nyna84
|
Danes pa vse že spite... Jaz sem zadnje čase bolj nočni ptič, ker ne morem spat, zjutraj bi pa najraj poteglna spanec tja do desete ure. Že ko sem bila za Gajo noseča, sem hodila zadnji mesec spat ob vseh mogočih in nemogočih urah. Mi smo pa danes naredili z mojimi starši en piknik pri Soči. Je bilo prav super, Gaja se je igrala pri vodi, pa smo pekli meso in zelenjavo na žaru, pa testenine v solati je prinesla mami. Njami, same dobrote, bi lahko kar jedla, sam kaj ko me potem še bolj vse tišči v trebuhu. Sta nas prišla pogledat tudi brat in njegova punca, pa mi je rekla, da mi bo trebuh eksplodiral. V glavnem, super preživet dan, res, še vreme je bilo v redu. Sicer je bilo nekaj časa ful vroče, da bi se najraj kar vrgla v Sočo, tud če je letos tko mrzla, pa sem se bala, da bomo potem piknik nadaljevali v P. Potem se je pa sonček skril in je blo res krasno. m@j@ čestitke tebi in tvojemu Urhu!!! Joj vse mamice imate tko srčkane , da sem vam prow fouš, ker ga jaz še nimam. Sayuri sta pa res pridna tvoja dva sončka, da toliko spita. Meni so tudi rekli, da novorojenčki večino dneva prespijo, naša Gaja je pa vedno tako malo spala čez dan. Če je zaspala 2x na dan po 2 urci, je bilo to že veliko. Ampak je bila vseeno pridna, ker je vseeno včasih prav lepo tiho ležala v posteljci, tudi če je bila zbujena, jaz sem se pa učila. In Lana, čudivita poslikava! Mi je všeč, ker je preprosto, pa vseeno zelo izvirno in lepo. Bravo! Miškolinček, jaz bi na tvojem mestu kar vprašala dr. v porodnišnici, če imaš dovolj plodovnice - sej si zarad tega šla v P. Imajo včasih pa res grozen odnos ti dohtarji! A andrejeboris pa danes ni? Pohaja al je kam pobegnila? Grem zdej probat zaspat. Moj smrči na kavču, pa ne vem al naj ga zbudim da gre v posteljo, al naj ga kar na kavču pustim. Če ne bo pa v sobi smrčal, pa spet ne bom mogla spat. Nočko!