|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
26.7.2008 21:21:12   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

prosila bi za mnenja:
jaz sem pa razmišljala koliko naša mala poje. ponoči sem s črpalko načrpala 100 ml s tem da sem porabila pol ure. opoldne sem za vsak slučaj še eno flaškico napolnila, če bi bila naša mala še lačna, pa je blo le 60ml. in spet sem rabla kar nekaj časa.
Aneja pa na moji joški konča v 10-15 min. in me prav zanama če njen vakum bolj hitro dela, da se res naje.upam da vsaj 100 poje. sicer pa na oko se mi zsi da je kar pridobila, ni pa debela - to je res.

sesil: jaz imam isti problem s tem papcanjem. Lahko ti povem iz prve roke, da si ti nikoli ne boš nikoli mogla toliko spumpat kot ti bo mala lahko pocuzala. Naša je pravi lenuh za sesanje in sem jo tehtala pred in po dojenju(še sedaj me kdaj piči) pila mi je cca 5min in je posesala nekako med 60-110 ml. Enkrat več drugič manj. Če se ti ne dere po sesanju, očitno poje dovoljuser posted image  Naša je tud bolj manekenka, še ličk nima polnihuser posted image , ampak je zadovoljna in upam, da poje dovolj.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
26.7.2008 21:32:07   
Estrella*
Jana: ma, tvoj mali je čist lep dedec in mu čisto nič ne manjkauser posted image . Je pa res, da ko človek srečuje mamice z user posted image  so po večini kar zaliti se začneš spraševati zakaj tvoj/a ni oz. ali je temu vzrok premajhna količina mleka, premalo kalorično mleko, ali otrok ne sesa dovolj itd...Tako je pri dojenju, da vedno tipaš v temiuser posted image  Zato Jana ne razmišljaj o teh rečeh in lepo doji še naprej. Za skrbi bo še dovolj časa...user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
26.7.2008 22:02:16   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Estrella*, a sta se z **** kaj zmenili?? Glede Omarjevega obiska pri alergologinji na našem koncu, mislim user posted image

Nič konkretno. Z moje strani velja. Jo bom jutri poklicala, da se zmenimouser posted image

ok, javi mi, kako se bosta zmenili user posted image

Drugače ste me pa čisto sprovocirale s temi debatami o kilaži... Sem se šla po dobrem tednu stehtat in 4 kile viška še vedno trdno stojijo na meni... user posted image  No, priznam, da sem sama kriva, ker kar naprej jem in to dosti, v bistvu sem lahko srečna, da ni šlo še na gor user posted image  Ne upam si iti v dieto brez sladkarij, bom pa pristala na manj le-teh. Predvsem pa bo moja dieta nosila naziv "ne-požri-vsega-kar-vidiš" user posted image

Mirno noč želim vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3553
26.7.2008 22:34:12   
jana81

Jana: ma, tvoj mali je čist lep dedec in mu čisto nič ne manjkauser posted image . Je pa res, da ko človek srečuje mamice z user posted image  so po večini kar zaliti se začneš spraševati zakaj tvoj/a ni oz. ali je temu vzrok premajhna količina mleka, premalo kalorično mleko, ali otrok ne sesa dovolj itd...Tako je pri dojenju, da vedno tipaš v temiuser posted image  Zato Jana ne razmišljaj o teh rečeh in lepo doji še naprej. Za skrbi bo še dovolj časa...user posted image

estrella hvala user posted image user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 3554
26.7.2008 22:36:04   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Predvsem pa bo moja dieta nosila naziv "ne-požri-vsega-kar-vidiš" user posted image  

tud men tole bolj odgovarja, ker danes smo bli na fešti in se nisem mogla upret sladici...še huje ko vem, da ne smem potem pojem še več, in tako pojedla še od lubija sladico user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
26.7.2008 23:07:07   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

prosila bi za mnenja:
jaz sem pa razmišljala koliko naša mala poje. ponoči sem s črpalko načrpala 100 ml s tem da sem porabila pol ure. opoldne sem za vsak slučaj še eno flaškico napolnila, če bi bila naša mala še lačna, pa je blo le 60ml. in spet sem rabla kar nekaj časa.
Aneja pa na moji joški konča v 10-15 min. in me prav zanama če njen vakum bolj hitro dela, da se res naje.upam da vsaj 100 poje. sicer pa na oko se mi zsi da je kar pridobila, ni pa debela - to je res.

sesil: Vem, da user posted image  posesa več mleka, kot si ga sama lahko načrpaš. Če je user posted image  zadovoln in lepo napreduje, je pa itak user posted image .

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
26.7.2008 23:19:45   
valentina2006
Punce, HVALA še 1X za vse čestitke za MATEVŽA user posted image  

in..................

LAHKO NOČ user posted image .................

user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
27.7.2008 5:44:37   
Estrella*
Jutro!

O VALENTINA, kakšen lep zaključek dneva. Upam, da se  v sredo še kakšna uspe pridružit. Kako je kaj z darmar?

Spet ta dež! Ravno je začel padat na našem koncuuser posted image  Živim bogu za leđima in me ljudje težko najdejo, dež pa vednouser posted image .No naša je bila danes malo bolj zgodnja kot ponavadi in je popapcala v svojih 7 min, v spanju podrla kupček in spi daljeuser posted image . Sem ugotovila, da kadar papca zvečer veliko, se prej zjutraj zbudi . Ni mi čisto jasno zakaj?Včaraj je jedla na 1 uro od 16-22user posted image prej pa kar veliko spala, ampak jedla normalno. Danes me kar malo pečejo bradavice in se jih ne upam namazat, ker potem mala noče zagrabit in se spakuje na ziziuser posted image

aurora: je user posted image tetka že na obisku? Če ni, bi jaz kar po CB stopilauser posted image Jaz sem naredila BC po 2 dneh zamude, da sem se prepričala,da ni, ker bi se drugače od živćnosti požrla.

Neposredna povezava do sporočila: 3558
27.7.2008 7:38:36   
Svojeglava
Jana81: nič posebnega ne jem, samo ogromne količine vsega user posted image ...
ampak to ne priporočam, ker potem kile nikamor ne gredo :)

od svežega sadja samo jabolka in lubenico zaenkrat, od sveže zelenjave solato, svinjine ne jem, ostalo kar je kuhano pa vse...
večkrat grem k mami in k tašči na kosilo, to bo to!user posted image

aja pa sladice, vse sicer brez čokolade ampak se najde veliko stvari z marmelado user posted image

lepo nedeljo vsem!

lp,
svojeglava

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
27.7.2008 8:52:41   
valentina2006
user posted image  D O B R O   J U T R O user posted image

estrella*: Z darmar sem govorila v torek in je tud sama predlagala srečanje oz. user posted image ... Bom ji jest sporočila... a sreda velja user posted image ... kje se pa dobimo user posted image

user posted image

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
27.7.2008 9:16:04   
darmar
Hellllllooooooooo!

Tale Darmar je se je pa res zgubila. Ja sevede pridem na srečanje.

Na morju pa da vam povem je blo supreca. Kot sem rekla smo bili v prikolici z baldahinom. Sreča je bila, da ni bilo hude vročine in smo tako spali tako kot bi bili doma. Zala pa se je kopala in namakala kar v čebričku za posodo pomivat. Skratka morje je bilo prava uživancija. Spet gremo čez slab mesec.

Lepo se mejte in sporočte ko gremo na kofetkanje.

Neposredna povezava do sporočila: 3561
27.7.2008 9:23:32   
MARTINA25
DOBRO JUTRO!!!!

Ah to vreme.........no comment!!!!

Jst sam upam, da nam bo na Zbiljah služilo!!!!

ŠPELIN@ a se nam boš pridružila na srečanju na Zbiljah??

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
27.7.2008 9:25:06   
valentina2006
darmar: Lepo, da se oglasiš user posted image ... in user posted image za morje.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
27.7.2008 9:27:54   
jana81
žiiiiivijo...

no mi smo že spet pokonci ....Nejčka zabavata babi in dedi, da se lčahko jst najem in k seb spravim, ker moj dragi še vedno spi.user posted image

Punce kak je z dieto? Se ne grešite ?

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
27.7.2008 9:31:37   
jana81
mamice kolk bi vas prišlo v Ljubljano na srečanje?
Men je naprej proti Gorenjski ali Notranjski malo daleč.
V Lj pa pridem brez problema.user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
27.7.2008 9:32:35   
MARTINA25
JANA če prideš enkrat v Ljubljano imaš do Zbilj še 5-10 minut.....

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
27.7.2008 9:56:08   
jana81
aja ok..veš ko ne poznam teh krajev.
Sam fajn bi blo če bi se nas več dobilo, kot prejšnjič.
a ti boš hodla kej proti Mariboru Martina?

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
27.7.2008 10:09:38   
špelin@
darmar, super, da ste uživali na morju user posted image
valentina2006, hvala za iskanje pogrešanih user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

Mogoče pa res user posted image  Moram razmisliti. Itak imam namen prihodnji teden iti do Katine, tako pa bi lahko obe prišli do vas user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
mamice kolk bi vas prišlo v Ljubljano na srečanje?
Men je naprej proti Gorenjski ali Notranjski malo daleč.
V Lj pa pridem brez problema.user posted image

Jaz sem malo razmislila o lokaciji in nam ponovno ponujam RCU Lukovica (za user posted image  srečanje ni prišlo v poštev, ker je bila edinaos na bolniški, ima pa službo na tistem koncu). Mi smo bili ravno zadnjič tam in sem naredila ogled user posted image  Super lokacija (cca. 500 m od izvoza z AC), veliiiko prostora notri in zunaj, mize so fajn narazen, zunaj je prav tako dosti "čistine" user posted image , poleg tega ni navala (je treba računat, da bomo z vozički), igrala zunaj (če bo katera pripeljala s seboj starejše otroke) in zelo zmerne cene user posted image  Malo razmislite, punce.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
27.7.2008 10:10:05   
Estrella*
OJ!

VALENTINA: ZBILJE, SREDA, 11.30H. VABLJENE VSE!!! Za uradno srečanje majčic bi bila LJ z moje strani OK. Špelin@, neko mesto z velikooooo placa rabimo stavhat, da bomo lahko parkirale z mercedesiuser posted image Datum pa user posted image , enkrat do sredine avgusta, torej v 14 dneh.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
27.7.2008 10:18:59   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

Mogoče pa res user posted image  Moram razmisliti. Itak imam namen prihodnji teden iti do Katine, tako pa bi lahko obe prišli do vas user posted image

špelin@ in katina: ZELOOOOOO vabljeni user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
27.7.2008 10:25:02   
MARTINA25
JANA res bi se lahko tudi jaz kdaj namenila proti Celju ja....

Neposredna povezava do sporočila: 3571
27.7.2008 10:27:24   
valentina2006

OJ!

VALENTINA: ZBILJE, SREDA, 11.30H. VABLJENE VSE!!!

RAZUMEM user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3572
27.7.2008 10:27:36   
darmar
Jes, to Estrella, zmenjeno za Zbilje. Se udeležimo jaz in moja 2 sončka.

Neposredna povezava do sporočila: 3573
27.7.2008 11:02:07   
jana81
no zdej me pa res zanima kje so te Zbilje? Če grem iz Celja po avtocesti kateri izvoz grem dol? al pa če grem čez Tuhinjsko dolino??

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
27.7.2008 11:55:07   
sesil
jana, estrella, valentina, hvala za odgovore. sej res me nima kaj skrbet, ma včeri mi je hodilo po glavi, koliko pač poje, ker je tako brzinska naša pupa.
tudi mene zanima kje so te Zbilje. Kasso, a se zapeljemo do tam, če ni predaleč?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?