Svojeglava
|
Kasso: kakšne luštne slikce, moram prav napisat, sami cortki! Glede bajsik: Moja je pa res velika in bajsika za svoje tedne (mesece), saj če pogledate seznam, se je moja že do prve posvetovalnice največ zredila. Vsak, ki pogleda v voziček reče: joooj je pa velika al pa jooj je pa bajsika, sam je dogla tut... kolk je stara pol leta? ha, ha... Ampak se ne sekiram, pediatrinja je rekla, da je super punca, itak jo samo dojim, nič ne dodajam, tako da mislim, da poje kolikor potrebuje, a kako... pa tudi prva je bila bajsika, ko sem jo dojila, sedaj pa je super punca, nič debela... Očitno imam kalorično mleko ;) Kile: tudi meni je šlo 2 meseca lepo dol, zdaj pa stoji... jem fuuul veliko, tudi pri prvi sem jedla ogromno, ko sem dojila, pa je šlo lepo dol, zdaj pa štrajka... smo že ve letih, očitno ne bo tako lahko kot pred 5imi leti ;) Še en otrok: trenutno doživljam tako lepe občutke, ko jo držim v naročju, ko se nasmeje, ko jo potolažim, dojim, da bi ga sigurno obdržala... če se pa spomnim poroda...me je pa še vedno groza...pa če bi me ob 3 zjutraj vprašali, potem ko že 100tič to noč dojim, bi vam tud kakšno zabrusla, ha, ha ampak zjutraj je takoj vse pozabljeno, ko tamala zavriska pa se zasmeje... nočko vsem! lp, svojeglava
|