Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 27.7.2008 12:56:16
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Eno vprašanje: a če bi se kateri od vas zgodilo, da bi v kratkem času nenačrtovano ponovno zanosila ali bi obdržale otroka? Aurora, jaz bi ga obdržala v vsakem primeru, ker nikoli ne veš, če boš imel še kdaj srečo. Verjetno bi si nakopala nekaj težav /služba/ a bi že zmogla. A ti kaj sumiš??? sesil: za frizurco!!! V bistvu ne sumim, me je malce strah te misli, ampak jezi me to, ker že lep čas čutim kako se napravlja vse na , ampak je ni od nikoder. Kako si preživela 1. dan brez sladkega? A je bilo težko?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 27.7.2008 13:04:22
|
|
|
|
aurora28
|
Malce sestavljam vabilo za krst Gala in bom dala na vabilo novejšo sliko Gala in sem ga za hec malce posedela in ga slikala. Šele na sliki vidim kako je že zrastu moj sinko. Kaj pravite na mojega korenjaka?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 27.7.2008 13:07:27
|
|
|
|
Estrella*
|
Aurora: moram priznat, da je težka. Sploh ko vidim malega ko se baše Saj bo, samo, da mine par dni. Enkrat sem zdržala celih 7mesecev sesil: če bosta s kasso prišli, lahko prideta pred ZD Vrhnikka okoli 11h in gremo skupaj naprej. jana: greš ven na ovoznici izhod 1/LJ SEVER, KRANJ, AUT), tudi zate velja, te lahko počakam na Celovški in gremo skupaj naprej.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 27.7.2008 13:11:43
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Aurora: moram priznat, da je težka. Sploh ko vidim malega ko se baše Saj bo, samo, da mine par dni. Enkrat sem zdržala celih 7mesecev jaz sem tudi zdržala včeraj, sem pa danes po kosilu pojedla malo štrudla, doma narejenega pa minimalno sladkanega-to ni greh . še zdaj si oblizujem prste, sem kot aneja, ki jih ima skozi v ustih . Kaj 7 mesecev brez sladkega? pa jaz znorim, dobim živčni zlom brez sladkega toliko časa.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 27.7.2008 13:25:29
|
|
|
|
aurora28
|
Estrella* dobra si, da si zdržala 7 mesecev brez sladkega. Meni pa se kar zmeša, ker sem mahnjena na sladko. A si velik shujšala ko nisi jedla 7 mesecev sladko? Kaj pa moj sinko?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 27.7.2008 13:34:19
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Kaj pa moj sinko? lih zdej sem ga mojemu srčku kazala. pravi dečko, itak da je luškan.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 27.7.2008 13:41:58
|
|
|
|
aurora28
|
Hvala Sesil , tak na sliki šele dobim občutek kak je velik.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 27.7.2008 13:47:26
|
|
|
|
Estrella*
|
Aurora: ja velik je že ta dečko . Kar hitro rastejo naši . No po 6 mesecu se ta hitra rast malo ustavin in gre počasneje gor. HB za cunjce Shujšala sem skoraj 20kg s tem, da sem hodila skoraj vsak dan na Šmarmo Goro in pazila, da se nisem prenažirala z ostalimi stvarmi. Moram rečt, da sploh ni bilo težko.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 27.7.2008 14:20:08
|
|
|
|
aurora28
|
Kak pa si se prisično pripravila na to kuro brez sladkega? Mater že sama misel mi je težka, sam verjamem, da je začetek težek, potem pa hitro gre. A si to kar tako hujšala al po porodu?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 27.7.2008 14:26:45
|
|
|
|
suzy85
|
lep pozdravček! aurora tvoj gal je res že velik korenjak! tud jst sm hotla naložit slikce od eve, pa nekak ne gre! bom še poskusla. dieta: zaenkrat se še nisem pregrešila. šele zdaj, ko se pazim sladkega, sem ugotovila, kaj vse sem jedla, pa kolk! sj ni čudno, da niso hotle kile dol it! eno vprašanje: se lahko kopam v morju, če dojim? lepo popoldne!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 27.7.2008 14:42:32
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 lep pozdravček! eno vprašanje: se lahko kopam v morju, če dojim? lepo popoldne! zakaj pa da ne?Jaz se bom, sam okus joške je potem malo slan . dojenčki imajo baje radi slano, sam ni dobro za ledvičke. speri pod sladko vodo prej ko dojiš, pa je prablem rešen.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 27.7.2008 14:48:40
|
|
|
|
Estrella*
|
Aurora; men po prvem porodu ni bilo potrebno hujšat, sajsem jih imela 56kg Bilo je fantastično, pol sem bila pa doma in sem si počas navesla kilogramov. Kakšen 1,5 leta pio porodu sem jih imela že 80 , no, pol sem šla pa ukinit sladkiše. Sedaj jih moram spet dat dol ene 15kg, ker sem se zredila ko pujsek.Pa saj bo šlo, imamž e izkušnje Bistvo je to, da prebrodiš začetno krizo, pol pa gredo kilce dol in imaš tudi večje veselje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 27.7.2008 15:05:12
|
|
|
|
Estrella*
|
sesil: mene je sine prosil, naj spečem jabolčno pito in sem jo. No nisem se še pregrešila, je pa res težko pečt in poten ne jest. Danes dobim obiske, pride prijatelca s tremi mulci in upam, da vse pojedo, da mi ne bo delala luštov No moja gre počasi h koncu. Če nam rata to runo zanosit bo moj PDP 1.MAJ 2009
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 27.7.2008 15:38:08
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil tudi mene zanima kje so te Zbilje. Kasso, a se zapeljemo do tam, če ni predaleč? jaaaaaa, vem kje so....pridemo.... zdaj gremo na en rd, tako da šibam...se jutri zmenive, ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 27.7.2008 15:39:52
|
|
|
|
jana81
|
aurora ne morem verjet da že sam sedi Gal na kavču, naš Nejc sicer sedi, ampak ga kmalu rukne levo al pa desno. na nogi mi pa kamot sedi. jst nisem zdržala brez sladkega, sem jedla sladoled po kosilu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 27.7.2008 17:17:39
|
|
|
|
tilči
|
Lep pozdrav.. Mi smo z morja. smo šli malo slovensko obalo pogledat.Tilen je spal, Nejc je čofotal pri vodi,a je očitno premrzla zanj, da bi plaval z mano. V sredo pa upam, da pridemo,saj bomo trije.A bo še katera starejšega pripeljala, da bo naš imel družbo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 27.7.2008 18:39:33
|
|
|
|
jana81
|
ojla veste kaj , jst si ne grem več, končno se nekak psihično prepričam da ne bom več jedla sladkega, pa me lubi (in njegov brat) lepo prosi če mu lahko spečem bananino pecivo...in sem šla...zdej mam pa take lušte da si bom prste pojedla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 27.7.2008 19:27:19
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aurora ne morem verjet da že sam sedi Gal na kavču, naš Nejc sicer sedi, ampak ga kmalu rukne levo al pa desno. na nogi mi pa kamot sedi. jst nisem zdržala brez sladkega, sem jedla sladoled po kosilu. Jana sej še Gal ne sedi sam, sem ga postavla na sedežno in bila hitra s fotičem, ker je kar lezu pa malo levo, pa malo desno , sam se mu je še fanj zdelo, da se je smejal. Joj jaz sem tudi danes spekla jabiolčne mafine in mafine s suhim sadjem. Mljask,
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 27.7.2008 20:37:39
|
|
|
|
Taula
|
Joj je Gal že velik madona. Bi rekla da je starejši Srečanje v sredo...Zbilje mi niso daleč, samo neki se še menim s kolegico, preden gre v Nemčijo. Bom videla. Samo ve se že vse poznate, bom tam odveč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 27.7.2008 20:45:31
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Malce sestavljam vabilo za krst Gala in bom dala na vabilo novejšo sliko Gala in sem ga za hec malce posedela in ga slikala. Šele na sliki vidim kako je že zrastu moj sinko. Kaj pravite na mojega korenjaka? aurora28: Ja GAL je pravi korenjak in tko fletkan je .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 27.7.2008 20:50:17
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No moja gre počasi h koncu. Če nam rata to runo zanosit bo moj PDP 1.MAJ 2009 LEPO, LEPO... boš lahko odprla temo Majčice 2009 - 1. del
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 27.7.2008 20:53:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ojla, ojla!!! Vidim, da ste čez vikend kar nekaj naklofale . Mi smo bili zelo veliko naokoli, tako da za nazaj nisem skoraj nič brala. Edinole tole moram pokomentirat: IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No moja gre počasi h koncu. Če nam rata to runo zanosit bo moj PDP 1.MAJ 2009 GO, GO, GO, ... ESTRELLA!!! Potem bo pa tvoj ta3ji sonček ravno eno leto starejši od moje princeske . Nč, zj pa šibam pod tuš, pol se pa pridružim Manci, ki že pridno panča. Pa še lubija bom vzela seboj v miževo deželo . Lepe sanje vam želim!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 27.7.2008 20:54:32
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jana sej še Gal ne sedi sam, sem ga postavla na sedežno in bila hitra s fotičem, ker je kar lezu pa malo levo, pa malo desno , sam se mu je še fanj zdelo, da se je smejal. Sploh ni videt... sedi kot ta velk . Joj jaz sem tudi danes spekla jabiolčne mafine in mafine s suhim sadjem. Mljask, Tud jest mam rada sladko ... se bi mi zmešal, če mi kdo to prepove jest... bi bla kr za v norišnico. Vem pa, da neb smela... ker mam kr neki "odvečne kože"...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 27.7.2008 21:05:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Joj je Gal že velik madona. Bi rekla da je starejši Srečanje v sredo...Zbilje mi niso daleč, samo neki se še menim s kolegico, preden gre v Nemčijo. Bom videla. Samo ve se že vse poznate, bom tam odveč o Taula, tako se nam pa ne boš izmuznila. Nove so vedno dobrodošle, sicer pa ti bo delala družbo tilči, ki je tudi še ne poznamo in live
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 27.7.2008 21:08:31
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No moja gre počasi h koncu. Če nam rata to runo zanosit bo moj PDP 1.MAJ 2009 Estrella* a ti to resno, al nas malo hecaš? Pri nas pa delajo remont in nimamo cel teden tople vode , sem se zdajle express stuširala, tak hitra nisem bila še nikoli . Malce sem si pa še vode segrela, da je bilo vsaj malo prijetneje.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?