteljo, al naj ga kar na kavču pustim. Če ne bo pa v sobi smrčal, pa spet ne bom mogla spat. user posted image user posted image user posted image

Nočko!

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
27.7.2008 0:19:10   
nyna84
Sem dobila en članek, ki bo mogoče koristil tistim, ki imate user posted image  še vedno v medenični vstavi:

http://www.ringaraja.net/vaje-pomagajo-plodu-da-se-obrne_566.html

Zdej grem pa res spat!

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
27.7.2008 6:58:13   
naty13
Jutro

user posted image user posted image user posted image  kuhana.

Zvečer so me mal krči dajali, tako kot prejšni teden. Se je okrog 23h vse umirilo. Potem sem mal spala, pa mal šla na obisk WC-ja. Zjutraj sem se zbudila mal pred 6h. Imam že en stroj cunj zlikanih. user posted image  Eden se pa še suši in upam, da bo kmalu suho, da imam saj cunje pospravljene. user posted image

Muklla si še vedno med nami. user posted image

Andrejaborisuser posted image  Verjetno je kje uživala v lepem sobotnem dnevu. Bi mi sporočila, če bi že cartala, ker sem ji svojo tel. št. poslala.

Nyna ti tudi kar lepo vztrajaš 2v1, po vseh težavah, ki si jih imela. user posted image  za lepo preživet dan. user posted image

Sandra imaš odpustnico.  user posted image user posted image user posted image

Zvezdica jaz imam tudi te bolečine vse drugačne kot pri Nejcu in sem tudi čisto izgubljena. user posted image  Vem samo to, da to še ni to. user posted image

pa pa

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
27.7.2008 6:59:44   
naty13
Sem pozabila.....

Anita ti pa spet po hribih lezla.user posted image  Da nam ne boš v hribih rodila. user posted image  Lepo, da si sporbala fotkiča. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
27.7.2008 7:08:39   
ozziebo
Jutro vsem. Mnjammm, kava!
Smo tudi mi imeli piknik prinaših včeraj. Sem se spet napokala dobrot, da me je vse tiščalo!!
Zdaj se pa že kruh peče user posted image . Pa tamali gleda risanke user posted image .

M@j@, iskrene čestitke!!

Lep dan vsem, pa čim manj dežja!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
27.7.2008 7:23:47   
*zvezdica*
Grrrr...sem vse pomotoma zbrisala...

no pa kratka obnova..

Pridno smo že pokonci in gledamo Živ Žav, sicer ne po lastni volji, ampak malemu pač ne gre ogovarjatiuser posted image . Dnes se jaz žrtvujem, možek pa še pridno drnjoha (srečko). Celo noč semi je sanjalo, da imam popadke, tako da potem sploh nisem več vedela ali jih imam res al se mi samo zdi. Krči in špikanje so potem popustili, tako da iz te moke očitno ne bo kruhauser posted image .

Naty, hvala za kavico. Si pa zgodnja danes, pa tako pridnauser posted image . A Nejc pa še spi? kdaj pa se zbudi po navadi. Pri nas smo se pri tej starosti zbujali ob 6huser posted image

Muklla a ti pa še vedno vztrajaš? Sedaj bi te pa res že lahko odrešili bolečin. Upam, da boš res v kratkem stiskala k sebi malo štručko.

Ana_P ti si imela pa pravi kozmetični salonuser posted image . Kar traja, da se ob tem trebuhu uredimo. Meni vsaka navadna stvar predstavlja pravi projekt. Pa še vedno me skrbi, kaj če me ponoči kaj zvije, jaz pa npr. vsa zaraščena...pol je pa vsaj "tisto osnovno" treba vzdržvatuser posted image . Ja, pravi naporuser posted image . Mene danes tud obrvi čakajouser posted image .

Nyna, srečkica na Soči ste bili. Men je tam tkooo lepo. Super za piknikuser posted image . Glede hrane se pa ne sekiraj...zdaj le jej ko lahko vse, potem se bo kmalu treba bolj pazit, pa itak bo šlo z dojenjem počasi vse dol.

Anita, ti si bla pa včeraj v našem koncuuser posted image .

Danes bo očitno sped dežuser posted image Upam, da neha padat, da gremo vsaj malo lahko ven, drugače je mai mali pravi živec, ker nima kje odvečne energije pokurit.

Marcel in Zarja

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
27.7.2008 7:41:59   
sayuri
Juuutroooooooooooo user posted image user posted image user posted image . DAnes sem pa bolj zgodna - tko, kot v starih časih user posted image . Sem si prišla po kavico, Filip gleda živ žav, ostali spijo....

Moram najprej prebrat, če je kaj novega user posted image user posted image .

Aja, sandra, ti še kar piješ Magnesol user posted image  Meni so ga v porodnišnici pri doplnjenih 35.tednih skenslali. Drugače pa naj bosta mala dva kar še en teden pridna user posted image . Potem pa lahko pokukata na svet user posted image

Berem, da vse finiširate z urejanjem sebe pred porodom user posted image  Super. user posted image

Joj, Zara se zbuja....šibam

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
27.7.2008 7:55:08   
matejchi
ooo jaz sem pa spala kot že dolgo ne.. zgleda da pomaga ata na mamo... tamal je ob 7.20 vprašal, a so že risanke in tako sedaj gleda risanke, jaz sem tukaj, user posted image pa še mal žaga...
škoda da pada dež, jaz sem pa mislila, da bomo zunaj ribice pekli pa kakega čevapćića obrnili.

Nič treba bo v trgovino....

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
27.7.2008 8:13:08   
naty13
Kaj vse govorite od dežjauser posted image user posted image user posted image  Pri nas se pa sonček kaže. user posted image user posted image user posted image

Sayuri si pa res pridna. Bi zdaj lahko še mal poležala, ko ti še vsi spijo. user posted image  Smo pa res odvisnice od RR. user posted image  Pa že tako prepoznaš Zaro in Lovrota. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvezdica Nejc se zbuja okrog 7.30, no tudi ob 7h vstane, če je recimo bilo prejšni dan slabo vreme in se ni dosti zjagal. user posted image user posted image user posted image  Smo pa pozimi tudi ob 6h vstajali ali pa mal čez šesto, ker smo hodili ob 18-18.30 spat. Je revež še prosil za spat. user posted image  Jaz sem pa kar nekaj od večera imela. user posted image

Ozziebo user posted image user posted image user posted image  za piknik. Tudi jaz bašem vase vse kar vidim in ne bom mogla jesti v naslednjem mesecu ali dveh. user posted image

Matejchi fino, da imaš moške vsakega na svojem koncu. Imaš fajn mir. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pozabila povedat, da me je včeraj user posted image  peljal na user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image  Danes ju bom pa z nejcem poslala v trgovino,  da bo mal miru pri hiši. user posted image user posted image user posted image user posted image

Miškolinček, kako pa se ti kaj počutiš danesuser posted image

Magnesol - tudi jaz sem ga nehala piti pri 37t.

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
27.7.2008 8:14:55   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Tudi meni se po user posted image najbolj prileže spanec.....mmmmmmmmm

Če pa je user posted image  za dobro jutro se pa prileže še ena masaža, potem je pa treba vstat. user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
27.7.2008 9:05:25   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Miškolinček, kako pa se ti kaj počutiš danesuser posted image

Jaz sem danes spala kot user posted image ,o kakšnih popadkih ponoči ni bilo ne duha ne sluha,prej pa celo popoldne pa zvečer.
Zdaj pa res ne vem,a me to dete heca in ne ve ali bi rado šlo ven ali neuser posted image .
Skratka zaenkrat energije kolikor hočeš ker me še nič ne grabi,kaj bo kasneje ne vem.
Sem pa danes zjutraj poleg obljubljenega krvavega izcedka po pregledu vidla da mi je ven prišla tudi takšna ful gosta sluz kot smrkelj,krvava je verjetno zato ker od pregleda mal krvavim,je pa to rjava kri takšna kot na koncu menstroacije.
Zdaj pa ne vem,a je to čep,al me je sam ona tok spraskala da mi zdaj kr nekaj ven leze.user posted image  Prvič mi čep ni šel in zato nimam pojma kako bi naj zgledal,vem pa da takšne goste sluzi spodaj pri meni še nikoli nisem videla.
Če katera kaj ve,bom hvaležna za informacije.
Bomo videli če se bo zdaj začelo kaj bolj konkretno dogajat.

Mislim pa da bo Muklla prej na vrsti,sploh zdaj ko opisuje poleg špikanja še bolečine v tazadnji. Muklla držim pesti da se čimprej rešiš.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
27.7.2008 9:11:50   
naty13
Miškolinček jaz sem imela dva dni krvav izcedek, pa mi je G v P rekel, da to ni dovolj, da mora biti roza. In res, zadnji dan pred porodom sem res imela rozast izcedek. Res čudno izgleda, da se ne ustrašiš, če ga zaslediš. user posted image  Imam pa tudi jaz tak sluzast izcedek kot smrkelj že nekaj dni. Saj to ni nič narobe, a neuser posted image user posted image user posted image user posted image  Tale otroček te pa mal heca. Noče ven, pa hoče ven. Tako je meni G rekel v P pri Nejcu. Hoče ven pa noče ven. Jaz pa boga prvič nisem vedla kje sem, kaj naj. user posted image

pa pa

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
27.7.2008 9:12:47   
naty13
Muklla ti boš pa še do PDP zdržala. Še par dni. Da ti ne bo na koncu zamujal user posted image .

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
27.7.2008 9:20:10   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Miškolinček jaz sem imela dva dni krvav izcedek, pa mi je G v P rekel, da to ni dovolj, da mora biti roza. In res, zadnji dan pred porodom sem res imela rozast izcedek. Res čudno izgleda, da se ne ustrašiš, če ga zaslediš. user posted image  Imam pa tudi jaz tak sluzast izcedek kot smrkelj že nekaj dni. Saj to ni nič narobe, a neuser posted image user posted image user posted image user posted image  Tale otroček te pa mal heca. Noče ven, pa hoče ven. Tako je meni G rekel v P pri Nejcu. Hoče ven pa noče ven. Jaz pa boga prvič nisem vedla kje sem, kaj naj. user posted image

Če mora biti roza pol pa to ni to. Drugače pa itak ne bi vedla če je rozast ker bi bil zmešan z izcedkom od pregleda. Eh,kar bo pa bo. Če me zagrabi grem, drugače mam pa tko jutri CTG pa UZ,pa bomo videli kaj bo.
Samo je pa zanimivo kako me je minilo,po moje od živcev,ker ko sem prišla včeraj domov sem imela takoj ko sem se pomirila popadke,gor pa nič. Mi je blo kr nerodn najprej. PA prej 4 dni ponoči non stop, daanes pa nič.

JAz pravim user posted image  da naj rajši kr do jutri počaka,da bi jaz danes bila še doma. Moj user posted image  ma pa zdaj gnezdenje,zgleda da ga je koooončnooo mal streznilo in je začel mal migat pa uštimavat. Vsaka stvar je za nekaj dobra,tudi če še ne rodim,bo vsaj pripravljeno do časa.

Zdaj grem pa posodo pomit, pa user posted image  skuhat,ga še nisem pila,pol pa pridem še mal sem pogledat če se bo kateri dalo čvekat.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
27.7.2008 9:21:52   
miškolinček
Aja,Naty,če je narobe če imaš sluzast izcedek kot smrkelj ti pa ne vem povedat,ker ga do zdaj še nisem imela. Mislim da ne,mogoče ti bo katera druga vedla kaj več povedat.

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
27.7.2008 9:25:02   
sandra123
Jutro user posted image in hvala za user posted image Naty..., pa za odpustnico tudi user posted image user posted image user posted image ...
Magnesol lahko pijem še do konca drugega tedna - tako je rekla G, jaz jo pa pridno ubogam, ker je drugače že včasih prav nevzdržnouser posted image ...
Pri nas je tako grmelo in deževalo zjutraj ob 6/7, da kar nisem mogla več spati, pa sem se še malo trudila poležavat...
Muklla, ja tvoj user posted image pa kar vztraja user posted image
Miškolinček...kolikor se jaz spomnem glede tega čepa, se je pri tebi res začelo konkretno dogajat, ti je pa že Naty povedala, kako je z barvo tega izcedka, je pa res, da lahko še kakšen dan traja...pri meni je bil isti izcedek, ampak meni je še voda odtekla, tako, da so me potem po hitrem postopku šibali v porodno sobo...
Sayuri, upam, da je bila noč mirna in da si se vsaj malo naspala user posted image ...a mala dva pa že po joku ločiš, kdaj je kateri glasenuser posted image ...ojoj, kaj me še čakauser posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
27.7.2008 9:32:07   
naty13
Miškolinček user posted image user posted image user posted image  za tvojega user posted image  in gnezdenja. user posted image  si pa le privošči, na JE ne bo tako dobre. user posted image  Ma saj teli živčki nas izdajajo. jaz sem mela popadke, le takrat ne ko sem v P prišla in so me na CTG priklopli in na vsakem CTG-ju potem čudežno nič. V sobi pa spetuser posted image user posted image user posted image  Ti pa še do tazadnjega ne moreš čakat, če ne še do JE ne boš prišla. user posted image

Sandra dežka ste meli. user posted image  Pri nas se tudi zdaj oblači, pa tako se je sonček že kazal. user posted image

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
27.7.2008 9:32:18   
sandra123
Naty in Miškolinček ...takšen prozoren sluzast izcedek imam jaz že nekja dni...nisem sigurna, ali gre za luščenje čepa, ampak definitivno je znak nečesa...vnetja nimam, tako, da je to verjetno del priprave na akcijo...je pa prav čudno, ko priteče venuser posted image ...

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 4073
27.7.2008 9:40:10   
nell
Dobro jutro babike!

Js sem končno dvignila svojo tazadnjo iz postelje...je dežek tok fajn šel, da me je še bolj leno nardil...nisem in nisem hotla vstat. No pa nič zato, danes sem se odločila, da je to samo moj dan...sem si že včeraj vse pripravila za slikanje...torej bom danes malo packala po plenicah za našga škratka...pa verjetn vmes še kak del knjige prebrala in se predvsem pustila razvajati tašči in tastu.

Mojmu sem skuhala kavico, potem pa itak gre že spet delat in bom sama cel dan.

Vidim da se vse pripravljate na akcijo, vključno z mano. Mene predvsem ponoči tako bolijo medenične kosti, da se že kr z veliko težavo ustanem in grem na wc...bolj se kotalim iz postelje kot pa kej druzga.

No se grem še mal pocrtlat...pa vas berem še kasneje.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 4074
27.7.2008 9:43:37   
sandra123
Mojega dragega tudi gnezdenje daje...user posted image user posted image user posted image , včeraj je ful pospravljel, danes se je pa odločil, da bo zmontiral v avto še avtosedeža za najina user posted image user posted image ...
Tina pa uživa na morju 100 na uro, me očitno nič ne pogreša, ker se mi nič ne javi, jaz pa očeta nonstop klicarim in sprašujem, če je vse ok in kako se kaj mala obnašauser posted image ...po eni strani bi se res rada rešila ta teden in rodila, da bom še v P, ko se moja princeska vrne, ampak očitno na to ne smem preveč računati, ker sta se moja sončka odločila, da bosta še malo vztrajala pri meniuser posted image ...
Me je pa ravnokar moj svak poklical in me vprašal, če sem še 3v1 in če prideva danes na kosilo, ker moja sestra praznuje rduser posted image ...se je malo pohecal in rekel, da naj do kosila še zdržim, da potem pa lahko grem v Rim user posted image user posted image user posted image

Naty user posted image , a nisva imeli danes izbrani dan za finaleuser posted image user posted image user posted image user posted image ...mogoče bo pa Erin uspelo uloviti tako lep dan...je bil vsem trem všeč, upam, da bo vsaj pri eni od nas obveljal današnji datumuser posted image

Nell
, ko bi ti mene videla, kako lezem iz postelje user posted image user posted image user posted image ...to je že pravo mučenje na momente, sploh ponoči, ko je treba na wc....upam, da mi ne bo kdaj ušlo v hlače, ko tako dolgo traja, da se skobacam iz posteljeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 27.7.2008 9:49:33 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?